Hirdetés
-
GAMEPOD
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DJ. Ru$y #102704 üzenetére
Nem gondolom, hogy az előfizető hölgy hibája, hogy nem üzemelték be a második STB-t. Ha ő van otthon és nem a szomszéd, akkor sem ért hozzá. Ráadásul a második STB-t odatette a technikus a másik TV készülék mellé (egy 1,5 szobás lakásról beszélünk, aminek mindkét szobájában van TV és az egyik szoba a másikból nyílik...)
Azt pedig, hogy kábelezett le, ne firtassuk: ha én lettem volna ott, a kezét eltöröm. De a probléma az, hogy nem üzemelte be a második STB-t, tehát hibásan/hiányosan teljesített. Az előfizető egyetlen hibája, hogy vélhetően aláírta jóhiszeműen a munkalapot. Utálom az áldozathibáztatást, amikor egyértelmű, hogy ki a szarházi. Szóval ezért jár az ordibálás, teljesen jogosan. Gondoltam, ha csak egy kábelt kell valahova bedugni, azt megteszem én, de így elkerülhetetlen a technikus úr újbóli kiszállása.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest