- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz g0n21 #120893 üzenetére
Nem csak, hogy szándékosan rejti a szerkezeteket, a toknyitást is speciális szerszámokhoz köti, normál is esetben egy Roli-tulaj kb sosem látja a 3135-öt.
A tökéletlenség bosszantó kb minden márkánál, halmozottan igaz ez a luxus-szegmens óráira, ugyanakkor láttunk már látványosabb példát rá, ilyen volt a spiderweb-számlap, ami hatalmas blama volt - mégis ott tartunk, hogy még azt is hamisítják
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
fagyalllo
őstag
válasz g0n21 #120893 üzenetére
Nem hasonlítottam semmihez, nem mondtam hogy a szerkezet működéséhez bármi köze is lenne, a díszítés kidolgozását kritizáltam, ami olyan hatást kelt, mintha, és ez szerintem nem szép dolog ilyen árszínvonalon.
Nem kell továbbgondolni és belemagyarázni többet
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
alphaville
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #120892 üzenetére
Alakul ez, ne add el! A napokban volt a kezemben az órád ikertestvère, egy külön világnak tűnt az árban hasonló tucattermèkek között.
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #120890 üzenetére
Nyilván a Rolexnél is tudnak hibázni, ahogy az Omegánál, és a Seikonál is.
Más tészta, hogy amíg a Rolexnél ez az arány egyrészt gyaníthatóan kisebb, a magas árért magasabb precizitást, és erőseb QC-t várnánk el.
Azt is érdemes megnézni, hogy a Rolex nem az agyondíszítésre játszik, mi sem mintázza ezt jobban, hogy a tokjai nem üveghátlaposak, tehát nem is híresztelik. A precíz gyártás, megbízható, és nagyon pontos működés megkérdőjelezhetetlen. Ehhez képest nem kérnek érte olyan egetverő árat, mint bizonyos más gyártók.
Olcsóbb, vagy a GS kivételével bármilyen más japán werkkel összehasonlítani értelmetlen szócséplés. Akár kidolgozást nézünk, akár pontosságot.
Nem vagyok Rolex marketinges, de almát a körtéhez nagy f.szság.
A BMW / AUDI / mercedes sem gyárt hibátlan autókat, mégis indokoltan drágább egy suzukinál, vagy Chevroletnél, vagy Kiánál.Summa summarum kár a szavakért, nem minden qc tökéletes, egy "rejtett" werkes óránál pedig a csapágylemez díszítésén, ami csak darabokra szedve látszik, vitatkozni a QC-n pedig igazából csak unaloműzésre jó, és hogy indokoltan lehessen megverni utána a kutyát/asszonyt/gyereket.
Szerintem mindenki tudja magában pozicionálni a felsorolt gyártókat, ezt a problémát pedig ENGEDJÜK EL
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
5-ös kezelő
senior tag
Témát váltok gyorsan . Vosztok Amphibia kézen fél napig 5 mp sietés, fél nap koronával felfelé letéve -1 s. Így már nem olyan rossz, érdemes volt belenyúlnom.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #120889 üzenetére
Tudor és Rolex szerkezetek díszítéséről, annak kivitelezéséről beszélgettünk normális keretek között, amikor idehánytad ezt a személyeskedő-demagóg megjegyzést.
Örülök a pihenőnek, a színvonal fellélegezhet.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #120882 üzenetére
Szerinted ha valamit meg tudnak oldani, mert semmiből nem áll, de mégis sz*rnak bele, az nem igénytelenség?
Egy elcsúszott indexes Parnis is tökéletesen mutatja az időt, szerinted ha fontos lenne nem tudnák megoldani, hogy pontosan álljon mind?vadászcsiga: még szép, hogy a renderelt képen tökéletes minden
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #120886 üzenetére
Nem tűnt még fel, hogy az ilyen benyögéseiddel csak magad alatt vágod a fát?
-
fagyalllo
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Google-ban minden ellen és mellett lehet találni képet és írást, attól függ ki keresi
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #120879 üzenetére
Gépsoron, automatizálva készített ennyire egyenetlen minta, az még érdekesebb...
Számomra viszont továbbra is igénytelen, ha az a magyarázat, hogy úgyse látszik, tökmind1 hogy néz ki.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #120872 üzenetére
Én nem így látom ezt a kérdést.
A Rolexnél nem a tökéletes esztétika a cél, hanem a tökéletes funkcionalitás és működés. Az alaplemezt is csak azért díszítik, mert géppel meg tudják oldani. Ezeket automatizált gépsorok készítik, nagyon kevés élőmunkával. Amíg egy Patek elkészülte nagyrészt a gépi előkészítés után kezdődik, egy roller olyan gépsorokon megy át, ami után nem kell hozzányúlni. Teljesen más a filozófia. Ha van rajta egyenetlenség (ezt egyébként össze kellene vetni a többi hasonló alaplemezzel), annak örülni kell, mert az egyedi megkülönböztető jel."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Csigusz 1
aktív tag
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
TimeCenter
tag
válasz Marv1988 #120858 üzenetére
Marv1988:
Klasszikusan elegáns modellek:
TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC
TISSOT T-ONE AUTOMATIC
TISSOT VISODATE AUTOMATICKicsit sportosabb órák:
CITIZEN ECO-DRIVE RADIO CONTROLLED
CITIZEN ECO-DRIVE RADIO CONTROLLED
BULOVA PRECISIONIST WILTON -
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #120872 üzenetére
Köszönöm hogy továbbvitted a szót, kényelmes volt írogatás helyett csak olvasni, ugyanúgy látjuk ezt a kérdést
És hogy a reggeli szajkózás se maradjon el, egy kisebb, de ízléses gyűjtemény, amivel szerintem sokan kiegyeznénk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #120871 üzenetére
Ha a Rolex tökéletességéről van szó (ahogy páran állítják), akkor legyen a hátlap alatt is tökéletes minden.
A díszítés hibája laikusnak is feltűnő, de ha az igénytelen, akkor mi garantálja, hogy más részei igényesebbek, esetleg olyan részei, ami nem csak külsőség?Üveg hátlap alatt meg legyen már valami szép, amit "érdemes" mutogatni, vagy ne tegyenek rá üveget. (Tudor Northflag)
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz Wg5113 #120869 üzenetére
Eszem ágában nincs összehasonlítani a kettőt, kizárólag a szerkezet kikészítésére, kinézetére gondoltam.
De akár egy standard/elaboré 2824-et is berakhattam volna.
(Top vagy Cosc ETA már sokkal jobban néz ki mint ezek. Persze nyilván szubjektiv ez is)[ Szerkesztve ]
-
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #120863 üzenetére
Tavalyi modell és hajszálkarc is alig volt rajta.
Ismerem az eladót,de azért belekukkantottam. -
WiZARD
addikt
válasz @mriya@ #120865 üzenetére
Nekem ez nagyon nem tetszik. Mármint nincs baj vele, de ez se üveg hátlap alatti mutogatásra való szerintem...
Kb a 6R15-tel tenném 1 szintre, árban pedig máshova szánták.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #120859 üzenetére
ezzel az erővel maradhatna ilyen is:
de ha már csinálnak vmit, az érjen el egy szintet...
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #120856 üzenetére
Nem új órát vettem és biztos akartam lenni benne hogy mit vettem.
-
Marv1988
tag
Sziasztok szép öltönyórát tudtok ajánlani 200k-ig?
-
WiZARD
addikt
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #120822 üzenetére
Hodinkee-n nyilvánosságra hoztak: 2824 van benne.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Wg5113
aktív tag
A megbontás nem árt neki egyáltalán.Valóban szépen diszített és egyáltalán nem hivalkodóan.Szerkezetileg pedig az ETA tökéletesen teszi dolgát bármilyen pozicióban,de nem kell feltétlenül bármelyik másikkal összehasonlítani.Aki itt van és szorgalmasan olvas az tudja mitől -mit várhat .
-
whited
addikt
válasz Szabikaa20 #120848 üzenetére
megpróbáltam itthon megkeresni és amit találtam ilyet újban az 140k
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
fagyalllo
őstag
válasz Szabikaa20 #120848 üzenetére
Bizony, a hirdetett (eladott) óra jóval többet tud.
-
WiZARD
addikt
-
Deskdiver
senior tag
-
whited
addikt
sziasztok
ennyiért drága?
mire figyeljek ha megvenném? [link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #120840 üzenetére
Sokáig nézem orvoshoz kell menjek.
-
szatocs
őstag
válasz fagyalllo #120799 üzenetére
Majd ha egy ilyet akcióznak 400-ra, fú de lecsapok rá.
=== Szatocs ===
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #120837 üzenetére
Igen ilyen egyszerű ,csak a neve cirkalmas.Gyorsan össze is raktam ,mert már szédültem a sok kör látványától.
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
-
resool
aktív tag
NIncs vele baj persze, csak itt jön elő az, amiért eddig nem tetszett a Tudor, hogy túlzásba viszik a kapcsolati tőkéjüket. Több, mint 1 milláért 2824-el... hát nem tudom.
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #120828 üzenetére
Ja, hát igen, hátulról érdekes formája van. De valahogy nekem ez nem jutott róla eszembe, kis hamis!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz alphaville #120827 üzenetére
Azon már túl vagyok, ketyereg, délelőtt lőttem fel fotót. A Novidiac ütésbiztosítás visszaforgatását legközelebb szívesen átengedem, keresni foglak!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Misi1979
őstag
-
Reverting
őstag
válasz bucsher #120817 üzenetére
Ami nem szimerikus az nem parhuzamos es amorf, vagy nem tukor... nem akarom magyarazni... A werkben nagyon keves dolog szogletes,h szalrahuzhato legyen... De irj privat ha szeretnel femipari alapkepzest... Itt nem fejtenem ki... Uton vagyok,orulok h ezt bepotyogtem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TakiUZ
tag
válasz Dzsana #120821 üzenetére
Legalább a továbbiakban is lehet Tudort küldeni Neked
Meg kell várni a holnapot, hátha az új szerkezet lesz a meglepetés!
+1 Csigának. Élőben nézz rá mindenképpen egyre. Olvastam sok smp vs. tudor összehasonlítást, építési minőségben nem kell elbújniuk, sőt!
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #120818 üzenetére
Yobokies és dagaz pedig már javában tervezi az új BB black mod lünettabetétet
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120818 üzenetére
Hát sajnos igen, pedig felkaptam a fejem eleinte, így viszont nem érdekes számomra :/
-
vadászcsiga
félisten
Hmm, hát akkor adtak a szarnak egy pofont. Kapott egy fekete bezelt az új BB azt ennyi?
-
TakiUZ
tag
válasz vadászcsiga #120813 üzenetére
Ezenkívül rolexforumon, wus-on, instagramon is írják. Kb. 3 órája olvasok a témában. Bár a hivatalos bejelentés holnap lesz.
[#120818] Meg elvileg nem gesztenyebarna, hanem fekete a számlap. Végül is a kék is később jött, mint a piros. De szerintem előbb utóbb megkapják az inhouse-t.
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #120813 üzenetére
Mondjuk itt már 2824-et írnak, fura.
-
tupacamaru
veterán
-
ronin s8
senior tag
válasz fagyalllo #120806 üzenetére
Nem trehány az! Gyöngyözésnek hívják amúgy a szakzsargonban. Nézd meg a szerszám éleit, és az eredményt. Hasonlíts össze pár genfi csíkozást, mondjuk egy Patekét és egy Parnisét, és rájössz, hogy ez a világ nem digitális, tehát nem úgy van, hogy "vagy van, vagy nincs", hanem az a nem mindegy, ahogy van!
Ez a fotó egyébként tényleg nem az igazi...
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
Reverting
őstag
válasz fagyalllo #120802 üzenetére
Ez a pottyozes nem mas mint a femes felulet "szalrahuzasa" igy oldjak meg h a nem szimetrikus feluletek ne ussenek el egymastol... kb: a femipar kezdete ota, es nem csak az oraiparban... es nem csak a rolex... ezt a rolex is lopta... Mondjuk a az omega po sokkal szebben oldota meg , de valoban eloben szebb...
Rolert meg csak az orasok latjak belulrol... jo ritkan....iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #120800 üzenetére
Igen: ronda.
Nem kell kézzel faragni, csiszolni, pingálni, de a minimál stílusnak is van határa, ez már szerintem túl van azon. Mint ez is.
A Rolex pöttyözése meg bénán néz ki, nekem inkább gagyi hatást kelt: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest