Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
COLBrattShaw
csendes tag
Nincs mit, foleg igy, hogy nem talaltam semmit.
Akkor az valami mas lehet, valoszinuleg a CAU "kod"ban van valami hiba. Erdekes modon nalam pl az FFB csuszka kihatassal van CAU ota a kormanyra, holott, nincs ez engedelyezve a win kormany beallitasban, hogy a jetek vezerelni tudja.
Azert a "ki/be usb" modszert kiprobalhatod, bar verseny kozbe kihivas lehet, de nem lehetetlen!
Anakin Skywalker-nek is POD verseny kozbe kellett ujrakalibralni ill. csatlakoztatni a hajtomuvet, megis elso lett a vegen.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Eleg melyen rakarestem, de roviden nem talaltam hasznos infot ami ebben segithetne. Viszont maga a jelenseg ismeros szamomra is. Hasznalsz uplay chat-et, ami a "shift+F2" vel erheto el jatekban!? Nalamm akkor szokott elgyengulni amikor azt hasznalom, altalaban 1-2 ki "alt+tab"-ozas megjavitotta, de nem mindig.
Esetleg megprobalhatnad kihuzni az usb-bol a kormanyt, amikor jatekban vagy,majd visszadugni, anelkul, hogy ki alt+tab-oznal winbe. Sok szerencset(#9046) Emunem
Nalam kulsobe sincs, marmint van, de csak ugy tunik szembol, magat az utat nem vilagitja meg.
[link](#9045) CJ4567
Jahh, ennel igen, de az 1ik uj autonal az se mukodik pl. viszont annak jo a lampaja
-
COLBrattShaw
csendes tag
En csinaltam errol egy kepet es kiraktam a Ubiforumsra
A Crew 2015-ben, ill napjainkban.Az ms kormanyhoz van olyan opcio a windows jatekvezerlo beallitasban, hogy nem a jatek vezerelje a beallitasokat!? (mint a logitech-nel) (Allow game to adjust settings) Nekem az be van love,igy a jatek nem tud belenyulni.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Nem lehet hogy azis közrejátszik, hogy egy régi MS kormánnyal tolod?
A támogatott kormányok listája pedig elég szűkös...
PC
Fanatec ClubSport Wheel
Thrustmaster TX Racing Wheel
Thrustmaster T500 RS Racing wheel (with Ferrari GTE 458 Challenge Rim )
Thrustmaster T300RS Racing WHEEL
T500 RS Gear Shift
Thrustmaster T100 (Thrustmaster F430 Force Feedback)
Thrustmaster Ferrari Red Legend
Logitech Driving Force GT
Logitech G27
Top Drive Free Bird Wireless Racing Wheel & Top Drive GT Wheel / Pedals
Twin Wheel F1 Combo Wheel
Simraceway SRW-S1 -
Ghard
őstag
Ezt én is néztem, hogy plusz pontot lehet belőle venni. Gyorsan el is költöttem a maradékot erre, így ki tudtam maxolni az autóra vonatkozókat + maradt még kedvezményekre is.
Most 1195ös az autóm, tényleg csak "kipörgetéssel" tudom fejleszteni? Ha nem lvl50es alkatrészt sikerül nyernem, máshol meg sem tudom venni? Hát ez valami fantasztikus...
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest