- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Szükségem lenne 5db óratartó párnára, hol lenne a legcélszerűbb beszerezni őket? Doboz nem kell, csak párna..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
pohár
félisten
farmerral pont így vagyok én is, combban sok szűk
ami meg jó, az derékban bő kicsit, meg hosszúGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
a pár év edzés után nem pont a husi a jellemző rám a kis kopaszka fejemmel együtt
ha lenne nagy belem legalább az megfogná a ruha alját, de így, hogy nincs, így alul pyjama style van felül meg marad a "feszengés vagy a teljes lógás"...
nekem csak 45ös a lábacskám, arra általában van cipő, de a többi ruhában L-es és XL-es cuccok kellenek pl. kapucnisokból, mondjuk kabátból 2XL-es van és még így is feszül a karomon, a póló az nagyon tág szórású (nem mind tetszik és azért nem fakadok sírva ha simul ha már edzek... ) farmerből most a derékban kb. W34-6 jelölésű kell, aztán combba olyat találni ami jó... na az esélytelen kb...
Alap tervem az volt, hogy veszek westendben kenvelo pólót, a fazonja miatt tetszik és általában azok alul szűkítettek felül meg simulnak... erre nem találtam kenvelo boltot, de voltam woodoon keresztül springfielden át levisben és még 1-2 bolt, de sehol semmi értelmes póló...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
norbertb88
tag
válasz bencze #14090 üzenetére
Én sem vagyok az a maga mutogató, vagánykodó selyem rambó nyugi!
Én ha veszek valamit, akkor mindig a minőség tükrében, a saját örömkeltésemre veszem!
Mindig nagyon diszkrét márkajelzésű holmit vesze, sőt elsőszámú kizáró tényező a nagy felirat vagy logo!
Tehát nem azért választanám magamnak a svájci órát a japo helyett, h mutagassam a népnek, hanem mert nekem van egy ilyen sajátos képzeletem, h az óra az svájci!
[ Szerkesztve ]
-
norbertb88
tag
Nagyon engem sem érdekel, hogy tavalyi a kollekció, mert a klasszikus dolgok mindig keveset változnak, DE azért nehogy márnegy egy 2010-es kollekciós tenisz polot adjanak 18.000-ért! Amcsiba az új koloekcio is max 40-50$, a tavalyi kollekcio meg 20.
Én max az amerikai árat kifizetem érte, de itthon nem szoktam szinte soha tommy-t venni!
-
pohár
félisten
kis husi
na, ilyenkor én vissza szoktam poénkodni, aztán vidd az ágybanálam ez 130-135kg/195cm-rel párosul, a 47-es lábam nem is említve...
egy Retro pólóm van ami XXL-es, minden más 3X-es, van egy faszányos dzsekim is tőlük, imádom
Mustanbgól is csak a 3X-es pólók jöttek rám, tavaly rögtön is vettem kettőt, erre elköltöztek Debrecenből, így többet nem tudok már olyat venni, még a Westendben sincs akkora pólójuk, csak ing
sőt, a Premierbe se volt nyáron[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
elvileg jah...
gatya nekem combba gáz... derékban nem vagyok nagy, ami derékban jó combba kicsi...
póló váll-hát-kar kritikus pont... 184-6cm 94 kg
Pl. Retroba bemegyek rám néz kiscsaj és kérdi izompóló lesz ? mondom feszülősebb jah, erre odaad egy XL-est.. felvenném, karban megakad és poénból benyögi nah van már 50-es a pajszer... mondom csak 45 és faroltam is ki a boltból[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
a Levisnek vannak ilyesmi pólói, nem? slim fit, vagy csak a gatyáinál vannak ilyen típusú dolgok?
nekem is úgy kell vadásznom a pólókra, cipőkre, farmerokra, átlag feletti lábméret és magasság miatt, na meg a súlyom miatt isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
egyetértek veled, hogy ha egy adott márkáról beszélünk akkor az tartsa a minőséget függetlenül a kollekció korától...
az meg, hogy kinek mi jön be eléggé szubjektív... pont ma voltam ruhát venni és már ott tartottam, hogy ha kell a 10k-s levi's pólót vagy a 13k-s Diesel-t is megvettem volna magamnak, csak álljon jól... (sajnos karban vállban kicsi volt mindegyik... alul meg mint 1 pizsama ennyit a sportosabb simulósabb fazonról... )[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
válasz norbertb88 #14088 üzenetére
engem nem érdekel ha 2 éves kollekcióból is van, de a minősége legyen ugyanolyan jó, mint ami a márkához fűződik
és jobban meg is lehet úszni árban, feléért, harmadannyiért kapom meg, ami pláne most, nagyon nem mindegyGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bencze
senior tag
válasz norbertb88 #14073 üzenetére
Hát kinek a pap, kinek a papné. Én ha kőgazdag lennék akkor jó eséllyel egy seiko sd space walk-al a karomon járnék, az is van elég spéci. (csak olvastam róla, nem tudom, ha tényleg kiadták a commemorative verziót). "Csóróbbaknak" egy sima spring drive is megteszi. Igazán nagyon különleges, és elég drága, azzal is lehet villogni.
De én csendben lázadó típus vagyok, talán azért nem akarok beállni a hosszú sorba.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Jhonny06
veterán
Úgy látom megtörtént az a bizonyos áremelés a Tissot-nál. A kinézett modellek konkrétan 10k-val drágábbak most. E.g.:
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
Igen, én is így vagyok a dolgokkal, bár a tonmmy-t pl nem kedvelem annyira
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
apralatti
csendes tag
válasz szalas #14068 üzenetére
DJ02002B
Tegnap írtam a Tutu Óraszalonnak. Még nem kapható Magyarországon, viszonylag még új, a hivatalos weboldalon is a New jelzés szerepel a képe felett.
EV0S003B
Nekem is nagyon tetszik. Egyszerű, letisztult, könnyen leolvasható és elegáns számlap. Alapból kedvelem a legendás 3 mutatós megoldású órákat. A dátum és a nap kijelzés elhelyezkedése meg különösen tetszik.
Bizony vannak hiányosságok az órás weboldalakon, ami a képeket illeti, de google segít. Ha tetszik valami, minden képet megnézek róla és videót is keresek, ami jobban visszaadhatja az igazi hangulatát az óráknak.
Valamikor láttam egy videót, Japánban egyes weboldalakon virtuálisan is fel lehet próbálni az órákat. Kiválasztod a neked tetsző darabot, közben a webkamera felvesz téged, és a mellékelt progi odavarázsolja a képernyőn látható kezedre az órát.
Itt is van egy, de ez Tissot-os:
ORIENT Cal.469 Limited Edition
Fent van a hivatalos weboldalon.
-
szalas
csendes tag
Szilvából a szatmári, kolbászból a csabai/gyulai, nőből a hallgatag, hogy folytassam a sort. (Bocsánat női fórumtársaktól, nem hagyhattam ki.)
Értem, és köszönöm a választ.
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
van még svéd autó márka
-
norbertb88
tag
válasz szalas #14069 üzenetére
Én is jobban preferálom a svájci óramárkákat mint a japánokat.
Nem gondolom, hogy mondjuk egy 100.000-es Tissot vagy Certina jobb lenne mint egy ugyanennyibe kerülő citizen vagy seiko.
DE! Van bennem egy kis sznobság és ha már óra akkor svájci, ha bicska akkor svájci, ha csoki, akkor belga v svájci (vagy hersheys....hmmmm imádom), ha auto akkor német [vagy svéd (bár olyan már nincs)], ha város akkor new york, macbook, iphone, ipad, stb. és el nem tudnám képzelni, h ne orvos legyen belölem, hanem valami más!
Viszonylag sokat költök a megjelenésemre is, szeretem az egyszerű, visszafogott, de nagyon igényes, drága holmikat (tommy hilfiger).Nincs ezen mit szépíteni.....SZNOB vagyok!
Ezért nem vennék soha japán órát, mert úgyis találnék rá svájci alternatívát és akkor már úgyis azt venném!
Lehet Bandus is hasonló okok miatt preferálja jobban a svájci márkákat....
-
szalas
csendes tag
válasz bencze #14050 üzenetére
Nem tudtál választani, így mindkettő. Ez tetszik.
A Te tanácsodat is megfogadom, örülök, hogy nincs nagyon lehetőségem melléfogni.
Valahogy számomra ezek a lumineszkáló nagy pöttyök nem jönnek be. Mako jobban tetszik, mint a sumo, de ezt szubjektív.
Star GMT se semmi.Köszönöm mindenkinek!
-
szalas
csendes tag
válasz bandus #14040 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miért preferálod inkább a svájciakat?
Miyen mértékben maradnak el minőségben, megbízhatóságban a japánok?Sokszor olvastam már Tomi nevét, az édesapjával készített videót is tervezem megnézni. Milyen széles a termékpaletta Tominál? Bár ezt inkább tőle kell kérdezni...
Köszi.
-
szalas
csendes tag
válasz apralatti #14046 üzenetére
Az elsővel én is szemezgettem már, kérdés, hogy itthon hozzá juthatom-e.
Az Orient FEV0S003B a második link igen tetszetős! Nem is értem, miért nem élnek a marketing eme eszközével a hivatalos honlapjukon.
Ez a limited edition is pofás, de nem találtam az Orient oldalán, a Tutu pedig 40e-rel olcsóbban adja, így a kétkedés kicsit elhatalmasodott rajtam.
A Monster számora kicsit brutál , de a másik gyönyörű.Köszönöm a tippeket, és a tapasztalatot, hogy több fotót is érdemes keresni az adott óráról.
-
m3tr0
őstag
Casio EF-547D-1A bocs a képért, de majd holnap készítek normálisat is, meg olyat amin a kezemen van ha be lesz állítva a szíj.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok srácok,
ma megjött az órám, nagy köszönet young78 kollégának, aki segített az óra beszerzésében és szállításában.
Az óra hibátlan és nagyon szép, a szíjon még igazítani kell, de azt holnap megcsináltatom egy órással.
Nagyon örülök! Még egyszer nagy köszönet young78 úrnak!
-
Mariner
tag
-
ujskodas
tag
válasz norbertb88 #14058 üzenetére
Nem is azt néztem ki! A 3. tetszik.
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Mariner
tag
válasz busman #14054 üzenetére
Tulképpen igen.Ha egy bizonyos szerkezettel szerelt Tag-od tönkremegy,és van olyan Doxa/Tissot/Certina típus amit ugyanazzal a werkkel szerelnek akkor a legolcsóbbhoz kell az adott alkatrészt megrendelni(nem kimondottan a díszitett,vésett rotorra gondolok,hanem minden egyéb,nem látszó "csupán"funkcionális alkatrészre),nem keveset lehet megspórolni ezzel.
MZ/X jelentkezz!
-
-
Mariner
tag
Nézelődtem,google-ztam de semmi eredmény...Ezekkel a honlapokkal az a baj,hogy nem hitelesebb mint ha megveszek egy Tissot-ot és kiszedem a werket.Az ebay-en van rotor meg felhúzótengely és korona is,de az sem árul el semmit egy komplett összeállított nyers szerkezet áráról,mint ahogyan a másikon is csupán alkatrészeket találtam(lehet,hogy rosszul kerestem?).Egy billegő,esetleg egy motorrugó áráról,hogyan következtessek a werk árára?Ennél az is pontosab eredmény,ha veszek egy occsó ETA werkes órát,majd a használatlan tokot szíjjal/csattal,számlappal mutatókészlettel eladom,és kivonom a vételárból.Lehet,hogy ha így számolom akkor 162ft maga a werk...Engem az érdekelne,hogy ha jogosított órás lennék(vagyis az ETA kiszolgálna)mennyibe kerülne csak a szerkezet.Azt hiszem sokan meglepődnének mennyire olcsó az ugynevett svájci szerkezet
MZ/X jelentkezz!
-
bencze
senior tag
válasz szalas #14038 üzenetére
Én elég sokat nézelődtem mostanában és én is japán mellett döntöttem. Elég jó választék van mindenféle árkategóriában és azt hiszem, kisebb a sznob felár.
Nekem az Orientben az tetszett, hogy elég széles a design választék. Nálam az eredmény egy orient mako xl és egy seiko monster lett, mivel nem tudtam eldönteni melyik maradjon, mindkettő tetszett a maga nemében. Valami okból kifolyólag olcsóbban megtaláltam itthon mindkettőt (garancia, számla) mint az amerikai amazonon ami azért nagy szó (habár a monstert használtan vettem tengeren túlról).
Ha több pénzem lenne akkor egy orient star GMT kéne, az sztem elegáns is meg minden, de az sok pénz.
Azt mondanám sok sikert és elsősorban design alapján válassz mert adott árkategóriában kétlem, hogy lenne bármiféle jelentősebb minőségbeli különbség (és az is inkább modellek közt mint márka alapján).
Én pl még a seiko sumo-kat nézegettem, az egy fokkal jobb szerkezet kell legyen elvileg az alapnál, persze az ára is magasabb. De ebben a kategóriában az orient revolver is tetszetős:
http://www.seiyajapan.com/product/O-WZ0351FD/ORIENT-STAR-Automatic-200M-Diver-WZ0351FD.html-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
seiko
senior tag
válasz Mariner #14048 üzenetére
nézelődj ofrei-nél, vagy az ebay-on, esetleg használd a google-t.
rátalálsz majd ha nem is a gyártói, de a kiskereskedelmi árakra magad is!
csak kitartás kell hozzá! ;-)
így hirtelen úgy emlékszem, hogy a 2892-es kb. másfélszer annyiba kerül, mint a 2824-es.
természetesen az árak a kivitel minőségétől is függnek, tehát illetlenség lenne egy 24-es kronométert egy nyers 92-essel összehasonlítani! ;-) -
SupaCow
aktív tag
válasz bandus #14034 üzenetére
Hm. A kaucsuk szíj tényleg fura. Maga az óra tetszik. : )
Mi a típusa / ára?Ez is tetszik még, de az ár eltántorít. Ebayen ennyi 172e Ft mai árfolyamon.
Empsepo köszönöm : ) Itt van pár közeli a feketéről
f: @geboleather
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #14039 üzenetére
21-et írtam, nem 25-öt!!!!
-
bandus
veterán
válasz szalas #14038 üzenetére
azt vedd, amelyik tetszik ez ilyne egyszerű. a megbízható, jó márkák közül nem fogsz melléfogni egyikkel sem.
én például biztosan nem vennék japánt, inkább gyűjtenék még svájcira egy ideig, és vennék egy ilyet mondjuk: [link] (ez 150k, de szerintem Jung Tominál akár 100k körüli áron is hozzá lehet férni, ha szerencséd van) de ez teljesen egyéni preferencia és értékrend kérdése
-
szalas
csendes tag
Szervusztok!
Idetévedtem valami úton-módon a közel múltban és rabja lettem a topicnak. Az órák iránti rajongásotok megfertőzött. >> Mily' meglepő, szeretnék a közel jövőben órát vásárolni.
15 év karóra nélkül eltöltött időszak után tenném ezt. Egyedüli óraként töltené be funkcióját. Rendszeres karbantartás mellett relatív sokáig probléma mentesen működjön, de nem cél hogy abban temessenek. Tehát valami jó ár-érték arányú, "belépő kategóriás" eszközre gondolnék.Műszaki követelmények:
- Automata szerkezet
- Zafír üveg
- Fém (SS) "szíj"
- Vízállóság számomra nem szempont (nem úsznék, búvárkodnék benne)Megjelenés:
- Klasszikus / sportosan-elegáns stílus (Hétköznapi és inges-zakós viselet mellett is megállja a helyét.)
- Kb 21cm kerületű csuklón is mutasson.Seiko-kat, Orient-eket nézegettem idáig. Két véglet:
http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=97
http://www.youtube.com/watch?v=XsF22zwjHgwTudtok esetleg ajánlani a leírtaknak megfelelőt? Az árat jelenlek 60 ezerben maximalizálnám, de el tudom fogadni, ha azt mondjátok gyűjtögessem. Gyanítom ellentmondásos az elvártakkal szemben, de hátha...
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ans
aktív tag
-
ans
aktív tag
válasz TeeJay #13968 üzenetére
Alpha-kat nézted már? Elég olcsó megoldás, de nem zafír, nem svájci, viszont tényleg olcsóak, ez a steinhart féle stílus, azaz inkább úgy mondhatnám, hogy rolex hasonmás. Már nem replika, minőségben a fölött van, van már valamennyi vízállósága, 3bar, és legalább ezzel kapcsolatban nem hülyítenek. Egy év gari.
Én most vettem egyet ajándékba, de meg lehet élőben nézni az összes órát, és elég ütősek. Igaz a szerkezet kínai, sea-gull típusok, de szerintem már nem a gagyi kategória. Mindenesetre a hivatalos magyarországi garancia elég vonzó.
-
Empsepo
senior tag
válasz norbertb88 #14017 üzenetére
Szépek ezek a Tissot-k de 150 fölött kvarcot?
-
SupaCow
aktív tag
válasz bandus #14019 üzenetére
Most 3 órám van.
Ez a 2 oakley ezeket már biztos láttad
Meg ez az egy casio g-shockA 4. óra vadászatára úgy indultam, hogy valami teljesen fekete kell, ami fém szíjas. (semmiképp sem bőr)
Ehhez képest a Holbrook egy kicsit félrement. : ) (Néztem Invicta-t is de arról teljesen letettem)Amit koxx mutatott citizent, az nagyon tetszik.
norbertb88 órái közül egyik sem igazán nyerő.
jookomak ajánlásai már jobban tetszenek. Tissot PRC200 pl nagyon frankó lenne fekete (vagy sötétszürke) óratokkal és szíjjal.
Hogy kvarc vagy automata? Ezzel a kérdéssel nem foglalkoztam : )
-
Mariner
tag
válasz Kismaci #13999 üzenetére
Igen az ETA az svájci (ahogy a Bulova is az volt amíg a japók meg nem vették).Amiatt gondoltam,hogy svájci werkkel van a tiéd is szerelve,mivel írtad:"Ami érdekes volt, hogy a nő azt mondta, hogy ezek svájci szerkezettel vannak szerelve. És nem hitte el, hogy japánnal is szerelik. Én meg elkezdtem pánikolni, hogy te jó ég, mégse ez lesz, mert valami hamisítvány lesz. Aztán telefonált párat és kiderült, hogy igenis vannak japán szerkezetes Bulovák...."
hogy az eladó nem is tudott arról,hogy Miyotával is szerelnek Bulovákat.Az idézet alapján az a logikus,hogy a Bulovákat ETA-val szerelik,DE van Miyota werkkel szerelt is...A tiéd eszerint vagy ETA-val vagy Miyotával van szerelve,célszerű megnézni konkrétan a kiskönyvében,igaz mindkettő jó minőség.Az enyém még svájci szerkezetes egyébként,igaz nem mai darab.MZ/X jelentkezz!
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #14018 üzenetére
szerintem minőségileg sincs különbség köztük, csak külalakban.
ha a tok is acél, akkor legalábbis nem hinném. -
tomcsi23
veterán
válasz tomcsi23 #13995 üzenetére
Nagyon fain ez az új szíj.
Mokka színben választottam az alligátor mintásat, kicsit merev még, meg szokni kell a barnát, de egyre jobban tetszik. Plusz kicsit be wd40-eztem a stifteket is, tartson a rugó rendesen.
Szóval, egyelőre meg vagyok elégedve, a tartós teszt meg majd elválik.
Ja, rendeltem egy szerszámot is a művelethez. Hát az egy kalap szar, nem jó szinte semmire. Esetleg majd megreszelgetve. Más - hagyományos eszközökkel szépen ki lehet cserélni a szíjat....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
bandus
veterán
válasz SupaCow #14014 üzenetére
ha esetleg leírsz párkritériumot, hogy milyen kellene, akkor biztosna tudunk mutatni 1-2 szép darabot
sportos/elegáns, kvarc/automata, ár, ilyesmik...koxx: ismét egy irreális áru valami tőlük még szerence, hogy az O órák egyáltalán nem dobogtatják meg a szívem, amúgyis teljesen más stílusú darabot hordok
-
norbertb88
tag
válasz norbertb88 #14017 üzenetére
Indokom: Szerintem is ETA kvarc szerkezet van benne, az is igaz, hogy zafír üvege van, de ami miatt én mégis egy Tissot-t, Certinat, stb. ajánlanék az az, hogy a szerkezet igaz, hogy a legfontosabb egy óra esetében, de mégsem minden.....
Nem gondolnám, h az oakley órák ugyanolyan jól be lennének tokozva mint a fent említett márkák! Bár nagy minőség az oakley, de akkor is....én jobban bíznék mondjuk a Tissot-ban!!! -
norbertb88
tag
Szerintem nézz inkább valami jó kis Tissot......
Ha az ilyen "extrémebb" formák jönnek be, akkor:
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T048.417.37.057.00.ora
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T024.417.17.051.00.ora
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T011.417.17.207.00.ora
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T018.617.17.031.00.ora
-
jookomak
őstag
Ebben a Holeshot-ban gyanítom ugyanaz a g10-es kvarc szerkezet dobog, mint a legtöbb belépő svájci kronó-ban. Ha ennyire márkahű vagy, megveheted, boltban is ennyikért mennek a hasonló órák. Pl. innen a legfölső: [link]
Az eleje baromság volt. Leírtam, a második felével meg megcáfoltam magam. Ugyanannyiba kerül egy O, mint bármelyik swiss made quartz chrono.
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
válasz bandus #14011 üzenetére
A kettő crankcase tökéletesen bevállt.
Teljesen elégedett vagyok mindegyikkel. Igen nem lenne rossz most is egy oakley-t a szekrénybe tenni de nem zárkózom el a többi márkától sem.Ez a holeshot azért foglalkoztatott mert hasonló méretekkel rendelkezik,tetszik, viszont nem látom benne azt a pluszt amiért dupla annyiba kerül mint egy crankcase. Ezért jöttem szakértésért. : ), és ezért bátorkodtam érdeklődni, hogy ebben a kategóriában mik mozognak.
koxx ezt ajánlotta.f: @geboleather
-
pohár
félisten
fú de kurvára ocsmány egy valami
meg 9k $-ért, pppfff[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
válasz SupaCow #14004 üzenetére
gondolom csak oakley jöhet szóba
ugye én is imádom a márkát, de az órái közül fel nem vennék egyet sem az tuti
nem hiszem,hogy szerkezetileg bármi különbség lenne e között és azok között, amik vannak neked. szóval ha azokkal meg vagy elégedve és probléma sem volt velük, akkor vedd meg ezt nyugodtan.
-
csaszi64
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném ,kérdezni tőletek,hogy a TISSOT-T Classic órákat,hamisítják-e,mert van egy pár a Vaterán 18.000-7700Ft között,illetve hogyan tudnám ellenőrizni,hogy eredeti e.
Köszönöm válaszotokat. -
SupaCow
aktív tag
Szép estét mindenkinek.
Nem jártam még itt, de látom pörög az élet és szakértésre lenne szükségem.Kinéztem egy ilyet.
Oakley 10TH MOUNTAIN DIVISION HOLESHOT®
[link]Nem a gyári áron venném. 470 Dollár ami mai árfolyamon 106e Ft
Sajnos az óra specifikációi nem túl terjedelmesek. Talán valaki hozzá tud szólni. Legfőképp, hogy ebben az árkategóriában megállja e a helyét, és ha nem akkor ki mit ajánl helyette.
Előre is köszönöm.
-
Bling95
őstag
hmm akkor szíjcsere lesz , próbálkoztam már kiszedni a szagot de sehogy nem sikerült, gondoltam ti tudtok valami...
ezek a casio radiós órák tényleg ilyen baromi pontosak?
[ Szerkesztve ]
-
apralatti
csendes tag
Az alapkategóriás Seiko 5 és az Orientek között milyen minőségi különbségek, eltérések vannak szerkezetileg? Vagy durván hasonló színvonalat képviselnek? Nekem laikusnak az Orient szerkezetei masszívabbnak tűnnek. Pontosságban, megbízhatóságban, ár-érték arányban van eltérés?
Az Orienteket lehet kézzel húzni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest