Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz
Emunem #10513 üzenetére
Kipróbáltam valamit, ami azért érdekes lehet. Ha elindítod a játékot, és miután már benne vagy, é ezután húzod ki a net kábelt, eddig kb 4 órát tudtam játszani. Azaz ha márciusban még egyszer elindítjuk a game-t, tisztán elméletileg, akkor addig játszató marad, ami ki nem lépünk belőle.
Kérdés, hogy egy PC altatást hogyan él meg a játék...
-
orc88
őstag
válasz
Emunem #10352 üzenetére
Én kizártnak tartom, hogy 5 éven belül lelőnék a szervereket.
1-2 éve volt hír, hogy ~10 éves kihalt játékok szervereivel még csak most számolt le az Ubi.Fórumokon már reménykednek, hogy fog kapni egy offline patchet a játék, hogy sokáig lehessen tolni, és legyen mod támogatás, bár én erre nem látok nagy esélyt.
-
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windows-t, azóta nincs gond. Se laggolás, se 2-3 perces várakozás kilépéskor. Na és persze a drift bónuszok is jönnek szépen, tombol a business
Viszont ismét rákérdeznék, hátha valaki tudja: ki lehet már valahogy kapcsolni azokat a rohadt transporter ládákat?
[ Szerkesztve ]
-
Volt valami hasonlóm. Darabokban hever a padláson
Viszont az a gond, hogy lassan lehet le kell cserélnem a DFGT-t, mert a felfele váltáshoz használt gombja szarakodik. Hol nem veszi be a nyomást, hol duplán vált. Ok, ott a "kéziváltó", de az mindenhova nem jó. De nem nagyon tudom, mire lehetne, ami nem 100k+
-
-
Lathronos
őstag
Nekem eddig a legmókásabb bug az volt, mikor fél órán keresztül jobbra húzott a kocsi, pedig meg sem mozdítottam a kormányt. Még 1-2 ilyen jól sikerült patch és még azt a 80-90 vásárlót is elveszti a cég akik eddig játszottak ezzel a nem is tudom minek nevezzem borzalommal. De a lényeg, hogy az Ubisoft erősödik és jobban teljesít!
Csak így tovább elvtársak!
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
Ezt én így nem vettem észre. Inkább az van - érzésre - hogy a summitos versenyeken rohadtul nem úgy viselkednek az autóim, mint ahogy freeben, egyéb multiban vagy singleben. Mivel én csak nemrég férek hozzá a summithoz, azt hittem ez mindig is ilyen volt....
Szerk: Csapattam annyit anno NFS Worldben, hogy a legtöbb bugra még a szemöldököm sem húzom fel
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Nem egy nyereményed lesz, ha megkapod gyujtheted a kovetkezo kocsit. Nekem mindj megvan a harmadik.
(Pagani huayra, merci sls amg, meg vmi aston)De amugy az alfa az alapbol ingyenes a uplay jutalmaknál. (Tudtommal csak 1 alfa van) Az szivás ha még nem oldottad fel és az ingyenes kocsi fragmentjeid gyujtod.
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
"vannak kedvenc BUG a játékban?"
Nekem az, amikor Miamitól picit nyugatra a parton tengeralattjárót játszok és a tenger alján kocsikázok.
De ez sem rossz: Haveromnál már hetek óta olyan az egyik faction mission (L.A-s 176ezres), hogy a 3 gép ellenfél verseny közben leáll valahol a vége felé, ezért nem is kell sietnie, mert mindenképp ő nyer.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Gondoltam hogy abból maradt, de annyira lusták hogy pár sort kivegyenek...
Végre sikeresen átállítottam a Smartphone gombot a Bindigs.xml-ből, de mire rájöttem hogy egy módosított AZERTY kiosztás szerint nézi a gombokat
Játékban francia kiosztás szerint egyeztek a gombok csak a fájlban lévővel.
Pl. az "A"-ra írtam a telefont (és a Cancel-t is, így az ESC nem is kell), az pedig nálunk a Q, így végre a Q-n van a telefon és vezetés közben kevesebbet kell felemelni a kezem a billentyűzetről[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Indexet én is tudnám értékelni
No meg ha lehetne több checkpointot megadni a térképen (hasonlóan a challengehez, csak mondjuk landmarkok között)
Plusz az autólista nem csekély bővítése sem lenne rossz, bár így is el lehet lenni
Kiváncsi leszek a CAU-ban hány plusz autó lesz.
-
regener
veterán
-
noblem1983
senior tag
Mikor megláttam a mostani summitos Scramble kihívást először jót mosolyogtam, hogy ezt hogy a vérbe lehet megcsinálni aztán monsterrel álltam neki mert az még el is viseli azt a megpróbáltatást
Hill Climbon meg kipróbáltam a Skyline monstert de 2 kerékre állt állandóan úgyhogy azon is csak nevettem
-
hakydakillah
senior tag
Nekem egész hét fura eddig. PVP meccseken is már csak nevetek. Versenyzünk, aztán vagy azt látom, hogy az ellen pattog össze-vissza az úton, vagy több métert ugornak előre – tiszta Hipervándor movie feeling
Drága jó Hill Climb hibának, és általa szerzett helyezésemnek hála összesítésben úgy berobbantam a platinák közepére, hogy garantált a moci Kár, hogy nincs olyan lehetőség, hogy inkább cc-t szeretnék helyette. Igaz, jövő hónapban legalább tuti cc-t kapok.
-
Ne is mondjad a bugokat..., szimplán mentem ide-oda, de annyi hibával találkoztam, mint még 1.0-ban sem. Random nőttek ki kocsik az aszfaltból, a semmiből előbukkanók talán anno is benne voltak. A sziklák kb fél méterrel arrébb is megdobtak és elrepítettek AZ ÚT SZÉLÉN, sok helyen nem lehet lemenni a fűre, mert visszadob a pályára. Ehh...
-
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Bornout jó volt, de azért más kategória. Igazi izzig-vérig roncsderbi a Destruction Derby Raw volt. Utána számomra annyira nem bejövős Flatout (ők csinálják a Wreckfestet), majd a Dirt részekben + Showdown volt elég jó a derby rész.
Wreckfestet már próbáltam, nagyon ígéretes, csak ne halogassák már, és jelenjen meg végre -
-
nap
addikt
Az van, hogy egy ideje nem pvp-zek, mert egy frissítés után amint beléptem pvp-be, mindig kifagyott, és a rankom zuhanórepülésbe kezdett. Szóval, most csak a küldetésekre küldöm a barátokat, így, naponta belépve egy hét alatt eléri a 77 ezres szintet. Ezt korábban, amikor még az alap factionben voltam, a harmadik hét környékén sikerült elérni.
Amúgy, hogy lehet 300 buckot kapni egy versenyért? -
hakydakillah
senior tag
Gondolom az első hetek után elmúlik a varázs, mikor már csökken a teendők sora is. Most minden nap azzal kapcsolom be a játékot, hogy irány a story, de már megint Summit lett a vége, utána mikor csatlakoztál hozzám már sateliteket hajszoltam, majd el kellett mennem performance tunerhez. Amúgy a navigációm színe átváltott kékről aranyra miután beléptél, és mintha pontosan tudtad volna merre megyek. Ha egy Crewben vagyunk, akkor te is látod az én GPS vonalamat?
Ja és a drága jó zsaruk, ha őket látom nem lehet nem beléjük hajtani -
MasTer
tag
Köszönöm szépen a választ. Sajnos nem vagyok 50-es szintű (kb lvl10 lehetek most, vagy a körül), így ez a lehetőség kiesik. Úgy láttam, hogy felfedezésért is ad XP-t, tehát ha autókázgatok, meg pár dolgot felfedezek (roncsok, adótornyok) talán magasabb szintre juthatok. Teljesítettem a St Louis-i rendőri megszökést, a storyban itt tartok. Hogyan lehet megnézni a teljesítésre váró story küldiket?
-
hakydakillah
senior tag
Nekem csak jól jön. Nem szoktam multizni, pont azért az ilyesmik újnak hatnak nekem. Nagyon megfogott a játék, anno próbáltam a NFS MMO-t, de az katasztrófa volt. Itt meg minden napom azzal telik, hogy semmit se haladok, mert autókázok egyet, leragadok itt-ott, olvasom a dolgokat, kicsi Summit, és már alvás is.
Viszont 2gyerek mellett 13órát beleverni 1hét alatt, ez valós emberi és nem szülői időszámítással olyan, mintha egy gamer 150órát vert volna bele.Elnézést a sok kérdésért, de lenne még egy apróság – kétfajta pénznemet látok a játékban (na jó ott a 3.valós is), a normál, ami folyton gyűlik, valamint játék elején kaptam 100ezer cc-t. Ezt elvághatom már most? Minden vételnél felajánlja, de mivel ez az összeg nem gyűlik attól félek nehogy később legyenek cc pénznem exkluzív ajánlatok és bánni fogom, hogy elherdáltam az elején.
-
hakydakillah
senior tag
Köszönöm fiúk
Sikerült most végre, belépet +1fő, engem elcsaptak, őt nem és nyert
PS: de attól még jelöllek titeket
Lenne egy kérdésem - most küldetésre küldtem pár barátot. Ebbe beleszólhatnak ők is? Tehát elutasíthatják, vagy az egész a háttérben zajlik, ha letelik az idő kapom a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
Xfinity verseny. Szinte semmit se kellett még újrakezdeni, de ennél 30x körül járhatok.. Esetemben nem érzem, hogy a gyügeségemről van szó, egyszerűen ha nem kapok el forgalmat, vagy oszlopot (ez a rész nem gond, simán első vagyok), belém jön egy versenyző hátulról, vagy a semmiből jön kereszteződésből egy kocsi. Totálisan mintha így lenne programozva, egyszerűen pont abban a pillanatban, mikor azon jövök jön teljes gázon, nem is lassít, nem is akar térni, csak belém hajtani oldalról. Lehet beszoptam itt valami glitchet, pont ezért tegnap egy csomó embert próbáltam behívni, és megcsinálni coopban hátha bezavarna neki, de sorra jött a refused tőlük.
Ez az a futam, 11:30tól van az a szakasz, es a srác meg simán áthajt rajta: [link]
-
hakydakillah
senior tag
Haky84 alatt futok egyenlőre
Amúgy valami módja annak, hogy tutira megvettem-e a Wild Run Editiont? Vásárlás után kaptam két kódot, előtte toltam a 2órás demot. Megadtam mindkét kódot, de semmit se írt ki uplay. Játékba belépve működik szépen a játék. Innentől tutira a WR Edition az minden extrával?
-
Elbeszélgetsz magaddal.
(#6527) Piftu85
Sajnos van gond a játékkal. Próbáld meg a játékfájlok ellenőrzését.Ma 10 pvp-t végignyomtam. Kiléptem a pvp-ből,lépnék be a garázsba és akkor fagytam ki a játékokból. Az ezután elhangzottak,18+-os,innen kitiltással járó leírtak lennének. :/
-
Mike Farrel
tag
Biztos, hogy az alapot vetted meg? Szerintem nem engedne aktiválni még egy már meglévő játékot. Nézz szét a játékban, hogy monsteres, driftes kereskedőt tudod-e használni, esetleg a Hq-ban az autós táblán ha nyomsz egy F1-et akkor megjelennek-e a speciális specek és meg tudod-e venni. Esetleg magában a kliensben nézd meg, hogy mit is aktiváltál, valahol a crew fülén meg lehet nézni, hogy mi van meg és mi nincs hozzá, és mit mikor aktiváltál. Esetleg írj majd supportnak, ők tuti tudnak megoldást.
Más: Ma este lesz E3-on az Ubinak a bemutatója és elvileg kiderül milyen új DLC-t szánnak a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Steelseries Apex Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest