Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz StormLine #8923 üzenetére
Akkor valószínűleg én tévedtem.
Aranynál volt többször is, hogy ötödik alkalom után sem adta, de annyira nem zavart, mert a bronz is minden 2. alkalommal dobott kb.(#8924) Lathronos
Az lenne a poén, ha belebújhatnánk mondjuk az állatok bőrébe, és akkor lehetne trollkodni a versenyzőkkel, hogy eléjük ugrunk verseny közben egy kiélezett pillanatban.
Lehetne crew-t is csinálni, és akkor már egy teljes csorda menne szívatni a versenyzőket.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz StormLine #8917 üzenetére
"Ha nem kaptuk meg a fragmentet, akkor újra lehet próbálkozni."
Érdekes, nekem olyan 60-70 lejátszott ládás küldetés után az tűnt fel, hogy ahol a legelső próbálkozásra nem adott kocsi alkatrészt, ott ötödik próbálkozásra se fog. Volt olyan amit négyszer ötször újra nyomtam, és nem jött kocsi alkatrész, csak pénz. Így, legyen bármilyen színű a láda, ha elsőnek nem ad, utána hagyom.
Nálad nem így volt?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz StormLine #8702 üzenetére
Köszi a gyorstalpalót, pont azért néztem fel, hogy megkérdezzem, mi a helyzet most.
1 valami nem tiszta már csak:
A calling all unitsben akkor a season pass car pack cuccok nincsenek benne ugye?Tehát ha fullt akarok a mostani alapjátékomhoz, akkor jól értelmezem, hogy meg kell vegyem a season pass-t és a calling all units csomagot is?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Elims
veterán
válasz StormLine #7453 üzenetére
Köszi!! :-)
CJ4567: Megnézem.
Áh,inkàbb megveszem. :-)
(2 naponta 700-800e megvan. :-) )Headshot: Én olyan viper-t az ubi oldalàròl vettem az ottani "fizetőeszközből".Neked is az van meg?
COLBrattShaw: :-)))))))
Jòl csinàlod,ez 1000%! :-)
Kormànnyal vezetsz??Én joy-jal megyek,de ha àtàllítom kormànyra szerintem nem is érzékelné a joy-t.Minden esetre kipròbàlom.
Köszi!Hakydakillah: "...2gyerek mellett én kidobnák 60eurót játékra, akkor másnap a tojásaim lennének reggelire"
A baràtnőm is ilyen.. :-) Amikor egy hònapban megveszem a 2. gyűjtői darabot szinten 40e-ért+még megfejelem egy pàr darab 6e-s feltöltővel (ps-re elég jò àron veszem..) akkor azért megemlíti. :-) Pikk-pakk el tud menni egy 100-as.Szinte oda se figyel az ember. :-((( És amikor ez megismétlődik "egyszer-kétszer" akkor azért én is megkérdezem magamtòl a dolgot.
Viszont szàzszor szivesebben költeném inkàbb a gyereke/i/mre.Cyberkind: "...itt a Crew-ban annyira rossz még ez a túl árkád fizika, hogy szavak nincsenek rá, még darabokban se tartalmaz realitást..."
Őszintén írom:
Te nekem szimpatikus voltàl mindig is,én neked a kis üzletünk òta kevésbé pedig te voltàl az eladò.Én rögtön fizettem neked.Mindegy,ez a része hidegen hagy,az viszont màr kevésbé,hogy ide jössz a jàték topikjàba sirànkozni,hogy alig vàrod a pénzt a ferrari-ra közben meg köpködöd ezt a Szart.
Minek jàtszol vele??Én nem akarom megmondani,hogy mivel jàtsz és mivel ne,de ennyire ellentmondàs ne legyél.Fikàzod orrba-szàjba közben meg erre vagy kattanva.
Ha nekem vmi nem jön be hagyom a faszba,nem kínzom vele magam.
De ha te mazochista vagy szived joga,de akkor ne szapuld itt.
Tiszteletben tartom a véleményed(!) 100%-ig csak ne legyen "sok".... -
UFO1
senior tag
válasz StormLine #7449 üzenetére
Melyik konfig fájlt nézzem, hol van? Amit írtál → C:\Users\xxx\Documents\The Crew\Config az nem írásvédett és én nem is nyúltam hozzá. Nálam hibát ír normális mentés (enter → esc) után, akkor ez csak nálam lenne?
(#7459) COLBrattShaw
Mennék én úgy ha normális fizika lenne, de nekem ez nagyon ingoványos irányítás, „normális” játékban kikapcsolom a segítségeket ahol érzem mikor és miért csúszik. A valóságban elég sokat kocsikázok napi szinten (igaz nem 200 felett) és nem hiszem, hogy át akarok szokni ehhez az fiz.., irá. nem tudom mihez, mondjuk azt sem értem aki úgy megy, hogy csinálja, lehet ufo? -
CJ4567
nagyúr
válasz StormLine #7438 üzenetére
Q9550-ben is 12MB cache van.
A játékbeli statokra mennyire lehet adni? UFO1 leírása alapján vettem Silveradot Raidre, és a végsebesség statja jóval alacsonyabb a Skylinénál. Nem próbáltam még a Silverado milyen, mert farmoltam. Silverado 953, Skyline 785.
No Sana No Life
-
OceanStorm
tag
válasz StormLine #7431 üzenetére
Én minden gépfejlesztésnél azt mondtam hogy az éppen aktuális legerősebb i5 bőven elég a jelenlegi játékokhoz, és mindig megvettem a legerősebb i5 -öt. Nos a játékhoz valóban elég, ám nem a full grafhoz 1080p -ben, (a 4K -t meg jobb ha nem is említem) vagy ha elég is a 60 fps néha van meg mint az én esetemben. A tuningoláshoz nagyon nem értek hiába a K-s processzor, úgy is mondhatom hogy baszhatom. Legközelebb az i7 lesz az alap gyárilag 4 GHz feletti órajellel.
-
szami777
addikt
válasz StormLine #7352 üzenetére
" 3 sima Crewnak 2 különböző borítóképe van"
Észre se vettem.
Az egyik steames trial verzió, van ugye egy béta, van egy mostani ingyenes, és van még egy ruszki verzió, már rég megvan, de cirill betűkkel nem nagyon adta a játék, ezért is örülök, hogy most ingyenes.
Annyira idióta ez a uplay, hogyha most felmennék ubishopra és megvenném a crew-t 30 €ért, akkor berakná ötödiknek.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz StormLine #7295 üzenetére
Rendben. És merre lesz a találka?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz StormLine #7275 üzenetére
Benne vagyok. Csak jó lenne pl. szombat este, vasárnap nem leszek gépközelbe.
(#7291) Emunem
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Pecc
őstag
-
OceanStorm
tag
válasz StormLine #7182 üzenetére
Ezt a fórumon meghirdetjük, aztán majd csak lesz valami dolgot én már a TDU1 óta halott dolognak tartom (ott NewLife(hun) voltam ha emlékszel rám). Így is össze lehet hozni egy cruiset, de bohóckodjon a plakátolással aki jobban szeret szervezkedni mint gurulni. Adott egy barátlista tele haverokkal, felmész, körbenézel, és pillanatok alatt ott a cruise, ha meg 100 barátból senki sincs fent akkor delete all és refresh. Mondjuk nekem 90%-ban aktív külföldi ismerőseim vannak, már a TDU1 kezdeti szakaszában elváltak útjaim a magyaroktól.
-
hakydakillah
senior tag
válasz StormLine #7065 üzenetére
Nálam a tegnapi karbantartást javító mai karbantartás gatyába rázta a rangokat és ezáltal a faction küldetéseket. Summit viszont változatlan, PVP se segít az összrangomon. Ezáltal már lecsúsztam gold kategóriába. Nekem most 90-10 arányban kocsit kellene gold mellett sorsolnia, remélem kárpótlásul megkapom, mert ilyen feltételek mellett én már nem töröm magam tovább
-
Ármester
válasz StormLine #7033 üzenetére
Na akkor valamelyikünk előzze meg az elsőt
Tegnap fél óráig próbálkoztam, de nem bírtam jobbat menni.
Meg kéne szerezni az első két helyet(#7034) hakydakillah
Egyedül, külön .„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
-
Ármester
válasz StormLine #6935 üzenetére
Köszi, majd meglátjuk. Mostanában már én is kevesebbet játszom.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #6294 üzenetére
Megnézem újra, de elsőre nem sikerült Mondjuk lehet jobb is mert meglepetésként ér majd ha megnyerem.
Nem kenyerem ez a zenei stílus annyira, de ez a csávó tud valamit [link]
Hazudnak ezek nincs itt Ferrari
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
StormLine
senior tag
válasz StormLine #6267 üzenetére
"Kaptunk 2 új faction missiont"
Egyet kihagytam. Nem 2 új faction mission van hanem 3, csak az egyiket tegnap nem vettem észre. Mindegyiket úgy hívják hogy Community Challenge. Ferrari F40 perf / Mazda RX7 drift / Hummer monster autókat kapunk kölcsön bennük.Stunt race trailer
A Bonneville summitban lesz, szóval nem ma jön hanem hétfőn. -
Ármester
válasz StormLine #6263 üzenetére
Ez honnan?
Felnéztem csak emiatt, mert ez a kedvenc Ferrarim, de egyik kereskedőnél sincsen.
Honnan kukáztad?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Mike Farrel
tag
-
Ármester
válasz StormLine #6218 üzenetére
Erről most valahogy ez jutott az eszembe:
Pedig este 8 körül még fel is néztem, akkor még megvolt az első hely. No majd legközelebb...„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
UFO1
senior tag
válasz StormLine #6069 üzenetére
Ilyet csak akkor jelents ki ha próbáltad.
Csak azért mondom (írom), mert én direkt cserélgettem a szárnyakat, hogy lássam mi változik.A WR előtt általában a hegyekben drifteltem és nem lehetett rendesen az íven tartani egyik gépet sem (P), aztán valami miatt rápakoltam a legnagyobb első és hátsó szárnyat + a legnagyobb (legrondább) diffuzort és az eddig kezelhetetlen járgányok teljesen jól irányíthatóak lettek.
Ezt kipróbáltam minden spec.-nél ahol lehet és azok is jobban tapadtak (aszfalton is), különösen az amcsi vasaknál látványos a javulás. A Huayra is stabilabb a nagy szárnyal, de a billegőssel jobban fordul, mert az is kormányoz mint a repülőknél.
A D-s Focus is okkal jobb lett nem csúszik annyira keresztben.
Ebből következik, ha egy drift gépre nagy szárnyat teszel akkor nehezebben csúszik, mert nagyobb lesz a leszorító erő, ez is kipróbálva nem a levegőbe beszélek.(#6077) HartgeH3-2.8
Azzal sosem leszel jobb az a leglassabb igaz könnyű vele váltani és kanyarodni és ugye mindenhez kell az 1299 lvl és az sem mindegy milyen. Emelkedőn gyorsulás alkatrész hosszú sima pályán a speed vált be nálam.[ Szerkesztve ]
-
-
Darko_addict
őstag
válasz StormLine #5766 üzenetére
Nekem alapvetően nagyon bejön a BMW! Motorozom a való életben és a legközelebbi kiszemeltek között van az R1200GS is, szóval nagyon örültem, hogy ezt adták. Hogy hasznos-e? Azt nem tudom, csak szaladgálok vele össze-vissza.
A 20k CC ajándék nekem azért tetszene (ha fixen ezt kapjuk), mert tudnék belőle venni 10 perket. Szerintem az a leghasznosabb elköltési lehetősége.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
nap
addikt
válasz StormLine #5662 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy TDU-ban egy pár óra alatt találtam ki, csináltam meg és teszteltem le egy pályát...
...lehet, hogy elküldték a fejlesztőket, mert csak viszik a pénzt...browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Lathronos
őstag
válasz StormLine #5636 üzenetére
Öööö.... Hát a játék élményfaktora jelentősen megnőtt az új konfigon. Csak a Tesco gazdaságos kategóriájú Btech BJW-300-as kormányomat nem igazán szereti, majd valami jóféle Logitech-et is be kell szereznem, azt sem fogom megúszni 10.000 Ft-ból.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Lathronos
őstag
válasz StormLine #5632 üzenetére
és Csapoati
Köszönöm a tanácsaitokat, akkor 970 lesz. Szerencsére 8 hónap alatt sikerült annyit összegyüjtenem, hogy az még belefér(de több már nem). Aztán itt meg is húzom a határt, már így is másfél havi fizetésemet fogom ma elkölteni. A legszebb az egészben, hogy ez a konfig 1 év múlva már jó ha a felét fogja érni ár/érték arányban. De sajnos ez van, a játék szoftverfejlesztő cégek mindig a csúcskategóriás cuccokra optimalizálják a játékaikat manapság, nem törődve vele, hogy a PC-s társadalom 90%-ának nem telik rá, hogy évente cserélje az egész konfigját nem kevés pénzért. Be is fejezem az offot, már ez is több volt mint kellett volna, bocsánat.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Darko_addict
őstag
válasz StormLine #5615 üzenetére
HDS-t ismerem, napi használatban van, tölt a Windows indításával együtt.
Minimális lemezkihasználtság mellett fut a játék (a GPU és CPU-val ellentétben, ahol leesnek az értékek), de mikor a játék laggol, ez a szint jelentősen felugrik.Vélhetően nem elég gyorsan követi a HDD a terhelés intenzitását és akkor be-be akad.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
válasz StormLine #5613 üzenetére
Szia!
Tegnap, mielőtt kiléptem volt egy hosszabb laggom, utána ezt mondta a grafikon:
CPU: 69%-ról 45-re esett, majd visszament 70% köré.
GPU: 80-90%-on ingadozott előtte és utána is, mikor laggolt leesett 65%-ra.
RAM-fogyasztás 10.2GB volt mindennel együtt.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
-
regener
veterán
-
Csapoati
nagyúr
válasz StormLine #5441 üzenetére
Ja, aztán már a második olyan Summit megy, amire alig tudok bejutni, mert a freedrive stuntsokat kénye-kedve szerint megszakítja... Volt, hogy valami 50m hiányzott a 3,2 km-hez és bumm, aborted. Ráadásul teljesen függetlenül attól, hogy mit csinálok. Így a 3-as szint megszerzése több, mint fél órába telt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sunny84
senior tag
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5241 üzenetére
Woooow!
Az igeeeen XD Na most az autó nyereményen felül mit tudnak adni
amitől felállna, amiért érdemes lenne hajtanom, minden medálért minden qualért?! Autó + CC vagy én nem tudom mit tudnak még kitalálni.Szvsz tudom season pass elvileg nem lesz, de ez az autófelhozatal kicsit gyengus.
Nem érzek vágyat új autó húzására.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5238 üzenetére
Láttatok már kanyar buggereket? Nagyon komoly állatfaj Ahol korlát van és kanyar, ott a kanyar bejáratánál direkt nekimegy a korlátnak, nitrót nyom és kb 230-cal veszi be a kanyart totálba. Előző Summitnál vettem észre. Persze nagyon vicces amikor a buggert pont egy bug kapja el és a korlát elején egy kiálló láthatatlan akadály megakasztja és akkorát esik mint egy ház
Én még mindig nem vágom, most akkor a "Summit hónapok" végén, lesz majd egy iszonyatosan hatalmas nagy végső "összecsapás"?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5235 üzenetére
Oszt akkó ménem kapunk vmi ójándéékot Szerk: Elvileg lesz majd egy űber nagy finish ennél a summit-nál "év végén" ?!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5187 üzenetére
Valaki fel tudná venni, hogyan csináltok 30-40k Monster truck pontot az arénában?
Egyszerűen nem tudok rá érezni.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #5145 üzenetére
Na azt legutóbb én is , de már vagy 2 napja. Égen földön nem tudtam az honnan került ide
Azért a sok vérpisti rendesen rárepült erre a summitra. Tipikus...
Igaz még pár eventem nincsen és motort se akartam venni, de alig tudok a platinum fele vergődniVérpistik rulez
-
StormLine
senior tag
válasz StormLine #5058 üzenetére
Na akkor ez lenne az útvonal:
A végén van egy levágás amit raiddel mutat is a GPS, de csak bátraknak mert tele van fákkal :
(#5059) HartgeH3-2.8
"Hogy a csöcsbe van neked 5 millád?! "
Egy régi térképet használtam fel újra, az a kép még márciusban készült, akkor 600 órám volt a játékban. Úgy nem nehéz milliókat összeszedni, volt már több is. (Ebben a hsz-ben már persze új képek vannak.) -
StormLine
senior tag
válasz StormLine #4962 üzenetére
Wild Run Launch Trailer
A streamben megcsinálták a Summit prológot, versenyeztek, csináltak freedrive challenge-et, freedrive stunt-ot, PVP-t.
A trial verzió is megkapta az új grafikát, lehet benne extreme specet vezetni, és lehet motort tesztvezetésre vinni.
Aki nem vette meg a WRt az is kipróbálhatja a Summit prológot (extreme specek) és vihet motort tesztvezetésre.
A Zonda jön decemberben, ahogy már említettem.
Summit kvalifikációból több van egy kónapban, több helyszínen.
A havi summit minden hónapban a Bonneville sósivatagban van.
Attól függően hogy hogy teljesítünk a Summitban, úgy változik az esélye hogy milyen cuccot kapunk.
A live PC szerveren játszották, sikerült is feltűnnöm a streamben Pár másodperc késés volt amúgy.
Második Season Passt nem terveznek.
Az új autókat az is megkapja aki nem vette meg a WRt, persze extreme specek nélkül.
A Summitban extreme pontokat kapunk, és ha eleget összegyűjtünk akkor vehetünk belőle egy extreme tuningkészletet.
Motorokhoz standard specek vannak (S, D, P, R, C), extreme specek (Df, Mt, Dg) nincsenek hozzájuk. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StormLine #4926 üzenetére
Igen jogos Addig semmi sem biztos ameddig nem látjuk élőbe. Szvsz dobnak rá 7-8 kocsit a többit majd csepegtetik pénzért a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest