Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz OceanStorm #10207 üzenetére
Mondjuk a crewhoz képest a tdu2 szimulátor volt Ilyen téren az open-world játékok közül a mai napig az első TDU az etalon. Ahogy elnéztem a crew 2-ről készült gameplay videókat... Inkább hagyjuk...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz OceanStorm #10198 üzenetére
Szerintem arra kíváncsi hogy mikor vetted fel a videót.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
PcCar
tag
válasz OceanStorm #10198 üzenetére
"Congratulations sechuan78 !
You’ve been selected to participate in The Crew 2’s Technical Test Server program, starting on October 18th, 2017, 8AM UTC."
Más is kapott értesítést ?
Elindult a letöltés is. -
Emunem
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz OceanStorm #9950 üzenetére
A Panagival Bratt van?
-
MrDerekas
addikt
válasz OceanStorm #9585 üzenetére
Lehet egyszer rászánom a tanuló időt. Mondjuk félő, ha hozzászokok, kissé kibővülne a játék igényem is Bár sejtem, hogy kényszerítő körülmény nélkül, be nem ruházok kontrollerre, kormányra.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
sisu2
aktív tag
válasz OceanStorm #9498 üzenetére
Én már mikor a barátlistámról valakivel találkozom és látom is úgy örülök.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Múltkor én is kb. 30 percet szenvedtem mire berakott a többiekhez.
-
CJ4567
nagyúr
Szeptember végén - október elején ment már a crew rendszer, kb addig jó volt amíg kijött a CAU.
No Sana No Life
-
sisu2
aktív tag
válasz OceanStorm #9013 üzenetére
Írtam nekik én is de nem is válaszoltak ,szóval megy tovább a szenvedés.
-
Lathronos
őstag
válasz OceanStorm #9013 üzenetére
Sajnos az a tapasztalat, hogy az Ubisoft-ot rohadtul nem érdekli a játékosok panaszkodása, nem csinálnak semmit. Vagy még rosszabb, kijavítanak 1 hibát, és helyette csinálnak még 3 másikat. Ráadásul majd ha leszedik a szerverekről az egész játékot mondván nem foglalkoznak vele többet, tuti nem fogják odaadni a lelkes rajongóknak, hogy P2P hálózatban tovább éljen. Arról nem is beszélve, hogy a közösségi hibajavítások sokszor jobbak a hivatalosnál.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz OceanStorm #8534 üzenetére
Nem azért kérdeztem,csak azt gondoltam, nincs meghatározva ilyen kicsire a bucks. (NFS World-ben is ennyi volt a max.)
-
csab991
senior tag
válasz OceanStorm #8532 üzenetére
Én is ezzel szenvedek egy ideje, megcsináltam mindent, amit a ubi a multi support-nál írt és sikerült is kinyitnom a portokat meg minden mást amit szükséges volt, de ugyanez a gondom, mint ami neked van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz OceanStorm #8532 üzenetére
Nem mondod komolyan hogy 9.999.999 a full amit lehet csinálni Bucksból?
-
regener
veterán
válasz OceanStorm #8360 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem lesz jobb a grafika (kivéve SMAA, mert szerintem jobb mint a beépített FXAA, MSAA-hoz pedig erőmű kell sok vrammal), viszont a színek és effektek testreszabása ami jó az ilyesmiben, így mindenki a saját csínyjére-bínyjére állítgathatja a dolgokat.
Jut eszembe, észrevettétek hogy a tunerekbe elmosottak a kocsi textúrái mint amikor kint vagy?
Amikor rámegyek hogy menjen vissza az utcára akkor szebbé (normálissá) válnak és úgy megy ki, pedig High-on van a textúra.[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz OceanStorm #8361 üzenetére
Túlzás hogy másfél évig jó volt a játék. Sose volt megbízható a sessionben maradás 1 crew-n felül. Megjelenés óta ritkaság számba megy ha 4nél többen tudunk huzamosabban menni.
-
Elims
veterán
válasz OceanStorm #7633 üzenetére
Annyira nagyon szépen mentek.. :-)) Sajnálom,hogy nincs olyan komoly számítógépem mint nektek (sajnálnám rá a pénzt).
A kanyarban ha mind a 4 kerék csúszik sincs pánik. :-)) Vagy ha kitör a kocsi hátulja sincs gáz.Olyan szépen megfogjátok,hogy tényleg hihetetlen. :-)
ColBrattShaw a rendszámod egy párszor letakarította... :-) Az elején a sötétben sokszor nappal volt a kocsidban ColBrattShaw fényszórójától. :-)) Folyamatosan csak azt láttam,hogy 20m-re van tőled (volt amikor 24-re. :-))) )
Mintha vontattad volna. :-))Ezzel az együtt kocsikázással kapcsolatban felmerült bennem vmi..Miért nem vagytok ilyenkor egy crew-ban?Vmint miért nincs kijelölt útszakasz?Azt ugye olyankor mki látná.Persze azt tudom,hogy ez közel sem az első helyért megy. :-)
Szerk.: Ja,és azt írd meg légyszives,hogy milyen kocsival mész??
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz OceanStorm #7633 üzenetére
Baszki,1080p 3 és fél óra,milyen neted van,csaknem DIGI?
-
Elims
veterán
válasz OceanStorm #7414 üzenetére
Most néztem meg a videók egy részét.
Like-oltam. :-)Annyira szépen mentek belső nézetből,hogy vmi fantasztikus!!! :-) Úgy veszed te is az íveket,hogy rajzolni lehetne és 40-nel... ;-)
Én 10m-t nem tudnék így menni.Most este a summit pvp-ben Nagyon szééép kocsit láttam vkinél.Én a -lassan max-ra húzott- p-s hummer-emmel voltam,az a vki pedig egy c-s chevrolet camaro 1969-nel.
Annyira megtetszett,hogy azonnal vettem egyet (van miből,miattatok! :-) ).
Megcsináltam circuit-ra,adtam neki egy pofás külsőt és kipróbáltam.Mivel amerikai muscle kocsi,felvoltam készülve,hogy batár lesz,jól gyorsuló,kicsit nehézkesebben irányítható.
Közel sem az! :-) (mint a múltkori impala)
Olyan mint egy szöcske és -nem akarom elkiabálni,mert még csak kb.800-as szintű- minimum annyira irányítható mint a c-s bmw kedvenc. :-)
Ha lesz időtök,keressetek rá -vagy már rég meg is untátok.. :-) -.
Chevrolet camaro 1969. Ja,és circuit-ként.Summit.
Most a summit-ba lépve rögtön a helyezetteket lehet látni ugye.Most közel 17e-n vannak bent,legalábbis ott írja,hogy bronz.Ufo: Raid kocsik.
Nekem a 370z nagyon bevált.Tudom,írjátok a skyline-t is,majd megveszem később azt is.
Hummer raid tényleg nagyon jó viszont én úgy vettem észre,hogy elég könnyen billen.Könnyebben mint a 370z vagy buggy.
A buggy tényleg gyorsabb talán mindkettőnél,annál viszont az a problémám,hogy nagyon könnyen kifarol.Szóval hiába a nagy sebesség,de jobban csúszkál mint az előző kettő.
Mindent összevetve,szerintem is a hummer a legjobb rais kocsi. Írom ezt úgy,hogy közel sincs sok autóm,kb.30.Szerk.:
Micsurin: :-DDDD :-))))
Hogy is szokták?
"+1"[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz OceanStorm #7433 üzenetére
Ezért kel K-s processzort venni és azt feltekerni.
-
Elims
veterán
válasz OceanStorm #7415 üzenetére
Vmi kis takony langyos lehet aki erre megy el. (Ha olvasod ezt,üzentem neked.)
Like-oltam COLBrattShaw videòjàt,de lehet,hogy a teljes nevem írja ki.Hogy tudom azt -modjuk- Elimsre vàltoztatni? -
regener
veterán
válasz OceanStorm #7271 üzenetére
Chat F3?
-
StormLine
senior tag
válasz OceanStorm #7274 üzenetére
Ismerős a név. Nekem voltak a vele sikereim TDU1ben meg itt is, megvan a hangulata. De amit te mondasz az is jó. Néha nálam is összejön spontán egy jó csapat. Azért lehet hogy teszek még egy próbát a meghirdetéssel ha van érdeklődő.
Szóval szeretne valaki hétvégén crewba szerveződni kötetlen gurulás céljából? Nem kell erős autó, és nem baj ha nincs felfedezve a térkép.
-
StormLine
senior tag
válasz OceanStorm #7171 üzenetére
Az jobban érdekelne ha szervezne valaki autós találkozókat. Régóta nem hirdetett már senki semmit a fórumon. A 100 barátomból meg max pár ember van fent.
-
Elims
veterán
válasz OceanStorm #7171 üzenetére
Itt csak akkor lehet làtni ha jàtszol?
Ha van még vkinek feltöltve videòja,kérem linkelje.Megnézném mennyire nagyon kenitek neki. :-) ((Gondolom,hogy nagyon. :-) ))
Noblem: Nekem szerencsére cc-t adott pedig csak arany lettem.
Ha lehetne vhogy àtadni cc-t,adnék neked 7e-t.
Nézz utàna légyszives,hàtha. Ubisoft account-om Elims_Hun. -
COLBrattShaw
csendes tag
válasz OceanStorm #6488 üzenetére
Jahh
En is szoktam ilyeneket csinalni, amikor meg szlalomozos resz jon akkor a fele brigadnak megbomlik a "stabilitasa"
Most valoszinuleg nem lesz olyan sok online idom, de majd idovel csak osszehozunk valamit.YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
hakydakillah
senior tag
válasz OceanStorm #6452 üzenetére
Úgy 2:30tól mi történt a sráccal, aki előtted volt? Mint aki hirtelen bepiált, és tancol az úton össze-vissza perceken át
Amúgy ha megkérdezhetem mivel játszod fel a dolgokat + melyik progival vágsz?
-
Emunem
senior tag
válasz OceanStorm #6452 üzenetére
Jók a videóid. Még csak most néztem meg alaposabban.
"... hát persze ..."
-
tipuka
addikt
válasz OceanStorm #6279 üzenetére
köszi, tetszik a mix is
-
tipuka
addikt
válasz OceanStorm #6274 üzenetére
mi a muzsika címe?
-
Csapoati
nagyúr
válasz OceanStorm #5482 üzenetére
A fényszóró rettenet gyenge, ez már nekem is feltűnt. Legalább egy kapcsolható reflektor lehetne benne...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Omis
senior tag
válasz OceanStorm #5463 üzenetére
tök jó hatan játszatok egyszerre?
de jó lenne ha én is találnék egyszer egy ekkora csapatot. -
regener
veterán
válasz OceanStorm #5352 üzenetére
Nekem még mindig elfelejti minden autó hogy hány KM volt benne
-
Omis
senior tag
válasz OceanStorm #5114 üzenetére
általában mikor vagytok ilyen sokan?én is be szállnék a száguldozásba
-
Omis
senior tag
válasz OceanStorm #5072 üzenetére
teljesen jó
tudom nekem is volt 270x -
omis22
csendes tag
válasz OceanStorm #5070 üzenetére
mivel tolod R9 390?+i7.
mert ott lehet megy x8 al
nekem r9 380+x4 860k
4xmsaa a plafon[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz OceanStorm #4853 üzenetére
Hát az mondjuk jó lenne, bár a nuuvem lehet alárak megint mindennek, mint anno a crew megjelenésekor. Csak onnan meg trükk nélkül nehéz lesz megvenni, mióta megmakacsolták magukat.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
orc88
őstag
válasz OceanStorm #4851 üzenetére
uPlay shopban bent van. Hiába akarsz 6 ezerre számítani. Ubisoft egy pénzéhes köcsög.
[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Mike Farrel
tag
válasz OceanStorm #4851 üzenetére
Fentebb én már linkeltem a WR-t ami külön előrendelhető 28 EUR-ért.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
nap
addikt
válasz OceanStorm #4613 üzenetére
Igen, ezekkel találkoztam... Washingtontol indultam, felmentem a Chicago nyugati oldalan a gatig, de ott nem jutottam át. Sebaj, gondoltam, akkor majd a csatornán, keresztül a városon. Elég szivatós volt a hely, de mikor meglett, leestem a semmibe. Aztán a város északnyugati oldalán az autópálya és nyugatra menő út keresztezéshez közel találtam egy lejáratot. A legészakibb híd, (vagy inkább átkelő) alatt torlasz van, de egy kis résen át lehet csusszanni. Kiérve a tavakhoz érdemes partközelben maradni, mert északabbra meredek kanyonok vannak. Aztán a csatornán le, a vasúti híd alatt vigyázni, mert túl kevés gázzal nem megy fel a gödörből, túl sokkal meg feldob a felszínre. Aztán már ott is voltam a tóban... ami helyenként lyukas.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
válasz OceanStorm #4610 üzenetére
Ezt én is próbáltam, de a Niagara előtt megakadtam, mert túl sekély volt a víz...
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest