- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czzz
újonc
válasz TayRol #182096 üzenetére
Köszi az infót. Érdekes, pedig az ebay szerint az óra jelenlegi tartózkodási helye EU
-
czzz
újonc
válasz apholyon #182086 üzenetére
Igen, ettől félek én is. Kicsit kutakodtam utánuk, ez a creationwatches ebay shopja lehet. Trustpilot-on egész jó értékeléseket kapott, aki szidja őket a vám és a borzasztó ügyfélkezelés (visszaküldések, nem beszélnek angolul) miatt teszik ezt, de mindenki azt mondja hogy eredeti órákat árulnak. Írtam nekik, hogy erősítsék meg hogy EU-n belülről érkezik és vám, illetve egyéb tehermentes az óra, meglátjuk mit válaszolnak.
-
SÖ
addikt
Hát behalok TV-ben volt egy interjú Paks 2 menedzserével. Megkérdezték tőle miért van mind a két kezén karóra. A válasz - REDUNDANCIA 😂
-
apholyon
aktív tag
válasz @tco@ #182060 üzenetére
Nem kötekedésként, de...
- eco-drive, mint egyéb hibrid?
- illetve a második linkelt Citizen épp ilyen szerkezettel szerelt...@czzz: nem ismerem az eladót, de ebay-en 200 feedback nem garancia semmire - sajnos személyes rossz tapasztalat
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Breki
veterán
válasz KelemenUhr #182065 üzenetére
Debert jó :-)
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
czzz
újonc
Üdv mindenkinek! Eddig inkább olvasója voltam a fórumnak, de elérkezett a pont, hogy a tapasztalatokról érdeklődjek. Beleszerettem egy Citizen csodába, de sajnos DFIS-on hónapok óta nem elérhető a termék. A neten keresgélve találtam ebay-en egy eladót cw_timeuk ahol egészen elérhető árakat hirdetnek. Azt írják, hogy 100% eredeti és mivel EU warehouse, zero customs charge-ként is hirdetik az órákat. Van esetleg valakinek ezzel az eladóval tapasztalata? Doboz nélkül, kézikönyvvel, 1 éves nemzetközi garival árulják a portékát. Bár 100% pozitív feedback van, de kicsit túl szép hogy igaz legyen a helyzet, de ha tényleg eredeti az óra, akkor nem hagynám ki a lehetőséget. A teljesség kedvéért az óra típusa Citizen CC3015-57L.
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni!
-
fagyalllo
őstag
válasz Tibor691 #182077 üzenetére
Állítólag Ronda 715 szerkezet van benne, ez elég elterjed, könnyen és olcsón beszerezhető, gyanús hogy olcsóbb kompletten cserélni.
hopp, találtam hozzá tekergőt: [link]
De én jobban bíznék egy komplett cserében: [link][ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Tibor691
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy DOXA 210.50 órám, ami nem megy. Az órás azt állapította meg, hogy a tekercs szakadt, ami a helytelen elemcsere miatt következhetett be.Lehet ilyen tekercset külön beszerezni valahol, vagy csak Pesten javítják a márkaszervizben?
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
smokin
tag
-
smokin
tag
Sziasztok!
Erről valami vélemény,nagyon szemezek vele.
i'm too old for this shit
-
Spet
addikt
Egy darab S betű kimaradt a márkanévből
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
fagyalllo
őstag
Megértem, tényleg vagány!
intruder77: Ezt szokták csinálni a népszerű modellekkel, az utolsó darabokat mindig jó drágán adják. És el is adják őket.
-
törölt tag
Ez komoly? Mert viccnek durva:
-
csabulaxi
senior tag
válasz Milu87 #182062 üzenetére
kösz!
úgy tűnik ma már rendben van, diónyi daganat volt a combján, eltávolítva, várjuk a szövettant.
öregségünkre összehasonultunk"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
@tco@
aktív tag
Nemrég írtam ide, hogy 3 hete vettem egy Lorus órát, ám most újra megakadt a szemem ezen és ezen a Citizen-en. Mindig tetszettek a Promasterek, de automatát vagy egyéb hibridet (eco drive, kinetic stb) nem szeretnék, nem is igazán értem. 3 évente úgyis kell nyomáspróba, akkor nem mindegy vajon, hogy további 1k forintért elem is kerül bele? Ehhez képest minden ami aksiba/kondiba tölt az előbb utóbb szervízt igényel ezek cseréje miatt. Szóval a legjobb lenne számomra egy, a második linken szereplő sima elemes kvarcban (mert a pontosság számomra fontosabb, mint hogy "lelke legyen", ezen már eleget rágódtam), viszont kékben. Ilyesmit sehol nem találok, pedig egy nato szíjjal számomra a tökéletes óra lenne a hétköznapokra. Van valami tippetek, akár más gyártótól? A lélektani határ valahol 150 USD (vagy 40k HUF) magasságában lenne. Ugyanitt gyönyörű Lorus eladó lehet, nem szeretek egynél több órát tartani
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #182054 üzenetére
most durci vagyok, délután megláttam a hirdetését ennek, de vinnem kellet a kutyát műtétre és mire visszaértem már elkelt.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
-
Reverting
őstag
Steinhart Ocean Vintage Military !!! MK1 !!! A facebook csoportban elado! Akit erdekel... Az orat nem En hirdetem.... viszont eleg kapos cucc....
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
dik
őstag
Hogyne lenne jó! Nagyon jól működik nem gondoltam volna ennyit vég rajta. Bár az biztos így embertelenül vonza a piszkot valahogy(alatt az üvegen eléggé látványos). Bár ahogy írják egy olyanra mi a fenének túlél így is mindent (téged is) annyi a fém benne...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
tib78
tag
Sziasztok, erről a márkáról tapasztalat, vélemény? Sextant v.Braun Rocket
[ Szerkesztve ]
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
TOZ
addikt
Kocsogok! :-D
:-D -
gyulagy
tag
-
TOZ
addikt
Btw az 5610 Bullbarja jó lenne az 5000-esre?
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy hol érdemes karórákat nézni, Magyarországon vagy EU-n belül? Értem ezalatt ahol viszonylag friss modellek vannak. Nem 200.000 Ft-os órákat keresek, hanem ilyen 50-80 ezer forint körül, van egy két márkám(Tissot,Fossil, Casio, CAT.) de szeretnék valami mást is kipróbálni. Előre is köszi!
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
szegi77
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #182018 üzenetére
Nem igazán volt japán a kezemen 5 percnél többet..
Viszont 1 hónapja próbáltam fel es sumot az kényelmes volt, a 44mm-es méret ellenére is. -
@mriya@
őstag
-
Tomics
addikt
válasz gipsztigris #182028 üzenetére
Sajnos be van repedve az üveg és párásodik, szóval elteszem emlékszbe a fiókba (a linkelt kép nem saját)
Sajnálom én is, mert szeretem.Timecenter: köszi a linket, találtam is pár utódjelöltet.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
TimeCenter
tag
válasz Tomics #182026 üzenetére
Tomics:
Részletes kereső leszűkítve az általad megadott paraméterekre. -
Tomics
addikt
Sziasztok!
Kb 10 éve van egy Orient fémszíjas analóg/digitális órám amit nagyon szeretek. Akkoriban kb 25k környékén vettem. Sajnos eljárt felette az idő, az üveg is meg van repedve, párásodik stb.
Szeretnék újat, de ahogy nézegetem az árakat ilyen 60-70k-ért vannak minőségi órák.
Ha esetleg tudtok olcsóbban (mondjuk 20-30k) akkor megköszönném a tippeket.Ami fontos: fém szíj, analóg, mutassa a dátumot, minőségi, vízálló (az sem lenne baj ha nem kellene az elemet cserélgetni 2-3 évente). Van ilyen, vagy felejtsem el hogy ilyen árban kapok?
PH! addikt since 2004
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #182017 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Polarstar #181993 üzenetére
Olyan, mint a gyári fotókon. Hardverapróra v Jófogra felteszem majd - nem jött be a fekete tok, nincs szerelem. És a zöld csövek szebben világítanak így összehasonlítva a másikkal. Nem veszek többet kék csövest. Kidolgozás rendben van, Horometer +6s havi eltérést mutat /kéz 36 fokos, nem 20 - kevesebb lehet a hordás közbeni érték/.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
Srácok!
Véleményt kérek.
Titoni Cosmo King. Érdemes venni egy ilyent? Kissé Rolex fazon.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
válasz szegi77 #182009 üzenetére
Általános trend, nézz át a puccosba, napok óta nincs mozgás, már egymás óráit sincs kedvük cserélgetni, gyülekeznek a viharfelhők a hegyek felett.
csabulaxi: 350 euró? Nem semmi, ilyen van neked is, ugye? szerk: ja, nem, az sárga számlapos
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
romániában már a kutyák is karórával (nyakukban) szaladgálnak
Annyira meghatotta a jászvásári orvosokat a kórháznál gazdijára váró kutya, végül beengedték hozzá
Vajon milyen óra lehet?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz vicces #182000 üzenetére
Amit linkeltem, ott az adapter együtt van a NATO szíjjal. Legördülőből kiválasztod a színt, meg hogy milyen legyen a szíj fém része, és együtt küldi (szettben) az eladó. Nem tudom hogy mit néztél, de ott csak egy postaköltség van.
"Kit includes:
•(2) JaysAndKays Convertible Adapters
•(1) Premium Nylon Strap
•(two-piece strap kits include two 22mm stainless steel springbars)"[ Szerkesztve ]
-
szegi77
csendes tag
Sziasztok!
Járt már valaki közülük úgy hogy,svájci vonalról japánra váltott?
Hónapok óta küzdök vele, de ugy néz ki, hogy a japán vonal győzött...
Nem anyagi gondok miatt hála istennek
Nagyon úgy érzem, hogy ár érték arányban nagyon jó cuccok.. -
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #181998 üzenetére
Mert nem kocka G-Shock vagy egyéb japán kacatról kérdezel.
Jomashop: ismerős sokszor vásárolt már tőlük, nincs semmi trükk, kosárba rakod, kiszámolja a postaköltséget, itthon az egészre fizetsz vámáfát és az lesz a végösszeg. Gari csak náluk érvényesíthető, oda kell visszaküldeni, ha valami baj van.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest