Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10571 üzenetére
Fél év után most elővettem és játszottam vele. Nem dobott ki,stabilnak tűnt,kivéve 2-3 percenkénti belassulás 1-1 másodpercre. Szép a játék,csak ne nézzük a felhőket. Érezhető a fejlődés.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
spleenszuru
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10564 üzenetére
Tegnap délután ugrottam be ellenőrizni a summitom, gond nélkül beléptem (PC).
Malaka!
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10564 üzenetére
Nekem is volt gondom tegnap a belépéssel… 3x próba után feladtam… (inkább a Forza került elő)
"... hát persze ..."
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #10288 üzenetére
Hülye szegény... Javítva.
Nem állítottam be és ezt rakta be magától, a PUBG videó alá bezzeg jól rakta a PUBG-t xD
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #10286 üzenetére
Mi?
-
Anulu79
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10277 üzenetére
Azért kérdezem mert ez a MM számomra már okozott meglepetéseket a kiírások ellenére. Ezek szerint akkor nem dobtam ki a pénzem?
-
OceanStorm
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10202 üzenetére
Az október 14-ikei 4 és fél órás streamből vágtam ki.
-
Emunem
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10077 üzenetére
Marha jók
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10068 üzenetére
Nagyszerű....
Tényleg olyan nagy dolog ez, hogy 3 évvel a megjelenés után legalább az a full alap funkció működjön?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #10054 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #10049 üzenetére
Alap The Crewről beszéltem Nem tudni mikor lesz béta.
No Sana No Life
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10049 üzenetére
Még nem küldtek mailt, bár nem is tudom, mikor kezdődik
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #10044 üzenetére
Most egész jól működik, nem volt bajunk egyáltalán, gyorsan egy sessionba pakolt a játék, és nem dobált szét.
No Sana No Life
-
UFO1
senior tag
Milyen szinkronizációs hiba egy FDC-t nem lehet egymás után (B) megcsinálni az elmentett 200 m-es pályámon mivel a második sosem ér véget. Ráadásul kiírja, hogy rossz irányba megyek pedig pont középen a kapuk között haladok!
Több mint fél (1?) éves hiba![ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Természetesen.
Ez már a TDU-nál is megvolt. Miért pont most javítanák ki?browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10039 üzenetére
Ja. A múltkori neon repülő rájához, most valami galaxis szerű akármit jött, hasonló stílusban.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
laskr99
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10039 üzenetére
Én most az egyik kocsimhoz kapok csak matricát.
-
laskr99
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9987 üzenetére
Ahh értem köszi.
Más:
Nincs valakinek kedve ma együtt csapatni? -
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9980 üzenetére
Sanszos, a CAU-ért ez már elég korrekt ár.
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9964 üzenetére
Need for Speed Worldben azért az ott volt, mikor már a plusz kört is a végére jártam, a brazil mobilnetes meg akkor ment át döcögve az első körön Szóval ott a szinkronban mutatta magát. Ezt itt, gondolom az esélykiegyenlítés miatt így oldották meg a fejlesztők, hogy összeszinkronizálja/bevárja ha valaki pár mp-re kiesik a netből. Tök jó/toleráns dolog lenne, ha nem menne az idegeire az embernek.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9964 üzenetére
Bezzeg amikor a 4 órás versenyt játszottuk RaZ-t úgy kidobta a sessionunkból mintha ott se lett volna, PVP-ben meg percekig képes eljátszani ezt a játék.
Nap: Simán lehet szándékosan csinálni ezt.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9960 üzenetére
Szerintem nem szándékos, csak a net szolgáltató nem áll a helyzet magaslatán.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9962 üzenetére
Borderless Windowed és Windowed módban nem működik ez, csak Fullscreen módban. Igen, jól érted, mert ALT+TAB-nál The Crewnél kis ideig fekete képernyő van, és ezt a játék úgy érti, hogy elment a neted.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9960 üzenetére
Játssz Borderless Windowed mód helyett Fullscreenben, és folyamatosan ALT+TAB-olgass. Idegesítő nagyon, és nem lehet ellene mit tenni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9956 üzenetére
Persze.
Bár a legutóbbi frissítés után néha elég durván átmegy stratégiai játékba: kb 1-2 fps 5-6 másodpercen keresztül.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
szami777
addikt
Nagy ritkán, a napi egy óra játékidőmben inkább witcher 3-at zúzom.
-
laskr99
addikt
Mostanában nem nagyon, kicsit ráuntam. Most inkább Bf4,War thunder , Dreadnaught, Prison architect megy.
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9954 üzenetére
Most élőben tolja Crew vs. Crew-ban!
Ja, és nem ő nyert mindig![ Szerkesztve ]
-
OceanStorm
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9951 üzenetére
Igen.
-
Lathronos
őstag
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9946 üzenetére
Mondjuk ez járna nekik azért is, amit a Heroes of Might and Magic sorozattal csináltak...
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9938 üzenetére
Mint mondtam, kacsa hírnek véltem... nekem valahogy a Facebook-os hírek sosem a megbízható információk kategóriába tartoznak.
De itt be is fejezem a téma firtatását."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9933 üzenetére
Kacsa hírnek véltem...
Nem hiszem, h pont én kellet volna, hogy címzett legyek..."... hát persze ..."
-
laskr99
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9919 üzenetére
Elég lesz oda egy 2300 magos 15 titan X-es gép .
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9917 üzenetére
Sok bug, kevés játék, fizetős dlc-k, max 8 fő?
Ja, és a szuper anti-cheat rendszert ki ne hagyjam!browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Redneck
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9909 üzenetére
Használsz V-syncet? Én most letöröltem, de majd feldobom újra, mára kiégtem tőle!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9907 üzenetére
Ha legalább azt látnám hogy valamelyik hardver miatt van megérteném. De nem, egyszerűen ilyen.
A Ubisoft supporttal nem is próbálkozom. Anno a PoP: The Forgotten Sandsnél már kiégettek. Egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9892 üzenetére
Sajna nincs.
De közbe látom, hogy a weboldal azt írja, hogy a kedvezményes árra nem érvényes.
Az a magyar fordítás középen is megér egy misét .[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9890 üzenetére
Na a 3500 Ft már jó ár.
Most nagyon gonolkodóba estem, megvegyem-e.20%off with 100club units
Ez vajon lejön még?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9875 üzenetére
Nincs CAU-m(csak SP), de 200 óra alatt nem jött elő semmi ilyen, a krumpli VGA-mon.
No Sana No Life
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9875 üzenetére
Örülök, hogy összejött A CAUhoz nem jár a Season auto pack, csak a WR. Másik accomon megvan a season és azért ment a CAU ebbe, mert azt hittem, hogy az összes dlc-t adja a cau.
Szóval nem olyan rosszul megírt játék, mint ahogy lefestik páran. Tény, hogy optimalizálatlan, gépigényes, a szerveres szinkron kód (mint minden nagy sebességű autós online játék esetében) még mindig hagy kívánnivalót maga után, de ettől még játszható. Ezért is érezhető freedrive közben ha van játékos a közelben A map bug okát inkább a rendszerben keresném. Elképzelhető, hogy egyéb folyamatok miatt nem ürül a pufferből normális sebességgel a textura, így a gpu nem tudja előtölteni a környezetet.
Nekem is 104 perc lett a vége[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9868 üzenetére
X6M? Még jó hogy nem próbáltam meg, mivel már rég megvan.
No Sana No Life
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9872 üzenetére
Az ilyeneket sosem nézem. Lehet kellene
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9860 üzenetére
Reggel is már olvastam és veled értek egyet. Kissé le voltam osztva mikor én írtam ilyet, ezért nem is bólogattam rá Jobb a béke. Ha kéred az accom, adom tesztelni (Ha még nem kaptál kölcsönbe)
Szerk: Ez milyen csellindzs volt?[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9867 üzenetére
Most olvastam a facebook oldalukat és akinek nincs DLC-je az nem kapja meg hiába nyertem meg.......nem DLC-sek BMW X6 M-et kapnak.......hát köszi b+, rohadjon ki a beletek, francért kell ilyen challenget hirdetni ha csak a DLC-ek kapják meg az autót. (a BMW X6-ot utólag rakták ki) Tiszta vicc ez a banda!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9860 üzenetére
Map bug nekem sosem volt,de a cau frissítés óta,a a pvp legtöbbször a crew működése leállt üzenettel végződik. Én csak a summit pvp-t toltam,de mára a kiléptetések miatt,teljesen leszoktam róla.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9856 üzenetére
Az utolsó fail a legjobb.
Ilyet a crew-ba is látnék szívesen multi versenyen.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9850 üzenetére
Az korrekt, hozzátok képest kis szaros noob vagyok.
(mentségemre szóljon, hogy az utóbbi 1.5 hónapban ma volt először időm játszani)Megnéztem, nekem ez a kettő a top:
skyline C 3113km
skyline perf 1849kmA lényeg inkább ez: Total distance covered: 28699.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9843 üzenetére
Az kemény.
Kíváncsi vagyok, mennyi játékórája van.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9829 üzenetére
Ezért kell 2 user-t elküldeni akkor tuti hogy nyer, de ö nem tud arra a perk-re tenni ami ezt engedné nincs meg az a sor vagy inkább oszlop (no sztori, no teljes perk tábla).
Különben ha jól emlékszem az antennák felderítése után jelennek meg a faction küldetések is a térképen vagy csak a skill-ek?
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9826 üzenetére
Megvan, csak magat a menut nem talaltam meg, epp most elkuldtem par baratot. Alacsony az elismertsegem, ezert apropenzt kapok majd, kb 1/10. Az se szar azert, kezdesnek jo, mar nem kell sok a GT-R R35- hoz
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9803 üzenetére
Hát igen, alapjáratban majdnem 1 GB-ot eszik a Win 7 + 400 MB-ot a szükséges vackaim(ACS, ADGuard, D3DOverride, MSI Afterburner, Rainmeter és a Nexus.
De eddig nem volt gond. Na mindegy, max veszek bele még 2 GB RAM-ot.
(#9806) nap
Ha tudnám, hogyan kell. Linuxos vagyok, Win 7 csak a Crew miatt van fent.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9800 üzenetére
1280x1024 HIGH. Másfél évig nem volt gond ezzel a beállítással.
-
tutuhawer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9786 üzenetére
Nem tudom, hogy kell felvenni, de te bejelolhetsz, a megszokott nevemen hasitok. A Storyban koszonom, de nem kerek segitseget, nekem eleg a story nelkul is. A versenyeket hol talalom? Emberek ellen az uton akarok rajttol celig tarto versenyt futni
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9782 üzenetére
Hat akkor a perkre rateszem a crediteket, van 50 000, az sokmindenre eleg kell, hogy legyen
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9757 üzenetére
Volt valami event a nagy sípályán, csak szimplán meg kellett csináni a jump skillt és összesített 300k 600k 1000k jump után jártak matricák. Aztán a milliomodik jump után elvileg mindenki megkapta őket.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9751 üzenetére
Azért nem kell rögtön elégtételért kiáltani. Azt hittem egyértelmű, hogy a fizikára, az AI autók viselkedésére(80 km/h-s átlagsebesség országúton, sávváltás mikor megelőzném ), a random kilövésekről nem is beszélve, mikor az autónkat gyorsítórakétákat megszégyenítő sebességgel repíti valami ismeretlen erő a sztratoszférába. Érdekes dolgokat tanulhattak fizika órán a játék fejlesztői. Remélem így már nem tekinted támadásnak az előző hozzászólásomat, mert nem annak szántam. Nyugalomság van és béke.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9748 üzenetére
Ez a játék mióta szól a realitásról? A játékban megtörtént események kitalált cselekmények, a valósággal bármely formában való egyezés csak és kizárólag a véletlen műve lehet.
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9733 üzenetére
Hát elgondolkodtam én is Pedig a vakond vezetős, meg az egypontban pörgős videókat még fel sem tettem Gyűlik az anyag rendesen, csak időm nincs rá. Na majd eccő...
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9727 üzenetére
Ja Több, mint egy játék
(#9729) szami777
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9724 üzenetére
Normális esetben xbox alapból tiltva van nekem. Ám ha megnyitom, megy remekül még rá nem kattintok a beállításokra. Akkor bezáródik, mint üvegablak a huzattól. Bütykölök még ezt, azt aztán kukázom a cuccot. Igazából nem tudom mi volt ez a tegnapi... Ez a szutyok game bar és a raptor szénné fogyasztották a procit crew közben. Ma még nem indítottam a crewt, de még nyugton van a raptor. Játék közben kiderül.
-
laskr99
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9714 üzenetére
FB, zene onnan megy meg a PH! is néha.
-
laskr99
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9711 üzenetére
Ott van a képen. 100% cpu és a 750 Ti sincs néha kihajtva. Bezártam a chromeot és most 80%
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9686 üzenetére
Ja, meg kutyaszánt. Jól jön az sivatagi terepen. Képzeld azt a homokvihart, mikor a 12 husky beizzítja a nitro-t. A Ferrari F12 elásná magát szégyenében.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9686 üzenetére
és még megannyi kiaknázatlan terület. Vajon hányszor vesszük meg ugyanazt a játékot....
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9684 üzenetére
Hegyi bringa, meg jetsky, esetleg 3-4 fős páncélautós kiütős fosztogatós játékmód... Csak nehogy ide járjanak ötletért (Esetleg autópálya matrica kieg )
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9682 üzenetére
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9670 üzenetére
A WoW pedig 4k 1 hónapra
3 hónappal nézve azis 3700[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9670 üzenetére
Máris veszek kettőt is. Viccet félretéve, csak a GT-R ami érdekel belőle, egyetlen kocsiért azért nem fogom megvenni. A bugokat meg úgyis megkapjuk mi is ingyen.
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9664 üzenetére
Meg Shift 2-ben, meg Dirt játékokban. Megnézem mindjárt NFS UG2-ben benne van-e.
Egyre több játékban benne van amúgy, néha nem érteni miért hagynak ki ilyeneket. Van akit nem érdekel, de az összhatáshoz hozzátesz.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
laskr99
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9655 üzenetére
Na ez nekem is van. Ugrálnak a kocsik és már 2x kirepültem az űrbe kb. Meg most épp hívtak chasere erre tölt tölt és semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9645 üzenetére
Nem néztem végig, h mennyi volt a vègén, kimentem klozettra.
De az lehet, amit írtál."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9642 üzenetére
És az elmúlt 2 hétben? Kb azóta nem voltam fenn.
"... hát persze ..."
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9641 üzenetére
Na igen, a legegyszerűbb megoldásra nem gondoltam szokás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9633 üzenetére
Vannak kemény dolgok ezekben a videókban, amiken jókat röhögtem. Úgy látom a Forza Horizon 3-hoz képest a Crew igencsak le van maradva bugok terén. Nem baj, majd pótolják. De hogy a bárány sikítást miért teszik bele folyton, azt nem tudom.
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9606 üzenetére
Oké, csak nem tudom, mi lehet a hiba.
Két éve megy a játék, volt már ilyesmi jelenség, de nem ennyire durván, a következő frissítés megoldotta.Emunem: Régebbi driver volt fent, a frissitéssel kezdett instant crashelni, azután raktam fel a legújabb drivert, de semmi nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9602 üzenetére
Hogy kapna aranyeret az egész fejlesztőcsapat.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9598 üzenetére
Nem. Megyek az úton, és egyszer csak megjelennek a ládák az út közepén, én meg belehajtok.
-
CJ4567
nagyúr
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9569 üzenetére
Persze a GT-R továbbra sem.
-
CJ4567
nagyúr
-
Emunem
senior tag
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9542 üzenetére
Én most cseréltem le a Tesco gazdaságos kormányomat egy másik ugyanezen kategóriájú ACME STi Racing Wheel indiai rízsföld melletti istállóban összetákolt vacakra. Már átvételkor a doboz mérete is gyanús volt, aztán hazaérve a Sugárból volt meglepetés. Jájj, mondom mi a #&$@ߢ! ez? Telefonkábellel csatlakozó pedál(érted, telefonkábellel), brutál gagyi műanyag ház, Subaru Impreza WRX STi logo-ról koppintott kormány felirat, gokart kinézetű design. Hát én majdnem elsírtam magam itt helyben a PC előtt. Aztán betoltam a Crew alá, és jött a csodálkozás. Nagyon jól lehet játszani vele(MODE gombot előtte megnyomni). Igaz nem egy G27 vagy G29 szint, de nagyon jó. Ugyanez az élmény ETS2 alatt is(itt is kell a MODE gomb), egyszóval nagyon f@sza eddig. Sebességváltó kar viszont nincs, a kormány mögötti váltókarok csak dekorációk, ugyanis csak a fék és gáz rendelhető hozzájuk. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9542 üzenetére
Én is azzal próbáltam.
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9509 üzenetére
nálam csak akkor, amikor a versenyről visszatértünk volna a lobby-ba...
"... hát persze ..."
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9504 üzenetére
Nekem maradt 2 a 10-ből.
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9486 üzenetére
Akkor a leírásod alapján megtalálom, de ugyanez szerint felesleges is. Jó kis pecsss...
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9481 üzenetére
Remek...
Bár az nem világos, hogy a négyből egyik akkor hogy lehet meg (upgrade acc to 9000)
-
MODERÁTOR
válasz }{3@Đ$}{0ot #9479 üzenetére
Az a dugós jelenet a fagyis dudával valami hatalmas
Everybody lies.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9471 üzenetére
Sason pass ezennel behúzva.
Azt az 1400 forintot biztos megéri.
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9468 üzenetére
Nálam megy, elindítottam hogy letöröljem a For Honort, nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9460 üzenetére
Bronznál adja a legtöbbet, szépen megy lefelé platináig, ott adja a legkevesebbet, és a legtöbbet ott vesztesz. Jelenleg Gold 4 vagyok, és nem fog felfelé menni egyhamar.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9440 üzenetére
Calling Al Bugs? Ezt én sem vettem meg, nem is fogom sose (csak ha ingyen lesz)!!!!!
"... hát persze ..."
-
MODERÁTOR
-
sunny84
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9412 üzenetére
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Emunem
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest