Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késve ébredtünk de azért még eléggé időben ahhoz hogy lejegyezzek pár sort és végigböngésszem a szokott oldalaimat.
    Tegnap reggel a mise után beugrottam apámhoz mert készített kovászos ubit az én szerelmemnek. Én szívből gyűlölöm! Gyerekeknek is küldött egy kis diót és picit dumcsiztunk. Hazaérve elmentünk vásárolni a csipet csapattal és itthon pihiztünk. Takarításban a lakás nagy részén túljutottunk de nehezen lehet csak haladni mert sokat kell pakolni és szelektálni. Kisruhákat zsákolt édes és odaajándékozzuk egy olyan csajnak aki olyanoknak adja tovább akik otthonról menekülnek gyerekekkel és nincs mit ráadni a picúrokra.
    Én unalmamban kirajzoltam a kis szalagfűrészem kerekéhez lehúzókarmokat amit ma a munkahelyen kivágok. Kinek mi az elfoglaltsága. Arany kis kukacosunk elérte a 4900grammot !!!! Most nagyon nagy az öröm! A hajacskája is elkezdett nőni. Nem látszik mert teljesen szőke de ott van már 3mm. :))
    Ma Nelli nénihez mennek a Fehérvári kórházba. Megnézik a szívecskéjét hogy mizu odabent. egy tegnapi kép. Úgy látom szerelmem még ugyanolyan vacakul fotóz. ;]
    Lányokkal nem lehet bírni. Kész őrület mit ölik egymást! Már nagyon várjuk a holnapot hogy hazatérjen Adri aki kicsit istápolja őket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól mert Sári le akart tolni az ágyról és Kati is valahogy odaférkőzött. Ha az embernek sok gyermeke van akkor ezeknek bele kell férnie. Majd ha megnőnek már külön alszanak. Papiron Kati már külön van de persze éjszakánként ha megébred odacuccol hozzám. Ha megébredek betakargatom és megpuszilgatom mert fontos számomra hogy érezze minden körülmény között feltételek nélkül imádom őt!
    Tegnap nekiláttunk a fóliázásnak és lécezésnek miután körbeegerésztünk a lambériával. Lassan de biztosan haladunk mint a nyugdíjas teknős. Erről jut eszembe a reggelem. Indulunk munkába és tálti mellé próbál beerőszakolni egy mama egy Tháliát. Elhajtotta a tükrömet és a műanyag lökhárítók egymáson csúsztak. Amikor észlelte a dolgot kitolatott és odébb állt. Mindezt az orrom előtt. Utána mentem és visszahívtam hogy nézze meg mit csinált. Szemrebbenés nélkül letagadta pedig ott álltam. EMBER! :Y Szerencse hogy nem lett baja táltinak. Teljesen tehetetlen az ember ilyenkor. Én azt mondom hogy nekem jött ő meg azt mondja nem mert azt érezte volna. Mindezt egy 70 és a halál között lévő nő. Eszem megáll! :W
    Nelli néninél minden rendben volt. A legutóbbi vizsgálat óta nem nőtt a nyomás a szívecskéjében Boldinak. Viszont nagy műtét lesz. Elmondta hogy újra szétvágnak minden eret odabent és megjavítanak/tágítanak. Ez nem jó hír mert ez egy újabb hónapos kényszerpihenő. Valahogy átvészeljük csak legyen rendbe ez a kis kukacos.
    MA Adriért mennek szerelmemék Pestre. Papás csapatépítő lesz ami már a kórházi előkészítés része.
    Ma lécezést folytatjuk.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok a tegnapi lécezés miatt. Tömegmunka sok kalapálással. Ma ha minden igaz befejezzük.
    Ma vagyunk 124 hónaposak az én szerelmemmel! Egy egész emberöltőt bírt már ki mellettem. :DDD
    Reggel beszéltem egy Kaposvári céggel ahonnét rendeltem újabb 2 féle fűrészlapot a pici szalagfűrészemre. Lehet majd mit próbálgatni. Elvileg a héten meg is jön onnan.
    Tegnap Adriért voltak édesék Pesten. Az egész napot utána a papánál töltötték és csak akkorra jöttek haza amikor én hazaértem a munkából. Nagyon jól érezték magukat a lányok ami nagyon fontos lehet abból a szempontból hogy Boldi műtétjénél esetleg besegíthetnek a gyermekőrzésbe hogy tudjak dolgozni menni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Megnyomtuk tegnap a tető lécezését hogy befejezzük és ma már ne keljen oda menni. Ma megyünk vissza martonba egy kis cserepezésre és holnap már zárjuk a ragalját ott.
    Adri nagy segítség édesemnek hogy visszatért. Sokszor istápolja a lányokat amíg szerelmem Boldit rendezi.
    Remélem ma megérkeznek a fűrészlapok az egyik helyről ahonnét rendeltem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos melegben kikészülős vagyok. HA télen hideg van az a baj, ha nyáron hőség van az a baj. Sose jó semmi. Tegnap ennek szellemében alig haladtunk a cserepezés befejezésével. Hozzáteszem nagy szopás utólag betenni az elmaradt szellőzőket egy ilyen fokállású tetőn. Meg is köszöntük a Bramac képviselőjének.
    Ma mindenképpen befejezzük a cserepezést és erőltetni kell a ragalja burkolását is mert ma délután nagy részét elviszik az állványnak.
    Tegnap megjött újabb 4 fűrészszalag a gépre. Brutál acélos nagy fogosztással. Este még szétszedtem a gép alsó kerekét is mert gyárilag nem fut egy vonalba a két kerék és így esélytelen úgy beállítani hogy mindkét kerékről pont a fogak lelógjanak. Ehhez az alsó keréknek 7mm-el hosszabb tengely kell. Este 8-kor elzúztam még a szokásos esztergályosomhoz és ma estére kész a hosszabb tengely. Csapágyak jó állapotban vannak de azért elviszem magammal és kimosom a 40 éves zsírt belőle hogy frisset tudjak tenni helyette. Nagyjából ezzel a művelettel be is fejeződik a több hetes gépkarbantartás. Következő tetőhöz viszem és meglátjuk hogy dolgozik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem dolgozunk mert nem kell kapkodni. Egyelőre ha martont befejezzük nem tudjuk hová tudunk menni. Ez a munka kb. keddig tart be utána nem tudni mi lesz. Családi hétvégét tartunk újra.
    Tegnap estére természetesen nem készült el a tengely amit elvittem az esztergályoshoz mert nem értette meg mit is kell csinálni. Már nem volt abban az állapotban csak bólogatott hogy jól van. Csapágyakat kimostam és kukázni kellett őket. Gyorsba vettem is helyettük másikat mert akkor még nem tudtam hogy nem készül el a tengely. Így jártam. Azért az eszem megáll hogy nem tudok a környékünkön pár normális szakit összeszedni aki időben és precízen elvégzi azt a munkát amit rábízok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar elszaladt ez a szombat. Rájöttem hogy kell az egész hétvége mert öregszem. Testemnek a pihenésre, lelkemnek a családra van szüksége.
    Tegnap reggel lementem Sárival a boltba. Ez már előkészület arra az időre amikor kettesben leszünk. Valahogy közelebb kell kerülnöm hozzá mert nem olyan mély a kapcsolatom vele mint Katival. Itt látszik meg hogy Sárit nem ringattam egyáltalán. Amikor ő sírt nekem Katival kellett foglalkoznom és édesem foglalkozott csak vele. Ő tisztára anyás lett. Boldit ringatom én is hogy szerelmem tudja a dolgát végezni. Persze nem könnyű mert este hazaesek munkából hulla fáradtan akkor nehezebb akár percekre is foglalkozni bármelyikkel.
    Délelőtt pihengettünk és délután elugrottunk T.bányára a Roberto cukrászdába. Hazaérve kis táltiszerelés. Semmi komoly csak a szokásos alapjárati motor és utána egy jégkáros munka megnézése amit lehet a jövő héten meg is csinálunk.
    Ma mise és utána apámhoz bemegyek. Meghozták a tyúktápot amit be kell cincálni a helyére. Közben érkezik a csipet csapat és közösen vásárolunk. Hazafelé beugrok a bolhapiacra valami munkás rádiót nézni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar elszaladt ez a hétvége is. Sajnos az elviselhetetlen meleg miatt szinte használhatatlanok ezek a napok bármire is. Se normálisan pihenni, se a családdal egy normális programot nem lehet tervezni. Boldi nem bírja a meleget és az utazást szóval ide vagyunk a környékünkre zárva ahol kb. semmi nincs. :(
    Tegnap reggel mise után bementem apámhoz majd kiscsalád érkezése után meki és vásárlás. Majd irány haza és döglés. Mobilklíma dübörög és élhető hőfokot teremt legalább egy szobában. Azután egy dög unalmas futam és egy közös fagyizás a szokott helyen egy sétával a még mindig elviselhetetlen hőségben.
    Ma ragalja továbbdobozolása és este hazafelé esztergályos bácsika meglátogatása, bízva abban hogy megértette mit kell csinálnia.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem sietős a felébredés mert nem megyünk dolgozni. Tegnap olyan gördülékenyen mentek a dolgok hogy egy laza nappal befejeztük Martont. Még 1xoda kell ugrani lecsavarozni a teraszra a pallóterítést és a lefolyókat feltenni de amúgy készen vagyunk. Ez olyan váratlanul ért minket hogy nem készültünk mára más munkával. Egy munkát kell megnéznünk Fehérváron és kiszámlázni a fennmaradó összeget amit befejeztünk. A jégkáros tetőre lekértem a polikarbonát árat de oda csütörtök környékén mentünk volna. Most fel kell pörgetni azt a vonalat is. Ha már így alakult lehet el tudok menni a csipetcsapattal Boldi neurológiai vizsgálatára ami délután lesz.
    Esztergályos elkészítette a tengelyt. Szuper lett és potom 1500ft -ba került csak. Az öregnél minden ezeröt. Majdnem sikerült összeszerelnem de egy 12-es anya hiányzik még. Hegyekben használjuk ezt a méretet fogópár csavarozásra és égre földre nem találtam itthon egy huncut darabot sem. Szégyen szemre vennem kell.:DDD
    Szép napot mindenkinek

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma extrakésőn vagyunk. Tegnap gyakorlatilag munka ügyben semmit nem tudtam intézni. Vagy nem vették fel a telefont vagy nem tudtam elérni. Ma újra próbálkozunk.
    Boldival elmentem neurológiára. SZépen fejlődik a maga ütemében a kis kukacos. Sajnos a műtét után újra kell kezdenünk mindent előröl mert teljes lesz a visszaesés. :(
    Ma újra munka ügyeket próbálok intézni és ha marad rá idő akkor takarítani fogok. Tegnap megjavítottam a szétesett szekrényt ami a lányok szobájában van és már nem volt tovább halogatható.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    MA 6-kor már indulunk munkát nézni és anyagokat összeírni mert akkor ér rá az ember akinek Martont csináltuk. Tegnap végre sikerült megnézni több munkát is amiből az egyik ugrott mert sokalta a tulaj a munkadíjat. Sebaj! Majd jön neki más aki elkészíti. Most sok apró munkát fogunk letolni egy másfél két hétben és utána nekiállunk egy tetőnek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sikeres volt a tegnap reggeli tárgyalás mert egy bő heti munkát sikerült összeszedni. Ma már megyünk is egy kis 50m2-es garázs plafonjának kartonozását benyomni. Kicsit nyögvenyelősen megy ez a munkaszervezés mert nem érnek rá foglalkozni a munkaadók azután meg hirtelen mindenkinek azonnal kell minden. Érthetetlen.
    Édesem a csipet csapattal megy ma a papához Pestre. csapatépítő látogatás hogy Sári szokja a környezetet.
    Tegnap fodrásznál járt a csapat. Katinak és édesnek rövidre vágták a haját. Lányok

    Szerelmem és bogyókám.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem megyünk mert felesleges. Hiába tárgyaltunk le mindent csütörtökön ha az anyagot nem vitetik oda és így nem lehet mit beépíteni. Az ember meg elmegy külföldre nyaralni. Érthetetlen. Ráadásul a lét sem utalta el. No comment. A garázsplafon kartonozásnak a felét csináltuk meg mert óriási kupi van és alig lehet mozogni. Hétfőn befejezzük a másik felét és kedden zsaluzni megyünk egy teljesen más helyre.
    Ma reggel beugrunk vásárolni Fehérvárra mert beférünk egy autóba. Adri tegnap este pizsi partira ment a barátnőjéhez. Az apukájánál voltak édesék. Jól érezte magát mindenki és talán kicsit megszokta a környezetet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok meleg van a lakásban. KInt már kellemesen hűvös az idő de a panel csak úgy ontja befelé a hőt. Most nem nyomtam éjszaka a klímát de szét izzadtam az agyamat.
    Tegnap reggel vásárlás Fehérváron és délután takarítás. Most ideig óráig rend van a lakásban. Persze a lányok megtesznek mindent hogy ez ne így legyen.
    Ma mise után kicsit sétálgatunk a csapattal és elmegyünk egy játszóra. Rég voltunk játszótéren és a lányok igénylik hogy menjünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy néz ki behány a rendszerlemezem. Jobb híján egy ezer éves 80 gigás ata lemezen van a win7 de szegényke kezdi összefosni magát. Jó hogy ebben a SSD korszakban egy ilyen lemezen küzdök. Reggel amikor felébredek benyomom hogy mire megmosakodok és megiszom a kávémat a rendszer is felálljon. De most kénytelen vagyok venni egy normálisméretű vinyát mert van olyan játék amit azért nem tudtam játszani mert egyszerűen nem volt helyem ahová feltelepítsem. :DDD
    Tegnap mise után elmentünk Fehérváron egy szuper játszótérre és egy kicsit ott voltunk .Nagyon élvezték a lányok a hancúrozást. Én is kicsit voltam az én kukacosommal. Reptetem. szerelmem a mi kis bogyókánkkal.
    rosszaságok ügyeskednek
    Délután már semmi érdekes nem történt.
    Ma gipszkartonozást fejezzük be és hazafelé megyünk tárgyalni. Lehet pénzt is kapunk. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A rendszerem teljesen lehalt szóval most egy ezer éves rendszert próbáltam újraéleszteni hogy tudjak naplót írni.
    Tegnap délelőtt befejeztük a gipszkartonozást és délután át akartunk menni zsaluzni de nem tudtunk zsaluanyagot szerezni. Holnap reggelre talán hoz annyit az a srác akinek az Ősii tetőt készítettük hogy azt a köpet födémet benyomjuk de ma pihi. Már lassan rezzenéstelen arccal viselem azt hogy ezer lenne a munka csak sehol sincs anyag és mindenki nyaral. :Y :W
    Legalább tegnap megjött az utalás. Valszeg ma vinyát fogok venni mert betelt a pohár!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma végre dolgozunk! Persze rögtön egy szívatós zsaluzás van de mi szeretjük a kihívást.
    Tegnap délelőtt lementünk a lányokkal bicózni. Katinak szoknia kell a kerékpározást mert nem szeretném ha túl későn tanulna meg. Élvezte is a dolgot. Kicsit megölelgettem az én szerelmemet is. Már érezhető rajta hogy 22.-én be kell vonulni a kórházba újra. A kis kukacos pont az 5 kiló átlépése előtt újra stagnál. Úgy vettük észre hogy 2hetes ciklusokban vált a kis drága. 2 hétig nyúlik 1-1,5cm-t és két hétig hízik kemény 10-12 dekát. Most épp leragadtunk 4950-4980 között ingadozva. Őrült küzdelemben vagyunk hogy mire jön a műtét legalább 5 kiló felett legyünk mert tutira vissza fog esni. :( Édes nyugtalansága átragad Boldira is és nehezen alszik. Fél óránként felsír és cicizik. Nem tudjuk mi lesz odabent amikor éjszaka bent sem lehet vele. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen aludtam éjszaka mert fájt a kezem. Egy gigantikus figyelmetlenség miatt belehajtottam a kezembe 1,5cm-t egy 6x120-as csavart. Eszem megáll! :Y Persze a bal könyököm is hasogat. Ez a szakma lepusztítja a könyököket, térdeket és bokákat. Ezzel együtt kell tudni élni.
    Tegnap bent volt Fehérváron édes Boldi lakcímét elrendezni és ha már bent volt vett egy 2 terrás vinyát. Régóta megérettünk a cserére és már nem lehet tovább halogatni.
    A zsaluzásról inkább nem írok semmit mert végig bosszankodtam az egészet, főleg a csavaros eset után akadtam ki teljesen. Ha nem haver lenne akinek segítettünk otthagytam volna az egészet a francba. Szemét 100x felhasznált táblákat szétbontani és abból lépcsőt zsaluzni! No comment...
    Ma reggel még oda ugrunk átadni a zsaluzatot és utána ki kell még mennünk a gipszkartonos melóhoz mert valami nyűge van a tulajdonosnak. Sietek haza mert ma ünnepeljük Kati szülinapját. Már négy éves a drága kis rosszaságom!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A totál üres új rendszerről írok. Ez a vinya egy megfontolt merevlemez nem egy sprinter. Mindegy de legalább bőven van hely rajta.
    Tegnap átadtuk a zsalut és kiugrottunk a kartonozáshoz csak nem voltak ott majd Ősii tetőnél bádogozáshoz előkészültünk plusz lambériáztunk kicsit. Ma viszik a cserepet és a bádogot. Mi egy polikarbonátos jégkárt fogunk javítani és cserélni.
    Mivel nem lesz itthon Adri amikor Katinak lesz a szülinapja kicsit előrébb hoztuk. csajok
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    MA nem hiszem hogy megyünk dolgozni mert esik az eső. Nem nagyon lenne hangulatom hozzá.
    Tegnap megcsináltuk végre valahára a jégkáros munkát.
    De ami a legfontosabb hír!!! Elértük az 5000grammot !!
    Most nagy a boldogság!
    Édesék bent voltak Fehérváron a bababoltban és vettek Boldinak kapucnis törölközőket a kórházba. Lassan készülgetünk hogy minden legyen. Ma itt Móron megyünk babásba olyan badykat venni ami elöl gombos hogy vizsgálatoknál ne keljen kibújtatni belőle csak szétnyitni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Gyanútlanul felébredek és már 2 olimpiai aranyunk van?! :Y Ráadásul Katinka lealázta a világot egy ilyen idővel?! :C
    Tegnap gyászos napom volt. Már reggel felnyomtak agyilag a postán mert az egyik csekket nem vették el egy folt miatt. Így nem fizethetem be mert koszos a csekk. Mi van?!?! Kérjek új csekket a cégtől és majd azzal menjek vissza. Persze pont a E-on csekk ahol mindig ezren vannak az ügyfélszolgálaton. Eszem megáll! Azután itthon az új rendszer benyelt valami vírust ami teljesen kinyírta az új rendszert és elindulni sem volt hajlandó. Újrahúztam és egy újabb vírust szedett össze amit nem tudok kiirtani. Ha valaki ingyenes megoldást tud a youndoo-ra akkor az írja meg priviben nekem légyszives. :(((
    Ma reggel mise után megyek apámhoz és oda jönnek édesemék. Majd onnan megyünk vásárolni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    HAmar elszaladt ez a hétvége. Tegnap mise után apámnál találkoztunk a családdal és onnan mentünk vásárolni. A régi vacak bill. helyett vettem egy újat és most szembesülök mennyire alapot vettem. Logitech de nem tudom bekapcsolni a gépet vele és nem működik csak USB portról tehát a BIOS.-ba se tudok belépni erről. Meg se néztem nagyon mit veszek csak levettem a polcról. :(((
    Miután hazaértünk már nem sok minden történt velünk. Délután elmentünk egyet fagyizni és este is lett.
    Ma bádogozunk és cserepezünk. A héten meg kell lennie ennek a tetőnek mert jövő héten már máshová kell mennünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fent vagyunk már egy ideje. Végig izgultuk Tusuppal Katinka aranyát és a két középdöntőt a fiúkért, hátha meg lehet csípni Phelpset a döntőben. Elég legyen már neki az a sok arany amit nyert eddig
    Tegnap bádogoztunk és cserepeztünk. Ma folytatjuk a cserepezést és a cserépvágást. Már tegnap se fáztunk de ma még jobban fogunk izzadni.
    Tegnap este Sári egy olyan gigahisztit kivágott hogy az eszem megáll! Édes nem bírta és rávert de beleragadt a hisztibe teljesen. Odamentem és magamhoz öleltem. Pár puszival nyugtattam és szerencsére lassan kikerült a spirálból. Ezzel nem futtatom magamat hanem készülök arra az időre amikor újra kettesben leszünk. Szerelmem már teljesen kész van idegileg hogy 2 hét múlva újra kórházba kell vonulni bogyónkkal. Persze ez mindenkire kihat és pont most nincs itthon Adri sem hogy segíteni tudna neki.
    Édesemtől elvették a foltos csekket a postán. Ennyi! Én voltam unszimpatikus.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még megnéztük Katinka eredményhirdetését és csak utána léptem be a netre. Már fent voltam a fiúknál is de sajnos ők nem tudták megverni Phelpset. Kenderesi még behozta dobogóra de Cseh valahogy elfáradt a végére. Gyurtával meg nem tudom mi lehetett. :F
    Tegnap nagyon szerényen haladtunk a cserepezésben és akkor még finoman fogalmaztam.A héten mindenképpen be kellene fejezni a cserepezést mert jövő héten máshová kell mennünk. Hazajött nyaralásból az egyik munkaadó vállalkozó akinek dolgozunk és persze azonnal kellene mindent csinálni neki. Még jó hogy múlt héten kellett volna azokat a munkákat elkészíteni amit most erőltet, csak nekünk már más van beiktatva. :(((
    Ma remélem tényleg enyhébb idő lesz és haladni fogunk rendesen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap kifogtuk magunknak az időjárást. Hőség után hirtelen nagyot esett a hőmérséklet és az esőbe is beleszaladtunk. Nyomni kel mert sokasodik a munka. Vagyis most úgy néz ki de lehet egyszercsak megint hirtelen elfogy mint múlt héten.
    Éjszaka megy a tévé nálunk és mióta az olimpia megy az M4-en van. Pont megébredtem amikor a Szilágyi Áron bezsákolta az aranyat. Grat neki! Utána folytattam az alvást.
    Tegnap cserepeztünk és vágtuk is az élek mellett. Ma mindenképpen be kell fejeznünk az egész cserepek felrakását mert holnap csak ketten leszünk. Már csak a vágásból maradhat el és a kúpozás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Ez a több napja tartó cserepezés kicsit lemerített. Ma még lesz egy húzós napunk és remélhetőleg befejezzük ezt a tetőt.
    Édesem nehezen bír a lányokkal. Inkább nem bír velük mert nem fogadnak szót és dacolnak vagy hisztiznek. Na és persze rosszalkodnak egyfolytában.
    Adriék ma mennek a Balcsira nyaralni. Persze pont most hűlt le a víz és vacak idő van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap este 7-ig voltunk mert akkorra végeztünk teljesen. Nagyon elfáradtunk mert csak ketten voltunk. Az biztos hogy ma sokat fogok dögleni. 42 évesen már hamar lemerülök. Reggel be kell vinnünk a számlát és utána jövünk is haza. Szerelmemék bemennek a Brendonba Boldinak ezt azt venni a kórházba. Nagyjából egyszerre fogunk hazaérni.
    Sajnos egy képet se készítettem erről a tetőről.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi napom teljesen kiesett. Reggel elmentünk a számlát elintézni és a zsaluzásunkhoz odaugrottunk mert egy pergolát kell készíteni rá és azt beszéltük át.
    Hazaérkezve visszamentem édesékkel vásárolni a Brendonba és utána végigaludtam a délutánt. Gyakorlatilag egy fél nap regeneráló alvás ugrott be. :DDD
    Ma reggel mise után rohanok haza mert indulunk Veszprémbe a piacra és állatkertbe.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem volt jó ötlet a tegnapi állatkert látogatás. Boldi sírdogált, Sári hisztizett és Kati duzzogott. Amúgy meg meleg volt.
    Őzikét etettek.
    Csajaim.
    Itt már totál ki volt akadva Szerelmem!
    Dinópark részen
    Fotózni se nagyon tudtam mert Sárit tologattam a babakocsiban. Persze ezren voltak mindenhol.
    Ma Lellére megyünk és egy hosszú napnak nézünk elébe mert be kell fejeznünk mindent amit otthagytunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az hogy totál hulla vagyok már nem is fedi amit érzek. Tegnap is egy teljesen kimerítő napunk volt hogy befejezzük Lellét és ne kelljen oda többet menni. Azért menni kell majd még javítgatni a ragalját és egy nagyobb előtetőt készíteni de azt majd máskor.
    Ma belefogunk egy új tetőbe amit a héten be is kell fejezni hogy a jövő héten egy kis pergolát meg tudjunk csinálni és egyelőre nekem lehet hogy kényszerpihenőre kell vonulnom Boldi kórházi szereplése miatt. Talán még belefér egy bádogozásos pergolás lambériás munka de ebben nem vagyok biztos. Csak abban az esetben lesz ez így ha bogyókánkat az iskolakezdésig hazaengedik amire kevés esélyt látok. A sors alakítja az életünket mi pedig elfogadjuk és sodródunk. Reméljük meghallgatásra lelnek imáim és Boldizsárunk hamar túl lesz ezen az a kórházi kezelésen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap is kihajtottuk magunkat a melóban. Ilyenkor a tető kezdésekor kerül beépítésre az összes combosabb fa amit fel kell rángatnunk a helyére. A hétvégi pihenő így teljesen megsemmisült. Még ma lesz egy nehezebb nap és remélem holnap a lambériázásnál és lécezésnél kicsit pihenhetünk.
    Szerelmem telefonja még mindig vacakol. Van pár alkalmazás ami eddig működött és most tetű lassú. Érthetetlen. :F Még a végén ájfónt kell vennünk neki? :Y
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap ismét egy húzós napunk volt. Igyekeznünk kell mert a héten mindenképpen be kellene fejeznünk ezt a tetőt. A martoni és lellei munkát intéző vállalkozó tegnap hozott egy rajzot amit pár héten belül lehetne kezdeni és addig is van mit serénykedni. Sajnos én ezek egy részéből kiesek mert Boldi miatt vigyáznom kell a csajokra. Még a jövő héten dolgozhatok és ha nem engedik ki hét végén a kis kukacost akkor nálam addig behúzva a kézifék amíg haza nem tér ismét.
    Ma szerkezetet befejezzük és lambériázunk. Ha tudunk akkor lécezünk is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos hullamerevséggel ébredtem. Nehezen indulnak be az izmaim és izületeim. Folyamatosan hajtós napjaink vannak és ezek egyelőre nem fognak változni. Nyomni kell amíg van munka és úgy néz ki akad mit csinálgatni. Tegnap befejeztük a szerkezetet és elkezdtük a lécezést. Több mint a felét be is terítettük. Ma befejezzük a lécet és leszegjük. Bádogot felütjük és egy tetőablakot bedobunk. Holnap lecserepezzük és kész.
    Ma munka után el kell mennünk felmérni egy pergolát amit jövő héten kell csinálnunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk 125 hónaposak! :)) Szinte egy emberöltőnyi időt töltöttünk már együtt szerelmemmel. 3 csodálatos közös gyermekünk is van akiket egytől egyig imádok!
    Mára maradt egy kis cserepezésünk de semmi komoly. Szerintem délre itthon leszek. Holnap délután a kis család elköltözik Pestre a papáékhoz mert hétfőn befekvés a kórházba. Nekem van még egy kisebb munkám ami szerdáig betart és utána én is utánuk megyek. Ha bent tartják bogyókánkat akkor kedden fogunk hazatérni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Vacak egy éjszakánk volt. Boldi mintha érezné hogy holnap már máshol alszik és nagyon nyügi volt. Ma reggel templom után kiugrok egy munkához majd szerelmemékkel közösen vásárolunk egyet. Délután indulnak Pestre Adriért és utána a papáékhoz. Odaköltözik a csipet csapat egy hétre. Teljesen magamra maradok itthon. Amióta együtt élünk ilyenre nem volt példa hogy ilyen hosszú időre egyedül legyek. Kicsit ráncba szedem a lakást és ha minden igaz csütörtökön hajnalban utánuk megyek.
    Tegnap 10 körül befejeztük a cserepezést és elbúcsúztunk. Még durmoltam egyet délben és utána sétáltunk egy nagyot. Fagyizás és játszótér is ugrott.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég vacakul aludtam. Többször felriadtam és az órát lestem mennyi idő van. Tegnap délután átköltözött a kis családom a papához. Szerelmem mindjárt hív hogy felébredtem e. Átbeszéljük mi volt az este náluk és a gyerkőcök hogy vannak. Papáék hogy bírják a sisere hadat.
    Reggel mise után kimentem tárgyalni és ma azt a munkát fogjuk csinálni. Ha szerdán végzünk vele már nem kezek új munkába hanem a család után megyek én is.
    Arany pici kukacosom ma délelőtt fekszik be a GOKI.-ba. Még valszeg semmi nem fog történni max. megnézik UH.-n a szívecskéjét és a körülötte lévő szűk eret. Elvileg holnap katéterezés de szinte biztos hogy csúszni fog. A katéterezésen állapítják meg mi kell a nagy műtéthez és mennyire fontos. Lehet haza se engedik nagyműtét előtt hanem elvégzik azt is. Érplasztikai műtét lesz ezt már tudjuk.
    Azért könnyes búcsú volt a tegnapi amikor szerelmeimet lekísértem Lolához. Édeskével mindketten sírtunk egy sort mert ilyenre még nem volt példa és amúgy is megkönnyeztem a pici hősömet aki újabb csatába indul az életéért. :U Remélem imáim meghallgatásra leltek odafent....
    Egy békés alvós kép a fiúnkról.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtem fel mert 3 után többször is megébredtem és az órát lestem mikor keljek fel. Persze pont akkor aludtam amikor édesem hívott 5-kor hogy ne aludjak el. Sári tegnap éjszaka és most is több gigahisztit kivert. Nem érte ezt a lányt. Nap közben semmi baja nincs éjszaka meg nyomja a hisztiket.
    Bogyót úgy néz ki ma megkatéterezik. 5 előjegyzett betegből csak Boldi jelent meg és csúszás sincs. Nem értem ezeket a szülőket hogy hónapokat kell várni egy ilyen beavatkozásra és nem mennek el. :F
    Sajnos a nyomás emelkedett de kaptunk egy halvány fénysugarat hogy ha a katéterező doki úgy látja a beavatkozás közben hogy a szűkület olyan jellegű hogy esetleg tágítható ballonos módszerrel akkor megpróbálja helyrehozni. Nagyon csekély az esély erre de reménykedünk. Ellenkező esetben ha nincs komplikáció hazajöhetnek akár már holnap és kapunk egy újabb időpontot a nagy műtétre amikor feltárják. Azt mondta a doki hogy lehet az első műtétnél túlfeszítették az ért és ezért olyan vékony. Ez elszomorít. Gyakorlatilag hibáztak miközben az életét mentették. Nem bánik kesztyűs kézzel a sors vele. :(
    Persze amint meglátja hogy valaki közeledik feléje ordít. A buksiján egy nagy ér fut a bőre alatt onnan vettek vért tőle és persze ömlött belőle utána is. Szívem szakadt volna meg miközben rosszul lettem volna. Egyszerűen nem bírom az emberi szenvedést látni főleg ha a pindúr fiúcskámról van szó. Minden alkalommal együtt sírtam volna vele. Elképesztően nehéz most. Remélem a nevéhez híven történik minden.
    Mi szakadó esőben dolgoztunk és semmire nem jutottunk. Ma bele kell rántanunk hogy kész legyünk mindennel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    átaludtam az éjszakát és alig tudtam felkelni. Tegnap megtörtént a katéterezés és sajnos annyira vékony az ér hogy meg sem kísérelték tágítani. Hétfőn ül össze a sebészi konzílium és keresnek egy hónapon belüli időpontot az én kis bogyókámnak nagy műtétre. Viszont jól viselte a beavatkozást és ezért ha minden jól megy ma hazajöhetnek. Mivel délután engedik ki ezért inkább még Pesten maradnak éjszakára és csak holnap délelőtt jönnek haza édesemék. De ezt majd még meglátja.
    Mi kiszabtuk és lefestettük a pergolát be is szállítottuk Fehérvárra és ma megyünk összeállítani. Még festeni kell egy keveset és zsalut is kell bontanunk. Remélem nem fogunk hosszú napozni mert holnaptól ismét Lellére fogunk járni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Valahogy mindig azokon a napokon nem jön valamiért az emberünk amikor olyan meló van amit aznap be kell fejezni. Ilyenkor persze ráhúzunk miatta. Tegnap is így történt. A hétfőn és kedden előkészített pergolát építettük fel a helyszínen és még zsalut is kellett bontani. Festeni is kellett szóval nem lett volna rossz ha többen vagyunk egyel.
    Kiengedték az én kis bogyókámat a kórházból. Mivel késő délután jöhettek ki ezért ott maradtak a papánál éjszakára és ma reggel indulnak haza. Már nagyon várom őket! Persze most megyek a világ végére dolgozni! Lellére megyünk újra egy ezer éves ragalját ráncba szedni. Már eldöntöttem hogy korábban indulunk haza onnan hogy estére pici még maradjon nekem a családból.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok! Éjszaka Sári nyomott egy hisztit de nem tartott sokáig. Tegnap végre hazatért a család. Már nagyon hiányoztak nekem és én is hiányoztam nekik. Siettünk is haza és előbb eljöttünk. Sajnos nagyon messze dolgozunk és másfél óra az út. Kukim kivan 3 órát utazni azért hogy egy irtózatos szemét munkát elvégezzünk. Egy régi ragalját bontunk és építünk újjá csatornacserével. Hozzá még egy kis pergola lesz de úgy nézem az egész jövő hét rá fog menni. Ha nem annak az embernek készítenénk aki munkákat ad otthagytuk volna a francba annyira gyalázatos egy meló.
    Ma folytatjuk de hétvégére megállunk szerintem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon durva éjszakán vagyunk túl! Sári olyan több órás hisztit levert hogy az eszem megáll! Hajnali 2-kor csendesedett el de az egész család kiakadt tőle. Nem tudom mikor fog átlépni ezen a korszakán de már nagyon várjuk.
    Tegnap egész jól haladtunk ezzel a szemét munkával. Hétfőn talán körbeérünk és keddre még marad egy kis alja munka de szerdán már ha minden igaz belefoghatunk egy pergolába amit új anyagból készítünk.
    Hétvégén vásárolgatunk. Isi előtti utolsó nagy rákészülés. Tulajdonképpen már csak ruhákat és cipőket veszünk mert minden más megvan.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Semmi hiszti csak egy kis bujálkodás szerelmemmel. :DDD
    Tegnap délelőtt voltunk ruhát venni a lányoknak a pepcoban. 3 lány 3 felé szaladt én meg csak ott álltam édessel és bogyóval a kézben. Hihetetlen hogy már most tiszta csaj mind. Megőrülnek a ruhákért. Kaptak cipőket is a deichmanban így nagyjából fel is készültünk a sulira és az ovira.
    Ma reggel szokásos templomi menet lesz mert van mit megköszönnöm az Úrnak. Vigyázott a mi kis kukacosunkra és ezt nem hagyjuk szó nélkül. Apámnál bevárom édeséket és megyünk tovább az auchanba vásárolni.
    El is felejtettem lejegyezni hogy tegnap előtt este Sári felmászott a mikróhoz és két kotyogót plusz két üres műanyagpoharat megmikrózott. Kicsit füstölt a gép de túlélte. :Y
    Tegnap délután még szereltem picit táltit. A vezérlő elektronikáját cseréltem ki és egy alapjárati motort. Majd meglátjuk hogy jó lesz e.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még mindig piszok forróság van éjszakánként a panelban és így elég nehéz pihenni.
    Tegnap a lejegyzettek szerint történt minden. Mise és utána apámnál találkoztunk szerelmemékkel. Lányok már reggel teljesen kiakasztották szegényt . Nem akarnak felkelni, nem akarnak öltözni, nem akarnak sehová menni. Elképesztő mit művelnek. Én megölelgetem az én nagykacsámat és csitítom. Túl kell élnünk valahogy ezt a pár év hisztit. Annyira imádom az összeset hogy nem tudnék rájuk haragudni. Nyilván rendesen vissza is élnek ezzel. :DDD Apám után vásárlás és meki. A délelőtt rá is ment erre.
    Ma folytatjuk a küzdelmünket a szemét munkával. Ha mákunk van esetleg túl is jutunk rajta.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugis volt az éjszaka. Kati és Sári is velem aludt menetirányban édesem az én kis bogyókámmal pedig fordítva. Így azért már kicsit szűkös az ágyunk.
    Tegnap körbe értünk a ragalja javítással és egy szétkorhadt szegést is kicseréltünk. Ezek az "álommunkák" véget értek de maradt még mára egy kis vápavágás mára nekem azzal nehezítve hogy ne szakadjak be a régi ótvaros tetőbe. Két miatyánk biztosan beugrik előtte. Még bádogozni kell és a pergolát összedobni. Ha mákunk van holnap végezhetünk. A szombati vezérlőcsere táltiban em jött be. Lezabálta a hajamat és hazafelé már a régivel jöttünk. Sikerült is egy 8,5L-es átlagot etetni úgy hogy a fele km-en nem az "új" vezérlő volt bent. Gondolom ott ugrott a 10L feletti fogyasztás. Ezt is kipróbáltuk. Mehet a polcra a többi alkatrész közé.
    Boldizsárunk egyre mosolygósabb . Persze azért még nem bírja ha messzebbre mennek édesék. Lányok rosszak mint az égető tűz. Folyamatos hisztizés és durcázás.
    szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Sári kettőkor egy hisztit nyomott és utána nehezen aludtunk vissza.
    Tegnap végre túlléptünk a vacak munkán és nekiláthatunk a pergolának. Ma mindennel el kell készülnünk mert holnap már máshová kell mennünk. Kicsit elegem van a gány munkákból.
    Táltos fogyasztása megjavult a régi vezérlővel. Ha ilyen messze járunk vele nem mindegy mennyit kajál a drága.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok. Szerencsére egyelőre befejeztük Lellét de majd még mennünk kell oda két előtetőt készíteni. Remélem kellően távoli időpontban lesz majd ez a munka.
    Ma már Fehérvárra megyünk egy kis betonos terasz beépítésére könnyűszerkezetes falakkal. Ez be fog tartani jövő kedd-szerdáig.
    Szerelmemék bent voltak tegnap pár rucit vásárolni. Én is kaptam pólókat mert tönkre ment az összes munkás pólóm. Kicsit kimozdultak mert nem lehet bírni a lányokkal. Ma megkezdődik az isi és az ovi. Adri is felsőbe megy már. Új osztályfőnök és minden tárgyat más tanít majd.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nincs is jobb mint azzal ébredni hogy eszedbe jut tegnap este vettél egy Hiltit. Jövő vasárnap megyek Adriért és akkor átveszem. :))
    Tegnap nekiláttunk egy kis könnyűszerkezetes hozzáépítésnek.Pár négyzetméter az egész és már a szerkezetét fel is állítottuk. Most jön majd a vacakolás mert kívül belül le kell burkolnunk.
    A kis gépnél ülök mert a nagy egyre többet vacakol. Hirtelen elsötétül és nem ad képet amikor átmozgatom a vga tápkábelét akkor ideig óráig jó de most nem volt kedvem szerelgetni.
    Megkezdődött az isi meg az ovi is. Kati nagy örömmel megy oviba mert már hiányoztak a barátai. Sári is teljesen jól viselkedett itthon édesemmel. Lassan visszaáll a régi rend.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Nehezen ébredtünk fel mert éjszaka fent kukorékoltam. Izzadtam mint egy ló mert Sári összetörte a ventilátort és nem akartam a klímát benyomni de a végén mégis muszáj volt megtennem. Viszont mire lehűlt a szoba és visszaaludtam órák teltek el.
    Tegnap már hozzám is került a kis Hilti fúrógép. Nagyon faja kis cucc. Még veszek hozzá pár normális fúrószárat és mehet használatba. Ugyanaznap licitbe vittek el egy ugyanilyet. Ki járt jobban? :))
    Nyögve nyelősen haladtunk tegnap a munkában. Ma nem dolgozunk mert megtartjuk a szokásos hétvégi pihinket. Én is a csajokkal és a drága pici kukacosomal vagyok aki ismét hízásnak indult. Este 5190g volt! :DD
    Két hetes ciklusokban hizogatunk. 2 hét nyúlás 2 hét súlygyarapodás. Nem megy minden egyszerre de nála más léptékkel kell nézni mindent.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem ment tegnap a PH! így nem tudtam naplót írni. Na nem mintha olyan sok minden történt volna velünk. Legfőképpen pihengettük és szokásos bevásárló körutakat tettünk. Tegnap teljesen megadta magát a nagy gépünk. Vga egyszercsak kikapcsol. Nem tudom hogy a jó öreg GTX480 bírta eddig vagy a 10 éves corsair tx650 táp képtelen elegendő naftát adni neki. Ha kihúztam és visszadugtam a tápcsatlakozóját a vga.-nak akkor egy darabig ment még de most már ez sem segített. Áthoztam a kis gépet amin itt szenvedek. Majd ha itthon leszek Sárival lesz időm a hibát kiszűrni.
    Most esik az eső de mindenképpen mennünk kell dolgozni mert 10-re tárgyalni kell mennünk egy födémzsalus céhez. Amúgy meg csak nem esik egész nap ez a nyomorult eső...
    Édesem haja kihullik a két lányunktól. Egyik hisztisebb mint a másik. Én csak nevetek és megölelem az összeset. Na azért akad pár ősz hajszálam nekem is ami a lányok miatt lett olyan. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap esett az eső ezért nem dolgoztunk. Délelőtt elmentünk kényelmesen tárgyalni Ősibe egy zsalus céghez. Februárig simán lenne folyamatosan meló de azért óvatosan kell kezelnünk a kérdést mert szerencsére nekünk is akad bőven munkánk. Amit most hirtelen be kellene nyomnunk az egy 300m2-es födém körbezárással. Ezzel csak az a baj hogy csütörtökön vagy pénteken el kellene kezdeni ami a jelen munkával szerintem ütközik. Majd meglátjuk mi lesz.
    Délben vissza mentem édesékkel a fehérvári kórházba Boldi szívkontrolljára. Tulajdonképpen stagnál az állapota a kis kukacosnak a rossz értékeken. Már a Nelli doktornéni is nagyon várja a műtétet hogy normalizálódjon odabent a helyzet mert sok a gyógyszer amit bogyókánk szed.
    Ma folytatjuk a munkánkat. Sok van még hátra és sietnünk kell hogy befejezzük max. péntekre.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák