Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeuxs
tag
válasz ricshard444 #4976 üzenetére
Szerintem a wild run max 9€ ér meg. tobbet sajnos nem. ennek a játéknak már tavaly így kellett volna kinéznie, és tavaly mar ilyen siman kellett volna futnia. csak hat dupla lehuzas az jo moka.
-
amadeuxs
tag
sziasztok lenne egy kérdésem, pl ha most megveszem a motorokat vagy pl a subarut akkor az elveszik aztan mivel az a wild run része?? es ha a wr prolognak vege ugrik?
hogy van most ez -
amadeuxs
tag
Sziasztok,
na frissul a jatek, igy par honap szunet utan megnezzuk hogy le fog-e tudni kotni a grafika, ugyanis a sima crew bug halmaza mar nem vonzott, mivel szaggatott es laggolt, az updatek valahogy nekem kinyirtak. a WR beta az flottul ment szepen mint az alom, kivancsi vagyok hogy update utan milyen lesz.
amugy 18 euroert
http://www.cjs-cdkeys.com/products/The-Crew%3A-Wild-Run-CD-Key-For-Uplay.html -
amadeuxs
tag
sziasztok, hat nekem kiirta hogy the crew game has stopped working, fejreallok, nem tudom mi lehet a baj.
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, na ez ma jo volt, leszámitva a megzakkant forgalmat sok reszeg sofort, ach. meg januari cruisoknal marha jo volt hogy mindenki latta a masikat, most mar csak a csapattagokat vagy meg azokat sem, ez a jatek valahogy rosszabb rosszabb nekem, az allando lag es be - be akadás, ach tiszta marhasag.
kar erte,
-
amadeuxs
tag
hali, mar en is a francia negyedben varok
-
amadeuxs
tag
Na ma par het nyugis jatek utan ujra crash volt, ach, hogy mit tojhattak megint el a patch-el.
-
amadeuxs
tag
Sziasztok nem tünt fel nektek ma hogy a játék meg van zakkanva, a pvp-ben a pontokat össze vissza adja es veszi el, jobban laggol mint altalaban, tiszta idegesitő mar.
-
amadeuxs
tag
válasz minimumgame #4031 üzenetére
szia, na megpróbálom az uninstalt, mar toltom a jatekot ujra, remelem igy mar jo lesz es bizom benne hogy a jatekon beluli laggolas is megszunik.
UI: hogy lehet ebbol az installert letolteni hogy a joveben ha hasonló gond lép fel akkor ne keljen allandoan letolteni a fajlokat.[ Szerkesztve ]
-
amadeuxs
tag
válasz hszilard666 #4010 üzenetére
Hali, ugyanezt az üzenetet kapom egy ideje csak az ugras-skip segit, sajnos nem megy a szinkroninálás, se restart se uplay restart nem segit.
[ Szerkesztve ]
-
amadeuxs
tag
sziasztok, ma este sikerult vegre kiprobalnom az uj verdakat, az alfa nagyon meggyőző, de egy gyors kérdés, nem tapasztalt valaki az utolso frissites utan tapasztalt valaki fps droppokat vagy hirtelen belaggolásokat???
koszi a valaszokat.
-
amadeuxs
tag
válasz Mike Farrel #3745 üzenetére
nem tom, valakinek itt mar megvan a pack, nekem megvan a season pass is es meg nincs pack, tiszta hulyeseg. ennyit az elonyeinkrol.
-
amadeuxs
tag
amugy akinek megvan a season pass az mar megkapta a kovetkező car packot? mivel nekem meg nem jott meg, koszi a valaszt
-
amadeuxs
tag
válasz ricshard444 #3603 üzenetére
hát nekem 780 sc acx van es txaa val jatszottam de mikor erdo volt ott nagyon benezett 40 fps re nalam ugyhogy atettem fxaa-ra, es azotta atomstabil a 60 fps adaptive vsync-el, hbao+ -n, az nvidia panelben bealligattam az fxaa elsimitast es szinten reces maradt, de ezek mellett nehol meg bebe laggol, nics fps drop csak a folytonossag kozepette be be akad. idegesito,
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, amugy mikorra varhato az uj car pack, mar alig varom hogy az alfa 4c -nek meghajtsam a lelkét.
-
amadeuxs
tag
na végig bongésztem a ubis forumot is a fagyasokkal es miegyebbelegyutt, ejjel meg atfutottam az event viewert a windowsban es a bsod es a crash gyakorisaga a patch felinstalálása után jelentkezett, elott az utolso bsod-m valamikor szeptemberben volt. remélem a fagyasokra es crash re valamit kitalalnak.
-
amadeuxs
tag
válasz ricshard444 #3186 üzenetére
Szia, code 1038
-
amadeuxs
tag
Sziasztok,
lenne felétek egy kérdésem, másnak is van BSOD es fagyas jaték közben? mar kezd az agyamra menni, egy óra vagy fél óra, mindig valami kuldetes vége utan, vagy valamelyik tuningmuhelyben vagy skills befelyezésénél amikor valamit felold.tapasztalt valaki hasonlót.
Más játékoknál ilyen nincs, csak itt. FC4, GTA4, wolfenstein, vagy bármi órákig röccenés mentesen,
de itt behal egy játszásnál akár 3xor is.Mi a gond.
koszi a válaszokat.
-
amadeuxs
tag
sziasztok, egy gyors kérdés, hogy lehet a team crediteket gyüjteni a játékban?
Köszi.
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, en is csatlakozom a csapathoz, a nevem a jatékben (uplay) amadeuxs586, szivesen tolnám másokkal is,
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest