Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Újabb hét kezdődik újabb reményekkel. Ma délelőtt elszaladunk tárgyalni két helyre. Valami most már csak össze jön a sokból. Már kockára untam magam itthon és a pénzünk is elfogy. Mielőtt eladnám a gépet még van egy két mentőöv amikkel nem szívesen élnénk de ha rávisz a kényszer muszáj lesz igénybe vennünk. Ilyen lehetőség a folyószámla hitel vagy apámat felhívom hogy adjon kölcsön. Azért jó volna ha ki tudnánk húzni önerőből a telet. Állítólag az őszre javulás várható ami azt jelentené hogy túl vagyunk a nehezén a válságnak. Csak reménykedni tudok.
    Az éjszaka nyugalmasan telt. Én aludtam édes pedig többször fent volt. Ma fotózás lesz az oviban. Én viszem cuncit. Majd szépen felöltöztetem hogy ő legyen a legszebb. Úgyis ő az de biztosra megyek.
    Az ünnep eseménytelenül telt el. Észre sem lehetett venni itt hogy ünnepnap van. Mondjuk délelőtt nem mozdultunk ki csak délután. Bolond szél fújt. A fejem tompa fájdalommal kezdi jelezni a melegfrontot. Már nagyon várom azt amit nagyon ígérnek. Szombatra akár 18 fok is lehet?!?! ANYÁM!! Ide vele!!!!! :Y Erre várok 4 hónapja.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szét vagyok hullva. Nem aludtam valami jól. A tegnapi napom nagyon nyomottra sikerült. Egész nap tompán fájt a fejem és fáradt voltam a melegfront miatt. Egyre szarabbul érint a melegfront. Amikor nagymamám panaszkodott emiatt akkoriban csak nevettem rajta. Most már értem miről mesélt.
    Reggel elvittem cuncikát az oviba. Tegnap volt fotózás az oviban így duplán odafigyeltem hogy még szebb legyen mint amúgy alapból. Meghitt ölelgetős búcsú után rohantam haza mert mennünk kellett tárgyalni. Persze előtte beugrottam a pékségbe és édesnek vittem a boltba ennivalót. Egész délelőtt elvoltunk munkát nézni. Ha minden összejön akkor holnap talán már kezdhetjük is a munkát. Már semmit nem is mondok ez ügyben mert még a végén megint semmi nem lesz ebből a munkából sem.
    A délután nyugisan zajlott. Elmentem édes elé a bolthoz és onnan egyenesen mentünk az oviba cuncikáért. Hazaérve mindenki tette a dolgát. Édes főzött mi pedig sokat ettünk. :DDD
    Ma reggel elviszem cuncikát az oviba és hazaérve a szokásos házimunkát végzem. Remélem holnap már mást írhatok...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban keltünk mert édes 6-ra megy dolgozni és ami a legfontosabb hogy végre ÉN is dolgozok. Juhéééé.. :DD Nem egy gigantikus munka de pár napig elleszünk vele és talán beindít egy folyamatot amiből lesz munkánk. Már nagyon izgulok hogy mi lesz. A kukim kivolt az itthon üldögéléssel. Az állam is majdnem felkopott.
    Üröm az örömben hogy édes szabad hétvégét kért erre a hétre mert szombaton lesz a 4 éves évfordulónk de mivel végre lett munkánk ezért én valszeg dolgozni fogok. Ha nem annyira létkérdés akkor a vasárnapot kihagyjuk de ez még nem biztos. Ez van...
    Tegnapi nap eseménytelenül telt. Semmi nem történt velünk. Ez jó mert éljük az egyhangú boldog kiscsaládi életet amit nem zavarnak meg. Nem szeretem ha idegeskedni kell valamin. Jó nekünk ez a "szürke" élet. Remélem holnap már arról írhatok hogy elfáradtam a munkában.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon szarul telt az éjszaka. Cucnika lebetegedett ettől nem tudott aludni édes mert félóránként kellett menni hozzá amitől persze én sem tudtam aludni. Most itt van édes mellett aki próbálna picit aludni még műszak előtt de cunci persze nem hagyja . Tegnap leltár volt a boltban amiből éjjel fél11-kor ért haza. Fini volt a tegnapi napja. Lenyomott egy délelőttös műszakot ráhúzva egy órát. Majd este 7-re vissza leltározni amiből hazaérve mikor végre aludhatott volna cuncihoz kellett rohangálni és mindjárt megy vissza dolgozni. Szuper...
    Mi tegnap végre nekiálltunk dolgozni! Kivittük a faanyagot és nagy lendülettel belevetettük magunkat a munkába. Az idő is király volt! Minden klappolt. Egész jól haladtunk. Persze még vissza kell rázódnunk de első napra tökéletes volt a teljesítmény.
    Na átadom cuncinak a gépet addig is hagyja anyácskát aludni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit fáradtan ülök itt most. Édes is lebetegedett és cuncinak is torokgyulladása van. Ők nem aludtak valami jól én pedig mint a mormota. Egymás után 2 éjszaka nem tudok virrasztani én is...
    Ma nagy napra virradtunk! Édessel március 20.-án ünnepeljük az évfordulónkat. Ma vagyunk kereken 4 évesek és ez az első amit együtt töltünk. Nyami! Érdekes hogy az előzőnél még nem is sejtettük hogy valaha mi együtt élhetünk. Nagyon boldog vagyok hogy mégis eljött ez az idő. Imádom őt és cuncikánkat!
    Valahogy most nem jönnek a szavak. Majd édes is ír gondolom naplót és inkább ő ír rólunk.
    Munka: Tegnap alább hagyott a lendületünk. Vissza kell rázódnunk még. Anyagunk kedden lesz és ami van még azt inkább hétfőn használjuk el mint ma így lesz egy szabad hétvégénk hármasban. A forduló miatt most ezt nem is bánom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Időben és kipihenten ébredtem. És ha már én ébren vagyok ébrednie kell édesnek is. Persze csak finoman keltegetem aminek ő nagyon örül. Annak kevésbé hogy nem hagyom szundizni... ;]
    Tegnap nagyon szuper napunk volt! Minden klappolt. A csodálatos idő, a nyugalom, cuncika is jól van már. Egyedül édest gyötri ez a torokfájás amit cuncitól kapott el. Imádom őket!! Jut eszembe! Elfelejtettem lejegyezni hogy cuncinak nem kellett ezen a héten mennie az apjához mert nem ért rá. Így cserélve lett a mostani és a jövő heti hétvége. Ez nekünk jól jött mert most van itthon édes is . Mindenki boldog és nyugodt. Ez nem jó hír mert ilyenkor kezdek el gondolkodni gépcserén. Kitaláltam hogy ha eladom a lapomat+procimat+memoimat akkor abból a pénzből tudnék venni egy AMD-s gépet és még egy 4870X2-t is.Hmmm. Nem rossz gondolat. :DDD
    Lehet meg is hirdetem.
    Ma csak a fürdőt rakjuk rendbe és felmosunk. Tegnap felporszívóztam amíg édesék megcsinálták a tortát. Mert volt ám ünnepi csokitorta! Beeezzonnny!!! Rajta a felirat hogy SZERETLEK 4 éve. Nyami nyami.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon vacakul aludtam az éjjel. Éjfélig lenyomtam egy szuszra de utána csak forgolódás volt és rövidebb kumkodások. Alig vártam hogy végre reggel legyen.
    A tegnapunk nagyon jól telt. Sokat sétálgattunk hármasban a fini melegben. Sajnos édes lebetegedett így ő nem annyira élvezte. Elkapta cuncikától a torokgyulladást. Én még tartom magamat de nekem is kapar a torkom.
    Ma folytatjuk a munkánkat. Ha szerencsénk van a héten befejezzük bár erre nem sok esélyt látok.
    Meghirdetem a procimat és a lapomat. Ha elviszik akkor átkeveredek AMD-re ha nem akkor meg így marad minden ahogy van.Kiszámoltam hogy ha elviszik a lapomat és a procimat abból kijönne egy AMD lap+proci+erős vga és ami most garban van vga azt el tudom adni és bele tudom fektetni a megélhetésembe. Ez a terv...Még úgy sem volt soha AMD-m. Egyszer mindent ki kell próbálni. Ha nem megy akkor visszakeveredek intelre. A memoimat nem adom el így ha visszatérnék akkor csak lapot és procit kell vennem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok. Édes sem aludt jól mert szerinte túl messze voltam tőle. Megjegyzem egy takaróval alszunk és az ágy csak 160 centi széles. Mi a messze? :F Persze én mindebből semmit nem érzékeltem mert úgy aludtam mint akit agyon csaptak.
    Tegnap nyugalmasan telt. Végre haladtunk a munkánkban ami jó hír. Mielőbb pénz lesz belőle legalább. Ahogy számítottam is a konfigomért nem nagyon kapkodnak. A héten talán visszaér garból a vga-m és ha nem viszik el egy-két héten belül akkor leveszem a hirdetést. Teljesen elégedett vagyok a gépemmel csak szerettem volna belőle pénzt kivenni. Ez van.
    Sajnos a délutános hete megy édesnek. Ezt nem szeretjük. Este elmarad a beszélgetés amit most reggel kellene pótolnunk ami édeskevés. Be is fejezem a naplóírást és odabújok mellé szorosan hogy érezze itt vagyok vele.
    Cuncika nagyon jól viselkedett este többször is kérte hogy öleljem meg. Ilyenkor persze elolvadok tőle. Imádom őket!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ismét hulla vagyok. Idő kell hogy vissza szokjak a munkára. Teljesen eltunyultak az izmaim a sok henyélésben. Viszont kezdenek megszűnni az izomfájdalmaim. Édes jól aludt. Biztosan azért mert a megfelelő zónában tartózkodtam. :DDD Este megvártam őt hogy együtt aludjunk el. Ez nem volt túl nehéz mert sokáig voltunk és így minden napirendi pont tolódott picit.
    Egész jól haladunk a munkánkban. Egy fa garázst építünk. Már a szerkezete majdnem kész. Úgy számoltuk a héten készen leszünk vele de én mint örök pesszimista nem hiszek ebben. Szerintem nekem lesz igazam bár ennek nem nagyon örülök mert minél később fejezzük be annál később lesz pénz.
    A gépemért nem nagyon kapkodnak én meg nem nagyon akarom már eladni. Túl jó a gépem ahhoz hogy csak úgy elherdáljam. Félő ha most eladom többet nem lesz ilyen csúcs masinám.
    Ami nagyon boldoggá tesz a kis családomon kívül az az hogy végre itt a tavasz!!! :DD :DD :DD El sem tudom mondani mennyire vártam ezt már!
    Jut eszembe! Tegnap a munkahelyen összefutottam anyai ágról az unokatesommal. Riasztót szerel. Kb. 5-6 éve nem találkoztunk. Kérdezte mi van velem és ahelyett hogy elkezdtem volna elregélni mi történt velem ezalatt a pár év alatt inkább azt mondtam semmi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi bejegyzés kimaradt mert nem volt net reggeltől egész délutánig. Meg is jelentek az elvonási tünetek rajtam. Már egészen a részemmé vált a gép és az internet. El sem tudnám képzelni az életemet nélküle.
    Az éjszakánk jól telt tegnap is és ma is. Mivel hulla fáradtan érek haza minden nap ezért nem nagyon kell aggódnom az éjszakák miatt. Tegnap megvártam édest hogy hazaérjen és összebújva tudjunk elaludni. Ez mindkettőnknek fontos és tanulva abból hogy egyik este szerinte én távol aludtam tőle inkább bevártam és akkor tutira nem közel alszunk el. Hiába. Néha hisztis kiskacsa a szerelmem amit ilyen esetekben meg is értek mert ebből is érzem hogy fontos vagyok számára. Imádom őt és cuncikát is!
    Mivel meggyógyult cunci de a héten még itthon van ezért tegnap elvitte az apjához kedvesem. Most 4 napot lesz ott. Semmi félni valóm nincs mert nagyon jól érzi magát velem is és szerintem már nem tudják befolyásolni nagyon abba az irányba hogy utáljon engem.
    A munkánkban annak ellenére jól állunk hogy lépten nyomon anyagra kell várnunk. Tegnap a gipszkartonra vártunk 2 órát és addig csak álldogáltunk. Persze ma estére be kellene fejeznünk de így nehezen fog menni. A kukim kivan vele!
    A legfontosabb tegnapi hír! Visszaérkezett a gariból a vga.-m! NYAMI!!! Hétvégén játék! Végre kicsit kockulhatok a játékaimmal. Édes dolgozik én pedig játszok. Illetve ha kifizetnek bennünket akkor bemegyek egyik nap a gyermekeimhez meglátogatni őket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Persze most hogy aludhatnék kivetett az ágy. :W Elképesztő hogy miközben fáradt vagyok mégsem tudok aludni. Kukim kivan! Na mindegy. Gondoltam írok valamit a naplómba.
    Tegnapi nap nyugalomban telt. Szénné dolgoztuk magunkat és mégsem végeztünk. Erre mondjuk számítottam de azért mégis jó lett volna befejezni még a héten. A hétvégén nem tudunk dolgozni mert a lányok dolgoznak és nincs kire hagyni Gergőt. Végülis lényegtelen hogy hétfőn fejezzük be.
    A legarizott 4830 már bent üzemel a gépemben. Nyami! Végre nem kell szenvednem azzal a vacak 7300GS-el. Az AvP-t is végig kell játszanom mostmár.
    Tegnap elkészültek az oviban készített képek. Teljesen elájultam cuncikától! Álomszép!!! Imrus kisfiam is felhívott telefonon hogy húsvétra eljönnének. Nagyon örültem neki hogy eszükbe jutottam. A tegnapi nap sok apró boldogság ért. Ezekért érdemes élni. A kiskacsám sem dolgozott és ez külön öröm volt számomra. Imádom ha a szerelmem vár haza! Csodálatos lány Ő!
    Na még picit olvasgatok és húzok vissza aludni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos ébredés. Most nem zavart be az óraállítás. Mindketten jól aludtunk édes is és én is. Ő még lehet picit vissza alszik én pedig addig gépezek. De lehet inkább visszabújok mellé. Nagyon nem vagyok már álmos. Úgy érzem kialudtam magamat.
    Tegnapi napunk teljes nyugalomban telt. Hajnali kelés után visszabújtam édes mellé és aludtunk még picit. 8 felé ébredtünk fel. Lementünk a boltba vásárolni és utána reggeliztünk. Édes nekifogott a főzésnek én meg mostam egyet. Miután elindítottam a gépet szétszedtem a vga-t és átszereltem a hűtését. A gyári hűtése nagyon fos. Kicsit tuningoltam is. Persze csak érzéssel nehogy tönkre menjen. Belekezdtem a metro 2033-ba is. Hát leesett az állam hogy milyen gyönyörű játék! Persze a vga-mat felzabálja. Szerencsére a CRT-t szépen vissza tudom venni kisebb felbontásra így azért valamennyire fut a játék rajta.
    Délután dolgozott édes. Este megvártam hogy hazaérjen és együtt aludtunk el.
    Ma délelőtt megy szerelmem dolgozni. Este végre érkezik haza cuncika is. Már nagyon hiányzik !
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon fáradtan ébredtem. Ma óra nélkül keltünk mert átállítottuk még szombaton a csörgést későbbre és úgy maradt. Szerencsére édes megébredt pont időben. Már neki is átállt a biológiai órája.
    A tegnapi nap eseménytelenül telt. Édes délelőtt dolgozott én pedig itthon ténykedtem. Reggel megnéztem a forma1-et és utána házimunkát végeztem. Mosogattam, takarítottam, mostam egy adagot és lementem édest meglátogatni. Persze gépeztem is egy órácskát. Játszottam a metro2033-al. Gyönyörű az a játék és nehéz. Kiakadtam tőle teljesen hogy olyan kevés a lőszer és most épp pont a mentési pont után fogy el a levegőm a gázálarcból. Vagyis nincs több betétem bele és meghalok.
    Este hazaért végre cuncika is. Nagyon vidám volt és egy percig sem volt tartózkodó. Rengeteget ölelgettük őt és ő is jött az ölelésért. Olyan boldog voltam. Egész este csak csacsogott és csacsogott. Már rá kellett szólni mert nem hallottam tőle a tévét.
    Ma befejezzük teljesen a munkánkat amit elkezdtünk. Hogy holnap lesz e munkánk az még kérdéses. Majd meglátjuk. Reméljük lesz valami apróság mert nem szeretnék itthon üldögélni megint heteket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nyugisan aludtam. 1x sem ébredtem fel az éjszaka ami nagyon nagy szó nálam. Este oda tolta édes a nagykacsát és már durmoltunk is. Annyira mélyen aludtam hogy a reggeli rádiós ébresztőt sem hallottam meg pedig állítólag 2x is megszólalt. Nyamika!
    A tegnapi nap is nyugisan telt el. Igaz volt egy pici rohangálás elinduláskor anyagért de a munka nyugisan telt. Ahhoz képest hogy azt gondoltuk fél nap alatt befejezzük ami még hátra van a munkából szépen eltelt az egész napunk vele. A tulajdonos készített képeket a munkánkról majd ha átküldi teszek fel ide is.
    Amikor hazaértem cuncikának egész este be nem állt a szája. Igazi dumagép. Csak csacsog és csacsog... Persze amikor édessel összebújtunk ő azonnal ott termett hogy őt se hagyjuk ki belőle. Ő is igazi cicuska. Este játszottuk is azt hogy ő a mi kiscicánk. Imádom őket!!!
    Ma reggel meg kell néznünk tálti bal elejét mert befog a fék ami borzalmasan növeli a fogyasztást majd elugrunk egy lécezést befejezni. Hogy holnap mi lesz azt még nem tudni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Össze vissza forgolódtam. Ez lehet az időjárásnak köszönhető. Éjjel esett az eső és nagyon verte a párkányt. Most mintha már elállt volna.
    Tegnap autót szereltünk. Tálti bal első kereke annyira beszorult hogy már nem lehetett közlekedni vele. A fékbetétek valahogy befogták a tárcsát. Szétszedtük és újra összeraktuk és most jó. Közben kiderült hogy kilyukadt a fagydugónál a blokk és spriccel a vizünk. Szét kellett szedni és megfoltozni azt is. Miután mindent megszereltünk utána indulhattunk csak el dolgozni. Végül a 2. falunál megfordultunk mert furcsa hangok jöttek a kocsiból. Sajnos a vízhőfok mérő elromlott és nem tudtuk forr e vagy sem a vizünk. Ma még nem tudom mi lesz velünk. Egy lécezést kell befejeznünk ami pár órás munka. Szerintem ha eláll az eső akkor gyorsan elmegyünk befejezni.
    Így hogy nem mentünk dolgozni én is tudtam menni cuncikáért az oviba. Hazafelé vettünk egy pillangós kendőt neki a tavaszra. Csodaszép benne. Nagyon büszkén viselte hazafelé.
    Tervezgetem a vga.-m cseréjét egy picivel nagyobbra. Most jó áron elvinnék a jelenlegi kártyámat és minimális ráfizetéssel lenne egy gigás 4850-es. Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korábban keltünk mert pestre fogok mostantól járni dolgozni és a reggeli együttlét édessel nagyon fontos. 5 után már indulunk is és ez a másfél 2 óra szükséges ahhoz hogy ne éhezzen a lelkünk egész nap a másik után. Jó hulla is vagyok. Azért ez már tényleg korai kelés.
    Tegnap délelőtt elugrottunk egy lécezést befejezni és a szegést megcsinálni. Nem volt egy nagy munka. Jó is volt mert hamar hazaértem és el tudtam menni édessel cuncikáért az oviba. Tegnap szerelmem volt a nap hőse a pennyben. Ő scannelt a leggyorsabban lepipálva egy nagyarcú főnök csajt és a próbavásárlón is nagyon jól vizsgázott. Még a legfőbb főnök is megdicsérte. Talán az első nap volt hogy jól érezte magát a munkahelyén. Ehhez el kellett telnie fél évnek.
    Mivel mától szünet van az oviban tegnap este elvitte cuncit az apja. Szombat este érkezik majd haza és a húsvétot itthon tölti már. Biztosan jönnek a locsolók majd.
    Na megyek is édessel összebújok még míg indulnom kell.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok. Igazából nem tudom miért mentünk tegnap pestre besegíteni annak a brigádnak akihez csapódtunk mert szinte semmit nem csináltunk. Semmilyen feltétel nem volt adott ahhoz hogy teljesíteni tudjunk. Nem hogy teljesíteni nem tudtunk csak lógattuk a lábunkat és vártuk hogy dolgozhassunk. Nem szeretek ilyen messzire járni dolgozni mert édessel alig találkozunk. Tegnap is ha nem kelünk fel hajnali 3-kor akkor nem tudunk együtt lenni 2 órácskát mert este dolgozott. Nekünk pedig szükségünk van arra hogy együtt legyünk.
    Ma nem is tudom megyünk e mert azért hogy csak üldögéljünk azért nem megyünk el. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég viharverten aludtam. Pillanatokra meg megébredtem és ezáltal nem tudtam rendesen kipihenni magamat.
    A tegnapi reggelünk elég balszerencsésen indult. Elindultunk dolgozni és Magyaralmási bekötőnél felforrt táltiban a víz. De nemcsak felforrt hanem szét is ment egy tömítés ami miatt hiába gurultunk le a Gala patakhoz feltölteni a rendszert. A kiegyenlítő tartályba töltöttem bele a friss vizecskét és ugyanazzal a lendülettel folyott is ki a blokknál. Nagy nehezen találtunk emberkét aki hazavontatott minket. Hazaértünk és a nagy ijedtségre elmentünk bevásárolni édessel húsvétra. Utána indulhatott tálti szerelése. Ha minden igaz meg tudtuk javítani. Szegényke mit kap tőlünk... ;] Még szűk két hónap van hátra az életéből és irány a bontó. Nagyon fogom sajnálni. Jó kis autó.
    A délután eseménytelenül telt el. Édes szabadnapos volt. Sok bújás, séta a szemét időben. Ilyenek....
    Ma délelőttre megy édeske. Utána azonnal buszra pattan és megy cuncikáért Pestre én pedig várom az én csemetéimet. Nagyon rég volt együtt a 3 gyerkőc. Cunci nagyon várja Zsanit. Remélem mindenki jól fogja magát érezni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami fényesen. Itt vannak a gyermekeim és ilyenkor ők alszanak a mi ágyunkon mi pedig édessel egy matracon ami annyira nem kényelmes. Azért szépen elaludtunk fél 7-ig.
    Tegnap délelőtt dolgozott édes én pedig itthon ténykedtem. Szokásos házimunkával készítettem fel a lakást a húsvétra amit különösebben meg sem ünnepelünk. Délelőtt még kiderült egy szomorú hír. Tálti teljesen tönkre ment. A tünetek a következők. Feltöltjük vízzel és nyomás keletkezik a rendszerbe ami által elnyomja az összes vizet majd megfő a motor. Józan paraszti ésszel átgondolva valamelyik hengernél kifúj és pont a vízrendszerbe megy bele a kompresszió ami által kipréseli a vizet a rendszerből. Ha ez a helyzet akkor hengerfej tömítést kell cserélni ami nem olcsó mulatság. Én tudom állni a felét mert ugye most adtam el a vga.-mat de Zoli nem. Most várom hogy tud e valahonnan pénzt szerezni. Sajnos a felesége nagyon költekező és amit múlt hétfőn kerestünk annak már nyoma sincs. Mi spórolgatnuk így azért az ilyen váratlan eseményeket át tudjuk hidalni. Nem tudom mi lesz. Legkésőbb hétfő délutánig kiderül. Ha nem tudjuk megoldani táltit akkor kedden buszozni fogunk. Úgyis csak a kéziszerszámainkat+biztonsági övet+védősisakot kell magunkkal vinni. Szépen fogunk kinézni de pár napot kibírunk busszal is.
    Persze jó bosszús is vagyok mert kaptam egy remek ajánlatot hogy egy gigás 4870-et meg tudnék venni részletre de addig nem merek belevágni amíg nem tudom mennyi lesz tálti javíttatása nehogy veszélyeztessem a megélhetésünket. Ez szerintem még ma ki fog derülni hogy belevághatok e vagy sem.
    Délután édes elment cuncikáért. Nagyon édes volt. Itt szeretne barátkozni a gyermekeimmel de mivel ők most tinik ezért nem nagyon tudnak mit kezdeni vele. Persze ő rendületlenül próbálkozik. Ma délután mennek is haza. Majd összecsiszolódnak. Imádom őket. Sajnos nincs fényképezőnk csak telefonnal tudunk készíteni közös képet róluk de azzal mindenképpen csinálni fogunk.
    Jut eszembe délelőtt egy kaotikus forma1 futam várható. NYAMI! ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jájj de szarul aludtam! Éjfélkor felébredtem és kb. 4-kor aludtam vissza. Addig gépeztem is és tévét is néztem de csak nem álmosodtam el. Lehet ez a vacak időjárás az oka. Kukim ki van vele.
    A tegnapi délelőtt eseménytelenül telt el. Édes főzött és tojást festet a nagy gyermekeim látványosan unták magukat cuncika pedig Gergővel játszott vagy épp próbált közeledni Zsani felé hogy kicsit barátkozzanak. Ebédeltünk és utána indultak is haza a nagyok. A negyed 4-es busszal mi is bementünk Fehérvárra mert cuncinak a nyuszi csak egy kiskacsás bögrét hozott és úgy gondoltuk valamit még kellene neki venni. Elmentünk a Mekibe egy happy menüre amihez jár kis ajándék is. Nagyon örült neki bár egy mihaszna sárkány járt hozzá. Mondjuk nem csak ezért voltunk bent Fehérváron. Nekem is tojt a nyuszika egy vga.-t! ;] Eldöntöttem hogy megveszem azt amit két részletben kell csak kifizetni. Nem várok tovább. Éjjel picit játszottam is a metrot vele. Egész más érzés újra a 4870-el nyomni mint amik előtte voltak.
    Ma várjuk a locsolókat és ha minden igaz jön édes bátyja hozzánk látogatóba. Az első családtag apai ágról!!! Ez nagy szó!! Remélem el is jön. Kellene már egy kis enyhület.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Bevallom már fent vagyok egy ideje de muszáj volt kicsit játszani a metroval mert ilyenkor amikor alszanak édesék nem tőlünk veszem el az időt és így kevésbé tűnök kockának a szemükben. :D Szóval játszottam már egy 3/4 órácskát. Miután meguntam édest felébresztettem és ittunk egy kávét. Most mintha már felébredtem volna.
    A tegnapi nap eseménytelenül telt. Vártuk azt a pár locsolót de csak Gergő és Zoli érkezett. Zoli is csak azért mert Gergőt valakinek át kellett hoznia. Nagyon édes volt a kis lurkó.Locsolkodás.
    Most hogy áttettük édes mobiljáról a képeket akadt még egy kettő ami jobb lett.
    Az első jó idő oviból hazafelé az új babával (tulipánocska :D )
    A húsvéti böjt... ;]
    Nagyon vacak idő volt egész nap. Idejét sem tudom mikor esett utoljára egyszerre ennyi eső. Ma pedig piszok szél fúj. Zoli mondta hogy ma szerez pénzt táltit megcsináltatni. Vagyis az ő részét megszerzi. Ma nem megyünk hogy a kocsi rendben legyen. Holnap már mindenképpen mennünk kell mert nem üldögélhetünk ennyit itthon.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok!Későn lefekvős nehezen elalvós estén vagyunk túl. Tegnap úgy néz ki sikerült pontot tennünk az autó kérdés végére. Közel 200km-ről hoztunk táltinak egy új testet és újjáélesztettük megfáradt testét. Már nagyon ráfért egy nagy szerviz szegénykére. Rögtön ebéd után indultunk de mivel messze volt és ott még szerelni is kellett ezért nagyon későn értünk haza. Ma még hajnalban munka előtt szerelnünk kell picit de az már nem vészes. Jahh és szombaton még neki kell feküdnünk egy nagyobb szervizelésnek. Mondjuk arra az egész délelőtt rá fog menni.
    A tegnap délelőtt eseménytelenül telt. Még nagyon szar idő volt és jól átfagytunk amíg lementünk a boltba és a pékségbe. Azután gyors reggeli és szinte már készülődhettünk is az indulásra. Zoli még elugrott jövő hétre megnézni egy munkát és amikor visszaért indultunk is.
    Ma Pestre megyünk újra besegíteni egy másik brigádnak. Olyan kis vázkitöltő anyag leszünk. A hangulat jó a csávók jó fejek mi meg dolgozgatunk. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kiakadok! Így hogy Pestre járunk semmire sincs időm és ez nagyon ingerülté tesz és még ki sem tudom magamat pihenni rendesen. Ráadásul édes délutános úgyhogy annyit találkozunk amennyit most reggel együtt vagyunk. Nem véletlenül kelek 3 órakor. Kukim kivan! Gépezni sem tudok rendesen. A jövő héten pedig még messzebb fogunk dolgozni járni.
    Tegnap hazaértünkkor még világos volt ezért elugrottunk megnézni mi van az önindítónkkal. Szerencsére meg tudtuk javítani. Indulunk el a garázstól és örülünk mint majom a farkának erre kifogy a benzinünk. :W :W :W Azt az örömöt ami kiült az arcomra! Elképesztő! Jahh és majd el felejtettem. Reggel úgy belenéztem a kocsi csomagtartójába hogy bevertem a fejemet és felszakadt egy 2 centin. Kicsit ömlött a vér belőle de nem baj.
    Szóval remekül telt a napom. Haza is bírtunk érni fél 9 előtt.
    Ma jobban fogok sietni mert cuncikával is lennem kell. Nagyon hiányzik! Na persze édes is!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon hulla vagyok! Vagyis kevésbé hulla mint ha akkor keltünk volna amikor csörögnie kellett volna az órának. Édes elfelejtette beállítani csörgőre és egy órácskával bealudtunk. Persze a biológiai órám 4-kor ébresztett és ez így volt tökéletes. Kellett már az a plusz 1 óra alvás. Most éledezem.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Elmentünk Pestre és dolgozgattunk. Persze megint elég későn értem haza. A híradó már ment. A kukim kivan hogy napok óta nem láttam már híradót. Ennyi történt velem.
    Ami sokkal fontosabb hogy cuncikán és édesen is kitört az egymás hiánya ezért felhívtam édest és rábeszéltem menjen el cunciért az oviba és hozza el ebéd után. Mielőtt elment dolgozni volt pár közös órácskájuk. Cuncika leírhatatlanul boldog volt! Annyira jó volt hallani ahogy mesélt. Kapott egy új ruhácskát is mert már mindent kinőtt. Na ettől aztán teljesen padlót fogott! Igazi csajszi! Imádja a rucikat és az öltözködést. A szekrényébe nem lehet rendet tenni mert tutira bezárkózik utána és kipakol vagy öltözködik.
    Mást most nem írok. Még talán annyit hogy kértem kölcsön egy Nv. kártyát dedikált PhisX-nek azt kipróbálom hétvégén. Érdekel hogy a metroban számít e. Ha igen akkor veszek egyet. Persze édes most tudta meg. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok megint. Nem értem miért mert jól aludtam és időben lefeküdtünk. Ma nem fogunk dolgozni mert délelőtt mi vigyázunk a gyerekekre a lányok pedig dolgoznak. Délután autószerelés lesz. Vagyis inkább csak autócsinosítás.
    A tegnapi nap is teljesen eseménytelen volt. Dolgozgattunk. Vigyáztunk arra hogy ne szakadjunk meg de így is 2x annyi munkát végeztünk mint amennyit az a brigád akinek besegítettünk.
    Édes szabadnapos volt és nagyon jól esett hogy este Ő vár haza cuncikával. Persze cunci is nagyon boldog volt hogy anyácska is itthon van vele este. Be nem állt a szája. Egész este csak csacsogott. Tiszta nő már most.
    Kaptam kölcsönbe egy 8500-as kártyát és be is szereltem de nem tudom rávenni egyelőre arra hogy fizikát számoljon. Ha elindul édes dolgozni ezzel fogok vacakolni. Kb. 1 hétre kaptam kölcsön és azután majd meglátjuk beválik e. Ha igen akkor veszek egy komolyabb kártyát dedikált PhysX-nek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nyugalmasan telt az éjszaka. Mindenki aludt mint a mormota. Végre kipihenten ébredtem én is. Ettől már vidáman indul a napom. Édeske vissza aludt úgyhogy a naplóm megírása után még picit olvasgatok és irány a metro! ;] Tegnap sovány 10 percet tudtam játszani vele mert reggel édes munkába indulása után cuncika azonnal felébredt. Utána már nem volt kedvem játszani. Inkább vele foglalkoztam. Picit hisztis és nyunnyogós volt a délelőtt is és a délután is. Nem értettük édessel mi lehet a probléma. Délután volt még egy kis autószerelés és este is lett.
    Ma délelőtt megyek segíteni Zolinak a telkét rendbe tenni. Vagyis elkezdjük és én délben lelépek. Bejelentkeztem apámhoz. Már rég voltunk nála. Elviszem az összes gyermekemet és édest is. Nagyjából ez a terv mára.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ultrapihenten ébredtem még ha kicsit morcosan is aludtam el. Az oka az volt hogy édes kijelentette már nem vagyok annyira szerelmes mert nem ölelgettem annyit tegnap mint ami szerinte átlépte volna a "nagyon szerelmes" határvonalat. Így szerinte már a "kevésbé szerelmes" kategóriába tartozom. Ki érti a nőket?!?! :Y Az embernek nem lehet egy gyengébb napja? Kérem mindenki ügyeljen erre! ;] Ma bele kell erősítenem hogy újra átugorjam azt a bizonyos határvonalat mert utálnék a "kevésbé szerelmes" szektorban huzamosabb ideig tartózkodni. (persze édes itt ül mellettem és tiltakozik)
    A választásokon az történt amit a közvélemény kutatók jósoltak. Tehát ők nyertek! A fidesznek nem lesz meg sehogy a 2/3. Ez azért megnyugtat mert utálnám ha bármelyik párt azt szavazna meg amit csak akarna. Én mint baloldali szimpatizáns nem voltam szavazni mert a jobb oldalra semmiképpen nem szavaztam volna és a jelenlegi baloldal pedig esélytelen hogy voksomat adjam rá. Még talán az LMP lett volna esélyes de róluk nem tudtam semmit. Még az is lehet hogy a 2. fordulóban elmegyek szavazni. Majd még meglátom. Annak azért örülök hogy a szélsőjobb nem lett 2. erő. Nagyot csalódtam volna az emberekben ha ennyi szélsőséges nézetet valló lett volna az országban. Persze lehet hogy a 2. fordulóban ledolgozzák ezt a 3% hátrányt.
    Tegnap délelőtt eseménytelenül telt. Édes főzött én pedig takarítottam. Délután elmentünk apámhoz látogatóba. Nem maradtunk sokáig épp csak beszélgettünk egyet. Nagyjából ennyi történt.
    Ma szerintem Pestre megyünk majd dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jelentem vissza küzdöttem magam a "nagyon szerelmes" sávba! ;] Persze tegnap este bepróbálkozott édes egy "ma csak 3x öleltél meg" mondattal de azonnal cáfoltam amit elismert ő is. Szóval rendben vagyunk...Persze mielőtt bárki is azt gondolná mennyire hisztis picsa édes el kell szomorítanom mindenkit mert nem az. Ez amolyan szerelmes civakodás. Persze van hogy rám szól mikor szerinte sokat gépezek. Többnyire igaza van. Mondjuk tegnap muszáj volt utána olvasnom a választásoknak hogy mi is történt az országban. Tulajdonképpen az történt amit vártunk. Már izgulni sem izgulok semmin mert tisztán meglesz a 2/3-os többsége a fidesznek ami picit aggaszt. Nem szeretem ha egy pártnak minden hatalom a kezébe kerül és bármit megtehet. Nagy a csábítás hogy visszaéljen vele és olyan törvényekbe nyúljanak bele és úgy amihez nem szabadna. Arról nem is beszélve hogy mindenhová betolják a pártkatonákat mert simán bárkit meg tudnak szavazni. Hát ez van/lesz.
    Tegnap esőben is elmentünk dolgozni Pestre. Picit áztunk majd bent dolgoztunk és végül délben hazaindultunk. Most is esik az eső de valszeg ma is menni fogunk. Ideje pénzt kapnunk mert péntekre ígérték de ma már kedd van. Kicsit kezd zavaró lenni ez a szokásos építőipari csúszás.
    Cuncikával minden rendben van. Este nagyon aranyos volt. Pár napja tiszta hisztis kedvében járt. Nem tudjuk mi lelte. Végre este viszont visszatért az aranyos kiscica.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen nyugodt éjszakán vagyunk túl. Mindenki aludt mint a mormota. Nagyon örülök neki hogy mostanában ilyen kis nyugisak vagyunk.
    Tegnap hajnalban a brigádvezető küldött egy sms-t hogy nem megyünk dolgozni. Ma is várható ugyanez mert megint esik ez a mocsok eső. Nem tudom mi lesz. Ha nem megyünk akkor ki kell mennünk az autószerelőhöz ahol "ideiglenesen" állomásoztatjuk apám lejárt műszakis ford transitját és el kell vontatnunk tőle mert útban van neki.
    Tegnap délelőtt semmi lényeges dolog nem történt. Édes dolgozott. Én elvittem cuncikát oviba majd itthon ténykedtem. Szokásos házimunkákat végeztem. Takarítottam, mosogattam, ruhákat hajtogattam. Semmi érdekes. Picit játszottam is a metroval de nem kötött le.
    Úgy néz ki tudtam olcsón szerezni egy 8600GT-t. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit dob majd a fizikai számításokban. Metronál nagyon érdekel!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodtan telt az éjszaka bár 1x felébredtünk mert cuncikának pisilnie kellett. Nagyon sokat számít hogy újra dolgozok. Nagyon nyugisan alszunk mindketten ettől.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Reggel ugyan még esett az eső de fél 9 felé már tudtunk dolgozni. Délutánra pedig már szinte jó idő is volt. Ma jön fel a góré. Remélem pénzt is hoz magával mert igencsak kong a kassza főleg úgy hogy én rendületlenül költöm. ;] Tegnap pl. vettem egy 8600GT-t fizikát számolni 7 rugóért. Nyami! Be is üzemeltem. A hangjával még valamit kell kezdenem mert idegesítően szélzajos de amúgy nagyon tetszik a dolog.
    Ma és holnap édes szabadnapos. Legalább picit pihenget. Mi szerintem nem dolgozunk megint hétvégén.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Párszor felébredtem. Cunci is kelt velünk 3 óra után ráadásul sírva. A fülét fájlalja. Most meleg sót tett rá édes de úgyis viszi Pestre az apjához és beugranak a fülészetre megnézetni mi a baj. A füllel nem játszunk! Ilyenkor teljesen bepánikolok. Nem tudok segíteni és ez nagyon kétségbe ejtő. Remélem semmi komoly baj nincs.
    Tegnap párszor eláztunk a munkahelyen. Nagyon vacak idő volt. Jó lenne ha már javulna kicsit mert nagyon tele van a hócipőm az esővel. Volt kint a góré de pénzt azt nem kaptunk. Talán ma vagy hétfőn. Szóval inkább hétfő lesz ebből. Ennek annyira azért nem örülök. Össze vissza ígérget és semmi nem lesz belőle. Szokásos építőiparos kifizetés.
    Tegnap leszedtem a 8600GT gagyi hűtőjét és feltettem rá az Accelero S1-et. Most néma és hűvös. És még a vga sem halt meg! :D ;] Eddig csak a metroban próbáltam a PhysX-et és ott minden rendben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég szarul aludtunk. Ennek egy tegnapi igencsak kellemetlen esemény lehet az oka. A történet a következő. Kaptunk (kicsikartunk) kemény 10 rugót benzinpénzre a főnöktől. Zoli felvetette hogy hazafelé tankoljuk bele az összes pénzt a kocsiba. Mondom ne tegyük bele mert ami a kocsiba van az elég lesz hazáig és hétvége jön. Mivel nem dolgozunk nem szeretném ha ki lenne autókázva a benya. Ha valaki menni akar a kocsival az előtte elmegy tankolni. Erre ő besértődött és elég prosztó stílusba megjegyezte hogy nem szereti a tankolásra szóló megjegyzéseket. Erre én gyorsan össze adtam neki hogy a héten ki mennyit áldozott a kocsira. Én 8 rugót ő 5500-at. Persze ha most beletoljuk a 10-est akkor az amennyivel én többet tettem bele az szépen el lesz felejtve. Na ezt nem akarom! Persze ettől ő sokkot kapott de a matematikával nem lehet vitatkozni. Ere mi történik?!?! A móri bekötő előtt 500méterrel kifogy a benzin!! :Y :W :Y :W Na azt a szitut ne tudja meg senki! Ülünk a kocsiban. Már az ominózus vita óta (fél4) nem szóltunk egymáshoz. (fél7 és engem különösebben nem érdekelt a dolog.Ha valami nem tetszik ki lehet szállni) Mivel soha semmilyen telszámot nem írok be a telefonomba ezért egyetlen egy móri segítség sincs a mobilomban. Mondtam adja meg az egyik jó cimbi kőműves számát. Megadta de olyan hangon hogy közben szerintem azt kívánta bárcsak lemerülne a telefonja hogy csak magamra hagyatkozva kelljen megoldani ezt az esetet. Szerencsére hozott benzint a srác. Ez úton is köszönöm neki. Na az ő számát most el is mentettem. Igazából nem akarom menteni magamat de amikor meghozta a benzint a srác azonnal azzal kezdtem miután megköszöntem a gyors reagálást hogy teljesen az én hibám volt mert a Zoli be akart menni tankolni csak én nem engedtem. Ennyi volt a sztori.
    Persze azóta nem beszéltünk. Elvileg ma kellene a telkére kimenni rendet tenni de ezek után lehet nem szól nekem. Persze ez sem fog letörni. Lehet ez tisztán munkakapcsolat. A kapott tízesből egy fillért sem láttam. Majd beletankoljuk.
    Tegnap felvitte édes cuncit az apjához. Sajnos lebetegedett. Fülfájásra ébredt. Begyulladt mindkét füle. Az ügyeletre be kellett vinnie az apjának. Jövő héten nem megy oviba.Nagyon sajnálom őt. Utálom ha egy gyermek beteg. Olyan kis elesettek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég szarul aludtunk. Édesnek fáj a torka és nekem is kapar. Mondjuk én párszor eláztam a héten így nálam érthető lenne ha megfáztam.
    Tegnap tulajdonképpen semmi nem történt. Lementünk a boltba reggel vásárolni. Utána reggeliztünk és a lakást rendeztük. Takarítottunk. Édes közben főzött is. 11 körül átmentem elkérni Zolitól annak az autószerelőnek a számát akinél ideiglenesen állomásozik kb. fél éve apám transitja: Nincs rajta műszaki és gondoltuk amíg nem lesz rá pénzünk addig el lesz ott. Csakhogy időközben a szerelőnek kell a hely és szólt hogy vontassuk el mert kezdi zavarni. Meg is beszéltem vele hogy 2-3 körül megyünk érte de Zoli benyögte hogy nem ér rá. Jöttek hozzájuk az anyósáék. Ha ma forma1 végéig nem jön át hogy menjünk ki a kocsiért akkor felhívom a haveromat jöjjön le mórra és segítsen elvontatni a kocsit. Vagy esetleg apámat megkérem erre. Majd alakul. Édessel is elvontatnánk csak ő egész nap dolgozni fog.
    Metroban újra elakadtam egy idióta résznél. Szerintem ma majd továbbverekedem magamat valahogy.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Közepesen nyugodt éjszakán vagyunk túl. Mindketten megébredtünk arra amikor elkezdett esni az eső. Szerencsére már nem esik. Remélem ez így is marad. Nem szeretnék elázni.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Reggel megnéztem a forma 1-et és a lakást rendbe vágtam. Mostam is egy adagot és összehajtogattam a ruhákat. Úgy volt hogy elhozzuk a transitot de a szerelő nem ért rá. Nekünk nem sürgős...
    Az egyedüli komolyabb esemény az az volt hogy végigértem a metron. Elég érdekes volt a vége. Most majd befejezem az AvP-t is.
    Nagyon hiányzott édes egész nap. Nem szeretem a vasárnapi műszakot. Szerencsére jövő héten szabados lesz vasárnap.
    Ha minden igaz ma zsaluzni fogunk menni a világ végére. Van vagy 250 méter kerítés lábazat. Nyami. Persze ez nem biztos még.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Gyakorlatilag nincs internetem!
    Remélem ez a hsz. azért át fog menni.
    2 napja zsaluzunk kerítéslábazatot. Ekkora szar munka nem igen van. A több mint 250 méterből megvan 53. Hurrá! :W
    Édes nagyon fáradt. Éjjel jött meg a leltárból és 3-kor kelt velem. Nyami.
    Remélem holnap reggel azért jut belőle nekem is. Nagyon hiányzik Ő!
    Szép estét mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Elképesztő hogy most van egy mérhetetlen sebességem amivel talán el tudom küldeni ezt a hsz.-t. 2 napja nem tudtam rendesen netezni amitől azt hittem teljesen kiborulok de mégsem. Azért a hajnali böngészés a részemmé vált. A naplóírás és a PH. végigolvasgatása. Most egyből ide jövök mert ez a pár oldal lekérés is maga a gyötrelem. UPC netem van amit közösen használunk Zolival. Nem én vagyok az előfizető denyilván részt vállalok a fizetnivalókból. Ha nincs sebesség akkor sejtjük mi áll a háttérben. Persze én fizetek neki rendesen...Remélem azért mihamarabb történni fog valami. Már körbenéztem egy ideiglenes mobilnet után de azért még várok pár napot.
    Pesten dolgoztunk ma. Holnap is oda megyünk. Remélem kapunk pénzt is mert zérón állunk nemsokára.
    Lépek is.
    Igazából jól jött ez a kis netszünet mert le tudom mérni magamon bírnám e. És végülis kibírnám. Max nem napi 1 szex lenne hanem 2. :P
    Szép estét mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Szép reggelt!

    Azt nem mondom hogy táltos sebességem van de azért eldöcögök a nettel. Biztos megkönyörültek rajtam az égiek.
    Az éjszaka nyugisan telt. Sajnos a szokásos délutános heti hiányérzetem hogy édes nincs velem esténként. Ma végre szabadnapos szerelmem. Nagyon örülünk mindketten ennek.
    Végre picit tud pihenni. Nagyon ráfér.
    Mi Pesten dolgozunk. Ma is oda megyünk. Remélem pénzt is kapunk végre.
    Lépek is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó napot!

    Hát ezt is megértük! Egy internet kávézóból jelentkeztem be. Kifizettem egy órát és most csillapíthatom az internetéhségemet. Ez az órácska 300 kemény magyar forintocskámba fáj majd. Vagyis már beledobtam a gépbe.
    Nem sok minden történt velem mióta nincs net otthon. Dolgozunk amit persze nem nagyon akarnak kifizetni.ettől elég szomorú vagyok mert már látom hogy innen is minusszal fogunk kiszállni. Erről nem is írok többet.
    Édessel és cuncikával jól elvagyunk. Éljük a szerelmesek önfeledt boldog életét. Sajnos a cicus most sem jött össze. Majd talán legközelebb. Igyekszünk....
    Most többet nem írok. Szerintem naponta átjövök majd 10 percet netezi ha jut rá lé és idő.
    Most körbe nézek hátha valami olcsó netet tudok szerválni otthonra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó napot mindenkinek.

    Ismét a klimóból jelentkezem. ;] Ma nem dolgozunk mert ma betonozzák azt amit bezsaluztunk. Holnap már bonthatjuk és építhetjük tovább. Persze ha már itthon vagyok és édes is dolgozik elugrottam netezni pár percre. Még egész pontosan 18 percem van a 200ft-ból. Ki is fogom használni.
    Tegnap eszembe jutott hogy van nekem egy wifi kártyám. Be is szereltem de pechemre nem lehet használni 64bites oprendszer alatt. Feldobtam egy mezei XP-t második rendszernek és a házban 2 hely is van ahová elvileg tudnék csatlakozni. Szerintem az alattam lakó az egyik. Most nincs otthon de lehet dumcsizok vele hogy egy szerényebb összeg ellenébe engedjen be a hálozatába. :DDD
    Én vittem cuncit az oviba. Nagyon örült neki. Délben én is megyek érte és amint végez édes megyünk is Fehérvárra nézelődni. Persze beugrunk az UPC-hez is. Megérdeklődjük mennyi lenne csak a net. Édesnek is el kell menni a tüdőszűrő eredményeiért és a jó időben sétálunk egy nagyot. Tiszta csapatépítő miting. :D
    Lépek is mert már csak negyed órácskám maradt.
    Pá mindenkinek!
    A csajok ne felejtsenek el minnél rövidebb szoknyát húzni. ;)

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Újra itt! :DD Tegnaptól újra élvezhetem az információs szupersztráda előnyeit itthonról! Ez nagyon szuper! Hétfőn délután bementünk az UPC-hez és kötöttünk szerződést csak internetre. Mivel van társasházi kedvezmény ezért olcsón hozzájutunk a 30/3-as csomaghoz. Potom 4 rugót kell érte fizetnünk. A bekötés nem ment zökkenőmentesen. Jött a szaki és neki állt keverni hogy adjunk neki 10 percen belül hosszabítót mert nem köti be a netet. Én persze 100 kilométerre dolgozom és édes hívott hogy mi a probléma. Kértem adja a szakit és a magam "finom" stílusában elmagyaráztam neki hogy nem fogok tudni adni neki és ha az ügyfélszolgálaton mondják hogy készülnöm kell ezzel akkor szerzek. Mondtam azt is hogy nem fogom megoldani és nyugodtan menjen el persze azonnal fogom hívni az ügyfélszolit és panaszt fogok tenni. Mindezt emeltebb hangon. Lehet kiabáltam is. Ezt nem tudom. Végül megoldotta. Persze cserébe nem kötötte rá a routeremet amit az ügyfélszolin megígértek hogy rá fognak kötni. Most telefonálhatok be hogy a routi IP. számát regisztrálják be ne a lapét. Eszem megáll! :W :W :W (kieg: mivel a gép mellett kötötte a modemet észlelte hogy vízhűtésem van Elkezdett papolni édesnek hogy milyen veszélyes is ez. Mi köze hozzá? Most számoljam ki hány éve van nekem vizem? Minek szól bele olyanba amihez nem ért? :W )
    Megpróbálok ezen már nem idegeskedni mert végre van újra internet.
    Még mindig a kerítésalapot zsaluzzuk. Ha minden igaz ma befejezzük az utolsó szakaszt. Benyomtunk 7 nap alatt 200métert ebből a gány zsaluzásból. Nagyon örülök hogy végre elkészülünk vele.Már nagyon elegem volt. Sajnos fizetni nem túl intenzíven fizetnek. Ha a jövő héten nem adnak egy nagyobb összeget akkor újfent el kell adnom a vga.-mat. Ez már a 4. 4870-em lesz amit eladok.
    Édessel és cuncikával minden rendben van. Tegnap Imrus felhívott hogy eljönnének hozzánk hétvégén. Nagyon örülök nekik! Örülök hogy eszükbe jutok néha néha.
    Kezdem érezni hogy ezek a 6 órás alvások kevésnek bizonyulnak. Ha ma befejezzük a zsalut és a kukatárolóra meg tudjuk csinálni a tetőt akkor holnap nem megyünk Szigetcsépre hanem maradunk itt helyben. Itt is van egy kis melónk.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később vagyunk. Nem kell menni világvégére dolgozni ezért ráértünk picit még durmizni. Ránk is fért ez a kis plusz pihi. Ennek ellenére hulla fáradt vagyok. Az hogy ma nem kell menni az annak köszönhető hogy tegnap tovább maradtunk és befejeztük az összes olyan munkát amit be tudtunk nyomni. Ma itt helyben fogunk nyomulni ha minden igaz. Még az is lehet hogy én viszem cuncikát oviba. Ez most fontos lenne nekem mert délután az apja fogja elvinni az oviból. Ez az első ilyen eset. Persze hozni fog a csoportnak egy rahedli repi cuccot amitől oda lesznek a gyerekek és az óvónénik. Egyáltalán nem vagyok féltékeny. Örülök hogy sokat foglalkozik cuncival és annak is örülök hogy cunci szeret engem. Nagyon jó a kapcsolat közöttünk.
    Tegnap édes nagyon rosszul lett. Hányt és hasmenése volt. Szerencsére ma már jól van.
    Most nem írok többet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Túlaludtuk magunkat. Vagyis én mert édes olyan kis gyűrött fejjel ébredt hogy öröm volt ránézni.
    Tegnap reggel én vittem cuncikát oviba. Mostanában olyan kis sírós lett. Direkt egy kacatos bolt felé mentünk ahol kinézett egy szép napszemcsit. Sajnos nem tudta megmutatni csak elmondta hogy rózsaszín.( mily meglepő) A bolt nem volt nyitva nekünk pedig menni kellett. Letettem az oviban és ott is volt egy kis pityergés. Mivel volt még időm munka előtt vissza mentem a boltba és miután kinyitott megvettem neki a rózsaszín napszemcsit és visszasiettem vele az oviba. Amikor meglátott ismét egy kis pityergés volt de hamar tűnőben volt az ajándék láttán. Nem is zavarogtam mert jönnöm kellett. Az apja ment érte délután. Persze neki is említették a pityergéseket.
    Nagy munkánk nem volt. Be kellett ragasztanunk 6 csavart egy előtetőnek a falba. Majd vasárnap délután tesszük rá a fát.
    Édesnek este meséltem a gyermekkoromról. Nem voltam valami jó gyerek. Eléggé elnyúlt a mese. Már majdnem bealudt rajta.
    Ma jönnek délelőtt a gyermekeim. Itt lesznek a hétvégén.
    Beüzemeltem a routert és adtam netet a Zoliéknak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap kimaradt a naplóírás mert itt voltak a gyermekeim. Nem is voltam valami hú de jól. Már szombat este rámtört egy gyomortáji fájdalom ami nem nagyon javult. Vasárnap is elég bágyadt voltam emiatt.
    Sok minden nem történt velünk. Mivel nem volt semmilyen rendezvény itt Móron szombaton ezért bementünk Fehérvárra. Jól tettük. Kicsit kettesben voltunk. Ott egész komoly kirakodóvásár volt. Persze cunci kapott egy Hannah Montana-s telefont. Hazafelé együtt jöttünk a gyermekeimmel. Nagyon jól elvoltak édessel. Sajnálom hogy amikor itthon van cunci akkor teljesen begörcsölnek. Szóvá is tettem Zsaninak aki ki is fejtette hogy nem tudnak mit kezdeni ilyen picikkel. Azért fél siker hogy legalább édesnek csipik a búráját.
    Vasárnap reggel picit dolgoznom kellett de ez csak egy bő órás művelet volt. Egy előtető szelemenjét kellett felfúrni egy háznak az oldalára mert ma mennek szigetelni a házat és meg kellett azelőtt csinálni. Délelőtt még társasoztak édesék amiből én kimaradtam mert szarul voltam. Majd ebéd és már indultak is haza. Édes is ment cunciért. Szerencsére nagyon jó hangulatban ért haza cunci. Mire odaértem leszálltak már a buszról és futott hozzám. Én leguggoltam és megölelgettem. Imádom őt! Már nagyon hiányzott!
    Szombaton elkértem Zoli 81cm-es fullHD tévéjét hogy meg tudjuk nézni normális méretben az Avatart . Nagyon szuper kis tv. Ma be is megy édes az én parancsomra az itteni euronics-ba hogy hátha tudunk egy közel 100 éves hitelre venni egy ilyet. Most ahogy néztem kereken 100 rugóra le van árazva. Neteztem is rajta és nagyon bejövős volt. Még az is lehet hogy félig felváltja a monitorom szerepét.Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit ráértünk lustizni mert később indulunk. Ennek az az oka hogy tegnap beszívattak minket.Lementünk befejezni a munkát világvégére és nem hozták meg a hiányzó faanyagot. Pont egy napos munkánk lett volna ami hátra volt ebből most lett két fél napos. Tudnék olyat rúgni ebbe a f@szba hogy elszállna. Most mehetünk megint le több mint 100km-re.
    Tegnap reggel édes rám pirított tv ügyben. Azt mondta még nincs annyink hogy nyugodt szívvel belevágjunk egy újabb hitelbe. Inkább cuncinak kell rucit venni mert kinőtt mindent. Igazat adtam neki. Tv vásárlás elnapolva. Helyette hazafelé vettünk cuncikának egy édes nacit.
    El is felejtettem mesélni hogy újracsak édes lett a penny hőse. Tesztvásárló volt nála és 100%-os lett. Mindent észre vett. Mióta ő ott van senki nem volt százas. Mindenki megbukott. Tulajdonképpen a múltkori tesztvásárláson is majdnem 100%-os lett amiért szintén megdicsérték de most aztán mindent kiszúrt. Hiába! Ő az én kiskacsám...
    Szóval ma még világvégére megyünk dolgozni. Sajnos előtte be kell mennünk Fehérvárra is a hiányzó faanyagért ami ismét időt vesz el tőlünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nyúzott volt az éjszaka. Cunci felébredt pisilni és keltett mindenkit. Későre lőttem be a reggeli kelésünket úgyhogy a mai szex kimarad. Holnap előbb kell kelni emiatt. Erősen nyomulunk a cicusra. Csak lesz belőle valami végre valahára.
    Tegnap befejeztük a Szigetcsépi munkát nagynehezen. Vagyis inkább csak felfüggesztettük mert azt a piszok kerítést már ásták tovább amikor eljöttünk. Megcsináltunk 182 méter alapot és még vagy 70-et kell de már rivok tőle.
    Ma ha minden igaz Pestre megyünk a CET-hez. Kell az erősítés a csapatnak. Ez azon múlik hogy a délutáni gyerekőrzést meg tudják e oldani a Veráék. Édes dolgozik és Vera anyák napi ünnepségre megy. Ez mindjárt kiderül mert legkésőbb fél6-kor el kell indulnunk.
    Cunci egyre több rossz dolgot szed fel a szomszédból. A 3 fiú teljesen megváltoztatja. Ebből a szempontból is jó volna ha édes állapotos lenne mert akkor ő lenne vele mindig és nem lenne lepasszolva . Majd alakul. Jóslás szerint hamarosan jönnie kell....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag jól aludtam bár a tegnapi napunk kicsit idegesítő volt. Végül nem mentünk dolgozni mert nem tudtuk megoldani a gyerekek őrzését. Na ez volt a vesztünk. Kitaláltam hogy ha elvittük cuncikát akkor hazafelé ugorjunk be az euronicsba tv-t nézni. Olyan mezei fullHD samsungot szerettem volna mint a Zoliéké. Az tökéletesen megfelelt volna az igényeinknek. Sajnos olyan nem volt de volt LG. Na itt kezdődtek a problémák. Mivel nem vagyok egy márkafan ezért vettünk egy LG 32LF250-et. Persze 36 havi hitelre 0% önerővel 5600-as törlesztőrészlettel. Hazajövünk és öröm. Tv kicsomiz és azonnal a géphez tesz. D-sub kábel csatlakoztat és nincs fullHD felbontás. Gyakorlatilag fel sem ajánlja csak a sima HD-t az 1366x768-at és az is pocsékul életlen. Szinte azonnal sokkot kaptam és berágtam. Tv becsomiz a dobozába és visszavisz. Odaérve persze nem akarják kicserélni. Mondom jól van akkor mutassák meg hogyan lesz fullHD a készülék. Teljesen mindegy mi van a dobozra írva ha egyszerűen fel sem ajánlja a win az 1920x1080-as felbontást. Tiszta ideg voltam és ilyenkor picit karakteresebben fogalmazok. Mivel nagyon erősködtem ezért kibontottuk hogy bebizonyítsák hogy ez bizony fullHD készülék. Persze nem tudták először megmutatni mivel az LG nem jelzi ki mint a samu hogy milyen felbontáson megy. Vagyis akkor még nem tudtuk hogy ha megnyomjuk az "OK" gombot akkor kiírja. Mire nagynehezen rávettem őket hogy egy pc-ről nézzük már meg. Először D-sub kábellel próbáltuk és ugyanaz lett az eredmény mint nálam otthon. Akkor felajánlottak egy drágább készüléket hogy vigyem el azt és módosítják a hitelt.Közben kitalálták hogy inkább HDMI-n próbáljuk meg. Hát azt hittem elsüllyedek. HDMI kell a fullHD-hez. :W :W :W :Y :Y :Y Persze 23x elnézést kértem miközben majd fel robbantam hogy ha a samsungnál meg tudják tenni hogy minden bemeneti jelen menjen a tv maximális felbontása akkor az LG-nél miért csak HDMI-n keresztül működik. Na mindegy. Azért elhoztuk a drágábbat. Most egy 32LH3000 lett.
    Elrohantam venni HDMI kábelt és azzal már valóban megy a fullHD. Igaz hangom valamiért nincs de egyelőre örülök ennek is ami van. Voltak apróbb hibák. Pl. fekete szegéllyel ment csak az 1920x1080. (a samunál azonnal minden ment állítgatás nélkül az LG miért nem tudta megoldani?!?!) Persze ehhez fel kellett telepítenem a CCC-t hogy ezt 1sec alatt orvosolni tudjam.
    Aki ilyen vagy hasonló LG tv-t. használ monitornak az kérem írja meg hogy a betűket hogyan lehet élesebbé tenni? Próbáltam már mindent állítgatni. A vízszintes/függőleges élesítéssel tudtam a legjobban élesíteni de hátha van valamilyen rejtett opció.
    Másik kérdésem hogy a HDMI-n keresztül hogy tudok hangot szerválni?
    És a win képernyőbeállításoknál miért az 1366x768 az ajánlott felbontás miért nem a fullHD????
    Ha valaki tud ezekre valamit mondani kérem priviben jelezze. Előre is köszönöm.
    Édeske amikor kicserélték a tv-t halkan megjegyezte. Ugye mondtam hogy még ne vegyünk ....Teljesen igaza volt! Ha tudtam volna...
    Ma pestre megyünk dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugisan telt az éjszaka. Édes most 3 napot volt délutános és nagyon hiányzik. Az hogy este közösen aludjunk el az létfontosságú számomra! Az amikor felvesszük a pózunkat (kiskifli/nagykifli) és rám tolja a "nagykacsát" óóóó az valami mennyei érzés! Ma szerencsére nem dolgozik így este végre így alhatunk el újra. Már most nagyon várom!
    A tv-vel barátkozom. Kicsit távolabb tettem és ettől határozottan jobb lett a betűk láthatósága. Sajnos nem olvassa a naplómat egy LG fan sem aki segített volna priviben behangolni hogy élesebbek legyenek a betűk. Na mindegy. Majd hétvégén utána olvasok.
    Pesten dolgoztunk tegnap. Nem szakadtunk meg. Csak óvatosan dolgozgattunk. Nem kell megszakadni. Ma is oda megyünk csak most kölcsön leszünk adva egy másik csapatnak. Kukim kivan ezzel is. A mai napot kibírjuk még és hétfőn valszeg úgyis saját munkára megyünk már.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit fáradtan ébredtem. A tegnapi nap elég húzós volt. Kölcsön voltunk adva egy másik brigádnak és nagy volt a hajtás. Ma szerencsére már nem náluk fogunk lenni.
    Tegnap reggelre cuncika szeme is begyulladt. Elvitte édes fülészetre mert újra fájlalta a fülecskéjét. Sajnos még mindig be van gyulladva neki. Egyszerűen nem múlik el. Pedig már jó volna mert vissza kellene tenni a tubust a fülébe de addig ez nem lehetséges amíg a gyulladást nem húzzák le neki róla. Vizsgálat után vitte az apjához Pestre. Most megint nála van mert édes dolgozik egész hétvégén. Én holnap szabadnapos leszek. Jön egy srác a PH-ról akinek megpróbáljuk összeállítani a hibrid vga rendszerét.
    Ma remélem nem maradunk sokáig. Nincs kedvem eltolni az egész napomat. Cuncinak szeretném beállítani a volt tévénket hogy legyen neki is egy saját készüléke. Nagyon boldog és büszke hogy 5 évesen saját tévéje van. Este még szereltem az új tévét is. A talpa csak bizonyos fokban engedte a forgatást az pedig nekem kevés volt ahhoz hogy a géphez is jó legyen és a tv. adást nézni rajta és kiszereltem az ütközőt. Szerencsére nem rontottam el semmit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis durmin vagyunk túl. Én már 4 óta fent vagyok de nem akartam kikelni az ágyból mert édes nagyon oda volt gömbölyödve hozzám. Puszilgattam hogy ébredjen fel ő is de esze ágában nem volt felébredni így meg kellett várnom azt hogy csörögjön az óra. Hát mit mondjak. Még az órára is nehezen ébredt fel. Elképesztő durmicicus.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Dolgozgattunk a CET-nél. A belső oldalon deszkáztunk. Semmi komoly.
    Ma jön hozzám egy srác a PH.-ról 10-re. Kockulunk ezerrel. Előtte még meg akarom csinálni ha sikerül cuncinak a tévét. Édes dolgozik. Nemsokára indul úgyhogy megyek is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy elröppent az éjszaka hogy észre sem vettem. Lehunytam a szemem és mikor kinyitottam már reggel is volt. Hihetetlen. Felőlem ki is rabolhattak volna minket észre sem vettem volna.
    A tegnapi nap nyugisan telt. Felébredtünk édessel. Csak a szokásos reggeli menetrend. Wc-mosakodás-kávé-naplóírás-szex. ;] Majd utána elkísértem munkába én pedig elbandukoltam a pékségbe kenyérért, zsemiért és édesnek némi péksütiért. Hazaérve rendbe vágtam a lakást és betettem egy adag mosást. Nemsokára meg is érkezett a srác aki bejelentkezett. Hozta a gépét is. Először az én tévémmel vacakoltunk. Szerencsére ő tapasztaltabb ilyen téren mint én. Rájött hogy a bemeneti jelet el kell nevezni nem elég csak rádugni és élvezni. Elképesztő hogy amint elnevezte a HDMI1-et PC.-nek abban a pillanatban tű éles lettek a betűk. Hmmm. El sem hiszem hogy ezt nem lehetett volna automatikusan megoldani. Kipróbálta a metroval milyen az én gépem majd neki is beállítottuk a hibrid vga rendszerét. Így már neki is működik a 4850/8600GT páros. Jót dumcsiztunk közben. Jó volt picit kockulni. Persze elég ha ilyen ritkán kockulok. Mutatott egy két olyan funkciót a win7-ben amiről eddig nem is tudtam. Már megérte hogy eljött hozzám.
    Este miután megérkezett cuncika elmentünk a non-stop-ba tojásért. Állatkertben voltak és kapott egy gigantikus pillangó lufit. A bicajára kötve büszkén tekert a boltig és vissza. Lelkileg rendben van. Már nem kell oldódnia ha hazaér. Kezd végre itthon lenni nálunk. Persze mi is vártuk egy kis meglepivel. Beállítottam hozzá a volt tévénket és most van neki egy saját különálló tévéje. Este már mesenézésre aludt el.
    Ma Zoli telkére megyünk dzsumbujt irtani. Nyami feladat lesz. Jobb túlesni rajta amíg nincs annyi meló.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák