-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
Csak kivancsi vagyok, mi a velemeny:
E13360 vs. A17360?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #13490 üzenetére
...és ennyiért már szép női órát is lehetne venni szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Empsepo
senior tag
Na megtanáltam pontosan:
[link]Ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. Kvarc száznegyvenért, Ronda szerkezet...
Sejtem a reakciókat, de azért írjatok!!! -
Empsepo
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, hogy mit tudtok az Invicta órákba szerelt szerkezetekről?
Elvileg Swiss Made, de ki tudja ugyebár...
Egy ismerősöm venne egy ilyen órát, ami igen drága mint megtudtam.
Nem akarna ennyiért gyenge minőséget.
Erről van szó:Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat. -
Nick no.1
aktív tag
Szép jó estét!
Bátorkodom ,ide feltenni..hátha valakit érdekel ..
Eladó egy Longines_Conquest_V.H.P._Perpetual_Calendar óra ,ez egy minőségi quartz óra. Többi infó a linken,ha még több infóra van szükséged püben szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
seiko
senior tag
válasz Palika71 #13479 üzenetére
én a gyógyszereimet is a hatóanyag tartalmuk és nem a nevük alapján választom ki.
így vagyok az órákkal is: nekem mindegy mi van a számlapra írva, a lényeg a szerkezet minőségében rejlik.
így lehet egy 100 ezres noname karóra akár jobb is, mint egy többszörösébe kerülő világmárka! :-0 -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz bandus #13468 üzenetére
hisz erre való az órás többek közt
már ha nem valami hiperszuper spéci felfogatása van a szíjnak és csak a szerviz tudja cserélniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
ha külföldről rendelek fémszíjat az órámhoz, akkor ahhoz keressek itthon hivatalos longines szervízt, vagy bármelyik, jobb hírű órásmester kicseréli nekem?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Palika71
őstag
Nekem egyrészt legyezgeti a hiúságom, másrészt meg nem szeretek bukni órán, ha eladom és másikat veszek.
Tapasztalatom szerint, egy nagynevű cég használtan vásárolt óráját kb. ugyanannyiért el lehet adni, mint amennyiért veszem.
Ez kiváltképpen a Rolexre lehet igaz, bár az sajnos még nem volt.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz botarobi #13441 üzenetére
Nagyon tetszik az órád, milyen vastag a tokja?
ans: Szintén szép (tényleg, pont olyanok a paraméterei meg a formája, amit keresek), csak kár, hogy még nem hallottam róla. Nekem jól esik az, ha van valami presztízs értéke is az órának.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #13456 üzenetére
ezen pl. a tachimeter skála dizájn-elem, gyakorlatilag használhatatlan.
nem mintha egy kronográfon sok értelme lenne! -
skl87
csendes tag
válasz tupacamaru #13456 üzenetére
nem rossz
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
skl87
csendes tag
Divatórákba milyen szerkezetet rakhatnak ?
http://tommy.timecenter.hu/tommy+hilfiger+orak/automatics+karorak/BTH17102633.ora
http://tommy.timecenter.hu/tommy+hilfiger+orak/automatics+karorak/BTH17906793.ora
-
menyko
tag
De akkor most az Ungaro Swiss Kft által forgalmazott modellek jogosan használják a Swiss made feliratot a számlapokon?
Korábban asszem itt olvastam, hogy milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy ez a jelzés rákerülhesen. Akkor még örülhetek, hogy a belsejében Eta ketyeg?[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
-
pohár
félisten
a Szerencsekerékben is Cornavin meg Doxa óra a főnyeremény, mikor melyik...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
seiko
senior tag
válasz Dzsana #13440 üzenetére
A Doxa név tulajdonosa és egyben a gyár: a Doxa Uhren AG. (Biel) ami mily meglepő 1997. májusában alakult és 1998-ban védette le a Doxa márkanevet, a név előtte az AUBRY FRÈRES S.A. cég tulajdonában volt ekkor a névben még szerepelt a „by Aubry of Switzerland” és a logó része a két stilizált D betű amelyet még sokáig használt a magyar forgalmazó az Ungaro Swiss kft. ami 92-ben alakult, tulajdonosa egy svájci és egy szaudi üzletember, 93-óta van az Astoriánál és ha nem csal az emlékezetem, már ekkor is árult Doxát. A svájci Doxa tulajdonosai egyrészt valóban a Jenny család, innen jött a búvár óra gyártás felélesztése és a régi Jenny embléma visszahozása valamint az amerikai piac, de tulajdonos még von Langenbruck és a Jörg Moser AG is. Eddig ami tény: 1997-től van a most ismert Doxa, a búvár és még néhány drága pilota, és chrono modellel, de furcsa módon a magyar kereskedő még a régi logóval sokáig árult, most pedig már új logóval árul, olyan Doxát amely óra a svájci anyacég gyártásában nincs. Tehát vagy két Doxa gyár van, vagy a magyar forgalmazó gyárt magának órákat a márkanév magyarországi jó csengése miatt, a magyar forgalmazó márkanév használata megelőzi a svájci tulajdonos név használatát.
A Svájci Doxa egyébként csak webfelületén értékesít illetve három forgalmazót említ USA, Svájc és Bécsben.
És, hogy az Ungaro Swiss Kft. márkanév használat gyakorlásáról legyen még fogalmad: mivel jó üzletnek bizonyult itthon „legendás svájci óra” márkaként emlegetett márkák legyártása és forgalmazása, ezért a "nagy múltú" Cornavin napjainkban főnix madárként újjászületett és "Az apák álmait a fiaik váltják valóra" reklám szlogennel megkezdte magyarországi terjeszkedését. Meglepő módon a Cornavin márkanév 177982 lajstromszám alatt 2003-ban került levédésre az óragyártásban ma már jól csengő Ungaro Swiss kft. részéről.[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz Dzsana #13440 üzenetére
a Cornavin sosem volt komoly svájci márka.
a felszabadulás után lett kelet-Európában a SVÁJCI ÓRA szinonimája, akárcsak a Doxa (aminek azért voltak hagyományai).
egy idő után már a szovjetek gyártottak órákat ezen a márkanéven (delfines-kardhalas Cornavin).
napjainkban egy élelmes külföldi származású üzletember próbál leszakítani egy kis hasznot mindkét márkanév újraélesztésével.
az órákat leginkább ismét a Lajtától keletre kezdik nyomni.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
Szépen néz ki, de egy blog alapján a Cornavin már nem az a Cornavin, mint ami volt. Ez igaz lehet? Cornavin átverés?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Palika71
őstag
Szeretnék venni valami automatát a hétköznapokra.
Legyen szálcsiszolt acél a tok és a csat, legyen dátum, és ne legyen vastagabb 11mm-nél, de az átmérője se kisebb 40mm-nél. Letisztult, egyszerű forma kellene, búvár fazon kizárva.
Használt is érdekel.
Ha esetleg nézelődések közepette láttok ilyet, kérném, hogy osszátok meg velem.
Én sajna nem nagyon találtam semmit, ami tetszene (kivéve Rolex Exproler II) .Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
MaUser
addikt
Új német márka, Lehmann:
Árak: 9.000€ -> 125.000€
Végre egyébként valami szép és ízléses újítás (legalább is szerintem). Érdemes megnézni a többi órájukat is: [link]
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Jojo5
őstag
a jelek szerint nem sikerült a hozzászólását megfelelően értelmezned mivel azt írta, hogy :
"Szeretnék venni a bátyámnak egy órát. A Breitling órák tetszenek neki (főleg a Skyland Avenger), így valami hasonlót szeretnék neki 50.000 körül (ha létezik egyáltalán) Nem másolatot meg gagyit szeretnék, csak aminek a háza, vastagsága, stílusa nagyjából egy kategriába esik."
Azt a Breitling stílusra hasonlító órát a bátyjának kereste 50k-s áron, míg magának vett egyet...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
botarobi
tag
Ajánlom figyelmetekbe,én ezt rádióban hallottam csak,úgy is élmény volt! A főszereplő itt is a Tomi apukája,de azt hiszem most nem ez a lényeg,hanem az órásmester és az órák szeretete![link]
-
-
pohár
félisten
hát de én ezt nem tudtam
nem vagyok túlságosan otthon az óravilágnak ezen terénGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz botarobi #13408 üzenetére
hehehe, lassan de biztosan megtudjuk hogy Tomi személye kit is takar
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
botarobi
tag
Most volt az m1-en a HungarIQ c.műsor,Becsei Áron volt benne a Primusszal és hallhattunk egy érdekes történetet a pontos idő "beszerzéséről" egy órásdinasztia tagjától:Jung Péter volt,ha valakinek ismerős
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Palika71 #13405 üzenetére
most már énis szeretnék egyet
Tobey: hát igen, nem olcsó mulatság egy ilyen óra, főleg nem itthon, mikor a frank az euro miatt folyamatosan szökik fel az áruk...
mondjuk én meg vagyok elégedve a mostani órámmal teljes mértékben- a következő projekt, hogy veszek rá egy gyári fémszíjat tavasszal. aztán utána jöhet egy ehhez hasonló stílusú
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Empsepo
senior tag
-
Mariner
tag
válasz Integra #13385 üzenetére
Ha Érden jársz érdemes benézni a Tesco-ba(Érd Center),van ott egy fiatal de nagyon jó órás nézesd meg vele,szerintem olcsóbban megcsinálja mint gondolnád.Láttam pár,általa felújított órát igazán szépek lettek.Azon kevesekhez tartozik aki csak a jövőnek való megőrzés miatt dolgozik a ketyegőn,néha önköltségi ár alatt is.Silver Box az üzlet neve asszem(a patika melett),a srácot meg Szamek Zsoltnak hívják.
MZ/X jelentkezz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest