Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Zombulok... Tegnap iszonyat nyögve nyelősen befejeztük a lécezést és ma körbe kell szórnunk a csatornát. Az se lesz egyszerű de bele kell húznunk. 2 hete járunk oda a f@szba és halvány esély van rá hogy hétfőn csepegtetnek egy kis lóvét. Holnap reggel megyünk Kenesére befejezni a tetőkét és azt azonnal fizetik, utána hazafelé beugrunk kicsit társadalmi munkázni fogyatékos gyermekeknek 6x6 méteres fedett kiülőt készíteni. Lehet vasárnap csak egyedül megyek oda mise után. Majd alakul.
    Arany pici Boldizsárunk szépen halad rehabon. Már örömmel jár oda és elvan Kriszta nénivel egy hang nélkül. Szépen haladunk. Sajnos ezek a frontok nullára állították a szilárd étel elfogadását és szépen fogyatkozik is. 3 napja csak az anyatejen él. :( Teljesen tehetetlenek vagyunk mert semmit nem hajlandó elfogadni. Sári az új rollerével. Még a szülinapján készült a kép de csak most jutottam el odáig hogy feltegyem.
    Oviban gyermek hét van. Ennek keretében minden nap történik valami érdekes. Tegnap tűzoltóautó és rendőrautó ment hozzájuk. Nagyon élvezik a gyerekek.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák