-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz plejik #200491 üzenetére
Pedig teljesen egyszerű! Mind a Pilóta, mind a Búvár a felhasználásra készített kivitelt jelenti.
A búvár konkrátan vízálló, és van a palackodban lévő levegő elfogyását jelző egyszerű rendszere.
A pilóta nem vízálló - hanem alacsony nyomás álló, merthogy régen nem voltak olyan zártak a kabinok pl. Illetve a rádiumos festés révén világítás nélkül is le lehetett olvasni. (pl bombázók) A fejlettebbek tudtak sok mást bonyolultsági foktól persze.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ph0b0s
csendes tag
válasz plejik #200472 üzenetére
Nagyon szívesen segítünk, de megkönnyítenéd a saját illetve a mi dolgunkat is, ha kicsit utánaolvasnál a szerkezeteknek, meg nézelődhetsz néhány órás webshopon, hátha jön valami ihlet vagy elképzelés az órával kapcsolatba.
Amikből így igényekből megadtál (nagy óra, mindennapi viselet) lehet érdemes nézni G-Shock órát ha tetszik persze de találtam ezt az automata orientet is de tényleg rajtad múlik a szíjtől kezdve a számlapig.
Mondjuk a szíj még a legegyszerűbb kérdés, ha nem akarod fél/évente cserélni akkor fém, persze ha tetszik.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz plejik #200484 üzenetére
Én erre már rámondanám a Steinhart Ocean One-t, azok mennek 100 körül használtan (120 újonan, magyar boltból) . Szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú automata. Eta szerkezet, megfelelő karbantartással örök élet +1 nap. Ha ilyen stílust keresel érdemes ezt is megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz plejik #183077 üzenetére
Bocsánatot kérek!
Tegnap este még kissé tartott a szülinapom ünneplése és hát....
Tényleg nem neked szólt, bekavartam.
Még egyszer elnézést kérek.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz plejik #183017 üzenetére
mivel szereted az autós hasonlatokat, akkor autós nyelven én úgy látom, mintha laikusként odamentél volna a totalcarra és a a kérdésekre kapott tanácsokat jól megfogadva (ja nem) 1 óra múlva már osztva az észt, a tanácsok ellenére a pénz kereted meg lenne egy új kia rióra vagy egy 3 éves leinformálható fullos golfra, de te veszel a cigó nepperektől egy lelakott Shuanghuan CEO-t. ami rádadásul úgy néz ki rajtad, mintha Tyrion hummerrel járna
gratulálok!
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz plejik #182639 üzenetére
látom nem olvastad előbbi hozzászólásomat hozzád [link]
szerintem a rádiójel vezérelt jobb mint a bluetooth-os
és a citizen is jobban hangzik mint a casió[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
-
plejik
addikt
válasz plejik #182491 üzenetére
Megmondom őszintén nem ilyen válaszokra számítottam.. Nekem tetszik és az óra szerkezet sem mond nekem semmit , ennyire nem értek az órákhoz.
Viszont ha már így le lett húzva, akkor tudtok ajánlani valami hasonló órát, ami nem "gyagyi" ? És nem 300 ezer forint?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest