Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
"A drag-ba csak gyorsulás alkatrész kell (mint régebben írtam szinte mindenbe az kell) leteszteltem vegyesen, csak speed-el, mindenhogy, de így jobban tartja a sebességet különösen, ha emelkedő van a pályán és így is eléri a 600-at."
na most tapasztalatom szerint a dragnál a acc nyilván gyorsulásra,a speed nyilván végsebességre(eddig egyetértek veled), DE a sebesség megtartására és a jó rajthoz(nyilván az időzítésen kívül) GRIP-kell.
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
az új bömöst meg lehet most vagy majd venni ingame cash-ért?
-
RichieTri
senior tag
S-skyline,ktm
D-skyline,focus,camaro(a 69-es és a 2010-es is jó),ram,cherokee
P-ferrari458,huayra,ruf ct3,ford gt,saleen
R-buggy,ruf3400k,silverado,ram
C-ferrari458(jelenleg sztem a legjobb Cre),ford gt,a régi charger,saleen esetleg a murci(ez nagyon csúszkálós, de megszokás után bitang)én ezeket használom rendszeresen.
a 2010-s camaro érdekes mert sokkal feszesebb a futóműve mint mondjuk a challengernek.jól gyorsul,de izgalmas az úton tartani.ráadásul elég sok spec építhető rá..és nem drága.
P-re meg C-re ami jó az a ferrari458, de P-ben a huayra megveri ha ugyanolyan jó a sofőr.
P-nél a ruf ct3 egy gyöngyszem. ha nem túl kanyargós a pálya akkor üt. ahogy a saleen is, az sodródik kanyarokban, de ha bírod a farolós városi közlekedést akkor alap autó. nem utolsó sorba a saleen hangja sztem az egyik legjobbD-re régen skyline-t használtam, de mostanában vagy focus(ha kanyargós a pálya) vagy bármelyik camaro(ha hosszú egyenesek vannak). utóbbiak a hátsó kerék hajtás miatt trükkösek.
S-re a skyline-nak mai napig csak a csirke ktm lehet ellenfele.
R-re meg keresd meg a buggy-t vagy vedd meg a ruf3400k-t. utóbbi P-ben is használható.
motorokból a ducattik felejtősek. a hangjuk sem az igazi és PvP-ben meg gyalázatosak.
a kicsi ktm D-re és S-re ok.
P-re meg C-re a kawa egy picit jobb a BMW-nél, de utóbbinak olyan hangja van...pfff libabőr.
ja és motoroknál az egyenesekben ne falajts el behajolni a plexi mögé...[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
PvPben senki sem használ 370z-t.max az oval pályán mert gyors,de kB 0 a stabilitása.
Pont,hogy Dben az egyik legjobb a skyline.ja és Sben pedig csak a motorok tudják megverni.
Szerintem a skyline jobb induló/egy autónak mint a 370z. Ráadásul nem csúfolnak anyuverdának sem
No offense egyébként ez csak egy vélemény.
Tény,hogy a két autó tök más, más irányíthatósággal.
Ami még fontos,hogy a tapasztalatok sport-handlingre vonatkoznaklive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
ajánlom még a térképen található roncsok felkutatását.
minden körzetnek(5) megvan a maga hotrod autója. ehhez körzetenként 20 roncsot kell megtalálni. ezeket úgy a legkonnyebb, hogy előtte meg a radarokat találod meg
ezek "ingyen" vannak. tapasztalatom szerint egész jól használhatóak főleg a Raid(Buggy) spec, de a P és a C hotrodok is átlagon felüliek. a fun-factoruk meg a legjobb (szerintem)live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
ha amcsi-érzésre végysz akkor a 2010-s camaro is lehet opció.
sztem kicsit jobban kezelhetó mint a challenger. nem annyira "hintós" a kasztni.amolyan töltelék játéknak szerintem is kiváló a crew.. nálam az Elite mellett van ilyen szerepben. na meg persze a Division ide is várjuk.
a beállításokban nem tudok segíteni xboxon tolom. ettől függetlenül vicces, hogy boxon is ha egy nagyobb városban vagy és mondjuk esik az eső+ még vmi efekt akkor szinte képregény lesz belőle
ja de mégis...vegyél egy boxot
bocs srácok
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
a creditet csak perkekre szabad költeni. bármilyen hihetetlen is később sok pénzed lesz...
ráadásul a subaru nem is a jobbak közül való.a skyline elég jó mindenes autó. az összes spec-e bőven az átlag felett van, szerintem.
vagy ha a skyline nem szimpi akkor válassz olyan autót amit bármilyen spec-re tudsz alakítani. így egy kicsit költséghatékonyabb az elején.pénzt keresni PvP-vel lehet, de ahoz meg végig kéne tolni a storí-t, hogy magasabb szinten legyen az autó vagy, a skilleknél nekiállni alkatrészeket farmolni. ez régen egyszerű volt, most viszont rengeteg türelem kell hozzá.pénzt esetleg még faction küldikkel is tudsz szerezni..
a grafika az mindenkinek ugyanaz. tehát Neked is a WR-s van.
-
RichieTri
senior tag
én ezt a crown marhaságot venném ki. azt aki kitalálta ezt az agyalágyult baromságot
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
válasz Darko_addict #5763 üzenetére
ráadásul ez a motor semmire sem használható!
egyik specben sem állja meg a helyét.. sajnoslive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz drmazsi #5533 üzenetére
Személy szerint a drag kivételével,mindenhol a gyorsulás bonust preferálom.
Pvpben kevés olyan pálya van ahol mondjuk el tudnám érni a max sebességet.
Viszont dragnál a sebesség bonusra tettem a voksom. Akkor egy 1200 körüli autóval lehet menni 600at is.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Barthezz2 #5497 üzenetére
elcseszték a RUF3400K-t is. pedig az egy jó "mindenes"...
természetesen a laferrarit meg kicsit buffolták...most már a kanyarodása is elég ütős nem csak a gyorsulása. szóval a sok fullassist noob tovább nyüstölheti. :Slive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
A paccs után eltűnt az összes kb 6-7 platina medálom. Köszi ubi,k@bbe!
Most pihentetem ezt a khmlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Darko_addict #5411 üzenetére
sajnos a Saleen C-ben elég karéj... nem is megy jól és szarul kanyarodik.
sztem P.ben sokkal jobb. leginkább városban ahol nincsenek hosszú gyors kanyarok. mert könnyen kicsúszik.P.ben nekem nagy kedvencem a RUF CT3
C.ben pedig az örök a Challenger[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
hát srácok,
nekem pozitív csalódás a WR és az új grafikus motor(bocs, de X1-n nyomom).
tetszenek az új osztályok és a szürke pamacs ég sem zavar az esőnél. kifejezetten tetszik, hogy az időjárás a faction-missionokba is belerondít.
viszont a skill-farmolás most kicsit érthetetlen és (egyelőre) átláthatatlan számomra.
-
RichieTri
senior tag
az új paccs?!
a LEGROSSZABB: mikor ki van kapcsolva a collision és egymásra mennek a kocsik akkor bevált egy olyan kamera-állásba, hogy kb. irányíthatatlan lesz a játék. persze miután átmentél az autón utána visszavált. a slusszpoén, hogy mikor egymáson mentek akkor folyamatosan ugrál a kamera... LOL
-
RichieTri
senior tag
ezzel az új "peccsel" gyakorlatilag megölték a játékot...
most már minden béna balf@sz képes futamot nyerni.! miért?
eddig is volt, hogy frontálisan ütköztél (PvP) és mentél tovább. kicsit lelassultál ugyan, de semmi gond.
tegnap belső íven(jobbkanyar) kerülöm a kamiont!, csávókám a bal sávban beleszáll.megyek tovább nézem a távolságot.10m-ről 70re csökkent a távolság! "hátnemértedvazze" frontálisan...
nem mondom, hogy most bántam meg igazán a játék vásárlást. asszem' jobb lett volna fh2-t venni.
most itt marad a faction mission. vagy a lányommal csinálunk szívecskés hummer-t kb. erre jó is lesz.
k@pd be Ubisoftlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
így 300+ óra után...
a t@köm ki van, hogy egy full acc.-ra húzott Saleen-al(P) aminek az accelrationja 9400(sok C-s autónak ennyi defaultba) nem vagyok képes egyenesben utolérni egy Skyline-t?! nekem is van bazze tudom milyen és én is acc.-ra hegyeztem ki.
és egész egyszerűen nem értem, hogy lehet 2 sarok alatt 500m-t verni vkire. ugyan olyan szintű autóval?!
amit a játékba beletettem időt azt kizárólag PvP-ben tettem(kivéve a "campaign"-t. tisztában vagyok vele, hogy melyik autóval mit lehet és mit nem normál keretek között.
jó a hangulata, tetszik is, az autók és a táj is szép, DE most marhára elegem lett.
bocs a kirohanásért, de tele lett a bakancsomlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #4069 üzenetére
naja..
a C2 akár még ütőképes is lehet. a C3 1299-ben már szinte használhatatlan (sport). max 1-2 rövidebb városi pályán lehet hasznos ahol kevés a kanyar.
viszont a spyker sztem egész jó lett és még a hangja is kafalive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
nem mondom, hogy OP a patch utáni Buggy csak éppen ma jópár versenyt egyszer sem vesztettem...
viszont a szalagkorlát olyan lett mint mikor egy vadászgép leszáll egy anyahajóra és a fékhorog beakad a sodronyokba[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
ahogy itt olvasgatom a nagy elődökhöz való viszonyítást... sajnos nekem a TDU1-2 kimaradt, a MostWanted csak homályos emlék. Viszont a NFSU2 az nálam az ászok ásza volt.
ahoz képest nekem ez a játék teljesen kielégíti az autókázós igényemet.
tény, hogy a "campány" után nem sokat toltam az AI ellen. lényegében csak PvP.
valószínű, hogy ne láttam eleget a jó/jobb autós gamekból. lényegében nekem a teljesen elfogadható és stabil örömforrás. kivéve mikor egy-két marha bevadul és GTA-t játszik.én amit máshogy csinálnék:
nyilván örülnék egy visszapillantónak
a saját verseny (checkpointok felállítása) egy jó ötlet. emlékszem még a "Stunts" nevű gurulgatósra. ott jó móka volt a haver által épített pályán száguldozni és tizedeket faragni az időből.
az autók mennyisége engem nem zavar.
viszont nagyon klassz lenne ha egy faction küldi után annak hosszúsága/nehézsége alapján sorsolna vmi tényleg egyedi cuccot. akár felni akár festés, vagy matrica vagy egy lökhárító. da a több órás küldik után akár extra nitrót vagy alkatrészt is kaphatna az ember. vagy megnyílna egy igazi szöszölős tuningműhely ahol leszorítóerőt,ültetést,alul/felülkormányzást,sebességfokozat-hosszt lehetne állítani.
úgy még egyedibb lehetni az adott autó.egyébként sztem elég jól eltérnek az autók egymástól (persze nem csak külsőre) karakterisztikában.
ja és itt 2015-ben az lenne a minimum (ha már az ős NFSU2ben is volt), hogy legyen visszajátszás.
emlékszem egy csomó időt töltöttem egy-egy verseny visszanézésével.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
Részemről a C skyline meg a D ruf a várós...
És a visszapillantóval mi lesz? Kéne már főleg pvpbe...mikor jönnek a rammelő fullassistnoskill bloodpistikék
-
RichieTri
senior tag
háát...
ma egy majomgyerek a 740-s C-mercivel úgy odaverte a fullos-1299-s Murcimat a Last One L.A. pályán, hogy csak pislogtam. a végén van egy hosszú egyenes ahol van legalább 2 checkpoint ott már az első előtt végsebességen voltam. elhúzok mellette (kb. állva hagyom) és hallom, hogy az ő autója is visít már... erre kb 2 mp múlva úgy átrepült felettem, hogy csak pislogtam. olyan 380 körül mehettem nitro nélkül volt egy enyhe bukkanó ahol azért én nem repültem akkorát. a gyerek legalább 100m-re előttem ért földet úgy min. 450-l mehetett a 740-s mercivel (ráadásul nem is az SLS-l).
olyan ideges lettem, huhhlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
Azért 10k környékén én nem tartom magam ennyire bénának, hogy állva hagyjon.
...detto
én is ilyen 12000-9000 ig vagyok PvP-ben. Csak PvP-t játszom lévén X1-n nincsenek olyan barátaim akikkel tudnék crew-ba menni.
azokat az embereket akik 3-4ezer környékén vannak, aszfalton LEHETETLEN megverni. D-ben meg kapják az utolsó helyet.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
-
RichieTri
senior tag
...csak nem értettem az összefüggést a lebegő fűcsomók és az irányíthatatlan LaFerrari között
egyébként a LaFerrari tényleg egy hulladék. Mondjuk ha fullos dealer-perkkel veszed "csak" 700eze' az ára.
ha ilyen vinnyogó gépre vágysz sztem a Pagani jó választás lehet. bár annak is táncol a hátulja, de azzal még lehet futamot is nyerni (sportban <- hozzáteszem)sztem amúgy full assistban ugyan van némi különbség az autók között,de igazán sport/HC módban jön ki.
-
RichieTri
senior tag
az hogy egy alapból szar autót nem tudsz irányítani nem a játék hibája. ráadásul , hogy ezt alátámaszd linkelsz pár lebegő fűcsomót ?! ettől nem fogsz szintet ugrani
ne rontsd a hangulatot kérlek...
nincs tökéletes játék , de az itt jelenlévők élvezik és szeretik a játékot.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
-
RichieTri
senior tag
válasz SAABPEPE #3740 üzenetére
X1-re már kint van a pack,DE nem maradtatok le semmiről.
Kicsit bővebben-
Saleen. iszonyatosan gyorsul, talán az egyik legjobb. P-ben és C-ben is. Ráadásul C-ben nitróval nem kapar el(ez lehet , hogy glitch). Viszont nagyon nagy ívben kanyarodik vagy csak nagyon lassan fordul be a kerék(mint egy terepjárónál) erre még nem jöttem rá. Ráadásul ha nagy sebességgel bemész egy kanyarba akkor egész egyszerűen elcsúszik mintha földúton lenne.A merci annyira botrányosan szar, hogy arra nem is pazarolnék szót. a két meglévőhöz képest egy ócskavas.
Az alfa talán városi pályákon lehet ütőképes. fürge, viszonylag stabil farral. Ráadásul elég szűken lehet venni a kanyarokat vele.
Ezen kívül semmi kozmetika és semmilyen más cucc nem jött a Speed Car Pack-l. Erre a névre egyedül a Saleen lehet méltó
-
RichieTri
senior tag
A saleen brutális,jól kezelhető viszont szarul kanyarodik
A merci egy fos
Az alfa perfben lehet,hogy jó lesz...
Ma csak az első 2 vel toltam.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
Jól láttam, hogy ma jönne PCre a speed pack,DE eltolják.12.-re?
Az X1 és PS4 meg ma már tolhatja ?!
-
RichieTri
senior tag
válasz Csapoati #3688 üzenetére
PvP is adja a REP pontot.
nekem ott szokott a legkevesebb lenni. mondjuk mióta összedobtam egy R-RUFot ami síkabb terepre van(eddig csak a H1-t használtam) azóta többet megyek ide is.
alapból midwest és south esetleg west coast a kedvenc vidékem.más.
szerintem nem unalmas a játék még egyedül sem.
van közel 200órám benne, de eddig csak a campaignt(nyilán ez csak pár óra) nyomtam le és folyamatosan PvP-zek, meg autót csinosítok.
eddig (sajnos) még egyszer sem mentem bandával(crew-ban) cruisolni meg semmi socialos megmozdulásom nem volt mivel X1-n tolom. ennek ellenére a lelkesedésem mit sem lankadtlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
gondolod a végsebesség a legfontosabb?
vszeg a perf változat jobban fexi az utat,jobban kanyarodik, fékez...stb...
az a tapasztalatom, hogy PvP-ben (főleg ha a forgalom és a collision is be van kapcsolva) igen ritkán tud az ember max-sebességgel menni. a gyorsulás és a grip sokkal fontosabb, főleg ha nem full-assist.más-
most oltári nagy kedvenc lett a RUF CTR-3. valami elképesztően megy. igaz, picit nagyobb ívben kanyarodik mint mondjuk egy murci, de az a gyorsulás pfffflive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
azt gondolom, hogy a jelenlegi reputation és xp rendszer szar!
egy 8 fős pvp-n 5-n minimum full assistban vannak a többi esetleg sport vagy hc.
tegyük fel én sportban beérek a sok assistos wallride-os majom mellett 2.-3. helyen(általában ez van) akkor miért kapok kevesebb REP/XP-t mint a aki első lett fullA-ban.
nyilván nem tudnák megoldani, hogy a lobbyban külön rakják össze control-mód szerint a játékosokat.
ezért azt gondolom, hogy valamilyen szorzót kéne alkalmazni az irányítást figyelembe véve.ja és egy szalagkorlátra minimum 5 olyan részt kéne tenni ami szépen lepattintaná a kedves no-skill arcokat.
-
RichieTri
senior tag
ez a H1 D-ben zseniális!!
kanyarokban kicsit lomha,picit korábban kell elkezdeni az ívet...stb... de marha jól tartja az ívet,jól gyorsul még nitróval is. egyenesben megy 250-260-t
és hozzá nem lehet kilökni mivel úgy 2,5tonna.
tegnap egy 370z kanyart levágva egyenesen nekem száguldott én egy picit kisodróttam az ívről(nem az útról) ő meg nyomhatott egy "back on track"-et...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
a challenger?!
hát sztem a skyline után az egyik legjobb autó...
én C-re szinte csak ezt használom. félelmetesen jól kanyarodik. Midwesten a little eagle körpályán, teljes sebességen beveszi a kanyart és még nitrózhatsz(piciket) is közbevan egy két "matrica" az új kollekcióban ami marha jó lett.
a S meg P Skyline-ra gyors feltettem egy-egy japán témájút. sajnos képet nem tudok(X1-n nyomom) linkelni.
huh- a H1-D specre kíváncsi eszeklive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #3335 üzenetére
értem, köszi
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #3333 üzenetére
ezt most nem értem...
mit mutatnak be azon amit már kiadtak és a SP-sek már rég játszanak vele?!live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Sotyks94 #3301 üzenetére
de sztem azt is oda kéne írni, hogy milyen assisttal nyomja az ember mert fullassistba még egy C hotroddal is el lehet lenni...
csak most vettem észre, hogy az emberek 80% full assisttal megy...15%sport... és a maradék HC.
egyébként:
S: Skyline városba, Challenger pályára.
D: Skyline, néha Focus
P:Skyline,Pagani városba, Murci vagy hotrod pályára
Ruggy,H1(ha sok egyenes van)
Challenger, esetleg Murci, de ezt csak tesztelgetem.Hozzáteszem, hogy mindig (még PVPben is) sportba játszom. Ezért sok hátsókerekes autó nagyon nehezen kezellhető(hotrodok)
tervezem még kipróbálni S: az amcsi izomautókat,D:néhány terepjárót,Pnnan talán Avi, de mindenki azzal van pont ezért nem esetleg Agera, de a Pagani mellett nem látom értelmét.
Rtt majd valami nem terepjárót kéne..C: az SLS meg a Ford GT nagyon tetszik, de a Challenger nagyon üt eddiglive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #3263 üzenetére
Lol.
Nálam szerencsére a 20?ezres challengenél van...
A100ropisnál az 1000km-t autózz feladat vanlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
Nálam wrecket kell megkeresni..kettőt.de már mind megvan.így nem is érzékeli ha odamegyek
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
válasz StormLine #3227 üzenetére
Amit használok:S-skyline vagy challenger,D-skyline,P-skyline,murci,pagani esetleg hotrod,R-buggy,C-challenger.R-n kívül minden spec 1299-s.
nem használom a többi autót...mert vagy nem tetszik külsőre vagy az irányítása szar.
Persze ezeken kívül csomó gép áll a garázsban,de ha pvpzek akkor a felsoroltakat nyúzom..live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
még nem néztem az új cuccokat...bár tudom mi az a 3 "high-octan" autó LOL
Jöttek új matricák/optikai cuccok esetleg? vagy csak némely autónál +spec?!
bár sztem mostanra már mindenkinek megvannak a bevált autói amiket adott versenyekre használ. ezért tök feleslegesnek érzem az utólag megnyitott speceket.
ja és azt gondolom, hogy a terepjáróknak terepen a helyük. annyira elrugaszkodottnak tartom mikor jön valaki fullos H1-l és a lambo/pagani/königsegg brigásot legyaluljalive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Csapoati #3177 üzenetére
meg van egy olyan perk ami amikor a skill-t csinálod több pontot számol. a max 15% ergo rövidebbet kell repülnöd(jump) nem kell olyan messzire menned(escape/speed) stb.
de egyébként tényleg az autó irányításos perkeket is érdemes maxra húzni...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
nem kell törölni.
mivel a magasabb szintű alkatrészek a kocsid szintjére vannak hatással.
a 40 szint az kb olyan mintha full 30-40 bronz cuccaid lennének. a 20as meg olyan mintha 20-as körüli bronz cuccaid lennének.
vidd végig a játékot. aztán állj rá a jump/escape skillekre. némi perk tuninggal simán lehet platinákat tolni.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz sunny84 #3146 üzenetére
nekem is ez az egyik kedvencem a high-end autók között...kinézetre (meg amióta a National Geographic-on láttam, hogy hogy készül), de nem vettem meg mert mikor elvittem egy teszt körre igaz, hogy jól megy de kanyarodni sehogy sem akart. ezért inkább a Murci-t vettem az eléggé bevált P.-ben autópályára a rízsrakéta(Skyline) meg városba. ja és mostanában szeretem a P.-s hotrodot. csak nem szabad vele ütközni mert rögtön repülsz
Specesítve változik valamelyest a kanyarodási tulajdonsága vajon?
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
most nézem (X1), hogy leárazás(30%) van autókra /Aventador,Agera/... gondoltam akkor vmelyiket beszerzem... erre azt látom, hogy ugyan annyi az ára a dealernél :S ja hogy a leárazás a CC-re történő fizetésre vonatkozik HAHAHA
-
RichieTri
senior tag
válasz xrace77 #3132 üzenetére
LOL...
ez aztán a "high-octane" pack .
sosem szerettem az ilyen csilivili autókat. miért nem tudtak betenni egy suprat,civicet,crx,rx7,impreza,s2000 vagy ehhez hasonlókat.
na mindegy... remélem azért egy patch is belefér, mert a loading screen-es crash-ek elég idegesítőek.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz noblem1983 #3115 üzenetére
5perc?
Az rohadt sok...1-2 perc szokott lenni(X1).Persze ha free for all. Ha faction vs
faction azt eddig nekem sosem adta.
Viszont ha véletlenül várni kell akkor addig farmolok skilleket vagy az autókat csinosítom.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #3058 üzenetére
ezek szerint most már nem csak az előrendelőknek járó jutalomfalat?vagymi ?
-
RichieTri
senior tag
Azon kívül, hogy januári megjelenést mondtak az első kiegre vmi információt lehet tudni a pontos dátumról.
Elvileg perf autókat kapunk majd...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz StormLine #2942 üzenetére
ez szép összefoglaló!
grat.
annyit hozzátennék, hogy a cuccokhoz kapott bonusok nagyjából 20-al növelik a hozzájuk tartozó értéket az autó statisztikáinál.
tehát ha mondjuk egy csúszkálós autóra sikerül egy full-grip bonusos geart kifarmolni akkor az minimum 200-al megdobja azt az értéket. az pedig nem elhanyagolható...egészen megváltozik tőle az autó.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz johnny63 #2764 üzenetére
Amikor a talált autókat buherálja az ember a műhelyben (nem a hqban),sokszor kifagy.
Tegnap dobott egy 50-s speed bónuszos motorcore-t.a break bonuszoshoz képest több mint 50 pontot adott a skyline top speedhez perf.specen.
Azt gondolom hogy ha megfelelően bonuszos cuccokat rakunk fel akkor majd' mindegyik autó jó lehet...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
Na, most az a helyzet, hogy sztem oké,hogy maxon van a kocsi...de ha mondjuk egy perf.hotrod összes cucca 49-50-s és mondjuk a cuccok bonus-a mondjuk nagyrészt speed vagy accel. akkor cseszheti az ember.
miért?!: mert nem marad meg az úton... oda grip kell rengeteg. ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem elég kifarmolni az összeset 50re,DE (és nyilván ez már idegállapot kérdése) jó bonust is kell adnia mellé.tényleg ki tud jó kipufogó-jump skillt? mert azt ecape-n szoktam nyomni (perf/street/circ) specekkel.
ja és a másik:
a d.charger srt circuit specje elképesztő!
midwesten van a littleeagle circuit pálya. eddig nem találtkoztam olyan autóval aminél kanyarba nem kellett volna ott vay fékezni vagy legalább elvenni a gázt. namost kedves srt-vel még finom nitro fröccsöket is lehet tolni és belső íven maradlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
válasz Mike Farrel #2630 üzenetére
jah... az a baj a raid jumppal történő farmolásnál, hogy nem képes repülni.leesik mint egy darab sz@r.
én a raidet inkább hillclimbbel szoktam...live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
hááát.
tegnap toltam kis pvp-t.
két csalóval is találkoztam.
az egyik egy lambo avnent.-l volt és kb olyan volt mint egy hókotró. minden aminek nekiment csak úgy repült el az útjából...persze ő nem lassult. LOLa másik egy ford f150-l volt perf. speccel 5száz valahányas szinttel...abban a lobbiban nem volt 1100nál gyengébb perf. autó. simán vitte a köröket. persze néha azért második is volt, hgy ne legyen túl feltünő
más.
azt figyeltem meg magamon, hogy ha mondjuk tolok 2 óra pvp-t abból az első 1-1,5 viszonylag jól megy. utána elkezdek bénázni. érdekes, hogy ebben sokkal hamarabb elfárad az agyam mint egy fps-ben..live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
srácok!
ez a z4 raidre tényleg ennyire jó?
van egy 1220-as dodge ram-om, de a legutóbbi pvp-s csokromban a 8-9százas raides z4 csak úgy elsuhantak mellettem.
lehet váltanom kéne? mondjuk z4-et nem vennék(bocs a fanoktól) mert nem tetszik.
Van valakinek h1-e annak milyen a raid variánsa? megéri? esetleg ruf?egyébként sajnálattal olvasom, hogy itt nagyrészt a csapat PC-n tolja.
van esetleg aki X1-s?[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
hááát bakker... ezek a havas küldetések. szerintem rosszabbak mint a láda gyűjtögetés.
visztont még a nyugati part előtt meglett a LVL50 és pár platina skill után a perf.kittes skyline-om 1050-s.. hihii már egy pöppet máshogy megy mint street korában csak sokat kell pöcsölni egy-egy skillnél mire bonusba grip-et ad. egyébként picit csúszkál.
Zsömle írta, hogy a nitro használhatatlan. ez szerintem csak az amcsi verdákra igaz és ott is csak ha teljes gáznál nitrozol. azt figyeltem meg, hogy ha 1/2-2/3 gáz között durrantom el akkor sokkal jobban átadja az aszfaltnak. ráadásul én az elején elkövettem azt a hibát, hogy nyomtam mint az őrült... nitróval ráadásul még szarabbul(vagy nem) vált az autó.
kicsit több finomhangolást tettem volna bele, már ami a teljesítmény oldalát érinti(futómű,motor,váltó,aerodinamika). na és persze picit több nem amerikai autót
nálam egy erős 8/10 a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest