Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike Farrel

tag

válasz HartgeH3-2.8 #5146 üzenetére

Nem kell ahhoz vérpistinek lenni, hogy platinumba kerülj. Két dolog van amivel garantált a platina, az egyik a drift (nagyon sok playernek nem fekszik, így ha jó helyre kvalifikálod magad tuti nem csúszol hátrébb) a másik pedig a pvp. A többit meg csak megcsinálod úgy, ahogy tudod aztán kész. Én az előző kettő Summiton is az első 300-ba drifteltem magam, most kicsit hátrébb vagyok, mert nem sok időm van a héten szórakozni vele. Utána meg irány pvp-re. PVP-n meg ugye csak az összegyűjtött pénz számít, amit akkor is megkapsz ha be se érsz. Én azt szoktam csinálni, hogy elindul a pvp kicsit megmozgatom a kocsit (nehogy kidobjon a lobby) aztán otthagyom az egészet, mellette kockulok a másik gépen, vagy nézem a tv-t. Így mivel jön a pénz, mész felfelé a ranglétrán ezzel is előrefelé tolva magad a rangsorban. A többi versenyen meg valahova kvalifikálod magad, aztán ha van hozzá türelmed meg erőd akkor javítasz rajtuk és kész. Természetesen a Summit napi törődést igényel, mivel nagyon sokan nyomják és igen hamar hátrébb lehet csúszni összetettben.

Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés