Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég vacak helyzetből írok mert bedöglött a tévénk és amit hirtelen vettünk helyette az nem forgatható. Az volt a monitorom is 90°-ban elforgatva. 10 évet bírt ki az LG. Ezt nem tudom hogy jónak számít e.
    Tegnap reggel elvittük Sárit az oviba és utána mentünk tópartra Boldival oviindítóra. Hazafelé bementünk vérnyomásmérőt venni a MM.-ba és már ott nézegettük a tévéket is mert az utóbbi időben hol bekapcsolt hol nem. Mikor hazaértünk már nem kapcsolt be egyáltalán. Az itteni Euronicsban vettem egy mezei Dyras 40"-os ledet. Délután mentem Katiért a suliba mert megkért rá.
    Ma megyek reggel a bádogért és utána rohanok befejezni a faházikót. Ma egyedül leszek mert a gyereknek fáj a torka= nem akar jönni már dolgozni. Inkább otthon pihenget amíg kiderül hogy felveszik e valami droid munkára. Érthetetlenek ezek a mai fiatalok. Megtanulhatná tőlem ezt a szép szakmát és élete folyamán alkothatna olyan dolgokat ami túlélik őt is akár, de nem. Ő inkább elmegy forrasztgatni vagy mit tudom én mit csinálni sorra. :F
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák