Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
válasz MrDerekas #10317 üzenetére
miért, a rendes autós navi nem ugyanazt csinálja??
ON: Én még mindig elvagyok ezzel a játékkal, veszek egy fullstock autót, fullstock fényezéssel, és megyek adott utviszonyoknak és tábláknak megfelelően, néha kormánnyal (Tecsós Manta kb 13 éves ) Nagyon lazulós, anno a TDU széria ugyanazért tetszett, most ronggyá akarom ezt játszani, aztán előveszem a régi TDU-kat is.
"... hát persze ..."
-
MasTer
tag
válasz MrDerekas #10317 üzenetére
Lehet pályákat kijelölni? Nagyon nem próbáltam ki minden lehetőségét a játéknak, még az alap story-t sem fejeztem be, de annyit mentem, hogy így is 58-as szintű vagyok. Főleg amcsi autókat szoktam hajtani, ha már az USA-ban vagyunk. Az általam választott útvonalon van síkság, hegyek, mamutfenyők, havas táj, meg természet adta ugratók bőven.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
MasTer
tag
válasz MrDerekas #10309 üzenetére
Én is szoktam kizárólag single módon autózgatni csak úgy a tájban. Van egy kedvenc útvonalam, Dél-kaliforniából indul, elmegy a kanadai határig, aztán vissza Santa Monicába, végig földúton. Hétvégenként egyszer megteszem a távot, többnyire '69 Dodge Charger dirt verzióval, a Hazzard megyei Lordok (Dukes of Hazzard) emlékére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz MrDerekas #10309 üzenetére
Okés, értem.
Engem sem az online része érdekelt. Csak a single. Soha nem voltam nagy gémer. Fiam miatt szedtem le, mert nekem jók az NFS-ek is, meg a Grid2 is. Ebben van belső nézet kormánnyal, és nála az az istencsászár zsírkirályság.Még egy kizárólag szakmai kérdés, mivel tudom hogy tiltott a Warez.
Hogy hogy ezeket a játékokat nem lehet törni? The Crew, DriverClub, Project Cars stb.... ?????
Csak mint szakmailag kérdem, mert érdekel.[ Szerkesztve ]
-
MasTer
tag
válasz MrDerekas #10296 üzenetére
Tehát ez azt jelenti, hogy érdemesebb csinálni egy új Uplay fiókot, és Uplay-en megvenni, mert ez mindenképpen kell hozzá. Most nem tudom megnézni a Uplay árakat, de akkor szerintem marad ez az opció. Lehet ugyanahhoz az imél címhez több Uplay accountot hozzárendelni?
-
OceanStorm
tag
válasz MrDerekas #10203 üzenetére
Annak aki hardcore beállítással szeretné tolni rakhatnának be TDU 1 hardcore mód fizikát, bármennyire hihetetlen rengeteg embert vissza csábítana évekre a képernyő elé. De ha úgy marad ahogy most van a Crew-ban azt se bánom mert elvagyok vele, de rosszabb ne legyen mert a matchbox tologatás, amikor egy autós játék nem adja át azt az érzést a kezeidbe mintha egy autót vezetnél az kegyetlen nagy érvágás. Nem is tudom a TDU 2-t hogyan tudtam közel 3 évig tolni, akkora szar volt a fizika.
-
regener
veterán
válasz MrDerekas #10126 üzenetére
Akkor Highway
+(#10127) CJ4567
+(#10128) gabo91Mit szóltok egy 19:30-as kezdéssel egy hosszú úti gyerekhez akkor?
Valami ilyesmi formában kéne (jééé egy bot... volt, nééézd hogy repül a susnyába miután meglökte "valaki" ), szóval lehet akár coasttocoast is részemről, max 23-ig free vagyok, utána alvás hogy felbírjak kelni xD
-
CJ4567
nagyúr
válasz MrDerekas #10106 üzenetére
Én tegnap a Frontier Tourt csináltam meg, azért telt 112 percbe maxos Huayrával, mert volt egy rész ahol hirtelen visszadobott több kilométert, és volt egy kanyar amit alig tudtam bevenni, folyton 3 kilométereket dobált vissza (csak annál a pontnál), nem tudtam első lenni ez miatt De jó élmény volt, jók ezek a hosszabb túrák.
Landmark tour az olyan volt, hogy 3 perc hátrányban voltam, RaZ-t kidobta a végén az internetje a versenyből(bezzeg PVP-ben percekig képes a játék váratni), csak egy ember ért be a célba. (Azóta más a nevem, nemröhög Visszakaptam a CJ4567-et uPlayen, support segített.)
A háttérben levő RUF 3400K-val mentem ~1460KM-et, a Huayrámban már ~2300 van. Jó lenne megnézni melyik autókkal mentem a legtöbb kilométert, de nem lehet, egyesével nem fogom az összes specben megnézni az autóimat.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
orc88
őstag
válasz MrDerekas #10032 üzenetére
Pl. F1 2016-ban lehet állítani, hogy mennyire legyen részletes a visszapillantó tükör, szóval ez nem mentség, főleg a UBInál, akik leszarják kb. hogy hogy fut egy játék. Ha akarták volna megcsinálták volna szerintem.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
szami777
addikt
válasz MrDerekas #9976 üzenetére
Most látom, hogy maintance van, de már 5 órája!!!!!!
Ugyanez nálam is, ma lett volna időm haverral játszani, leülünk, erre ez fogad.
Elmehetnek a fszmba, hogy ünnepnap kezdenek el "karbantartani"“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Redneck
nagyúr
válasz MrDerekas #9905 üzenetére
Tudtam hogy nem látok rémeket, a külföldi kommentek is ezt igazolták. Bibi az van, de mekkora kár érte, szívesen tolnám de már végképp elvette a kedvemet. B*sz*djon meg az Ubi, tőlem aztán egy vasat sem látnak ezek után!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz MrDerekas #9903 üzenetére
A netemmel semmi gond, ahogy a géppel sincs egyéb címek alatt. Olvasgattam a kommenteket, a külföldi fórumokon sok a panaszos, tuti megoldást nagyjából senki sem tudott, a Ubisoft pedig szarik rá, már bezsebelték a lóvét. A többség pedig tolja képtöréssel, pedig a jelenséget ennyire feltűnően csúnyán még egy játékban sem láttam.
Tényleg kár érte, jó játék lehetne, de így nem tudom élvezni.
Szerk:
A legkevésbé rossz "játékélményt" az 59Hz, FPS="59" és az Ultra, FXAA beállítás hozta, de egyébként bárhova állíthattam ugyanúgy össze-vissza futott.
Régebben a kommentek alapján azt gondoltam hogy egy jobb konfiggal jó lesz, de ez sajnos nem igaz, ez egy igénytelen port.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tutuhawer
őstag
válasz MrDerekas #9819 üzenetére
Neterror connect k....anyjapi....ja. Hogy tudom elkuldeni az ismerosoket penzt szerezni? Mar adott faction kuldeteseket, de en elindultam rajta es kesz. Nem bannam, ha az ismerosok keresnenek penzt nekem.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
CJ4567
nagyúr
válasz MrDerekas #9790 üzenetére
Elérheti sztori nélkül az összes specet, csak a rejtett autókat nem. Multit eléri bármikor, 10-es szint felett kicsivel voltam először PVP-ben, majd megkeresem a képet ha még megvan. Többi meg igaz. Gyorsan végigrohansz a sztorin utána már nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
tutuhawer
őstag
válasz MrDerekas #9779 üzenetére
Ok, osszeall a kep. A Story nem erdekel, mashogy fejlodok majd, hivtak be uldozesbe, de sokat hozzatenni nem tudtam
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz MrDerekas #9775 üzenetére
A tok fasza alkatreszt nem pazarolnam el, mert ha osszegyulik a 100.000 dollar, akkor majd a Skyline-ba akarom tenni, nem elsösorban a RAM-be. Igy ertem
-
tutuhawer
őstag
válasz MrDerekas #9773 üzenetére
Ok, es a mobil tunerben ha a dodge RAM-et vezetem, akkor erdemes automatikus beepitesre nyomni, mert penzbe nem kerul es nem veszem el masik auto elöl a jo cuccot?
-
Szoszo94
őstag
válasz MrDerekas #9734 üzenetére
Érik ott egy reinstall (vagy steames verzió esetén fájlok ellenőrzése) erősen
Nekem alig van bug, sőt, ma is toltunk vagy hat órát haverokkal bele és csak a session bug (nem akar összedobni) volt jelen néhaMondjuk a CAU nincs meg (lemaradtam a 3eurós akcióról sajnos), lehet az hozza ezeket a fícsöröket?
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
UFO1
senior tag
válasz MrDerekas #9715 üzenetére
Win 10? Nem kell irtani, ki kell kapcsolni!
-
laskr99
addikt
-
tixem
addikt
válasz MrDerekas #9620 üzenetére
Hát akkor lehet mostanában már nem produkálja. Csak azért kérdeztem, mert pár hónapja itt többeknek, például RaZ-nak is volt ilyen gondja. De akkor lehet adok még egy esélyt a játéknak. Azóta gondolom jött pár patch
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
szami777
addikt
válasz MrDerekas #9580 üzenetére
Nekem van itthon kormányom, és nekem pl azzal a legnehezebb, ott az az előny, hogy a gázt és a féket finomabban tudod hasnzálni, billen és kontrolleren ugye csak padlógáz és "padlófék" van, viszont kanyarodás szempontjából szerintem a kontroller a nyerő.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
OceanStorm
tag
válasz MrDerekas #9583 üzenetére
Az hogy mi áll a kézre nem más mint reflex, ám az agyad tud újakat tanulni csak idő kell hozzá. Nekem kb 2-3 hónapomba telt mire úgy megszoktam a kontrollert hogy azt mondhassam hogy most már úgy vezetek, vagy jobban mint amikor billentyűzettel toltam. Addig viszont annyit szoptam, estem keltem amennyi a csövön kifér, de nem bántam meg hogy bevállaltam ezt az átmeneti időszakot, néha el kell engedni a jól megszokott dolgokat egy jobb érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
-
OceanStorm
tag
válasz MrDerekas #9513 üzenetére
Pedig nem bonyolult. Gyakorlatilag nincs olyan játékmód amit ne lehetetlenítenének el a bugok, vagy ne tennék próbára az ember türelmét. Az hogy te mindezekből még nem sokat kaptál még nem jelenti azt hogy minden rendben. Én leginkább autóstalálkozókon veszek részt, itt a 92-es hozzászólásban faszán leírtam videóval alátámasztva, hogyan is alakult az egyik összejövetel, és ez az agyfasz már fél éve tart. Előtte másfél évig atomstabil volt nálam a játék, én sem tudtam elhinni hogy ha valaki problémázott mi a fene is volt annak az oka, "há' minden működött nálam faszán".
-
szami777
addikt
válasz MrDerekas #9484 üzenetére
Nem vagyok gép előtt, de emlékeim szerint ownership(első sor), azon belül performance. (Ott meg az alsó négy awards)
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gabo91
aktív tag
válasz MrDerekas #9455 üzenetére
Már vége van :/ borítón a Mini meg a Kawasaki volt, kawasakim nincs, mini igen, és mivel mindenki Mini Pref-el ment ezért csináltam meg direkt én is a Minit Prefre, de akárhányszor indítottam mindig csak a sz*r motort adta
Meg lehet amúgy valahol nézni hogy pontosan milyen követelmény van, mivel lehet menni adott versenyen? mert volt egy amihez valamelyik BMW kellett, az nem volt meg így nem is engedte indítani, viszont a drag/monster/stuntnál adott járgányt (nem volt saját).
-
-
MrDerekas
addikt
válasz MrDerekas #9315 üzenetére
Ha esetleg valaki eccő hasonló problémával küzdene: Gondolom a mentés közbeni áramszünet elcseszte a helyi mentés valamely fájlját, ezért a megoldás a helyi mappa teljes törlése volt. (C:\Felhasználók\Felhasználónév\Dokumentumok\TheCrew mappa) Mivel a játék eredményeket a szerver tárolja, csak a beállításokat kell újra személyre szabni a törlés után. Viszont nem crashel tovább a game.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest