- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #191497 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
gipsztigris
addikt
válasz alphaville #191498 üzenetére
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
alphaville
aktív tag
válasz gipsztigris #191491 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #191491 üzenetére
csak kiderült, hogy a kubai elnök vagy ki, Victorinox órát hord, ártatlan élcelődés, semmi bántás
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
gipsztigris
addikt
válasz alphaville #191486 üzenetére
Jó lett volna látnom csabulaxi (#191477) posztját és talán érteném is, hogy miről van szó.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fagyalllo
őstag
válasz mbela69 #191487 üzenetére
Alapvetően jó cuccok, én szeretem a Kinetic órámat. Valójában ez az a szerkezet, amivel tényleg rendszeresen foglalkozni kell. Egy sima, vagy fényevő kvarc el van magában, ha nem hordod. Egy mechanikus szerkezet szintén nem károsodik, ha fél évig rá se nézel és a dobozban pihen. Viszont a Kineticet sétáltatni kell, mert csak akkor töltődik az akku, a lemerülés pedig a gyors halálához vezethet.
Nézőpont kérdése, lehet úgy is tekinteni rá, mint ami egyesíti a kvarc és mechanikus szerkezetek előnyeit, azaz hozza a kvarcok pontosságát, de némi lélek is szorult bele, mert törődni, foglalkozni kell vele, hordani és ~10 évente szervizeltetni.
Vagy mindkettő hátrányait hozza, azaz lelketlen kvarc, amiben ráadásul mechanika is van, ami hibalehetőség és a szervizköltségeket is növeli.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
mbela69
csendes tag
T. hozzáértők!
mi a különbség a (seiko kinetic diver) SKA371P1 és a SKA761P1 között? (ha van egyáltalán). más irányú vélemények is érdekelnek erről vagy ezekről az órákról. -
nagyúr
válasz gipsztigris #191481 üzenetére
És miért nem hord Cuervo i Sobrinos-t? Az kubai gyökerű. Nem telik nekik rá?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz Mercutio_ #191453 üzenetére
az esemény 2016 május 1 Havanna
pár nagyobb kép
[link]
[link]
[link]
[link]amúgy nem tudom mi lehet, de az látszik, hogy GMT
-
M.Sanya
újonc
válasz mbela69 #191472 üzenetére
Fagyallonak köszönd, ő adta nekem is a linket.
Csak egy kérdés (a többiekhez). Hirtelen elkezdtem fém szíjakat nézni hozzá. A tok méretére kerestem (7T86), amire fel is dobott párat a gugli, ami kérdés, hogy ott 7T86-0AA0 van megadva kompatibilitásra, az enyémnek meg 0AC0. Van jelentősége azt utolsó négy karakternek?
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz gipsztigris #191434 üzenetére
Grat. Nagyon jól eltalálta ezt az órát a Victorinox.
-
gipsztigris
addikt
válasz alphaville #191458 üzenetére
45 a lünetta átmérője, 48 a tok szélessége (kn).
-
alphaville
aktív tag
Zsuga! Mekkora az átmérője?
-
Szulita28
senior tag
válasz M.Sanya #191454 üzenetére
Gyári szíj le, nem hord, dobozba berak. M1ó-tól rendelni frankó egyedi bőrszíjat (őszig kész lesz ), nyárra pedig NATO-t rá, esetleg Hirsch Performance.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Mercutio_
félisten
Felismeri valaki az új kubai elnök óráját?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Empsepo
senior tag
Az a koronavédő valami parádés.
De amúgy is egyben van a cucc. -
fagyalllo
őstag
válasz gipsztigris #191439 üzenetére
Maverick se volt rossz, de ez bőven túltesz rajta, szép példány!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
gipsztigris
addikt
válasz Polarstar #191448 üzenetére
Alul is van egy pereme és szépen rá lehet pattintani a tokra úgy, hogy azt teljesen körbefogja. Szilikonból van, és a betekintő egy domborított nagyítós rész, ami viszont nagyon kemény. Gondolom egy anyag, csak valahogyan fel van keményítve az ablak.
-
nagyúr
Várjunk! Ez a izé hogy marad meg rajta??
-
-Ben-
veterán
válasz gipsztigris #191444 üzenetére
Nem tudom. Nekem eddig többnyire Casio, Citizen és Orient óráim voltak, de mindegyik nagyon pontosan az indexre „mutatott”, pedig pl. Casio modellekből fordult meg nálam egészen „filléres” darab is. A Tissot az első amelyik viszont törekvést se mutat erre, így ezt szokni kell(ene)...
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #191444 üzenetére
Amúgy pedig nem tök mindegy? :-)
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Szulita28
senior tag
válasz gipsztigris #191441 üzenetére
Majd jön a megmondóember, és kapsz
Gratula, frankó kis óra! Én is sokáig nézegettem.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
-Ben-
veterán
válasz gipsztigris #191441 üzenetére
Engem a Tissot irritál ilyen szempontból. Hol elé, hol mögé, de pontosan az indexre csak 2-3 részen.
[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
Osztán indexre üté-e??
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
gipsztigris
addikt
Köszi!
Alapból elvileg egy "mindent kibíró" óráról van szó (számtalan teszt videó van a Youtube-on) de azért nem bízták a véletlenre. Adtak hozzá egy Panerai-os szilikon bumpert, ami teljesen körülveszi az óratokot, ha extrém körülmények között használja az emberfia. Nekem tetszik ez a védő!
-
BloodRay
veterán
Gratulálok, szép darab!
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
titán
Gratulálok!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #191422 üzenetére
Sportosan elegánsra a Glycine helyett itt a logoban is hasonlító német Elysée.
-
Szulita28
senior tag
Csabulaxi-nak
-
petipetya
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #191430 üzenetére
Egyszóval lelke van, én is ezt tapasztalom most életem első igazi automata órájánál
"nincs rá lezsóidő"
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz KismAji #191424 üzenetére
Ha tetszik, bátran megveheted. Jó kidolgozás és szerkezet. Nagy általánosságban egy automata óra többe kerül /ár, fenntartás költségei/, és naponta több másodpercet is késhet/siethet. Kényesebb a szerkezet a mechanikai behatásokra is, jobban kell rá vigyázni. Cserébe ad egy nehezen körülírható plusz érzést a tulajdonosának /nem mindenki fogékony rá/. Elemes órák ezzel szemben unalmasan pontosak tudnak lenni, törődést alig igényelnek /elemcserén kívül/ sok éven át, és nem érzékenyek annyira a rázkódásra, ütődésre. Ha nem jön be az srp, valószínűleg gyorsan el tudod passzolni.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
-
evo87
őstag
válasz Lauda #191425 üzenetére
Kész csoda hogy náluk van, másutt általában sold out. És sky-on sem olcsó a korábbi árakhoz képest... Bár a kereslet miatt érthető... Nekem is mindössze pár óra alatt elment a használt baby monsterem, bármikor eladható darab.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
KismAji
tag
Sziasztok,
Sajnálatos módon full retard vagyok órák terén, így némi segítséget szeretnék kérni.
Kinéztem egy Seiko SRP481k1-et és a kérdésem az lenne, hogy mennyire számít ez jó órának.
Itthon már nem lehet kapni, van esetleg olyan külföldi oldal, ahonnan biztonságosan meg lehetne rendelni?Gratis kérdésnek, ha lehet ilyet kérdezni / van erre válasz, melyik a jobb, az automata vagy az elemmel működő óra?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
rbalint88
addikt
válasz pulutodurumo #191422 üzenetére
képen nagyon tetszik, de élőben még nem találkoztam vele és a héten nem is lesz rá lehetőségem, viszont le kell adni a rendelést. mondhatni kockázatmentes a dolog, de jobb szeretnék olyan óráért szívességet kérni, ami meg is marad. a 700usd-re akciózott fortis cockpit sajnos nem fér bele, pedig ott nem lenne kérdés...
-
rbalint88
addikt
sajnos a certina elfogyott, mire ismerős jön haza usánkából, úgyhogy arra gondoltam, egy fémszíjas skx007k2-t hozzon, ne jöjjön már üres kézzel
tudom, hogy klasszikus darab, de egyébként mi az általános vélemény róla? volt seikom (öröknaptáras kvarc premier), az olyan semmiextra volt, egy orient bambinoban több lélek van. skx007-tel még nem találkoztam élőben, annak azért jobb a "jelenléte", ugye? -
M.Sanya
újonc
válasz fagyalllo #191388 üzenetére
Kösz a biztatást, már úton is van az óra. Kicsit megijedtem, mikor a DHL küldte az SMS-t, hogy vámolás után ha minden jól megy holnap meg is kapom, de Anglia még benne van a vámunióban, még nem kell vámot fizetnem majd ugye?
Még a brexit előtt volt, mikor utoljára rendeltem valamit Angliából.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
_stick_
őstag
Köszik!
Már rég óta mozgatja a fantáziámat, hogy egy nagyobb búvár óra, hogy mutatna a csuklómon, sztem ez a méret már határeset. Tényleg pöpec darab, a szíjjal nem vagyok kibékülve, sztem a tükrösítést elhagyhatták volna. A kevesebb, több. -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Itt a kolléga ajánlotta ezt a dutyfreeisland oldalt és kérdezném hogy bár tudom hogy ez nem zafír de mit tudhatunk meg a szerkezetről?
[link]Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest