Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma mégsem mentünk dolgozni mert a segítség emberek nem értek rá. Valszeg holnap sem fognak ráérni, tehát marad a hétfői kezdés.
    Tegnap minden rendben volt a szívkontrollon. A nyomásértékek stagnáltak. Az ő betegségéhez képest teljesen tolerálható ez az érték. Ezek a Nelli doktornéni szavai. Nyilván ezek a nyomásértékek egy egészséges embernél borzalmasak lennének de mi most ennek is kell hogy örüljünk. Azért ilyenkor szembesülök vele hogy akármilyen jó állapotúnak tűnik Boldi a felszín alatt nem éppen normális értékeken üzemel a motor. :( Ezek ilyen félig jó hírek számunkra. Persze nekünk azt kell kiemelni hogy nem változott a nyomásérték rossz irányba. Már tudjuk hogy a 2,8 jó érték, az 5,8 az azonnali műtéti szint....(normál érték 1-2 közötti) Persze Boldizsár végigordította az egész vizsgálatot és utána a kedvenc nővéreinket is végigordította. Örültek a tortának és annak milyen nagyot nőtt a fiúcskánk. Sárit néha kergetnem kellett mert otthagyott minket.
    Ma bemegyünk vásárolni Fehérvárra az ósenbe. Mosópor. öblítő, víz, wc golyó stb. Kicsit együtt leszünk a családdal. Adrit tegnap elvitte az apja. Holnap édesék mennek érte mert én templom után elszaladok egy levél zsindelyt megjavítani amit még 2003-ban készítettem és leszedett a szél. Én még 14 év után is visszajárok garanciába javítani, pedig ez már bizonyosan nem miattam van. 200m2-ből egy levél jött ki ennyi idő alatt. Ezek emberi dolgok.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák