Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem sokat időzhetek a gép előtt mert indulnom kell a misére. Most egy másik templomba megyek mert ez az utolsó sem volt a szájízemnek megfelelő.
    Tegnap délelőtt bementünk Fehérvárra vásárolni és egy Citroent megnézni. Ezt. Iszonyat szép ez az autó élőben is! Sehol egy horpadás vagy egy karc. Működik a klíma és pöcre indult annak ellenére hogy bikázni kellett mert le volt merülve az aksija. Szerelem első látásra már csak pénz kellene hozzá. Még az is lehet hogy kölcsönt veszünk fel rá. Lolát 80-ért számolnák be ami azért elég vérlázító ezért majd megpróbáljuk inkább mi eladni.
    Ma reggel majd ha felébrednek a lányok utánam jönnek és apámnál találkozunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csúszásban vagyunk ezen a hétfőn. Szokásos éjszakai nemalvások és rinyálások miatt vagyunk késésben.
    Tegnap reggel végül abba a templomba mentem ahol múlt héten voltam mert a kiszemelt templomban csak fél8-as mise volt. Utána elmentem apámhoz és ott bevártam édest és a gyerekeket. Először fogta kézbe Boldit apám. Nagyon örült neki! Jól átbeszéltük a helyzetet mi van velünk. Hazafelé Mekiztünk egyet biztos ami biztos.
    Rendeltem táltosba új gyertyákat és gyújtókábeleket. Amióta nálunk van még nem cseréltem őket. Ki tudja mióta vannak bent ezért cseréljük.
    Ma folytatjuk a bontást az utcafronton.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hurrá!!!!! Végre eltörölték a vasárnapi boltzárat! Agyrém volt ez az egész de szerencsére rájött a kormány hogy esetleg nagyobb népszerűségvesztéssel jár ha beleszalad egy népszavazási égésbe.
    Tegnap lebontottuk a lécet és elkezdtük feltenni az új fóliát. Ma remélem a nagyját becsomagoljuk mert csütörtökre esőt ígértek és addig be kellene fejeznünk az elejét is. Sajnos a hétvégi esőtől volt egy kis beázás de szerintem nem vészes.
    Munkaügyeink szépen alakulnak. Egyre több megkeresésünk van ami nagyon jó. Kell is a zsé az új autóra. ;]
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugalmas éjszakánk volt. 2. a sorban amikor Sári nem rinyált. Nagyjából ki is pihentem magamat.
    Tegnap lécezést folytattuk és ma talán be is fejezzük az elejét a tetőnek. Utána egyengetjük a síkot mert siralmasan néz ki. Valamikor a nap folyamán oda kell ugranom a Cromaxhoz mert megjött táltiba a gyújtógyertya-gyújtókábel kombó. Hazaérve be is szerelem mert holnap azzal mennek édesék Pestre a GOKI.-ba Boldi vizsgálatra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok. Ez az időjárás változás a széllel nem tesz jót a fejemnek. Tegnap fóliáztunk és léceztünk. Nem lett elég a léc ezért nem végeztünk teljesen. A felesleges időben egyengettem az iszonyatosan fos síkot. Hajam hullik rendesen. Kolléga addig bontotta az alját a tetőnek. Ma remélem túl leszünk ezen az oldalon és holnap beépíthetjük az ablakokat. Ha minden igaz hétfőn cserepezés. Hozunk felvonót mert igencsak magas a tető.
    Ma mennek Pestre édesék Boldi kontrollvizsgálatára. Kicsit izgulunk de szerintem minden rendben van vele. Súlya is gyarapodik szépen. Már 4010grammnál tartunk. Egyre többet mosolyog és gagyarászik. Táltival mennek mert megbízhatóbbnak tartom mint Lolát. Tegnap kicseréltem a gyertyákat és a gyertyakábeleket. Változás nem történt de ez is új legalább. A hátsó dobnál kifúj amit meg kellene hegesztetnem. Majd alánézek mekkora a gond.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjfél után vacakul aludtam mert átjött Kati és egyik oldalról ő, a másikról Sári bújt hozzám én pedig moccanni sem tudtam. Kati általában minden nap átjön hozzánk és bebújik mellém. Nem haragszom rá egy cseppet sem. Ha szüksége van ránk akkor jöjjön.
    Tegnap végeztem a sík kiegyengetésével de kihullott a hajam tőle. Ma befejezzük az alját az utcafronton és beszegjük az oldalát. Ha jut idő akkor veluxozunk is. Majd meglátjuk.
    Tegnap kontrollon volt Boldi Pesten. A műtétnél minden rendben van a szívecskéjével de a tüdőnél sajnos fennáll még az artériaszűkület aminek adtak még egy hónapot hogy kicsit táguljon, és ha nem fog akkor eldöntik hogyan orvosolják. Vagy katéterezés vagy műtét. Bízunk benne hogy a sors megoldja nekünk és nem kell megműteni a picurkát. Épp csak kezd igazi gyerkőc lenni. Igazán a mi fiúcskánk aki elkezdett gyarapodni lassanként és egyre többet mosolyog. Reménykedünk mert nem tehetünk mást. Hétfőn Digeorge vizsgálat Pesten.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit hulla vagyok mert tegnap este meló után még elvittem Adrit az apjához Pestre. 9 volt mire hazaértem.
    Melóban nem volt semmi különös. Elkészítettük az elejét a lécezésnek és beszegtük a tetőt. Ma bemegyünk beépíteni a 3 velux ablakot mert hétfőre van egy kis szerkezetmegerősítésünk. Kiderült hogy az egyik szelemen meg van repedve és egy konzolt kell alá készítenünk hogy kibírja a cserepet.
    Ablakozás után lehet leugrunk Siófokra megnézni egy kis munkát. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma valahogy nem tudtam kipihenni magamat éjszaka. Elég hulla vagyok. Elszaladok a reggeli misére és rohanok haza a forma1-re. Utána közösen a kis családdal megyünk be megünnepelni a vasárnapi boltzár eltörlését egy vásárlással. :DD A délután majd kialakul. Át kellene cserélnem a gumikat táltin hogy ne kopjon el az új téli amit ősszel vásároltunk. Esetleg egy fojtószelepállás érzékelőt is cserélek. Majd meglátjuk mihez lesz kedvem.
    Tegnap elmentünk és beraktunk 3 velux ablakot. Lassan haladunk mert kollégám úgy néz ki el fog válni és elég romokban áll az élete. Ez természetesen kihat a munkájára. Ebben a dologban nem lehet segíteni neki. Majd alakul...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még most ébredezek. A kávé lassan hat, de hat. Tegnap reggel elszaladtam templomba és spuriztam haza hogy a forma1-et lássam. A rajtra haza is értem. Futam után bementünk az Auchanba egy vásárlásra ha már 1x nyitva volt. Jó volt normális körülmények között vásárolni.
    Ma édes újra Pestre megy Boldival. A tűzoltó utcai klinikára viszi DiGeorge szűrésre a kis kukacost. Kíváncsian várjuk mi lesz az eredménye. Mondjuk csak pár hét múlva fog kiderülni ténylegesen, most csak vizuálisan tapasztalat alapján mondanak rá valamit.
    Mi szerkezetet erősítünk és ha sikerül elhozzuk a cserépfelvonót.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy néz ki minden rendben van Boldival. Még nem 100% mert meg kell várni a vérvizsgálat eredményét de a külső jegyek alapján nem DiGeorge-os. Egyre szebb a mi kis hősünk. Szépen szedegeti a súlyát és elkezdett átlagos csecsemőként viselkedni. Mindenre figyel és minden érdekli. Talán túljutunk ezen a krízisen és élhetünk egy normális életet élni. Persze naponta többször kell gyógyszert szednie és vitaminokat pótolni de érezhető lépéseket tettünk előre.
    Tegnap megerősítettük a szerkezetet és elhoztuk a cserépfelvonót. Pár négyzetméter cserepet fel is dobtunk de a java mára és holnapra maradt. Majdnem elfelejtettem lejegyezni hogy reggel elugrottunk még Siófokra tárgyalni hátha lesz egy kis munka belőle.
    Ma cserép-cserép-cserép.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elfelejtettem naplót írni. Most a végére maradt és nem az elején írom. Talán ez annak az oka hogy a tegnapi cserepezéstől teljesen kipurcantam. Este negyed 7-re végeztünk a ház elejével és ma még van egy ilyen menet megspékelve azzal hogy utána szét kell szedni a felvonót és visszavinni a tulajdonosának. Nem lesz gyenge nap!
    Ma vagyunk 121 hónaposak az én szerelmemmel. Szerelmünk töretlen ennek köszönhetően van is 3 közös gyermekünk amiket mind imádom! :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Éjfél után Sári egy olyan kövér hisztit vágott ki amit megelégelve átköltöztem Kati mellé a másik szobába aludni ami viszont kényelmetlen volt. Hurrá!
    Tegnap időben befejeztük a cserepezést mert vittünk egy segítséget aki etette a felvonót. Kellett is mert ki voltunk purcanva. Ma biztosan ilyen lődörgős napunk lesz. Körbe kell még vágnunk 2 veluxot és oldalra felállítani az állványt. Fel kell mérni mennyi anyagot kell még hozni és lehet elmegyünk beszerezni. Ha még mindig nem telt le a nap akkor bontani fogunk egy keveset.
    Boldiról már Ilyen őszinte mosolygós képet is lehet készíteni. Elkezdett igazi kisfiúként üzemelni. Emberfeletti küzdelme van ebben az én szerelmemnek aki igazi anyatigrisként harcolt vele váll vált vetve egy pillanatra sem feladva. Nekem csak az volt a dolgom ebben a küzdelemben hogy itthon tartsam a frontot és édesemet pátyolgassam amikor elkeseredett. Persze nem a mi kis hősünk előtt csak akkor amikor kettesben voltunk. Az IGAZI nagybetűs anyuka Ő. Ő az én angyalom akit le nem cserélnék senki másra. Álom velük az életem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdek helyre állni ami annak köszönhető hogy tegnap egy ultra laza napot tartottunk és éjszaka sem volt hiszti Sáritól. Csak a tetőablakokat vágtuk körbe és kettőt belülről körbeburkoltunk. Mára maradt 5 amit be kell szegnünk és jövünk is haza.
    Tegnap előtt este leszakadt tálti kipufogója. Érthetetlen számomra hogy nem a dobnál van felfogatva hanem a csőnél és a rezonancia miatt kiszakad a dobból a cső, holott nincs is kirohadva az anyag. Még a melóban leszereltem a dobot és hazafelé beugrottam a hegesztő emberhez hogy varrja meg. Ez nem az a hegesztő akinek van egy ívhegesztője és megtaknyolja amit visz neki az ember hanem egy minősített hegesztő komoly gépekkel. Szépen vissza is varrta és még egy erősítő rudat is tett rá a dobig hogy bírja. Egy órán át tartott a művelet és 3500forintocskába fájt. Még mindig olcsóbb mint 8-ért venni egy új dobot. Vennem kell új bilincset is rá mert leszerelésnél leszakadt a csavarral együtt. Majd melóba menet beugrunk a csavarboltba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Iszonyatosan jól aludtam! Még édesem sem tudott felébreszteni pedig le volt beszélve egy éjszakai hancur. :B
    Tegnap csak délig dolgoztunk mert kollégának jönnie kellett. Elvileg ma is bemegyünk délig de ez még nem 100%. Kemény 2 ablakot szegtünk körbe belülről. Még van 3db amit be kellene nyomni.
    Tegnap vitte Boldit édesem neurológiára vizsgálatra. Minden rendben van a kis kukacossal. Fizikoterápiára kell majd járni vele mert vannak izomcsoportok amik kicsit nehezebben mozognak pedig tornáztatjuk.
    Ha ma nem megyünk dolgozni akkor bemegyünk vásárolni a lányokkal.
    Tegnap még melóhelyen felszereltem a kipufogót. Most újra normális hangja van a paripámnak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem ment a PH! frissítés miatt. Gyorsan kell írnom mert szaladok a templomba. Utána ki Agárdra akkus gép dobozáért és kifizetni a felvonót+haverral dumálni. Majd hazafelé apámhoz be és melót megnézni. Nagyjából ennyi.
    Tegnap nem dolgoztunk ezért délelőtt beugrottunk vásárolni a Tescoba. Délután takarítottunk mert a lakás romokban állt. Táltit is kiporszívóztam és lemostam. Persze most szakad az eső.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól vagyok. Tegnap olyan nyomi hangulatom volt hogy csak na. Torkom is fájt és a jobb szemem is begyulladt. Szerintem az a piszok szél tehet mindenről.
    A tegnap délelőttöm elég tömör volt. Reggel mise a szokott helyen. A szeretet volt a téma. Egész jó misék vannak mostanában. Az ok az emberi alapértékek vannak kiemelve ami ebben a törtető világban nem feltétlenül szerepel az első helyen. Mise után kizúztam Agárdra és kifizettem a felvonót majd Velencén átvettem a csavarbehajtó dobozát és visszaúton bementem apámhoz pár perc beszélgetésre. Kaptam egy rakat fürjtojást volt kollégámtól és azt mindet odaadtam az öregnek egyék meg a családban. Onnan átrohantam tárgyalásra és szereztem egy 65m2 kis tetőcserepezést lécezéssel. Jó kis, meló gyors pénzszerzés. Még volt egy bevásárlásom is valahol félúton. Dél volt mire hazaértem ebből a körútból. Kicsit le kellett pihennem mert nagyon kipurcantam. Délután pihizgettem és végre válaszoltam egy cégnek akinél kezdenénk május 15.-én egy tetőt. Az a munka is megvan. Sőt ott még jönni fog több is.
    Kinéztem egy függőlege láncfűrészt magamnak amit mindenképpen meg kell szereznem! Édes hogy örül nekem.... :DDD ;]
    Ma elvileg nekiállunk a külső kontynak de lehet hogy az ablakokat burkoljuk körbe.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egészen addig jól aludtam amíg Kati fel nem ébresztett hogy ő is mellém akar feküdni. Innentől kezdve Kati és Sári préselt két oldalról én meg moccanni sem tudtam. Hurrá! Pedig Katica tegnap kapott egy csajos ágyat. Szerelmem mondta hogy venni kéne mert jobb volna ha mindenkinek lenne ágyikója. Most úgy fog alakulni hogy hétvégén át lesz hozva az összes szerszámom a kékszobából és annak a helyére kerül Kati régi ágya ami azt a célt fogja szolgálni hogy Boldival el tudjon rendesen különülni édesem amikor betegség van a családban.
    Tegnap abban a piszok hidegben inkább az ablakok burkolását fejeztük be és nem mentünk ki. Ma már kinti munkánk lesz mindenképpen. Muszáj nekiállni mert soha nem végzünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugisan aludtam pedig újra préseltek a csajok mindkét oldalamról. Valahol örülök neki hogy Kati is odabújik mellém ha megébred. Arra lettem figyelmes hogy Boldi van hogy kisír magának ha itthon vagyok. Este már édes nem tud vele mit kezdeni mert nyunnyog folyamatosan és amikor átveszem tőle azonnal megnyugszik. Nem 1x fordult már elő ez. Érdekes hogy ő az 5. gyermekem és az első aki ennyire ragaszkodik hozzám.
    Tegnap később mentünk dolgozni de végre nekiálltunk a kontynak. Építeni kellett egy 6 méter magas állványt amiről le kellett bontani az elejét a dobozolásnak és az egészet újraépíteni. Még nem készültünk el de egész jól haladunk. Utána le kell bontani a fóliázást és a lécezést és újracsinálni azt is. Végül lecserepezni. A hét tutira rámegy erre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap piszok idő volt ezért szinte nem is haladtunk. Picit takaróléceztünk és némi lambériázást csináltunk de eleredt az eső és hazajöttünk. Ma úgy nézem éppen nem esik és remélem ez így is fog maradni.
    Délután én mentem a lányokért isibe és oviba. Kati nagyon örült hogy én mentem érte.
    Sajnos már látjuk hogy Boldit padlóra küldi a szíve miatt a hidegfront. Nehezen lehet vele bírni és most kétnaponta jönnek a frontok. Szívünk szakad meg ettől. :(
    Nem is tudom lejegyeztem e hogy 2 függőleges láncfűrészt is elvittek csak éppen elfelejtették levenni a hirdetést. No comment... :(((
    Elvileg ma lambériázunk ha minden jól megy...
    szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok. Észre sem vettem hogy édes kiment kávét főzni csak azt hogy már kelteget.
    Tegnap lambériáztunk de siettünk haza mert Adri szerepelt a szokásos éves Petőfi gálán. Én persze lemaradtam róla.
    Elvileg ma befejezzük a konty lécezését és talán a lambériázást is. Jó volna már teljesen befejezni ezt a munkát mert a kukim kivan azzal hogy ennyire elhúzódik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma tényleg későn vagyunk. Éjszaka Felébredtünk mert Kati átjött és nehezen találtuk a helyünket. Hiába! 3 gyereknek és két felnőttnek már kicsi ez az ágy.
    Tegnap lebontottuk a maradék kis kontyot és újraléceztük. Befejeztük a lambériázást és hétfőn már be is tudjuk cserepezni. Ma nem megyünk dolgozni mert az iskolába megyek segíteni valami fogasokat összecsavarozni 9 és dél között. Minden évben rendeznek ilyen szülői munkát és gondoltam idén elmegyek én is. Mióta templomba járok olyan dolgokat észreveszek amit eddig soha és részt veszek benne. Nem túl nagy áldozat ha segíthetek és belefér. Ennyi.
    Amíg én segédkezek addig a lányok bemennek vásárolni Fehérvárra. Adri jövő héten megy erdei iskolába 5 napra és egy két dolgot még meg kell venni rá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korán kellett kelnem mert megyek misére fél 7-re. Úgy néz ki Adri el akar velem jönni. Ha így gondolja akkor jöjjön. Ma biztosan anyák napi mise lesz. Mi nem ünnepeljük ezt a napot. Nem azért mert a szememben ez nem fontos, hanem azért mert minden nap meg kell jutalmazni ezért édesemet. Anyámmal meg nem beszélek 20 éve.
    Tegnap délelőtt társadalmi munkáztam az iskolában. Nem sokan voltunk mert sokan mentek a ballagásra. Nekem is lett volna két ballagásom mert Imrus és Zsani is elballagott, de nem érezték fontosnak hogy én jelen legyek. Oda ahová nem hívnak nem megyek. Édesem teljesen kiakadt ezen, de én nem érzem ilyen súlyosnak ezt a dolgot. Jönnek amikor akarnak és hívnak ha úgy érzik jelen kell lennem.
    Szerelmem a két kisebbel amikor felébred utánunk jön Fehérvárra. Apámnál talizunk és onnan átmegyünk mekizni egyet.
    Tegnap amíg én segédkeztem ők bementek vásárolni Fehérvárra. Végre vettünk egy normális orrszívót Boldinak. Nyilván minden lány használni fogja nem csak ő.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Remélem az eső miatt nem kényszerülünk arra hogy itthon maradjunk. Most éppen nem esik de ki tudja mi lesz egy óra múlva. Sajnos Boldit teljesen kikészítik a frontok. Hidegnél igen durva de a melegnél is nagyon nyugtalan. Csak így tud békésen aludni. Persze ez nem állapot hiszen van 3 nővére. Nem sajátíthatja ki az anyát egész napra. Nyilván több odafigyelést kap a betegségéből fakadóan mint a többi de ez érthető.
    Tegnap reggel eljött misére Adri is velem. Azt mondta tetszett neki de nem hinném hogy járni fog velem. Édeséket bevártuk apámnál és mekiztünk hazafelé egyet. Délután forma1-et néztem ami az első pár kanyar után teljes érdektelenségbe fulladt miután Kvyat 2x belerongyolt Vettelbe. No comment... :(((
    Ma elvileg befejezzük a cserepezést ha az időjárás engedi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap az eső miatt nem voltunk dolgozni. Most éppen nem esik ezért remélem menni fogunk. Be kellene már fejezni a cserepezést mert nagyon elhúzódik.
    Ha már itthon maradtam abban segítettem édesemnek hogy elvittem a gyerekeket isibe és oviba, majd hazahoztam Katit. Adri egész héten erdei iskolában lesz. Remélem jó idő lesz már nekik is és tudnak kirándulni.
    Alkudozok egy ezer éves Festo függőleges láncfűrészre. Amint lesz rá pénzem megveszem de most még egyelőre teljesen felborítaná a családi költségvetést egy ilyen kiadás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem voltunk dolgozni mert kollégámnak dolga akadt. Azért jó volna már túljutni ezen a tetőfelújításon mert régóta ülünk rajta. Ma ELVILEG befejezzük a cserepezést. Ez azért is esélyes mert holnap máshová kell mennünk és a gépeink nagy része ott van a munkahelyen.
    Mivel itthon voltam családi dolgokban vettem részt. Elvittem Katicát oviba és elmentem édessel az orthopediára Boldinak a csípőszűrésére. Nagyon ügyeske volt a pici fiúnk. Minden rendben van vele. Sajnos elég nyugtalanul aludt. Kikészíti a pocakja. Nem is csodálkozom rajta mert naponta többször kell gyógyszert szednie ami biztosan nem tesz jót a pocakjának.
    Már szinte biztos hogy megveszem azt a függőleges láncfűrészt amit kinéztem magamnak. Egy igazi múzeumi darab, de azt még anyagból készítették az örökkévalóságnak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Éjszaka az én kis bogyókám kicsit sírdogált amire felébredtem. Persze kellett az is hogy összepréseljen a két kicsi lányom alvásom közben. Átvettem Boldit édesemtől hátha nálam megnyugszik és láss csodát! Azonnal abbahagyta a sírást és durmolni kezdett. Már tegnap délután is megnyugodott a kezemben. Igazi apai érzés lesz úrrá rajtam ilyenkor. Ezek után nehezen és sokára aludtam vissza és még nehezebben ébredtem fel.
    Tegnap az eső miatt csak későn tudtunk elindulni melóba ami miatt nem is tudtuk befejezni a cserepezést. Még ma délelőtt oda kell ugranunk befejezni pedig már máshová kellene mennünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Aludtam mint a tej! Este be kellett vennem a fogamra fájdalomcsillapítót és az kiütött. El kellene mennem a fogászatra csak ne rettegnék annyira. Még hevesen él bennem a legutóbbi eset amikor bent hagytak egy darabot...
    Tegnap este vettem egy vakut a fényképezőre. Teleszaladt a kukim hogy nem tudok nagyobb zárt térben normális fotókat készíteni és megvettem ezt. Itt ajánlották ezt a típust a vaku topikban. Jó hely ez a PH!.
    Tegnap végre befejeztük a cserepezést. Már a hajam kihullott olyan régóta csináltuk. Még a bádogozásra vissza kell mennünk egy napra amit ha minden igaz jövő héten megejtjük.
    Ma Adri is hazajön az erdei suliból. Igazán élvezte ezt a kirándulást. Nekünk nagyon hiányzott a kislányunk.
    Ma birkahodályt megyünk építeni a kilátós bácsinak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma elég későn ébredtünk. Édesen és Boldin kívül még a család alszik. Tegnap végre hazatalált Adri is az erdei iskolából. Nagyon jól érezte magát aminek nagyon örülök!
    Tegnap éppcsak hazaértem az anyáknapi ünnepségre az oviba. ügyeskedik a gyönyörűm. Hopp! Hajni néni feneke. ;] :P
    Olyan büszke voltam rá! Imádom a kis nunásat! Édesékről is egy kép.
    Sárit nem kötötte le az ünnepség.
    Amúgy egy birkaólnak álltunk neki. Pár napig be fog tartani de egy kicsi vacak az egész.
    Mára azt terveztem hogy lecserélem táltin a téli gumikat de ez nem biztos még.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Többször fent voltam és nehezen aludtam vissza.
    Tegnap nem sok minden történt velünk. Délután lementünk vásárolni és fagyizni egyet. Mikor hazaértünk feljöttem átöltözni és visszamentem lecserélni táltin a kerekeket. A bal hátsónál volt egy kis kotyogás. Szerettem volna húzni a csapágyon de nem tudtam. Kiderült hogy a dobban lévő csapágyak külső gyűrűje olyan közel van egymáshoz hogy összefekszik a kúpos belső része. Nagy kínok árán kijjebb tudtam ütni a hátsó csapágykülsőt és így most talán jó lesz. Nem az első eset hogy találkozok olyan dolgokkal táltin ami vacakul lett összeszerelve a jó minőségű alkatrész. Most sem a csapágy kopott el hanem csak annyira kopott le hogy összefeküdtek így nem lehetett utánahúzni. Lehet soha nem volt jó csak most vettem észre. :F
    Ma reggel megyek misére és édesék valamikor jönnek vásárolni az Auchanba. Ott találkozok velük, majd én kiugrok egy szekrényért a volt kollégámhoz amit lerakok a pincébe és bele fognak férni az autóalkatrészek.
    Szerdán anyáknapi ünnepség a suliban. Ha minden igaz addigra megjön az új vaku is a fényképezőre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugodtan aludtam. Tegnap reggel mise, majd utána bevásárlás a családdal. Imádom amikor ott zsizsegnek a lányok és mindent megvetetnének a boltban. :DDD
    Vásárlás után a két nagyobb csajjal kizúztam Agárdra egy szekrényért amit a pincébe betettem az autóalkatrészeknek. Kicsit rendet raktam mert már katasztrófális volt a kupleráj. Még a lemezszekrény kell a gépeknek és nagyjából rendben is lesz.
    Ma reggel én viszem a lányokat suliba és oviba mert édes siet Fehérvárra Boldival és Sárival. Gyógytornára viszi a kis kukacost. Utána szívultrahang és a tüdőgyógyász doktornéni is vet egy pillantást Boldinak a szűk tüdőereire hogy alakultak. Nem szeretném ha 25.-én Pesten azzal fogadnának hogy bent kell maradni a GOKI.-ban műtétre. Iszonyat kín keservesen szedjük a súlyunkat. Apró morzsánként szedegetjük csak a grammokat. Még nem értük el a 4400-at sem. Vért izzadunk de nem akar hízni. :( Lassan 4 hónapos lesz és még szinte egy picivel nagyobb születési súlya van csak.
    Ma folytatjuk a birkakarámot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap kicsit elkenődtünk édesemmel mert nem kaptunk jó híreket Boldiról. Olyan nagy a nyomás az egyik oldalán a szívében hogy azzal kell valamit kezdeni. Emelték a vérnyomáscsökkentő adagját de ebből műtét lesz. Majd 25.-én eldöntik Pesten hogy katéteres elég lesz vagy fel kell tárni neki újra. :( Már hozzászoktunk hogy csak a jó híreket halljuk és a sors picit visszarántott minket a földre. Az első műtét csak egy fontos csata volt amit megnyertünk de a betegség nem adja meg magát. Folyamatosan harcolnunk kell, talán egész életén át. Az ember nehéz szívvel veszi ezt tudomásul. Természetesen nem adjuk fel és folytatjuk a küzdelmet.
    Gyógytornán is voltak ahol jól átdögönyözték Boldit. Hetente fogunk járni oda, és itt nálunk is egy másik típusú gyógytornára. Szegény kukacos nagyon ordított de muszáj menni mert az izmai le vannak tapadva. Vennünk kell egy jógalabdát hozzá amit a héten beszerzünk mindenképpen. Szerelmemnek nagyobb fájdalom látni ahogy szenved a fiúcskánk pedig tudja hogy ez érte van. Már most látom minden alkalommal meg fog halni kicsit bele. Nagyon nehéz és rögös útja lesz nekik. Amiben tudom támogatom őt de nehéz. A legjobb anyukája van az én Boldizsárunknak és a lányoknak. Imádom őt és hálás vagyok neki hogy anyaoroszlánként küzd egy pillanatra sem feladva a harcot.
    Mi egy birkaólat készítünk még mindig. Teljesen lényegtelen munka de megpróbálunk beletenni némi szakmaiságot. Régi stílusban készítjük hagyományos fakötésekkel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjszaka nem sokat aludt édesem. Azért mert emelve lett a vérnyomáscsökkentője Boldinak szépen esett a szaturáció is. Szóval az éjféli gyógyszert már be sem adta neki szerelmem és hajnali 2 felé állt úgy ahogy helyre a véroxigén szint. Ezt a kényes egyensúlyt nem lehet megbontani. Nyilván az orvos javasolta hogy növeljük mert nagy a nyomás, de nincs mese ezzel együtt kell élnünk. Este picit sírdogált is édesem hogy nem szedi a súlyát a kis kukacosunk. Fürdés előtt ismét csak 4310gramm volt. Szomorúak vagyunk hogy születése óta még nem tudott egy kilót felszedni magára. :(
    Tegnap megjött a vaku is. Jó mert ma anyák napi ünnepségen be is tudom vetni Adrinál.
    Mi birka ólazunk. Héten betart...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap lezajlott az anyáknapi ünnepség. Szerelmeim.
    Nagyon ügyes volt Adri és a lányok is úgy ahogy elvoltak. Pár fotót készítettem az új vakuval de még szokni kell.
    Tegnapelőtt óta elég alacsony szaturációkat mérünk Boldinál ezért megpróbáltunk felíratni gyerekorvossal orvosi oxigént. Persze ebben az országban semmi nem megy egyszerűen. Van közgyógyunk csak épp a száma nem jött még meg és azután tüdőgyógyász szakvélemény meg miegymás. :(

    Úgy látom ez a birkaól be fog tartani egész héten.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Most jutott eszünkbe szerelmemmel hogy ma vagyunk 1 éve házasok!
    ÓÓÓÓÓ de ellágyultam. :B

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most tudtam csak belépni mert frissített a PH.
    Tegnap sikerült nagyot haladnunk a birkaóllal. Sietnünk is kell mert ma be akarjuk fejezni. Pénzt kellene hazahozni mert bizony régen csörrent a kassza. Megint elvesztünk a részletekben. Rovások meg csapok, meg berótt padláslétra, miközben egy vacak birkaól lesz csak. :W
    Tegnap volt nálunk a védőnő. Vetett egy pillantást Boldikára. Minden rendben van vele amiek nagyon örülünk. Az utóbbi időben mértünk elég alacsony szaturációt is. Lehet az érzékelő nem jó vagy nem tudjuk. Eldöntöttük hogy veszünk neki folyékony oxigén cseppeket amit vízbe kell keverni és javulni fog ez az érték. Nagyon drága de kipróbáljuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit későn vagyunk. Nem kell rohannunk mert nem dolgozunk a hétvégén. Befejeztük a birkaólat nagynehezen. Fényképezőt elfelejtettem vinni ezért nincs róla kép. A tulaj fia meglátta és csak annyit mondott:- Aztakurvaéletbe... ;]
    Egy kis tákolmányt szerettek volna és egy hiperszuper ólat kaptak ahol a hagyományokat modern módszerekkel tuningoltuk fel.
    Ma elvileg bemegyünk vásárolni Fehérvárra. Ez azon is múlik hogy esni fog e az eső. Most épp szakad. Komolyan tele van már a farkam ezzel a rengeteg vízzel. :((( Arról nem is beszélve hogy két lány már köhög és nem örülnék neki ha megfertőznék Boldit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Templombamenős időben ébredtünk. Erre rásegített Sári aki ordítva ébredt. Amúgy is széthullott az esti elalvás mert elkészült a kékszoba ahová átkerült Kati régi ágya és ott altatott volna édes, ha ezek a rosszcsont lányok elaludtak volna. 11-kor édes veszekedett velük hogy aludjanak és nagy sírás kerekedett. Szegény Boldi meg mit sem tehet erről az egészről. Már most meg kell tanulnia milyenek a nők.... ;]
    Tegnap reggel elszaladtam Katival vásárolni és postára. Utána rendbe tettük a kékszobát és délután bementünk vásárolni Fehérvárra. Kapott Sári szülinapjára egy szobai csúszdát. Jövő héten lesz 2 éves a kis rinyagép.
    Ma templom után beszaladok apámhoz addig amíg apósomék odaérnek Fehérvárra Pestről a busszal. Elhozom őket unokázni és itt alszanak nálunk. Holnap amikor megyek Adriért Pestre magammal viszem őket haza.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jó idő néz ki mára. A szél elállt és a nap süt. Csak így maradjon! Tegnap nagyon vacak volt az idő. Tombolt a szél és felhős volt az ég is.
    Tegnap szokásos templom után már szokásosnak mondható apás járat. Ott bevártam apósomékat akik busszal jöttek Pestről. Eljöttünk és lányok már nagyon várták a papát. Jól elvoltak egész nap velük még a délutáni alvás is kimaradt. Képek készültek de most a kisgépen vagyok és nem tudok feltenni.
    Ma ebéd után viszem vissza őket és hazafelé felvesszük Adrit. Lányokat is elviszem hogy aludjanak mert ha itthon maradnak akkor tutira nem alszik senki. Édesem meg durmol egyet Boldival.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma egy kicsit túlcsúsztunk az ébredéssel. Végre mindenki a saját helyén durmolhatott és ez nagyon jó volt.
    Tegnap ebéd után hazavittem a papáékat és velünk jöttek a lányok is. Felszedtük Adrit és már jöttünk is haza. Lezajlott ez a családlátogatás is. Egy kép.
    Ma kora délután viszi édes Boldit koponya UH.-ra ahol megnézik minden rendben van e odabent és nem maradt e vissza valami a műtét után. Valamennyi oxigénhiány ilyenkor fellép és a mértékét vizsgálják. Ha el tudok szabadulni akkor elmegyek velük de még nem tudom merre megyünk melózni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Úgy riadtam fel édesre hogy ébreszt. Nagyon nem szeretek így ébredni. Lassan de biztosan hat a kávé.
    Tegnap nem voltam dolgozni mert amúgy sem volt sürgős munka és én el szerettem volna kísérni szerelmemet koponya UH.-ra. Bekukkantottak Boldikánk buksijába és szerencsére minden rendben van odabent. Mondjuk én ezt sejtettem mert teljesen tiszta a tekintete és mindenre reagál. Mimikája is van és látni hogy értelmes.
    Közben zajlanak körülöttem az események. Kollégám több helyről is felvett munkára előleget a tudtom nélkül és a pénzt elköltötte. Tegnap felhív a srác akinél dolgozok tudtam e hogy ahol a fa teraszt készítettük kiment a kollégám és felvett 100 rugó előleget arra hogy beburkoljuk az oldalát neki. Én voltam felmérni a munkát és tudom hogy ebből kb. 60 az anyag. Ma ha minden igaz végre befejezzük a tetőfelújítást a bádogozással és innen lesz némi lóvé. Nem sok mert felvettük nagy részét ahogy haladtunk előre. Az a gond hogy még abban az időben amikor Boldi kórházban volt vett fel anyagra lóvét aminek csak cirka 70% tud majd leigazolni anyagszámlával a többit vissza kellene adnia. Érdekes eset. Szerencsére jövő héttől olyan cégnek fogunk dolgozni akivel én állok kapcsolatban és ő semmilyen formában nem fog hozzáférni a pénzhez. Csak azt és akkor fogja megkapni amiért megdolgozott. Lehet hogy ma újra emiatt szétválnak az útjaink. Ha Nem ilyen gonddal született volna Boldi aki miatt teljesen megváltozott a természetem és nem járnék templomba ami békességre tanít már biztosan kivertem volna a balhét. Nem ez az első eset hogy átver! A sorsra bízom hogy alakítja az életemet. Ha ma szét kell válnunk akkor úgy is jó, ha együtt maradunk akkor pedig jövő héttől nem tud okoskodni a pénzzel.
    Én már inkább a családnak élek. Hagyom hogy zajlódjanak körülöttem az események.
    Egy friss kép erről a kukacosról.
    Sári hintázik. Próbálgatom a vakut hogy mikor hogyan állítsam be.
    Sárit túltoltam.. ;] Kár hogy az AF. nem tudott ráállni...
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Tegnap elég húzós volt a nap hogy végezzünk de szerencsére letudtuk ezt a tetőfelújítást. Már ideje volt mert sokáig húztuk. Az egész tetőre felraktuk körbe az ereszcsatornát egy nap alatt.
    Úgy néz ki az előleges dolog úgy zárul hogy pénteken elmegy és megcsinálja. Ez még nem biztos mert ahhoz hogy oda meg tudja venni az anyagot a tegnap befejezett munkát ki kellene hogy ma fizessék. Viszont itt is akadtak elszámolási problémák az anyagszámlák és a felvett előleg körül. Gondolom amíg nem tisztázza addig nem fogja befogadni a számlát és nem lesz utalás. Én nem izgatom magamat ezeken a dolgokon. A sors teszi amit tennie kell.
    Ma elvileg ennek az embernek egy rönkbútort készítünk. Vagyis nekiállunk és majd befejezzük szombaton. Péntek szabad és lehetek az én kacsáimmal picit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Úgy volt hogy a mai napom szabad de nem így lett. Tegnap csináltunk egy kerti bútort szélezetlen anyagból és azt ma le kell festeni és kiszállítani a helyére. Ezt azért kell megejteni mert annak lesz akinek a tetőfelújítást csináltuk és addig nem utalja a lét amíg a kerti bútor meg nem lesz. Ennyi.
    Itt is az előlegbe felvett pénz elszámolása körüli mizéria ami miatt bevetették ezt a dolgot. Természetesen nekem ehhez SEMMI közöm nincs. :U
    Jó lesz ha kifutnak ezek a munkák amiben felvett előre pénzt a tudtom nélkül és olyan munkába kezdünk ahol egyikünknek sem lesz köze a pénzhez. Na nem mintha én nem tudnám külön kezelni a saját pénzünktől...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Nem nagyon számít mert nem dolgozunk. Tegnap délelőtt lefestettük a kerti bútorokat és kollégám bevitte futóval a tulajnak. Hazafelé vett anyagot és megcsinálta azt a melót ahol 100-at felvett előlegbe. Ez a rész titkos volt de azért engem sem ejtettek a fejemre és megvannak a kapcsolataim hogy tudjam mi zajlik körülöttem. Elkérte a Hiltit hogy tudjon csavarozni és én odaadtam neki mert szeretném segíteni abban hogy kilábaljon ebből az anyagi gödörből. Ezzel én pénzt vesztek és nem keveset de valahogy nyugodtabb vagyok. Nem akarok kicseszni vele és rálépni a kezére amivel a gödör peremébe kapaszkodik. Nyilván azért van a pofátlanságnak is határa.
    Ma délelőtt táltit szerelem. Vettem egy újabb központi befecskendezőt amit átszerelek. Délután Fehérvárra megyünk vásárolni és este még kiugrok martonba megnézni a munkát amit hétfőn kezdünk.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk. Rengeteg fontos családi dolgot elfelejtettem a hétvégén lejegyezni. 19.-én volt Sárikám 2 éves és 20.-án voltunk 122 hónaposak. Persze ezt szerelmemtől meg kellett kérdeznem mert a memóriám nagyon trágya.
    Ma pici szülinapi zsúr lesz a lányokkal. Torta lesz és miegymás.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    MA a szokásos misés kelés volt. Egész kipihent vagyok pedig este későn értem haza tárgyalásból. Ki kellett mennem martonba megnézni a házat. Egész normális cég ahová be kell dolgoznunk és rengeteg munka van itt. Szinte tetőről tetőre kell mennünk majd. Aláírtuk a szerződést is szóval hétfőtől élesbe mehet a dolog.
    Tegnap délelőtt táltost szereltem amit ma folytatok. Kiderült hogy a fojtószelep állás érzékelő szarakodik. Már van vagy 5 bontott és hozzá 3 alapjárati léptető. Még nem az igazi ezért szerelnem kell.
    Azért délután bementünk Fehérvárra az Auchanba és onnan mentem a tárgyalásra.
    MA mise után beugrok apámhoz picit beszélgetni és amikor édesem össze tudja szedni a siserehadat akkor egyszerre indulunk a mamához Berhidára. Én a papától ő itthonról. Ma mamázunk a jó időben. Elvisszük a kis Boldibogyónkat hogy kézbe vehesse ő is. Feltehetően nagyokat zabálunk majd és a gyerekek kergetik az állatokat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Felriasztós ébredésem volt. Ilyenkor amikor édes kelt és nem ébredezek legalább tudat alatt nagyon nehezen indul a nap. Éjszaka nem sokat aludt szerelmem mert Boldinak fájt a pocija. Amennyi gyógyszert szed nem is csoda. Gyakorlatilag a születése utáni első napot leszámítva folyamatosan gyógyszereke él. Tegnap volt kerek négy hónapos a kis kukacos. Holnap után nagy kontroll Pesten a GOKI.-ban. Eldől mit kezdenek a nyomással a szívében. Kicsit izgulunk (ma), holnap már nagyon izgulni fogunk.
    Tegnap reggel mise és utána látogatás apámnál. Átbeszéltük a gyerekeket és a munkát. Politika most nem került szóba. Amiután jelzett édes hogy elindulnak a mamához kisvártatva én is elindultam. Mamánál gyerekek jól érezték magukat . Én szereltem táltost de nem lett az igazi. Holnap veszek hozzá egy újabb központi befecskendezőt. Már a 4. (!) A szaros fojtószelep állás érzékelő szopat és újonnan 80 rugó. Még a felénél sem tartok a használt alkatrészekkel. Remélem azért ez már tökéletes lesz. Igazából nem sok minden történt a mamánál. A fontossági sorrend náluk:-kert-háziállatok-unokák. Nem fogunk gyakran hozzájuk menni...
    Hullaként értünk haza. Hazaúton táltinak lelazult a bal hátsó kerékagy csavarja ami miatt majdnem elhagytam a kereket. Érthetetlen! szerencsére van itthon menetrögzítő folyadék amivel bekentem de mostmár naponta meg kell néznem.
    Ma Korábban indulunk hogy nagyjából időben érjünk Martonba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdenek az izmaim fellazulni. Tegnap hulla fáradt lettem a munkába. Ilyenkor elsősorban az idegeim mennek tönkre mert mindenre oda kell figyelni ha kezdjük a tetőt mert ha az alapja el lesz tolva akkor utána nehezen hozzuk helyre az eltolást. A talpszelement lefúrtuk és ki is szinteztük. Szintezés közben leejtettem én is a vevőegységet és láss csodát visszajött a hangja. Pofám leszakad! :Y
    Ma már zsinórpadot készítünk és szarufákat szabjuk. Mondjuk most épp szakad az eső és dörög az ég. Fini!
    Boldikánkal gyógytornán volt édes. Állítólag élvezte a kis kukacos.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég vacakul aludtam. Sári ki akart túrni a helyemről és harcolnom kellett.
    Tegnap egész jól haladtunk bár délután ömlött végig az eső. Behúzódtunk a födém alá és szabtuk a szarufákat. Fel is állítottunk 2 párat ellenőrzés képpen és belenyomtuk a derékszelement.
    Ma nagy nap lesz Boldi életében! Nagy kontroll Pesten a GOKI.-ban. Mi úgy látjuk hogy rendben van és egyre jobb az állapota, de az a nyomáskülönbség aggaszt minket. Ma dől el hogy mit kell csinálni vele. Kell e műtét és ha igen akkor mennyire komoly. Persze izgulunk de a lurkó miatt végig kell járnunk ezt a rögös utat.
    Ha eszembe jut akkor ma viszek fényképezőt és készítek pár fotót.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradtan nehéz szívvel ülök most itt a gép előtt. Nagyon nehezen aludtam el mert tegnap csupa rossz hírt kaptunk a mi kisfiúnkról. A GOKI.-ban kiderítették hogy nőtt a nyomás a szívecskéjében amit orvosolni kell. Felvételt készítettek róla és össze fognak ülni a fejes dokik hogy mennyire égető a beavatkozás és milyen formáját választják neki. Lehet katéterezés és lehet feltáró műtét is. Ha feltáró műtét akkor vagy itt vágják fel újra ahol először vagy az oldalát. Ha nem szólnak addig akkor június 28.-án újra kontroll, de ha súlyosnak ítélik meg a helyzetet akkor bármikor csöröghetnek hogy azonnal indulni kell vele Pestre.
    Délután felhívták édest a Tűzoltó utcai klinikáról és elmondták hogy DiGeorge szindrómás Boldizsár. Hideg zuhanyként ért bennünket ez a hír. Valszeg ez maga az alapbetegség ami miatt kialakult a nagyér fejlődési rendellenesség. A 22-es kromoszóma sérült. 23.-án genetikai tanácsadásra megy édesem a tűzoltó utcai klinikára. Teljesen szétcsúsztunk.... Újabb próbatétel elé állított a sors minket. Értetlenül állunk a történtek előtt. Bőgtünk egy sort de nem adjuk fel! Újabb stratégiára van szükség mert a harcunk több frontra irányul már. :(
    Igazából azt nem értem hogy ezt a genetikai vizsgálatot miért nem lehetett elvégezni már a műtét előtt vagy után. Elveszítettünk 3 hónapot azzal hogy csak 4 hónaposan derült ki mi a betegsége. Már sokkal korábban elkezdhették volna a kezelést. És még most is csak 1 hónap múlva kaptunk időpontot. Érthetetlen!
    Munka. Szerkezetet állítunk jó ütemben.(ki a faszt érdekli most? Teljesen lényegtelen)
    Szebb napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Lassan túl kell lépnünk a sokkhatásból és élnünk az életünket. Elsősorban szerelmem akit megviselt de én is kiakadtam. Megbirkózunk vele mert ez a kis gyönyörűség nem tehet erről. Az hogy a született gyerekek elég kis százalékban szívbetegek és annak csak alig több mint az 1%-a truncusos és abból csak egy része DiGeorge-os. Szóval szinte matematikailag ki sem számolható milyen ritka kórt kaptunk a sorstól. :( Szerencsénkre úgy tűnik annak egy enyhébb formájával küzdünk csak.
    Munka: tetőszerkezet nagy részét felállítottuk már de még azért maradt mit egerészni. Fényképezőt persze elfelejtettem vinni. Majd ha elkészülünk teljesen akkor viszek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Semmi meglepő nincs abban hogy totál hulla vagyok. Hajnali kettőkor felébredtem és mire vissza tudtam aludni már kelni is kellett. Most várom hogy hasson a kávé.
    Tegnap voltam 42 éves. el is felejtettem mert teljesen lényegtelen. Ha édes nem juttatja eszembe akkor talán majd 1x később eszembe jutott volna hogy már elmúlt.
    Egész jól haladunk a tetőszerkezettel és talán ma már fogópárazni is fogunk. Dolgoznunk kell mert annyi munka szaladt össze hogy csak na. Ma azért nem maradunk olyan sokáig mert mégiscsak szombat van.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák