Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már éjszaka sem hűl vissza a lakás. A ventilátor keveri a punnyadt meleget de megfőlünk. Talán emiatt ébredtem fel ma is fél 3-kor. Alig bírtam kivárni hogy végre 4 legyen és felkelthessem a kacsámat hogy főzzön kávét. ;]
    Tegnap bontottunk és építettünk. Amit leszedtünk azt vissza is fóliáztuk és beléceztük. A végén meg 5 perc alatt szarrá áztunk amíg kihúztuk az utolsó sor fóliát. El is jöttünk haza és ma majd befejezzük. Jó lesz túljutni ezen a bontásos melón, bár több ajánlat is kint van ugyanilyen típusú munkára. Most valahogy ezek mennek inkább.
    Beszédindítót széttrollkodták a lányok. Szeptembertől egyéni fejlesztése lesz Boldinak és valszeg ez a csoportos terápia megszűnik. Jobb is mert nem egyforma szinten állnak a gyerekek. A mi kis cicaborsónk pl. egy egy hangot ad néha ki de semmi mást. Valaki pedig már mondja hogy igen vagy nem .
    Szép napot mindenkinek.

    Még a vasárnapi strandolásról pár kép.
    Mi
    pancsi
    Adri és Sári
    Adri és Katica
    Adri és Boldi
    Mire mennénk ha nem lenne előlapi kamera..... :DDD ;]

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Túljutottunk ezen a javításos munkán de ma még visszamegyek egyedül egy kis oldalfal lambériázásra. Nagyjából 8m2 kell kicserélnem mert teljesen tönkre ment. Remélem délelőtt le tudom zavarni és kicsit szusszanhatok délután mert ez a meleg teljesen leveszi az erőmet. Holnap egy kis lambériázás beugrik még egy másik helyen és utána tényleg pár nap pihi lesz.
    Tegnap délutáni ringató volt. Lányok rosszak voltak mint az ördögök és ezzel elvonják Boldi figyelmét is. Ma Eszter nénihez mennek gyógypedagógiára.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre hűvösebb éjszakánk volt és ezért tudtunk normálisan aludni. Tegnap azt terveztem hogy délre végzek azzal a pár m2 lambériával de csak fél 4-re tudtam befejezni. Ma egy másik lambériázást fogok csinálgatni Adri osztálytársánál. Azt se tudom mit kérjek majd érte mert a BFF.-e neki.
    Már biztos hogy hétfőn a győri állatkertbe megyünk családostól és veszek egy tápot a nagygépembe ami már jó pár hónapja halott. Felélesztem hogy ne váljon az enyészeté. Még az is lehet hogy veszek bele egy 6 magos procit.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem tudtam befejezni azt a pár négyzetméter lambériázást és így ma is el kell mennem hogy befejezzem. Mise után nem megyek be apámhoz hanem sietek haza hogy mihamarabb végezzek.
    Ezeknél a régi tetőknél zsinórt és vízmértéket elvétve használtak csak és így piszok nehéz jól lambériázni. Rendesen lever a víz hogy valami normális síkot összevakarjak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar ébredtem fel pedig ma nem is dolgozok. Tegnap befejeztem a lambériázást ismerősnél és ma állatkertbe megyünk a kis családdal. Előtte még hajnalban bemegyek apámhoz és visszaviszem a létrákat.
    Veszek egy használat tápegységet a nagy gépembe ami már jó ideje rossz. Úgy döntöttem felélesztem a halálból.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap estére Boldinak hőemelkedése lett és éjszaka fájt is neki valami. Kapott kúpot és most alszik.
    Hajnalban bementem apámhoz és letettem a létráimat nála. Picit beszélgettünk és jöttem is haza. Reggeli után elmentünk közösen a győri állatkertbe. Jól érezte magát mindenki. Felvettük a tápegységet és jöttünk haza. Itthon kiportalanítottam a nagy gépemet és beüzemeltem a tápot. Már arról írok. Ég és föld a 2 mag vs, 4 mag 2G ram vs. 9G ram. Kicsit játszottam is a COD.-al hogy teszteljem. Visszaépítettem a jó öreg GTX480-at ami zabál rendesen hogy kicsit terheljem is. Még össze kell vakarnom a rendszert mert a védelem beadta a kulcsot.
    Ma megyek egy kis galériát megépíteni. Nagy pénzt nem keresek vele de legalább letudom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos Boldi tegnap és éjszaka is lázas volt. Nyilván lázcsillapítóval próbáljuk lent tartani neki mert nem jó látni ahogy vergődik szegényke.
    Tegnap elkészítettem a tulaj srác segítségével a galériát. Ez a lépcső feletti kihasználatlan rész ahová a szobából lehet felmászni és pont elfér a gyerek ágya. Ezzel is növekedett az alapterület.
    A héten nem tudom dolgozok e még. Majd alakul. Úgy volt hogy ma beszédindítóra megyünk de ez Boldi állapota miatt esélytelen. Itthon megpróbálok segédkezni valamennyit és a tápot tesztelem COD-al.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap apróbb dolgokban segítettem szerelmemnek. Őt teljesen leköti Boldi mert ilyenkor amikor beteg rajta lóg egész nap. Dokinál is voltak és megállapították hogy mandulagyulladása van. A betegségéből kifolyólag kivették a csecsemőmirigyét ami 5 éves korig az immunrendszerért felel és ezért mindent elkap ami csak a levegőben van. Már látom hogy a télen minden héten dokihoz fogunk járni vele.
    Katica is megkapta a 6 éves kötelező oltását. Tegnap töltötte be a kis drága. El is felejtettem lejegyezni. Hogy repül az idő!
    Mára nincs semmi tervem. Segítek szerelmemnek amiben tudok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Iszonyat meleg van már a lakásban! Tegnap egy hirtelen gondolttól vezérelve elmentem lambériázni oda ahol még a hétvégén visszaütöttem egy részen a leszedett burkolatot. Jövőre tervezte a maradék lecserélését a tulaj de végül inkább most megcsináljuk. Ha már úgy sincs mit csinálnom akkor nem üldögélek legalább itthon.
    Boldi lassan keveredik ki ebből a kórságból. Nehezen lehet neki beadni bármilyen gyógyszert.
    Ma folytatom a lambériázást. Úgy számolom hogy ma és holnap betart még.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hajnali fél 3-kor leszakadt az ég. Most ez épp kellemes volt mert átrendeztük a szobát pont a meleg miatt és az ágyat az ablak alá húztuk így pont rám vert az eső. Már csak szemerkél.
    Tegnap nagy részét befejeztem a lambériázásnak, és ha az idő nem kavar be akkor ma végzek.
    Holnap megyek Pestre Adriért és egy 6 magos prociért. Veszek egy W3680-as állatot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok mert nem aludtam jól. Sokszor fent voltam amit nem igazán értek. Boldi alszik mostanában vacakul amióta beteg és ez a meleg van.
    Tegnap délelőtt eláztam picit lambériázás közben de semmi vészes. 1-re végeztem és jöttem is haza. A mai nap az utazásé. Reggeli mise után irány Pestre Adriért. Ott megyek el a proiciért is és utána jövünk csak haza.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elszaladt ez a vasárnap is. Tegnap egész délelőtt úton voltam. A reggeli mise után azonnal mentem Adriért. Onnan Pest másik végébe a processzorért. Délután még egyet fagyiztunk és le is telt a nap.
    Processzort beépítettem és teszteltem. 4Ghz elég alacsony feszen megy neki amivel teljesen elégedett vagyok. Ma nem dolgozok de telefonálok egyet és lehet egy kisebb fatárolót meg tudok csípni a hétre. Majd alakul. Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak a naplómba. Tegnap délután voltam tárgyalni egy fatárolóra amit ma kezdtem volna ha visszajelez a tulajdonos. Úgy néz ki sokallta az árat amit mondtam anyag+munkadíjra. Jó lett volna erre a hétre az a kis meló de a sors nem így rendelte. Keresünk tovább.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel nagy nehezen tudtam beszélni a tulajjal akinél a fatárolót néztem meg. Kiderült hogy valami asztalos ismerőse megcsinálja 190-ért. Kérdezem ez meg hogy lehet? Nekem csak az anyag 230felett jött ki. Neki munkadíjjal együtt kevesebb. No comment...
    Egyik sráchoz elmentem mérgemben és segítettem neki felvésni 2 teraszt ma pedig megyek bezsaluzok neki egy lépcsőt, majd segítek bebetonozni. Nem üldögélhetek itthon a csodára várva.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Régóta az első éjszaka volt hogy nem ment a ventilátor. Tegnap bezsaluztam és kibetonoztuk a lépcsőt. Ma nincs mit csinálni mert nem jött meg az alapozó a homlokzati szín alá. Azt kentem volna körben a házon.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap úgy alakult hogy mégis dolgoztam. Segítettem lealapozni a homlokzatát egy nagy háznak amit ma színeznek. Ma már tutira nem megyek mert édesem tópartra megy Boldival Eszter nénihez fejlesztésre és én itthon vigyázok a rosszaságokra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Semmi különös nem történt tegnap velünk. Édes elvitte fejlesztésre Boldit én pedig a lányokkal lementem a játszóra. Ma megnézi édes milyen árban van az ágyszövet és ha tudjuk áthúzzuk Kati ágyát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korán vagyunk mert megyek misére és előtte tankolni kell az autóba. Tegnap elég mozgalmas napunk volt. Reggel szétszedtem Katica ágyát amin totál elszakad a szövet. Már ki akarták dobni de mondtam vegyünk rá új szövetet és áthúzzuk. Szerzett is rá egy szép madárkás anyagot szerelmem. Ez itt abba is maradt mert gondoltunk egyet hogy busszal bemegyünk családostól a fehérvári strandra. Boldi még sosem buszozott és hátha örül neki. Az első 5 percben még így is volt, majd elunta magát és ő járkálni akart. Nagy nehezen túléltük. Strandon a lányok jól érezték magukat. Boldi csak elvolt. Hazaérve még sietve áthúztuk Kati ágyát amit Sári kapott meg. Egészen beesteledett mire végeztünk.
    Ma reggeli mise után bemegyek apámhoz és utána hazajövök. Délután elmegyek Bramac találkozóra kapcsolatépítésre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap egész jól alakultak a dolgaim. Reggel mise után apámnál beszélgettem egy bő órát és utána hazajöttem. Ebéd után mentem el a Bramac találkozóra ahol begyűjtöttem a továbblépéshez elengedhetetlen néhány telefonszámot. Bejelentették hogy páran megkaptuk a rendszermesteri titulust, ami elég nagy szó mert 2 tetőnkhöz is kiment a termékfejlesztési igazgató. Az írásbelin a 2. legjobbat írtam de bevallom nem emlékszem rá hány %-os lett. 90 felett voltam ha jól rémlik. Évente csak páran kapják meg és elég szűk a kör. Remélem ezek plusz munkát hoznak. Oklevelet és külön szerződést is köt majd velem a Bramac. Ezek folyamatban vannak.
    Ma édesem a lányokat viszi pár nap nyaralásra a mamához. Mivel tele a kocsi így én nem megyek.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap mégis elmentem a mamáékhoz én is. Munkásruhába mentem hogy tudjak segíteni a Karcsinak homlokzati hőszigetrelésben. Én dolgoztam a lányok pedig jól érezték magukat. Ott is maradtak pár napra én pedig Boldival és szerelmemmel hazajöttem.
    Ma telefonálok párat munka ügyben. Remélem sikerül előrébb lépnem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap pár telefont lezavartam és van munka bőven csak embert kell magam mellé találnom. Ebből adódott hogy felveszem a kapcsolatot a nagy fiammal és megkérdezem van e kedve velem dolgozni. Úgy néz ki egy apa-fia felállásban fogjuk tovább nyomni ezt a szép szakmát. Kollégám lelépett 2,5 hete zsaluzni és most adott hírt magáról. Ebből köszönöm elég volt.
    Ma megyek tárgyalni egy gipszkartonozást és azonnal kezdhetjük is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tárgyalás mára csúszott így elmentem a tópartra édesékkel gyógymasszázsra. Zsuzsa néni jól megdögönyözte Boldit. Reggel a kis cicaborsó hozzáérintette az ujját a tűz forró villanytűzhelyhez és azonnal másodfokú égése lett egy szép nagy hólyaggal. Vettünk rá irixet de nagyon fájt neki. :(
    Munka: végleg különváltunk kollégámmal. Már régóta húzódott ez a dolog de tegnap pont került az ügy végére. Ő elment zsaluzni én pedig megpróbálom ezt a tetőépítés vonalat folytatni. Kipakolta a kocsiból a cuccait és egy hangos szó nélkül távozott. Ezzel azért kicsit az út szélén hagyott, de nincs mit tenni. Az élet nem áll meg.
    Ma megyek tárgyalni és remélem megnyerem. A fiamat felkarolom aki 45 kiló és 185 magas. Nem is tudom mi lesz vele mert egy tábla karton 23kg. Hosszú idő lesz míg beleszokik a munkába. Remélem csinálni akarja és akkor nem lesz majd gond.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnapelőtt délelőtt volt egy pár áramszünet a környékünkön és ez egy teljes napra kinyírta az UPC.-t. Se tévé se net. Este kénytelenek voltak a gyerekek beszélgetni. ;]
    Tegnapelőtt elmentem tárgyalni és meg is egyeztem. Egy elég szopós munka de nincs mit tenni. A tárgyalásból én is odamentem a mamához mert hiányoztak a lányok. Édesem már ott volt értük. Ebéd után jöttünk is haza. Mamának parádéra kellettek az unokák hogy meg tudja mutatni milyen jó nagymama ő. Nyugdíjas de visszament dolgozni és ő is és a párja is nagyon szépen keres. Annyi nem volt benne hogy jön a suli és vesz pár rongyot a lányoknak. Ez egy defektes generáció! Na ilyen nagyszülők nem szeretnénk lenni! :(((
    Tegnap egyedül dolgoztam mert Imrus még munkásruhát vett magának. Sajnos ezek a gyors megegyezések azt is magukkal hozzák hogy anyag csak hirtelen az van amit össze tudnak szedni. 700db rugós függesztőből volt 286db. El is használtam mindet és majd hétfőn délutánra ígérik a többit. Ez annyit jelent hogy keddig nem tudunk menni.
    Itthon minden helyreállt. Sári napi pár gigahisztit lever hogy édesem boldog legyen. Tegnap lement Adri ide a papírboltba összeszedni a füzeteket és egyéb dolgokat ami a suliba kell. 13 rugóba fájt ez az akció. :(
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap teljesen eseménytelen volt. Persze ha azt nem számítjuk hogy Haminak ismét segített az időjárás az időmérőn... :(((
    Ma reggel mise után megvárom édeseméket apámnál. Cipővásárlás lesz ovikezdésre. Gondolom némi hiszti is lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma későn vagyunk. Nincs hová sietnem mert ma hozzák az anyagot és addig nem indulok el amíg nincs ott.
    Tegnap mise után apámnál bevártam a család többi részét és onnan átmentünk cipőt venni a deichmannba. Sári levert egy hisztit a bevásárlásnál. Ennyi.
    Délután futam jól alakult számunkra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap délelőtt lemostuk az autókat hogy legalább csináljunk valami érdekeset. Sajnos az anyag nem jött még meg. Az idegeimet teljesen kinyírja ez az állás!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt!

    Tegnap reggel érkezett a telefon hogy megjött az anyag és ezért mégis tudtunk menni dolgozni. :))
    Imrus első napján kellemesen csalódtam! Tiszta apja a kombinatív gondolkodásban. Szégyenlem de nagyon alulbecsültem. Egyedül az izomkérdést kell bőven fejleszteni, de a többi nagyon gyorsan menni fog. A sors így rendezte. Ma végzünk a függesztőkkel és ha megjön a fólia akkor holnap fóliázunk.
    Édesemék ma gyógymasszázsra és beszédindítóra mennek a tópartra. Elvileg ma dől el hogy a beszédindító csoportterápiából egyéni fejlesztés lesz, és ha igen akkor a mi kis cicaborsónk kihez kerül. Igazából szinte mindegy hogy Hédi néni vagy Kati néni lesz neki a fejlesztője mert mindkettő nagyon aranyos.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap majdnem az egész épületet feltartóztuk de nem lett elég. Már közel 800db függesztőt beépítettünk és még nincs kész! :W Délután hazafelé beugrottunk egy tetőjavítást megnézni és ma azt fogjuk csinálni. Úgy sem jön az anyag meg ide. A nyest kirágta a kúpalátétet és azt kell kicserélni egy 25 méteren. Ma szépen be is tart ez a munka. Régen ilyen javításokat nem nagyon vállaltunk el, de mára megváltozott ez a helyzet.
    Édesemék beszédindítón voltak de még nem tudják kihez mennek egyéni képzésre. Az biztos hogy ebben a formában megszűnik a beszédindító.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Tegnap a tetőjavítással nagyon meggyűlt a bajom. Mindent nagy szeggel rögzítettek amit nehéz volt szétszednem úgy hogy a kúpcserepek egyben maradjanak. Szerencsére békebeli Bramac volt ami nehezen törik. Sietnem kellett mert 6-ra üzemorvosnál volt jelenésem. Nagy futás volt a végén de éppen odaértem. A vérnyomásom magas is lett. 149-es határérték. Erre már gyógyszert kellene szednem állítólag. Beszerzünk egy vérnyomásmérőt és ha sokszor van 140 felett akkor el kell mennem dokihoz. :(
    A javítást elvégeztük és ma megyünk vissza szigeteléstartó vázat építeni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma pihenünk. Rám is fér mert az a csütörtöki tetőjavítás nagyon levette az erőmet. Tegnap csak lődörögtem és az sem zavart túlságosan hogy csak 11-kor ért oda az anyag. Megkezdtük a fóliázást ami extraszívás. Egy gyenge minőségű fóliát kell úgy feltenni hogy még a tűzőkapcsokat is le kell ragasztani a légmentesen zárás miatt. Tiszta nyugdíjas munka. 4-ig bírtam idegileg.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem történt tegnap semmi velünk. Hármasban mentünk vásárolni szerelmemmel és Boldival, addig Adri vigyázott a lányokra. Nagyjából ennyi történt.
    Ma mise után bemegyek apámhoz beszélgetni és folytatom amit tegnap elkezdtem. Várom a futamot és remélem Ferrari 1-2 lesz a végeredmény.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap Seb. elintézte a futamát. Kezdem azt hinni hogy nyomás alatt nem képes hozni azt amit amúgy a kocsi tudna. Vezetnie kellene sok ponttal már ha nem bénázná el mindig.
    Reggeli mise után apámnál beszélgettünk egyet és nagyjából ennyi a tegnapi történés.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok lassan haladunk ezzel a szemét fóliázással. Mindent ragasztanunk és szegtömítőznünk kell hogy hermetikusan zárjon. Szívesen mondanám hogy a felét már letudtuk de sajnos még attól is messze vagyunk. Mindenesetre lemásztunk az állványról és létrára váltottunk. Ma dől el hogy ez előny lesz e vagy még jobban lassít minket.
    Tegnap betalált a volt munkaadóm hogy segíteni kellene neki összedobni 2 tetőszerkezetet. Ha meg tudunk egyezni lehet már a héten oda fogunk menni ha átrágtuk magunkat ezen a melón.
    Szombaton hajnalban indulok fórumtársunk tetőjén a beázást megnézni és ha tudom megjavítani. Ő is segített nekem amikor szarban voltunk és evidens hogy most én megyek. Én amúgy is szívesen segítek az ilyen esetekben amikor mások inkább hárítanak. Ezekből az ázásokból sokat lehet tanulni és fejlődni.
    Megkezdődött az ovi és a suli. Lányok jól bírják mert imádják a csoportot. Sári szokásos hisztivel indított, de nem is Ő lenne ha simán indult volna az év.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap átestem a holtponton a munkában. A lemeztető sok helyen ázik amit meg kell előbb szüntetniük a bádogosoknak és azokon a helyeken csak azután tudom bezárni fóliával. Ráadásul a két fekvő tetőablak kupoláját is eltüntették emiatt az sem vízhatlan. Ma és holnap amit tudunk befóliázunk és az elkészített négyzetmétereket kifizettetem. Majd akkor befejezem amikor megszüntetik a beázásokat.
    Ma a mi kis cicaborsónknak GOKI! Édesem már tiszta ideg mivel lep meg a doktornő. Fél évvel ezelőtti kontrollon egy CT.-t kért mert nem jók az értékek. Az értékek stabilan ugyanolyanok voltak a műtét óta. Most rákészült szerelmem egy tűzoltó autóval a vizsgálatra amit akkor ad oda Boldinak amikor bemennek a vizsgálóba. Itt mindent meg kell próbálni, és ha nyugodt marad/nem sír akkor meg lehet nézni a szívecskéjét UH.-n. Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hajnali 1-kor felébredtem és pont mikor kelni kellett volna akkor aludtam vissza.
    A munkánál már meg sem lepődök azon hogy azt terveztem szerdán befejezem és ehelyett örülhetek a pénteki befejezésnek. Áááá. túl optimista vagyok. Hétfőtől mindenesetre elmegyünk pár napot tetőszerkezetet építeni. Azzal átszellőztetem a fejemet.
    GOKI.-ban minden rendben volt a kis Boldizsárunk szívecskéjével. Nem javult és nem romlott a nyomásérték. Átlagosan sz@r de elevickélünk vele. Fél év múlva lesz újabb kontroll amin kilátásba helyeztek egy esetleges katéteres nyomásmérés időpontjának kitűzését. Szóval semmi érdekes...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egyelőre felszabadultam! 98%-ban végeztünk és csak ott nem tudtuk lezárni ahol ázás van. Meg kell várni egy nagyobb esőt hogy sikerült e a bádogosnak elhárítani a hibát (kétlem) és akkor tudom csak befejezni. + 3 helyről még ki kell bontaniuk a villámhárítót és ott tutira szétcseszik a fóliázást. Mindegy. Nagy részét ki fogom számlázni mert nem akarom hogy a pénz benne álljon hónapokig.
    Ma Etyekre megyek egy vápát cserépből bevágni. Azt sem tudom hová kell menni és milyen cserép lesz. Mindenre felkészülök és megyek. Imrus ma nem lesz mert a személyiéért megy.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap extra szívás munkám volt. Egy új tetőnél kellett a vápát bevágnom Terrán Zenit cserépnél. Mivel sík cserép ez nagyon kényes a síkra és bizony itt nagyon gyalázatos volt. Sokszor volt: na neeee.... Minek áll neki olyan tetőt készíteni aki nem ért hozzá. Azért befaragtam és túlléptem rajta.
    Ma tetőt megyek javítani. Remélem meglesz az ázás és el tudom hárítani. Korán indulok hogy ha venni kell valamilyen anyagot akkor nyitva legyen a fatelep vagy valami barkácsbolt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok! A tegnapi napom hosszúra nyúlt. Messze is mentem és a munka is elhúzódott. Remélem sikerült megszüntetni a beázást.
    Ma mise után családot bevárom apámnál és kicsit elmegyünk közösen valahová. Ez nálam a mekit jelenti nagy zabálással. ;] :DDD Azután itthon döglés. Bekészítem holnapra táltosomba azokat a gépeket és szerszámokat amik kelleni fognak a tetőkészítéshez és nagyjából ennyi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lábadozok. Már pénteken éreztem hogy valami lappang bennem de tegnap levert a lábamról rendesen valami gyulladásos kórság. Éjszaka fáztam és most reggel már vettem egy forró fürdőt. Elmegyek dolgozni és ha nem vagyok jól akkor pakolunk és jövök haza.
    Tegnap mise után apámnál találkoztunk a családdal és nagyot zabáltunk a mekibe. Hazafelé már teljesen erőtlen voltam és ledőltem aludni. Aludtam pár órát és már úgy ébredtem hogy vacakul vagyok.
    Ma egy tetőt kezdünk el. Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdek jobban lenni. Tegnap beleálltunk egy kisebb tetőbe és leszórtuk a szelement majd kiszinteztük. Mivel volt még egy kicsi hátra ezért inkább tovább maradtunk hogy be tudjuk fejezni. Szóval nem előbb hanem később jöttünk el. Ma már szarufákat állítunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Valahogy egy kis nyugi van most rajtam. Nem izgulok a munkák miatt és ez jó. A tetőt jó hangulatban készítjük. Nem idegeskedünk és nem kapkodunk. Kiderült hogy rövid élszarufát hozták, hát megtoldogatjuk mind a négyet. Ma délelőtt feltesszük a maradék kettőt és utána már a csonkaszarufákat készítjük.
    Itthon minden rendben. Lányok imádnak oviba járni, és Boldi is már maradni szeretne velük. Amikor megérkeznek ő szalad be először játszani az autókkal és nehezen akar kijönni. Már most megkezdődött a beszokása.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész tűrhetően vagyok, bár nagyon várom már a szombatot hogy pihenhessek. Tegnap reggel bevettem a gyógyszeremet és szédelegni kezdtem tőle ami nem jelent jót az álmos könyv szerint ha nincs födém a házon. Nem is veszek be többet meló közben belőle. Még 2 élszarufát beraktuk és elkezdtük körbesifterezni a házat. Ma megállunk mert át kell menni valami faház toldást építeni. Meglátjuk mi lesz.
    Masszázson voltak édesemék ma pedig ringatóra mennek. Erőltetnünk kell hogy legyen még egy óra szakszolgálatos gyógyped. hogy a kis cicaborsónk ovikezdésre olyan állapotban legyen de Eszter néni nem így látja a dolgot. Ma beszél szerelmem Anita nénivel aki szintén szakszolgálatos hogy vegye kezelésbe a helyzetet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma előbb kell indulnom mert szerződésért megyek. Le kell adnom mert rinyálnak érte. Egész jól aludtam az éjszaka. Tegnap két helyen is dolgoztunk mert így alakult. Tetőszerkezetet készítettünk és egy faház toldásán is ügyködtünk.
    Szerelmemék megbeszélték hogy esetleg Anita néni kijárja hogy hozzá mehessen gyógyped.re Boldi még egy órában mert Eszter néni nagyon kevéssé erőlteti a dolgot. Nekünk most egyszerűen erre nincs időnk. Ovira fel kell készíteni a kis cicaborsót és nem töketlenkedhetünk vele mert elszalad az idő és sehol nem tartunk még.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre szombat! Nagyon vártam már hogy végre pihenhessek mert egész héten gyenge voltam mint a harmat. Most nagyon sokat fogok pihenni hogy bírjam a jövő hetet.
    Tegnap kiderült hogy Boldit plusz egy órában Anita néni fogja gyógypedagógiázni. Ennek nagyon örülünk mert imádják egymást. Eszter néninél marad a mozgásfejlesztés és 24.-től indul újra a hidroterápia Szandra nénivel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.
    Elszaladt ez a szombat úgy hogy szinte semmi nem történt velünk. Pihentem és délután lementünk a játszóra a gyerekekkel. Ma mise után meglátogatom apámat és utána elmegyek megnézni egy munkát. Egy tetőfelújítás ez is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Semmi különös nem történt tegnap. Reggel mise után mentem apámhoz és onnan elmentem tárgyalni. Nem tudom lesz e abból a munkából valami amit megnéztem. Még pár nap és kiderül hogy mennyire akarják. Tulajdonképpen beáztak és emiatt kényszerülnek kicserélni a tetőt de most épp nem esik és ilyenkor nem annyira fontos a tetőjavítás.
    Ma folytatom a megkezdett tetőt.
    Boldi első gyógypedagógia foglalkozására megy Anita nénihez.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap befejeztük a szerkezetet és nekiálltunk lambériázni a ragalját. Elég nyögve nyelősen haladunk de azért mocorgunk. Ma körbeérünk vele és nekiállunk lécezni. Holnap lehet már nem ide jövünk hanem máshová.
    Boldi élvezte a foglalkozást Anita nénivel. Nagyon szeretik egymást és ez megkönnyíti a munkát. Jó ezt látni és érezni. Apróbb figyelmességet vitt neki szerelmem hálánk jeléül. Egy kis csokrot köttetett a kedvenc virágárusunknál. Ezek csak jelzés értékű dolgok és semmi komoly.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem ment a PH. reggel ezért nem tudtam naplót írni. Esténként már be se kapcsolom a gépet mert későn érek haza.
    Tegnap délelőtt elfogyott a lécünk és átvezényeltek minket egy koszorú zsaluzásra. Ma nem tudom merre megyünk. Meglátjuk... Itt kicsit zűrös a munka mert sok van és mindent egyszerre kell készíteni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk. Tegnap belefogtunk egy újabb tetőbe de csak egy kicsit mert vissza kellett mennünk befejezni a lécezést az előző tetőhöz. Ma ki tudja hol leszünk. Lehet egy 3. helyen.
    Tegnap voltunk kereken 150 hónaposak. Durva! Ma pedig a mi kis Boldizsárunk szívszülinapja van. a 3 közül az egyik. Édesem vesz pár szelet sütit és megünnepeljük.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap káoszos nap volt. Kapkodtunk össze vissza hogy fel tudjuk állítani a tetőt de mégsem értünk a végére. Sok idő elment a szintezéssel és utána ezt az időveszteséget már nem tudtuk behozni.
    Hétvégén pihenő mert nem akarok megszakadni. Adri az apjánál van most és holnap édesemék mennek érte. Én megyek mise után megnézni egy beázást.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák