Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mike Farrel #8418 üzenetére
Megvásárolható lesz ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
senior tag
válasz Mike Farrel #8347 üzenetére
Hol 5900? Én csak drágábban láttam.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
CJ4567
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz Mike Farrel #7511 üzenetére
Köszi, ez jó hír, érik a season pass vásárlás.
(#7512) SyMbioTe
Naná, 911-ből csak a régik, mondjuk az 1990-est szarrá hajtanám, ha benne lenne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tipuka
addikt
válasz Mike Farrel #7425 üzenetére
nálam ultrán fullhd-n 16gb ram+ i7 4790+ 980 ti mellett is be tud menni 54fps-re kb a sok lámpás, sűrűn lakott helyre éjszaka.... de általában megvan a 60 fps. kell alá a vas rendesen.
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #7338 üzenetére
Ment pár restart, gép újraindítás, de semmi. Ilyenkor türelem kell, és eltűnik. Az előbb tettem újra próbát, és ismét működik. Volt már egyszer hasonló, de ez mindenkinél - az összes barát nullás szinten volt 2napig, így hiába küldtük őket küldetésre, összes failed lett
xsanyi77 - lehet az ingyenes verziót telepakolták ilyen "extrával", mert az enyémben még egyszer nem fordult elő ilyen. A DLC verda lista se vészes, azt hiszem csak 12-13kocsi. Múltkor volt season pass 5dolcsiért, annyiért szerintem nem volt vészes beszerezni mindet.
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #7039 üzenetére
Gyenge CPUm van, városban kevés volt az FPSem, így később indultam el, de ezzel nem vesztettem időt, mert a számláló is akkor indult amikor én, és mivel elöl voltál, kaptam szélárnyékot. Szóval komoly versenyzésre nem igazán alkalmas a játék. Ha túl alacsony az FPS az se jó.
-
.LnB
titán
válasz Mike Farrel #6914 üzenetére
A GTR-nek én is nagyon örülök!
De ezt látva: [DLC Gameplay] Az esőn még mindig nem változtatnak. Pedig okádékul néz ki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #6914 üzenetére
Ezeknek a nagy részére csak találgatásokat látok, meg a gameplay videókban látottak, ami még változhat.
Amúgy kicsit TDU2 feeling ez a rendőrös üldözés
Mivel fejlesztik a rendőr AIt, jó lenne ha visszakerülne a 2 faction mission amiket 1 hónappal a megjelenés után a gyenge rendőr AI vettek ki (St. Louis Setup, Way Out West). -
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6907 üzenetére
Ezt azért bedobhatnák ingyenes cuccnak legalább WR tulajok számára. „Fegyverek“ jó cuccok üldözés során, egyedül a letartóztatás nem tetszik. Nem néztem végig, de eddig amíg láttam mindegyiknél elég volt a versenyző közelébe jutni, és pillanatok alatt visszaszámolt. Nekem sokkal jobban bejönne a NFS-féle zúzd le az üldözötted stílus. Az szerintem sokkal nehezebb és izgalmasabb.
Horizon3 – ha Microsoft betartja másik nagy ígéretét, hogy ezentúl Steamre is jön minden, az azért leverheti az árakat hamar +így már G2A és barátain is lesznek jó áron kulcsok.
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6892 üzenetére
Ebben a stádiumban szerintem csak valami apróság lesz. Én egyedül az autókat hiányolom a játékból, igaz ott a 8spec, de egy ekkora maphoz sokkal nagyobb választék is illene. Na de ahogy már említették jön a Horizon, az majd kárpótol.
PS: Tegnap megvolt az első bugos napom –falba ragadtam, nem indult a nitro, a forgalom össze-vissza csúszkált az úton, és egy verda az égből pottyant le elém, és törtem össze magam
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Mike Farrel #6892 üzenetére
Új kieg? Yuhééé megint 9 ezer forint 10 autóért meg Mexikóért
Mondjuk akkor legalább normális autókat tennének be..
TDU ebben kiemelkedő volt.Lassan 30 rongyos játék lesz, és ha megnézi az ember igazából l*szt kaptunk esti fénnyel.
SzvszAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Ármester
válasz Mike Farrel #6866 üzenetére
Húú azt de utálom PVP-ben amikor bekapcsolják az ütközést, és az egész verseny arról szól, hogy ki tudja a másikat kivágni a pályáról.
Múltkor megszivattam ezzel egy srácot, láttam, hogy oldalról nekem akar jönni, és gyorsan fékeztem egyet„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6864 üzenetére
Amúgy mi a helyzet tényleg a mocikkal, ha azod a legjobb, akkor összerak verdák ellen? Nem löknek fel könnyen?
Amúgy kutya legyek ha értem ezt az alkatrész rendszert. Nekiláttam a mai Summit selejtezőnek, és az Escape skillt bárhogyan is teljesítettem, folyton platina alkatrészeket adott. Tegnap sima Skillek alatt minden hatodik alkalommal adott alkatrészt, azokat is vacakokat, itt meg ma platina minden. Laferrarim fel is ment rögtön 1070 szintre. Azt hiszem viszem oda az összes kocsimat, és nyomatom fel
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6851 üzenetére
Pláne ha végén rájövök, hogy nem tetszik a végeredmény Mindent összevetve lehet elmegyek 1000környékére, és hagyon a fenébe. Utólag csak bánnám, mikor elmúlik a mánia érzés, hogy annyi órát monoton lvl upra pazaroltam.
Na és persze vészesen közeleg a Horizon 3 is -
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6844 üzenetére
Na egyik netes tanács se vállt be a Skill level upra. Hihetetlen mennyire random dolgokat dobál, az egyiknél 5x paltinum eredményre visual cuccot kaptam, mire végre jött alkatrész is. Maradt az össze-vissza próbálgatás. Szegény Skyline-om Dirt specben eléggé gyengusz volt - 650, ma eljátszadoztam skillekkel 1,5órát, és felmentem vele nagy nehezen 900ra. Hát kötél idegekre lesz szükség, ha minden kategóriát maxolni akarok majd. Igazságtalan húzás, mert aki régen percek alatt felnyomatta a verdáját, az most bejön lobbyba, és lealáz.
Fehdavee - én is összes cc-t elvágtam perkekre. Van állítólag olyan verda, amelyiket csak cc-vel veheted meg, de majd Summit során remélem nyerek egyszer. Perkeknél kapásból maxold ki ezt - Double Down. Ez megnöveli az esélyét arra, hogy szintlépéskor ne csak 1 perk pontot, hanem időnként 2őt is kapj.
Fájt a szíved a Viperre - játék során fogod szépen kapni a uplay pontokat is. Én 3hete játszok vele, és kaptam 180at. Szóval idővel simán megveheted.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Mike Farrel #6844 üzenetére
Óóó, pedig már azt hittem különleges képességem van, hogy én 10-et is tudok
Amúgy a summit PVP-nél mitől függ, hogy mennyi pénzt kapok egy futamért? Semmi logikát nem találok benne. Eddig ahol legbénább eredmény értem el, ott katam a legtöbbet.
Ma pl. volt 3 egymás után. eslő futamon 4. lettem, mert verseny felénél kilőttek úgy a pályáról, mint egy rakétát. Ezért kaptam 16400-at ha jól emlékszem (Spyaker C8-as verseny). Utána a Sagaris-os verseny (sprint), itt nem sokkal, de első lettem, ezért kaptam ~10-11k körül valahol.
Utána Aston Martinos sprint, itt fölényesen első lettem, ezért meg kaptam 7500-at kb.Minél bénább vagyok, annál több pénz?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6841 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Még 3hét után is új dolgokat tanulok, és szerintem még nincs vége Ezt a fület most látom először, ideje lesz ma rendesen átlapoznom a dolgokat. Lehet itt a válasz arra, hogy mennyit kapok a napi belépésért. Múlt héten 6ezer volt a max, most hétfőn 15, tegnap meg már 32ezret kaptam.
Ezt írták úgy fél éve a leggyorsabb lvl up trükkre, lehet ez még működik. Kicsit mondjuk nem értem miért kell aranyra menni, és nem rögtön platinummal max nyomatni mindent, de lehet erre az okra is majd rájövök:
„Go to west coast, and look up the skills of level 43-45. Aim for a gold medal, no platinum. Doing this should get your car to lvl 1000 or something. From then on you can grind jump skill 1 in Detroit and get platinum. This will slowly upgrade your car to 1299.”
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6839 üzenetére
Köszi a tippet. Én ezt eddig nem is figyeltem. Azt hittem, hogy minél több embert küldesz, annál több pontot kapsz. Szóval elég a 100% successre figyelni, és ennyi? Nekem így eddig bajos volt, mert nem volt elég barátom, így most már bőven elegen lesznek, már ahogy írod egyszere csak 8küldetés lehet aktív.
Akkor nem marad más, mint kinézek pár könnyű jump skillt, és ugratás körbe-körbe Azok szerintem a leggyorsabbak skillek, ha level up a cél.
-
hakydakillah
senior tag
válasz Mike Farrel #6837 üzenetére
1. akkor ha barátokat küldök, az is segít? Az jó, mert naponta küldöm őket. Mondjuk ha kimaxolod azt a perket, akkor 4barátot küldhetsz egyszerre. Akkor ez a rész már világos.
2. Eddig vacak volt a kocsim, és nem is mentem túl sok futamot, de ma megpróbálom felnyomatni. Viszont ahogy olvasom tőled, dobhatom ki a listát, amit az egyes kategóriák gyors level upjára raktak fel régebben, mert ezek szerint már nincsenek fix upgradek.
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #6780 üzenetére
Akkor úgy már megérte megnyerni. Néztem a mostani kvalifikáción a driftet tegnap este de hát Murcielagoval azon a "szabad" bejárású drift pályán elég érdekes. A kocsi túl gyors már oda így első érzésre
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #6654 üzenetére
akkor arra jók azok a pontok
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #6636 üzenetére
Eztis berakhatnák: [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mike Farrel #6636 üzenetére
" Panigale R" Végre motor is kerül a játékba.... Már csak a tavalyi R1 / R1M kéne bele... instant get!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ármester
válasz Mike Farrel #6617 üzenetére
Köszi, meg is találtam.
Lapozásra ajánlom az egeret is„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Emunem
senior tag
válasz Mike Farrel #6521 üzenetére
Hali, megvettem 2x-jára a WR-t is, szóval igen, lehet 2x aktiválni (engem is meglepett), nincs külön ikonja vagy bármilyen utaló jel arra, hogy 2x van fent a játék.
Mindig a kilép-belép megoldja a gondot. Kicsit kellemetlen, de tűrhető. Supporttól annyi jött, hogy megkapták a levelem, továbbítják.. eddig.Jó focinézést!
"... hát persze ..."
-
csaba951
veterán
válasz Mike Farrel #6521 üzenetére
Sajna ez nem Steam!
UPlay/Origin ide simán annyiszor aktiválhatsz egy játékot, ahányszor akarsz! Mindegyiknek lesz külön ikonja a kliensben. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Mike Farrel #6469 üzenetére
Ákkó megtartom a féltve őrzött CC pontokat valami "júnik" szekérre
De akkor valami BIG BIG TDU2 jellegű tömött autókkal teli csomag jöjjön duplájára növelt térképpel és legalább potom 9-10k áron (mert hát úgy az igazi amikor egy játékot nem egyszer veszel mint régen hanem háromszor)
Ja és olyan kocsik jöjjenek amitől feláll.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mike Farrel #6469 üzenetére
Köszi, hát kíváncsian várom mit raknak össze...
-
tipuka
addikt
válasz Mike Farrel #6289 üzenetére
igen igen ,nagyon az köszike
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #6258 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
BRZ-t szeretem... de az a zonda! Instant get!
-
regener
veterán
S mikor jön? Vagy már bekerültek?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Mike Farrel #6210 üzenetére
Köszi, át volt állítva gamepadra és ott valamiért egy üres gomb volt a képe Most már jó!
-
Ármester
válasz Mike Farrel #6206 üzenetére
Elég egyszerű trükk, viszont kormány kel hozzá.
Kormány bedug -> wheel settingsbe kuplung manual-ra + a váltót is manuálisra -> billentyűzeten pl.: tab-ra beállítani a kuplungot és kész.
Innentől fel kell váltogatni max sebességbe, utána ha nyomogatod folyamatosan a kuplung gombját akkor gyorsul az autó. Így lehet Drag CTR-3-al 680-al csapatni és rekordot futni„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mike Farrel #6206 üzenetére
Én aztán nem vagyok kíváncsi exploitokra, az tuti.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Emunem
senior tag
válasz Mike Farrel #6173 üzenetére
Hali,
kösz mindenkinek a helpet, ma már nem, de holnap lecsekkolom, mi az, ami segíthet.Szép estét.
"... hát persze ..."
-
Zozzz2000
tag
válasz Mike Farrel #5800 üzenetére
Ez az alap játék, és eddig nem volt vele baj, nem változtattam semmit , Megprobálom kicsit lejjebb venni a be állitást. Hosszabb versenyeken jön elö.
-
ricshard444
veterán
válasz Mike Farrel #5459 üzenetére
Azért, ha volt képük a kiegért elkérni annyi pénzt, akkor reméltem, hogy egy kicsit így a megjelenése elején megpróbálnak kedveskedni.
Vannak dolgok...
-
orc88
őstag
-
orc88
őstag
válasz Mike Farrel #5433 üzenetére
Elvileg tul nagy a HDD/SSD használat és ezért nem tudja betölteni... Esetleg ha torrentezel azt kapcsold ki. Én is csak olvastam ezt, nekem nincs ilyen problémám.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #5433 üzenetére
Ha bemész garázsba onnan meg kimész a kocsilistáról valami Tunerhez / Car Dealerhez az sem segít?
-
ricshard444
veterán
válasz Mike Farrel #5306 üzenetére
Sajnos nekem sem sikerült megoldanom. Mindenfélét felraktam, kilőttem amit írtál, de nem... Csalódott vagyok és ahogy nézem többen is.
Vannak dolgok...
-
UFO1
senior tag
válasz Mike Farrel #5295 üzenetére
Ezt megpróbálom már csak azt nem értem mi a szart csesztek el benne hogy nem megy win7-en.
(#5296) Csapoati
WR előtt nem volt gond az újrahúzassál, de most hibás a telepítőjük és a legszebb hogy szarnak rá!
Próbáld meg most újratenni, ha mered! -
ricshard444
veterán
Köszi a tippet, ránézek erre a lehetőségre mindenképp. Szegény nagyon szeretne játszani vele, mióta nálam játszottuk, lehet meg is lepem karácsonyra egy Crew-val, csak fusson el akadás nélkül és persze a főbb: induljon is.
Vannak dolgok...
-
Csapoati
nagyúr
Win 10, Intel + nVidia, sehova nem léptem be telepítéskor és simán megy. Kieg előtt és után is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
lanikai
aktív tag
válasz Mike Farrel #5262 üzenetére
nálam is ez van, ubi fórumon is sokan panaszkodtak, de a hó végén bele fogja számolni
-
ricshard444
veterán
válasz Mike Farrel #5198 üzenetére
Köszi, remélem, mert nem akarok mindig játszani.
Én is megnyertem a Lotus-t, de ez is lassú, mint a másik, azért örülök neki, hiszen ezért szenvedtem annyit.
Vannak dolgok...
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #5191 üzenetére
Nagy jelentősége van, versenyben is meg freedriveban is. Az a gumihőmérséklet. Ha nincs az optimális közelében akkor irányíthatatlan az autó. Mostanában próbálom kitapasztalni hogy hogy érjem el hogy kanyargós úton is használható legyen a drag autó. Annyira már sikerült rájönnöm hogy freedriveban teleportáláskor visszaállítódik.
-
UFO1
senior tag
válasz Mike Farrel #5166 üzenetére
Próbálkozz a 370z-vel igaz nekem még nincs meg a WR, de az egyik legstabilabb volt a jeges utakon. A Ford GT is nagyon jó ott csak rá kell tenni a legnagyobb szárnyat + diffúzort más kocsikra meg a lehető legnagyobb első spoilert. Sokkal jobban „tapad” úgy tehát jobban irányítható.
Különben próbálgattam és a legrondább legnagyobb szárnyaktól (elöl-hátul) sokkal jobban irányítható minden!(#5148) noblem1983
Nekem sikerült a C-s 3400k-val (GT3 RS) igaz csak bronzra. Kicsit neki kell szaladni a homokon és csak akkor szabad megnyomni a NOS-t amikor a skill ponthoz érsz, különben mikor ott voltam volt pár user draggal és azzal nagyon egyszerűnek tűnt.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Mike Farrel #5159 üzenetére
Mike Farrel Köszi , akkor lehet a Dodge Challanger nem a legjobb döntés volt Drft-re?
lanikai Köszi az infot, annyi türelmem ezek szerint nem volt. Summit Long Jump amikor a szakadékon keresztül ugrik ugye? na megnézem.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Mike Farrel #5147 üzenetére
Az a gondom, hogy a drift kocsim gyenge. 800 környékén járok vele talán. Tudom sokan azt mondják nem számít ennyit a kocsi értéke de szerintem nagyon is számít. Próbálom slalom skill-ben fejleszteni a drift kocsit , de ha állandóan matricát ad attól nem leszek boldogabb.
Versenyeztem úgy, hogy gyengébb volt az autóm és úgy húztak el egyenesben mintha kötelező lett volna, és még volt pofája beírni, hogy semmit nem számít.
Szerk:
A rendes PVP-ben ahol egyenlőek az esélyek ott már nincs nagy pofája vérpistinek. Úgy esnek kellnek, hogy öröm nézni amikor beleszáguld az árokba (mert már nem tud mit csinálni két azonos erősségi autó mellett), vagy csak a szélárnyék marad semmi más.Draggal lehet akkorát ugrani, de van aki még ennél is nagyobbra képes. Természetesen mert nagyobb az autója, de ahhoz éjjel nappal csinálni kell vagy azt a küldit, vagy pedig a megfelelő skilleket. Komolyan demoralizáló, hogy egyesek képesek 0-24 ott ülni, vagy nem tisztán megszerezni az alkatrészeket. Azt meg senki ne mondja, hogy korábban megvolt neki, mert ez új kategória.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #5147 üzenetére
Én néztem a barát listám de 1-2 embert látok csak aki tolja a Summitot. Egyébként tényleg jó dolog mert ez kicsit megmozgatja az embert, hogy naponta belépjen és figyelje hol áll. De néztem a drift leaderboardot tegnap és nehezen tudom elképzelni, hogy az 1. annyit csinált. És azt a long jumposat se vágom, hogy a vérbe lehet akkorát ugrajtani mikor C-s kocsival se tudtam átrepülni. Bár lehet drag-es kellene. Azt is furcsálltam, hogy mikor driftes autóba akartam cuccokat szerezni skill runnal és hiába lett platina, adott gold alkatrészt
-
G@be22
tag
válasz Mike Farrel #5036 üzenetére
Akkor csak gratulálok a fejlesztőknek, hogy elqtak valamit ami jól muködött, és gratulálok magunknak is, hogy ezért pénzt adunk
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Mike Farrel #5004 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a helpet sikerült, be is tudtam gyűjteni néhány zsetont, bár nekem kevesebbet adott. Gondolom a %-tól függ, hogy a barátok mennyire tudják megcsinálni ugye?
Egyéb:
Eltűnt a platinum medálom a Summitból. Kell emiatt aggódni?
Itt volt platira megcsinálva és most nyoma nincs.
Még oda is volt írva, hogy 19 van hátraAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
misiizsai
tag
válasz Mike Farrel #5007 üzenetére
Felveszlek Köszi a segítséget előre is!
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
misiizsai
tag
válasz Mike Farrel #4980 üzenetére
Köszi a választ! Sikerült is az első Platinára Nekem Drag Kitet adott
Amúgy jó lenne néha pár ember a Freeride Stunt és Challangehez mert az is eléggé megtudja nyomni a rangot :/Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
SRII
őstag
válasz Mike Farrel #4985 üzenetére
nincs egy ismerősöm sem!
Más:
Nálatok sem lehet látni az autókat a garázsban -kollekcióban? nálam fekete és kék csíkok rondítják el, nem látom az autókat sem,s hogy néznek ki.....biztos valami bug!Autót a játékban nem lehet eladni(ami már megvan)???
annyira idegesítő,hogy bármilyen versenyre megyek vagy küldire, hiába van merci - bmw felkészítve mindenre(street, drift circuit stb) kutyafüle, mindig a lassú szar camarot adja be.....ha drift, ha street, ha egyéb, magátok ezt adja a játék be...most is pvp nem a többi autót adta be, hanem a camarot ami alap....(persze itt lehet néha választani mivel mész, de többségében a játék adja be mivel mehetsz)
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mike Farrel #4985 üzenetére
Szuper, köszi.
Vityaaa: A SP nekem is onnan van, de ki tudja, az ördög nem alszik.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Mike Farrel #4920 üzenetére
A játék teljes grafikus frissítésben részesül.
•A játékba bekerül egy játszható Wild Run prológ, melynek célja, hogy a játékosoknak bemutassa a kiegészítő újdonságait. Ez elérhető a kiegészítővel NEM rendelkező játékosok számára IS, mint ízelítő a Wild Runból.Viszont: A többit nem néztem de Kinquin oldalán lecsökkent 10 euróra az alap Crew ára és a WR jelenleg listázás alatt van, és levették a "polcról". Talán van remény egy emberi árfekvésre, vagy épp emelésre Most vagy nagy szipka lesz, hogy nem vettem meg tegnap 23.99-ért vagy megy valahová.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
válasz Mike Farrel #4855 üzenetére
Mi is van pontosan a Nuuvemmel?
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
OceanStorm
tag
válasz Mike Farrel #4852 üzenetére
Az általad linkelt oldalon a Wild Run Edition átszámítva kb 14 ezer Ft, tehát jó 3 ezerrel drágább mint az Ubisoft által preferált Amazonon. Ha ennyivel drágábban adják a sima WR-t is akkor kb 6 ezer Ft lesz a reális ára a WR -nek, szerintem ilyen árra érdemes számítani.
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4839 üzenetére
Írtam fórumra, csak válaszol majd valaki.
WildRun-t nyer akinek a legtöbb pontja lesz (valszeg már szétcsalták magukat többezren az első helyért...)
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4835 üzenetére
Vajon ha Steamen van meg a játék akkor ott kell vennem a WR-t is vagy elég Uplayen?
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #4835 üzenetére
Az a baj, hogy így elég drága. De remélem olcsóbb lesz más helyen mert 5-6 ezer forinttól többet nem ér ha 10 ezerért van a Wild Run Edition (alap+kieg)
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #4669 üzenetére
De. Az alap és a WR beta külön van. De nem is lehetne jobban megcsinálni, túl sok a különbség a kettő között. Úgy 11 GiB a pálya mindkettőben, de különböznek azok a fájlok is. A mentések is külön lesznek, szóval nem fognak bekavarni egymásnak. De úgy tűnik elég sok tartalom van a WR betaban.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4635 üzenetére
Csak jövőre jön PC-re.
-
Bandi821
tag
válasz Mike Farrel #4604 üzenetére
Értem, köszönöm. Sajnos ezeknél mindig bajban vagyok, mert nekem nincs saját Crew-m , az összes haver, aki bármilyen szinten is játszik, egyik se szereti az autós játékokat.
-
Flashke
tag
válasz Mike Farrel #4502 üzenetére
Ez a nitros motor meg minden tök olyan mint a vas című filmben
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #4514 üzenetére
Ami ugye Subaru BRZ-ként fog megjelenni de akkor már jöhetne az Impreza és persze Evo iX,X ,Nissan Silvia esetleg régebbi 3-as BMW-k
-
fatal`
titán
Drift osztály és nulla új japán autó? Ez a része kicsit csalódás, egyébként valószínű megveszem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mike Farrel #4508 üzenetére
Az jó, akkor Nuuvemről jöhet 4-ért.
-
Csapoati
nagyúr
Jó lesz ez, de a kiegészítő szintű árat nem fogom szeretni, mert ez egy nagyobb dlc.
-
Gigi01
őstag
-
Phobion
őstag
válasz Mike Farrel #4446 üzenetére
köszi kár, hogy több BMW nem lesz
-
Ármester
Ill. Októberben is jön egy:
"And in October, we’ll be giving you true 50’s class with the Cadillac Eldorado Brougham 1957"„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Csapoati
nagyúr
Azért így viszonylag korrekt volt a Season Pass, bár a nuuvemes árat (4k) is azért épp hogy csak megérte.
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #4343 üzenetére
Lesznek új autók biztosan. Amit láttam az a Toyota GT86 meg a Porsche 911(991-es) de ezeken kívül is minimum 15 autó szerintem. Az meg, hogy megint új autó kategóriák lesznek már rengeteg külön álló autót jelent(het). A drifthez mindenképp kell az új fizika de ott azért szívás lehet ha nincs ghost mód aztán egymással tolnak ki a játékosok ha összeérnek. Mindenképp hiánycikk jelenleg ahogy a drag is.
#4346 Igen muszáj beállítani mert akkor megy a multi. Belépsz a routered menüjébe UPNP-t "enable"-re állítani
ha ez kevés akkor port irányítást is ez alapján Multiplayer Connection Issues in The Crew[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4343 üzenetére
Szerintem majd a monsteresített Minivel kergeted a C-s SLS-t 400 felett.
-
ricshard444
veterán
válasz Mike Farrel #4298 üzenetére
1 óra / kilépés alatt ne is tedd be a lábad a játékba.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Mike Farrel #4296 üzenetére
Cf tiltása után sem jó?
Itt sem a legjobb a helyzet, tegnapelött például megrepedt az egyik cső és elázott az alaplap, be is állt 3 órára a klinikai halál, aztán nagy szerencsémre visszajött az életbe. Mára pedig a másik gépünk halt meg.
Próbálkozz, csak ne hibákkal gyere.
Vannak dolgok...
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4259 üzenetére
Pl. azzal, hogy kijavítják hogy ne fagyjon le az exe ha kiakarsz lépni
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mike Farrel #4255 üzenetére
Na, ez tök jó hír! Főleg a Mercedes Benz 300 SLR
-
ricshard444
veterán
válasz Mike Farrel #4255 üzenetére
Ez elég váratlan volt, azthittem már elfelejtették. Remélem még pár ilyet megjátszanak.
Vannak dolgok...
-
nyozo
aktív tag
válasz Mike Farrel #4244 üzenetére
Remélem élvezni fogom a játékot! Szerintetek 5k-t dobozosan meg ér?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #4174 üzenetére
Mert észrevették, hogy mindenki rendesen megszedte magát és már nem tud mit kezdeni a sok buck-al. De nem is baj legalább van miért küzdenie az újoncoknak. Igazából nekem az sem tetszett, hogy Season Passal ingyen vehetem a kocsikat pedig szívesen megadtam volna értük az árukat.
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #4125 üzenetére
Későn találtam ki hogy mi legyen mára. Azért 5-en így is összejöttünk, de nem tudtunk együtt menni, pedig többször is megpróbáltuk egyberakni a 2 crew-t. Úgyhogy rendes csoportkép se készült.
Két hét múlva csapatos rendőr piszkálást tervezek Hummerekkel. Addig mindenki összeszedheti rá a pénzt akinek nincs meg. PVPvel és factionözéssel hamar megvan rá az az egymillió. Meg perk is van rá hogy olcsóbb legyen.
Jövő vasárnapra is szervezek valamit ha nincs más aki elvállalná.
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #4075 üzenetére
Ígéretes. De majd meglátjuk ha itt lesz.
"Blitz Brawl"
Ilyesmi játékmódokra vártam már régóta, capture the flag is jöhetne.Lesz megint stream kedden 19 órakor.
-
Csapoati
nagyúr
Ez hihetetlen amúgy:
Fix for some Statistics that allows recovering some lost progress:
4 hónapos a játék...
-
regener
veterán
A RUF RT 35 Dirt és Performance spec lesz, a videó alapján.
-
válasz Mike Farrel #4072 üzenetére
A gyárija nekem bejön vagy legalábbis amit kaphatunk Perfbe rá nem nagy szárny, hanem a kisebb.
Ha jól számoltam akkor lesz még 1 car pack és ennyi?RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #4069 üzenetére
naja..
a C2 akár még ütőképes is lehet. a C3 1299-ben már szinte használhatatlan (sport). max 1-2 rövidebb városi pályán lehet hasznos ahol kevés a kanyar.
viszont a spyker sztem egész jó lett és még a hangja is kafalive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mike Farrel #4069 üzenetére
Jo hogy szolsz, el is feledkeztem rola.
-
dozzer
tag
válasz Mike Farrel #4064 üzenetére
Köszi szépen ts vagy skype-ot használ valaki ?
Ha már szép nem vagy... legalább hülye ne legyél!
-
danihawer
csendes tag
válasz Mike Farrel #4057 üzenetére
Kösz a tippet de sajnos nem segitet, igyhát nekiálltam és feltettem a win 7-est és most már végre megyen minden probléma nélkül... úgy látszik nálam nem szerette a 8.1-et
-
danihawer
csendes tag
válasz Mike Farrel #4055 üzenetére
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: TheCrew.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.3.0
Alkalmazás időbélyegzője: 54c96bce
Hiba – modul neve: StackHash_80c2
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c000041d
Kivétel – eltolás: PCH_EB_FROM_ltc_game32_92435+0x00058C36
Operációs rendszer verziója: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 80c2
További információk 2: 80c248ee84ec2e84f782f0b84696812b
További információk 3: 1a05
További információk 4: 1a05a02749f130d2398cbf3906350915Ezt a hibát adja ki,(ati karim van R9 270 2Gb DDR5 256 bit) lecseréltem a drivert is régebbire, irásvédettséget is kikapcsoltam + rendszergazdaként is futtattam de semmi ugyan az, az ubisoft logónál kidob mindig
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4014 üzenetére
Már rég van custom-made térképünk
-
fatal`
titán
válasz Mike Farrel #3858 üzenetére
A mentés szerveroldalon tárolódik, 1-2 configot leszámítva.
Kapcsold ki a vírusírtód és úgy ellenőrztesd a fájlokat, hátha.
-
amadeuxs
tag
válasz Mike Farrel #3745 üzenetére
nem tom, valakinek itt mar megvan a pack, nekem megvan a season pass is es meg nincs pack, tiszta hulyeseg. ennyit az elonyeinkrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest