Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Casio MDV106-hoz hol érdemes fémszíjat venni? Ha esetleg van valakinek e-bay-es vagy más linkje, ami bevált megköszönném.
-
hitman77
senior tag
válasz gipsztigris #189853 üzenetére
Ilyenre gondoltam én is, de elég sokféle van fent e-bay-en. Akkor megrendelem az egyiket.
Köszönöm
-
hitman77
senior tag
válasz gipsztigris #189875 üzenetére
Szia
Köszönöm közben rendeltem egy ilyet: [link]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Casio MDV106-hoz szeretnék venni Nato szíjat. Hol érdemes megvenni? E-bay tele van vele, de nem tudom melyik milyen minőség.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy Seiko 5 automatát, de nem találok sehol fekete számlapost, aminek a 12-3 óra közötti részén piros “díszítés” van. A Facebook csoportba volt ilyen eladó de nem jegyeztem meg a pontos típust. Tudtok benne segíteni hogy melyik lehetett?
Honnan érdemes megrendelni?Előre is köszönöm.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ki tud segíteni timecenter topik kedvezményben?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Kinéztem magamnak egy Steinhart Ocean One 42mm ceramic órát, ami méretre, kinézetre és minőségre is megfelelne. Tudja valaki hogy hol tudom boltban megvenni? Német webshop megvan de gondolom valaki csak forgalmazza itthon is.
köszönöm -
hitman77
senior tag
Még annyi, hogy mi lehet a különbség a német oldalon levő 103-1079 és az idén vásárolt de használt 103-0902 számú Ocean One között?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Megint Steinhart téma.
Az lenne a kérdésem hogy mennyivel jobb a kerámia lunetta mint az alumínium? Az egész kerámia ilyenkor vagy csak a belső fele? 45€ a felár.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nekem van okos és “sima” órám is. Mostanában inkább a normál óráimat hordom de mivel hiányzik a pulzus mérés és az alvás figyelés, egy Miband 3-at amolyan karkötőként felveszek a jobb kezemre. Ti is használtok valamilyen aktivitás mérőt? Ha igen milyet?
Igazából egy olyat keresek ami kb. annyit tud mint egy Miband de nincs kijelzője és vékonyabb. Inkább karkötőnek néz ki. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Apple telefonra van olyan ingyenes alkalmazás amivel egy automata óra pontosságát lehet mérni? Eddig a Toolwatch programot használtam de szörnyen megbízhatatlan.
-
hitman77
senior tag
válasz 5-ös kezelő #225177 üzenetére
De van egy Citizen Promaster radio controllos, ami tuti pontos. De nem ez volt az igény, hanem az, hogy az automata órák járáeltérését lehet e valamilyen appban nyomon követni, feljegyezni. A bevásárláshoz a listát is tudnám papírra írni, de van jegyzet a telefonba és így inkább nem használok papírt és ráadásul nem kell keresnem, hogy hova írtam, megvan mindíg ha kell, ráadásul mindig nálam.
Arra én is rájöttem, hogy kell egy pontos óra és néha össze kell hasonlítani és egy Excel file-ba vagy kockás papírra fel kell írni az eredményt, de nekem valami olyanra lenne szükségem mint a Toolwatch csak megbízható működéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs