Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz Diopapa #11090 üzenetére

Néztem 1-2 videót a One-ról és láttam, hogy elvileg van dedikált gomb a kijelző méret/távolság állításra. De amíg nem láttam, saját szememmel jól működni ...
    A 3DOF -engem kb nem is érdekelne egy ilyen szemcsiben, de azt sem láttam bemutatva egy Steam Decken használva pld.

A Q3 teljesen használható mert azt Steam Link -en vezeték nélkül össze lehet kötni :) és ami nem VR azt 100% kiszolgálja a Deck. Ebben a videóban van nem VR ról is felvétel Deckről is ugyan így működik.
    Igazából egy AX -es router/ap amit megkap a Q3 / Deck dedikáltan olyan alacsony késleltetést rak hozzá, hogy ami nem kompetitív arra 100% -os.

Vagy ilyen kütyüvel a Deck dokkolójával HDMI -n.

De én igazából nem Deckel szoktam hanem a nagy gépel szoktam játszani ott meg van elég sok megoldás első sorban Virtual Desktop pld. ha nem akarok kábelozni.

Viszont ez az a kategória amire azt mondom, ha van lehetőséged próbáld ki mert nem ugyan az órákig használni még egy AR szemüveget sem nem hogy egy VR fejest mint nézni egy monitort, kézi konzolt.

EU -n belül Amazon -ról rendelj bármit is rendelsz és rendes eladótól, hogy vissza tudd küldeni bukó nélkül ha mégsem tetszik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák