- Xbox Series X|S
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 2042
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Premier dátumot kapott a South of Midnight
- Retro játékok
- Path of Exile 2
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Van arról valami statisztika, hogy eddig kb. mennyi gépet adtak el újonnan?
-
Redneck
nagyúr
Ez király, majd lehet teszek vele egy próbát, de igazán a Valve féle SteamOS érdekelne, a két nézettel, ahogy a Decken van.
Rohadtul nem értek a Linuxhoz, de Decken egész egyszerű felületek voltak, és azzal ellennék.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gyugyo79
addikt
válasz Diopapa #11090 üzenetére
Néztem 1-2 videót a One-ról és láttam, hogy elvileg van dedikált gomb a kijelző méret/távolság állításra. De amíg nem láttam, saját szememmel jól működni ...
A 3DOF -engem kb nem is érdekelne egy ilyen szemcsiben, de azt sem láttam bemutatva egy Steam Decken használva pld.A Q3 teljesen használható mert azt Steam Link -en vezeték nélkül össze lehet kötni és ami nem VR azt 100% kiszolgálja a Deck. Ebben a videóban van nem VR ról is felvétel Deckről is ugyan így működik.
Igazából egy AX -es router/ap amit megkap a Q3 / Deck dedikáltan olyan alacsony késleltetést rak hozzá, hogy ami nem kompetitív arra 100% -os.Vagy ilyen kütyüvel a Deck dokkolójával HDMI -n.
De én igazából nem Deckel szoktam hanem a nagy gépel szoktam játszani ott meg van elég sok megoldás első sorban Virtual Desktop pld. ha nem akarok kábelozni.
Viszont ez az a kategória amire azt mondom, ha van lehetőséged próbáld ki mert nem ugyan az órákig használni még egy AR szemüveget sem nem hogy egy VR fejest mint nézni egy monitort, kézi konzolt.
EU -n belül Amazon -ról rendelj bármit is rendelsz és rendes eladótól, hogy vissza tudd küldeni bukó nélkül ha mégsem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Olvastam, hogy a Valve kicsit ki akarja tárni a SteamOS kapuit. Ha a Win10-nek vége lesz, lehet kipróbálom a régi PC-men. Vajon egy Haswell i7-et tudna kezelni? RX 6600 megy majd mellé.
Sakab:
Mondjuk ha az MS-től veszed, az annyira nem éri meg. Vannak olcsóbb alternatívák, amihez nagy ügyeskedés sem kell, és nem fognak bannolni miatta.
Boxra akciósan éri meg játékot venni, bár kicsit ritkábbak az akciók mint Steamen.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Diopapa
addikt
válasz gyugyo79 #11069 üzenetére
Köszi, ezek jó infók, azért a One tud már 3DOF-ot külön HW nélkül, van ultra wide mód. Quest3 mennyire használható a stratégiai játékokkal? Ugyan úgy tudnám Deckre kötni? Árban nincs sok különbség a kettő között.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Sakab
senior tag
válasz EmThor #11086 üzenetére
Jogos csak 2026 ban lejár a GPU elofizetésem es 80 90e ért nem fogom megújjitani. Az meg h multizanshoz is fizessek elö egy csomagra na hat nem. Eleg volt. Az meg h ugyan azt a gemet megveszem xboxra (1.5-2x annyért), stemre kicsit soknak érzem. Akkor legyen steam consol/ps/deck és sporolok es egyszerubb az eletem.
-
EmThor
addikt
Sztem maradjon a win és használd a steam nagy képernyős módot. Gondolkodok én is konzolról steam deck-re + pc-re váltani, de ár értékben jobb a series s és az x még, bár igaz több játék van egy helyen steamen, mint ps-en és xboxon külön-külön tartva.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Sakab
senior tag
Utávaolvasgattam ennek a PopOS - Steam rendszerdnek. Eddig szimpatikus, már csak az a kérdés, hogy van e érezhető előnye a Win11 - Steam klienshez képest teljesítményben? Csak mert azért akkor nem kínlódok más linux verzióval, hogy elmondhassam h jaj most "SteamOS" alatt játszom. Rayzen 5 5600H és RTX 3060 alatt.
-
consono
nagyúr
-
Shade45
senior tag
Nvidia kártya sajnos problémás a driver miatt.
Ami megoldás lehet - ha ragaszkodsz a linuxhoz -, hogy feldobsz egy Pop! OS-t, ennek van nvidia kártyákhoz optimalizált verziója, és az OS-en belül beállítod, hogy a Steam kliens big picture módba induljon rendszerindításkor.
Gamepass kuka linuxon, max a felhős stream működik böngészőből.
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
válasz consono #11078 üzenetére
Ezt találtam most hirtelen:
A SteamOS telepítése és testreszabása
Processzor: Intel vagy AMD 64 bites processzor
Memória: 4 GB vagy több RAM
Merevlemez: 200 GB vagy nagyobb lemez
Videokártya: NVIDIA videokártya
AMD videokártya (RADEON 8500 és újabb)
Intel grafika
További: USB-port a telepítéshez
UEFI firmware (ajánlott)Akkor ez nem valid?
[ Szerkesztve ]
-
-
Sakab
senior tag
Sziasztok kb 4 hónapja még azért irtam ide, h h tudom a steamdeck-emet megszabadítani a steamOS-től, de mára úgymegszerettem, hogy a nagy laptopomra is dualboot ba feltelepíteném.
Az elképzelés az, h lassan az xbox series x et nyugijjazom, a Lenovo legion 5 pro-mat amiben van egy rtx3070 hdmi vel rádugom a 4k-s tvre kap egy controllert és kiis van váltva a Game pass ultimate. Kérdésem az lenne, hogy jelenleg a steam os normalisan lekezeli e a ryzen 5-ös procit ill az rtx 3070et? Saját tapasztalata van e valakinek? -
cami][us
senior tag
-
gyugyo79
addikt
válasz Diopapa #11068 üzenetére
A szellem képet úgy képzeld el, hogy pld a Deck menü részén látod a Feketén-Kék-Fehér miatt ha látod van aki nem is látja és szemészhez küldi azt aki igen ...
De egy játékban pld egyszer sem veszed ezt észre vagy zavar.
CK3-EU4 -el használtam ezek amúgy azok amiknél pont az sem volt zavaró, hogy nagyon közel volt a kép a méretéhez képest nekem de ez megint preferencia kérdése is. Ha 200 -at kiadsz valamiért jobban tudnak zavarni a hibák mint ha csak 100-at adtál volna érte.Van VR fejesem (Q3) és bármennyire is látom annak a hátrányát méret-súly terén erre használni sajnos ott kezdődik amit egy AR szemüvegnek tudnia kell ahhoz, hogy én megint vegyek nem kell az a VR/AR tudás csak a képminőségben és beállíthatóság legyen meg akár filmezés terén vagy mint Virtuális kijelző. Nem véletlen, hogy azt vettem fel inkább mint az Xreal-t amíg párhuzamosan megvolt mindkettő.
De ha feleződnek az árak megint fogok venni ilyen kütyüt akár nagyobb kompromisszummal is ha nem is Xrealt akkor valami mást, hogy megnézzem hova fejlődött az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz gyugyo79 #11067 üzenetére
Köszönöm, hogy rám szántad ezt a rengeteg karaktert, azért ez eléggé árnyalja a képet. Találtam egy videót, ahol a Beam-ről beszél, hogy zajos benne a venti stb, azért annyira nem rózsás a helyzet, a One nem olyan régi eszköz, elvileg Beam nélkül is tudja pl a 3DOF-ot, meg hogy miracast-en küldeni a szemüvegre videót(?), de akkor nem tudom, hogy mi a helyzet a tápellátással.. Megmondom őszintén, én javarészt Stellarist meg Victoria 3-at meg CK3-at játszok a Decken és úgy képzelem, hogy jó lenne stratégiázni nagyban, viszont fontos lenne, hogy ne legyen szellemképes mert jellemzően itt apró betűk meg infók vannak, meg esetleg filmet nézni rajta esténként.... Mindenesetre így most óvatosabb lettem, meg próbálom még tesztek után a netet túrni, de sajnos a videók java része promo...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
gyugyo79
addikt
válasz Diopapa #11065 üzenetére
Indulj ki abból, hogy bár Amazonon árulja de ezek kínaiak és lehazudják a csillagot is az égről ott is nem csak akkor ha ugyan ezt az Ali-ról vesszük. Szóval azért osztani kell min 2 vel mindent.
Nekem végül kompenzációt fizettek és csak azért maradt nálam a szemcsi akkor 170k volt amennyiért vettem eredetileg és 120k lett a vége.
Az 1-2 ről írok mert utána már nem követtem. Pro és kontra is próbálkozok.
kivált-e egy monitort -> igen DE egy iszonyat nagy monitort amihez már már kényelmetlenül közel ülsz. Ez nem jön le a videókból amin mutogatják őket.
Bár már elkezdték visszafejteni a driverét a kijelző távolság és méret nem állítható csak a saját androidos nebula alkalmazásukból ami meg csak androidra van ott is proci függő. Alapból Type-C altDP felismerte a Deck adott neki áramot meg Full HD-s külső monitornak felismerte ha össze voltak dugva.Viszont az alternatív + drivert feltéve kapható + funklció pld mozgás érzékelőt jól kezelték és egér/ joy mozgásra lehetett használni így pld egy űrhajóból szét lehetett vele nézni. Decky -ből -ki/be kapcsolható volt ezen funkciója. (nem tudom most holt tart ez a része de ez nyilván nem a kínaiikon múlik max az, hogy engedik, hogy csinálják ....)
beépített akksi -> Nem. A szemcsi a Type-C -n kapja az áramot attól amivel összekötöd. Egyik oldalról jelentéktelen a fogyasztás, szóval Decken kb ugyan oda jössz ki mintha a kijelzőjét használnád. Viszont alapból ugye ezzel használva nem tudod tölteni. Ha szeretnéd 1 akku időnél többet használni így akkor kell szerválnod egy Y kábelt amivel megy az AltDP meg a Deck töltése is rendesen. Amikor én vettem akkor még ez a megoldásuk nem volt így iszonyat időt fórumoztam mire a találtam 25e Ft körül olyat ami a 45W -t és az AltDP -t is tudta ... A linkelttel nincs tapasztalatom de az árát jobb fejbe kapásból hozzá adni ha lenne rá igény.
Amik esetleg érdekelhetnek ha nem csak Deck:
Amit sok promó videóban látsz mint elérhető funkció az a XREAL Beam -el készül (A pro verziója az ára alapján akár használhatóbb is lehet arról nem olvastam) ami megint csak egy saját akkus vicc hw-el egy androidot futtató kütyü. Ezen a Nebula fut ugyan úgy mintha azt támogatott procis android telefonról futtatnád. De ez amúgy sok sebtől vérzett és nagyon drága is volt jó nem olyan drága mintha valaki venne egy IOS-t erre vagy egy AltDP -t tudó telót ha az éppen nincs. Egyik ok ami miatt egy próba után töröltem ezt a telefonomról az hogy alapból felrakja csatlakozáskor a szemcsire az utolsó firmwaret. Amivel meg más nem működöt ...XREAL Adapter Ezzel letehet alapból összekötni bármivel HDMI -n át. Ez is a promóban tök jól mutat, hogy bármit HDMI -n rákötsz és ezen játszol, dolgozol. Csak amiről hallgattak ezekbe mélyen, hogy ez bizony akkus és nem lehet egyszerre tölteni és használni mert ugyan azon a Type-C porton lehet tölteni mint amint a szemcseivel összekötni ...Egy hosszabb film nem nézhető végig annyit nem bírt az akkuja ...
Nekem egyik felhasználása lett volna, hogy GoogleTV -vel egy média lejátszó amivel elütök várakozásokat erre tökéletes, ahogy benne ülsz a kijelzőbe. Akkor ehhez külön venni kellet egy 3 cég által gyártott HDMI ->Type-C AltDP (AltHDMI inkább bármennyire is vicces) átalakítót amit lehet tápolni, hogy a GoogleTV és a szemcsi is kapjon áramot ...
A szemcsi egy bizonyos firmware-ig átkapcsolható volt egy gomb hosszabb nyomásával, hogy HDMI -n legyen hang ha így kötöttük össze...
Ezért nem volt mókás ha a Nebula frissítette ezt.
Most néztem, hogy már árulnak XREAL H-C Cable ez nem volt és lehet, hogy megoldás a problémára, de azért nagyon utána olvasnékNo és akkor a végére amiért jóváírást kaptam. Amit egy videóban meg nem említett egy influenszer sem.De beszéljenek helyettem ők ( A 3. csere szemcsi után!!! ) :
"I am glad that you have got the replaced one and sorry to hear that the ghosting issue still remain.
Regarding the ghosting issue, please allow me to explain. This phenomenon is related to the BB (birdbath) imaging solution we employ in our product. The BB solution utilizes multiple reflections or transmissions of light within the optical module to project the display screen's image into the viewer's eyes. The BB principle can sometimes result in the phenomenon of multiple reflections not completely overlapping, leading to ghosting. As you observed, this effect is more noticeable when displaying bright or white content on a dark background.
We understand the importance of having a clear and sharp image, and we regret any frustration this may have caused. It's essential to note that this characteristic is inherent to the BB imaging solution, and it may not be entirely eliminated. Our technical team are continually working on technical optimizations and breakthroughs to minimize the ghosting effect associated with the BB scheme."
Ez nem a szemem miatt volt mert bár nehezen de le tudtam fényképezni és úgy bizonyítani nekik ...Aki megvette tőlem (jelentős kedvezménnyel) annak mindent elmondtam és örömmel használja (barátom) egy Samsung telóval 90% filmeket, sorozatokat néz vele ...
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz gyugyo79 #11064 üzenetére
Akkor gondolom nem nagyon jött be? Megmondom őszintén már kapható a Xreal One ami egész jónak tűnik, a kérdés, hogy kivált-e egy monitort annyira, hogy az ágyban fetrengős Steam Deckezéshez lehessen használni? Néztem pár videót, de nem egyértelmű akár az Air1-nél, hogy beépített akksi van és a TypeC-n csak a videójel megy, vagy onnan is kap áramot vagy nincs is benne akksi? A weboldalukon sem találtam. Ahogy néztem a One most 550 euro ami annyira talán nem is vészes, ha tényleg úgy használható, ahogy promozzák.
-
Diopapa
addikt
Használ itt valaki Steam Deckhez Xreal Air 1/2/One AR szemüveget?
-
Semin
senior tag
ÚJ PLATFORMOKRA ÉRKEZIK MAJD A GEFORCE NOW
"..Az Nvidia bejelentette, hogy több új platformra is elhozzák a felhős szolgáltatásukat, így a Steam Deck, Meta Quest, Apple Vision Pro, Pico tulajdonosok is élvezhetik a platform előnyeit. A Steam Deck egyedi appot kap, a többi készülék böngészőn keresztül lesz képes használni az Nvidia szolgáltatását, így bármikor elérhetik majd a Steam, Epic Games Store, Ubisoft, Microsoft, EA vagy GOG könyvtárukat..."
-
consono
nagyúr
Megint vannak refurb gépek, ha valaki erre várt: [link]
"Mechazilla has caught the booster."
-
tl-x
őstag
válasz Nathan0909 #11059 üzenetére
Nagyon szívesen! Jó játékot!
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan0909 #11056 üzenetére
Én ezért vettem meg mégegyszer Steam-re a Mass Effect:LE-t, mert elegem volt, hogy végre összeszenvedem az EA Playt és a következő update szétcseszi. Steam alól is ugyanúgy van EA play de az megbízhatóan működik.
-
tl-x
őstag
válasz Nathan0909 #11054 üzenetére
Sajnálom. Nekem anno el se indult ezért refundoltom
Esetleg Proton Experimental? [link] -
Diopapa
addikt
válasz Nathan0909 #11054 üzenetére
EA appot másik proton verzióval próbáld meg esetleg. Folyamatosan benyomott STEAM gomb mellett működik a control?
-
tl-x
őstag
válasz Nathan0909 #11052 üzenetére
Én ezt találtam: "Menj a tulajdonságokhoz, és engedélyezd a Steam-bemenetet. "
Nem tudom segít-e. Nekem nincs meg a játék.[ Szerkesztve ]
-
Nathan0909
csendes tag
Szeretnék játszani kicsit a Jedi Fallen-nel, és nem ismeri fel a Steam deck irányítását, csak a billentyűzetet egér irányítást mutatja. 😔😔 Valaki segít nekem ennek a megoldásában?🙄
-
30z.Samu
félisten
Geforce Now Full Support for Steam Deck coming soon! [link]
Sic Parvis Magna
-
kovsol
titán
válasz 30z.Samu #11044 üzenetére
Én már most 45 óránál vagyok, és még sehol a vége számtalan mellék küldetés, meg a fő szál melletti egyéb mellék sztori vonal van. Akár többször is érdemes nekiállni.
Viszont arra figyelj, hogy a tulajdonságpontokat hogy osztod el, azt nem tudod vissza csinálni. A képesség pontokat azt bármikor újra lehet osztani. Csomó fél build van a neten. Lehetsz kardos ugra bugra ninja, de akár távolról lopakodva hackelgetős karakter is, stb[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz consono #11040 üzenetére
Viszont ez miatt nem kell újrakezdeni szerencsére, mert a már folyamatban lévő sztori esetén is, ha megveszi utólag a DLC -t fel fog jönni az induló küldit adó telefon hívás.
agaron ha 2.0 patch előtt nyomtad akkor már meg főleg érdemes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz 30z.Samu #11037 üzenetére
Én vegyesen tolom PC és a Steam Decken. Van külön steam deck grafikai preset a beállításoknál. Meglepően jól megy azzal, én fix 40FPS tolom. Egész jó még a PC fix 60 után is.
Engem amúgy teljesen beszívott, nem gondoltam volna az elején még, hogy ennyire be fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz kovsol #11034 üzenetére
Nálam is valahogy így volt, pedig szemeztem több játékkal. De végül a sima CP-t vettem meg, aztán majd ha bejött, akkor megveszem valamikor akcióba a DLC-t is. De így is annyi backlog-om van hogy szerintem idén bőven el lennék csak azzal hogy felélem azt. De van egy-két várós cím. Ha már backlog, Stray-t folytattam tegnap, már erősen a vége felé lehetek, amit sajnálok, mert elég hangulatos kis játék. CP-re kíváncsi leszek hogy fog muzsikálni a masinán, de más nem kisegítem a Geforce Now-val.
Sic Parvis Magna
-
bepken
veterán
válasz chris0000 #11035 üzenetére
köszi, ezt jól ki is próbálom majd valamelyik nap
Jusant-ra emlékeztet egyébként, de itt talán részletesebben vannak kidolgozva a mozdulatok. (nem mintha a Jusant-ot végig toltam volna... )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
chris0000
őstag
hi. hegymászós fanoknak érdemes kipróbálni. úgy néz ki deck ready. üdv.
-
kovsol
titán
válasz Nathan0909 #11033 üzenetére
Nekem is ott volt a kivánság listán több játék is, de végül egy Cyberpunk 2077: Phantom Liberty lett csak megvéve. Győzött az ép eszem, hogy van bőven még játék igy is amit ki kellene játszak
-
Nathan0909
csendes tag
Büszke vagyok magamra, hogy erős voltam, és csak a Hogwart Legacyt vettem meg a nagy akció-esőben. Sajnos ritkán tudom elővenni a masinámat, ezért éppen elég lesz nekem egy ideig a Roxfort. (Szemeztem én is a Stray-jel, nem beszélve a Cyberpunk-ról, de kibírtam... 😄)
A könnyem kicsordul, hogy ezt a játékot is handheld módban és magyarul(!) csodálhatom.
Búék mindenkinek! 🥳
-
tl-x
őstag
-
IstvánLászló
senior tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
30z.Samu
félisten
Ha már bent kell lenni melóhelyen és hál' Istennek a fű sem nő, folytattam a Stray-t. Nem is tudom mikor játszottam vele utoljára, talán hó elején. Szóval fel kellett vegyem a fonalat, de most elég sokat haladtam. Nagyon jó pofa kis játék.
Sic Parvis Magna
-
Lmh
őstag
válasz Diopapa #11027 üzenetére
Eu5 uj motorral lesz? Mert ha nem, akkor már költöm is el másik játékra a steam walletben erre fenntartott összeget. Tobbieknek bocsi az offért
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
Lmh
őstag
válasz Diopapa #11023 üzenetére
Igen, Victoria 3-ra ment is a force exit joparszor, nem birtam kivárni mire elindult.
Az a baj hogy többféle dologgal játszom, meg netezek, olvasok, filmezek is decken, ezért gyakran ki kell lépnem a játékokból és vissza.
Kár érte hogy nem tudja megoldani ezt a paradoxSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
EmThor
addikt
válasz VoltanIgor #11024 üzenetére
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Diopapa
addikt
Szerintem a Victoria 3 még lasabban indul. Viszont Deck előnye, hogy nem kell kilépni a session végén, elég csak szundiba rakni a gépet és legközelebb egy gombnyomás és lehet folytatni.
-
EmThor
addikt
Érdemes +40k költeni az 512gb -> 1tb változatra, megéri a felárat?
-
Dawide@axele
aktív tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Karàcsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Sic Parvis Magna
-
Lmh
őstag
válasz Diopapa #11011 üzenetére
Jah amúgy paradox játékok kb életcélom h játszam őket, nagyon szeretném őket megtanulni és tolnám szívesen. Decken pláne tök jó lenne ha jó lenne. Meg is vannak eredetiben, de egyszerűen nekem nem fér bele hogy egy játék ennyi ideig töltsön mire elindul. Agy%@&t kapok tőlük. Decken szerintem legaláb 10-15 perc mire elindul a ck3. Ez nem normális egy ilyen kis szar játéknál.
Érdekes módon nekem a játékok kb 95%-a itt hasal el. Vagy sokáig tölt vagy nem kezeli jól az alttabozást és a 2. monitoromat.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Diopapa #11011 üzenetére
és nem lehet kikapcsolni hogy ne akarja letölteni?
Vagy akkor sokkal rosszabb lesz a performance a játékban?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Diopapa
addikt
Nem kell a shadereket számolni a játékoknak. Az asztali i7-esem pl Victoria 3-nál percekig számolja a shadereket, letölteni meg pár megát tölt le.
-
Lmh
őstag
válasz cami][us #11009 üzenetére
Képen sztem még nem nagyon látszana, csak picit látszik ha húzom hogy elválik picit a keret a középső résztől.
Amúgy amit itt linkeltek a kollégák, az tök jó. Fórumtárstól vettem a domborúbb verziót és még az is jobb mint az alap.Más: shader előtöltési frissítésnek mi értelme a játékoknál? Mert jelenleg 1.5 gigát tölt le játék elindításakor minden nap és kb hetente nő a méret 0.1 gigával. Ami azért kellemetlen mert kb 30-40mb/s-el rohadt lassan jön le. Mire lejön, kb már letelt a játékra szánt időm
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, kérlek segítsetek 2 napja nem boldogulok a Deck-em telepítésével. Ötletem sincs, hogy mit rontok el szóval leírnám lépésről lépésre a telepítés menetét hát ha valakinek szemet szúr a hiba.
Rufussal elkészítem a 2 db bootolható Pendrivot (UEFI, GPT) bebootolok a Steam OS pendrivról letakarítom az ssdről az összes partíciót majd feltelepítem a StemOS-t, SteamDeck_rEFInd fel, újra bebootolok a steames penről az SSDvégéről levágok egy 500Gb-s területet amit nem formázok meg.
Majd bebootolok a Win11es telepítőbe, kiválasztom a levágott üres helyet, megformázza feltelepíti. Majd újraindítás után megnézném ,hogy vissza tudok e lépni steam alá és akkor már nem tölt be.
Kiválasztom a listából megjelenik a piros stem logo és nem lép tovább. Újraindítás majd kézzel megadom neki a Boot from fileba a steamcl.efi-t és akkor sem tölt be csak ezeket dobja fel.
Itt bármelyiket választom ki ugyan azaz eredményHiába kerestem rá a hibaüzenetekre, de nem találtam semmit sem :/
Steam pendrival bebootolva ezeket a partíciókat látom:
[kép][ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Nekem is hasonló van, és a poén hogy működik a kapacitív felület a joy-on mintha rajta sem lenne. Csak nekem ez a fajta szett (nem ezt vettem, de azóta az ára 4000 felé ment az eredeti helyen).
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Én amazonról rendeltem rá skull & co-t. Hamar megérkezett.
-
Lmh
őstag
Kezd leválni a bal joyomon a recés szegély. Van esetleg valakinek elfekvőben eladó ilyen "sapka" rá? Vagy magyarországról valahonnan lehet venni? Hardveraprón sajnos nem találtam :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ASUS ROG STRIX G173RM 360hz
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 17 9700 i7-10gen. /16GB DDR4/0GB Alaplap + 130W Gyári töltő
- Akció!!! Dell netbook
- Eladó Laptop 16 GB RAM, NVIDIA MX150 videokártya - Mérnök/Informatikus egyetemistáknak ideális
- MSI GV62VR 7RF - 15.6" FHD, Core i7-7700HQ, 16GB, 128+456GB SSD, GTX 1060
- ASUS TUF Gaming F15/ Core i5-11400H/ RTX 3050Ti 4GB/ 16GB DDR4/ 512GB M.2 SSD/ 2026-ig garis!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest