Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Nathan0909 #11351 üzenetére
Én még PS4-en vittem végig. Aztán tavaly megvettem, mert jó áron volt meg gondoltam majd valamikor újrázni kéne. Erre rá két hétre bejelentették a szinkront.
-
Buddhha
tag
válasz
Nathan0909 #11333 üzenetére
Egy jó Dave Mirra Freestyle BMX jöhetne felújítva!
-
30z.Samu
félisten
Tolom a Detroit-ot, hát ez eszméletlen.
Szegény Deck-en csak alacsony grafikán tudok játszani 30fps-sel, de szerintem ez nem feltétlen a gép hibája. Vannak hasonlóan masszív címek, amik viszont teljesen jól futnak rajta.
-
válasz
peternac #11346 üzenetére
Hali! Akciót még csak bizonyos LCD modellekre láttam, bár mostanában mintha már azok is kikoptak volna, igaz, amióta megvettem, nem is nézegetem annyira. Nem vettem észre, hogy lenne bármilyen minta, ami alapján be lehetne lőni, hogy mikor lesz újra refurbished.
A használtat kérdéshez nem tudok hozzászólni, de biztos van, aki tudja. -
peternac
tag
Sziasztok!
Tervezek egy oled Steam Deck-et venni, és lenne pár kérdésem.
Steam sale-eken vagy bármikor máskor szokott lenni akció Steam Deck-re, vagy ezeket sosem akciózzák? Ahogy néztem, a hivatalos oldalon a legolcsóbb.
A refurbished árak jóval szimpatikusabbak. Januárban voltak utoljára készleten refurbished deck-ek ha jól olvastam. Legközelebb mikor lesz refurbished, milyen gyakran volt eddig refurbished készleten?
Illetve ha használtan venném, akkor egy esetleges garanciális ügyintézés mennyire sima? Felhasználóhoz van kötve a készülék? Vagy elég a sorszám/számla és ennyi?
Előre is köszi! -
cami][us
senior tag
válasz
nincsnév007 #11341 üzenetére
A 2000 óta nem játszottam Fifával (még a jó öreg PS-en). Most meg még egy demo is drm-el védett. Röhej az egész EA.
-
chris0000
őstag
válasz
30z.Samu #11331 üzenetére
nem persze, nekem se kell 200fps ennél a játéknál.. itt iagzából azért jó ha mondjuk megvan a kilelzőhöz lévő fps is, mert akkor lehet igazán érezni, h mennyire simán fut a játék, és így a játékélmény is jobb azért.. decken kicsi a 7" nekem erre a játékra, így kipróbáltam, h kirakom tv-re (oled) a laptopról, ami még gondoltam pont elbírja, aztán ott is maradt, mert baromi jól néz ki így a játék.. hát nem kell félrerakni az fps-eket, mert 4K-ban 40-60fps-t kapok a 3080-as laptoppal..
persze nem teljes értékű egy laptop dedikált vga, de kell a játék alá a vas, ha minden maxon van.. üdv.
a játék egyébként eszméletlen a szinkronnal!!! -
válasz
nincsnév007 #11341 üzenetére
Sose szerettem se a Fifát, se bármely más sportjátékot, de unokatesómnál játszottam anno a magyar szinkronos verziókkal, és az iszonyatosan tetszett.
Amúgy én csak azokat szoktam sportjátéknak venni, ami törekszik a realizmusra, így számomra a THPS széria eléggé kiesik ebből a kosárból.
A 2-vel sokat nyomtam anno, de sose voltam jó benne.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nathan0909 #11340 üzenetére
úritesn a fifát régen de szénné játszottam, főleg úgy hogy nagyon nem szeretem a focit, de a fifában jó volt, fifa 06,al kezdtem de még azt se tudtam hogy mit kell nyomni, és akkor jött a fifa 07 magyar szinkronnal hát ott le dobtuk a hajunkat.
pont most néztem hogy steamen lehet e venni még régebbi magyar szinkronos fifát de már sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan0909
csendes tag
válasz
consono #11337 üzenetére
Akkor a fifát meg sem merem említeni. 🤭 (Szeretem, de a TH2 az különlegesebb.) Nálam ez színtiszta nosztalgia: visszatekintés a gondtalan gyerekkorba.
Szombaton kerózás vagy focizás (a suli udvarára bemászva, mert ott volt jó pálya). Amikor elzavart a portás, jöhetett a Heroes III. hajnalig cimboránál. Vasárnap kis családi program után meg TH2 a PS-en. Hangulatos pályák, mégjobb zenékkel. Német felirattal, tizen évesen kihívás volt az összes missiont megcsinálni.
A 2 az etalon nekem is, de jó volt megismerni az első részt is a remasterednek köszönhetően, ezért várom nagyon a 3+4-et is. 😊
[ Szerkesztve ]
-
Voltam
csendes tag
DmC Devil May Cry: JTPMC-R43PB-97ATC Steam kód.Spider man 2 szerettem volna.
-
bepken
veterán
válasz
consono #11335 üzenetére
hát én spec közel 40 évesen már sajnos eléggé lecsúsztam róla, hogy akár egy hagyományos kickflip betanulása sikeresen (és balesetmentesen) összejöjjön...
értem amúgy, hogy mit akarsz ezzel mondani, a mozgás az valóban fontos. maga a sportjáték viszont a sportolás mellett is nagyon szórakoztató tud lenni szerintem
mondjuk a legtöbben egy Madden vagy NHL meccs helyett se vállalnának be szívesen egy éles meccset pusztán kikapcsolódás céljábólbtw következő nagy leárazásnál szerintem amúgy én is behúzom mostmár az 1+2 remastert
-
30z.Samu
félisten
válasz
Nathan0909 #11333 üzenetére
Nálam a 2 vitte a pálmát.
-
Nathan0909
csendes tag
Tony Hawk's pro skater 3+4 (remastered): megjelenés: július 11.
Legyen jó deckre is! 🙏🙏🙏 -
30z.Samu
félisten
Valaki használja a felvételt Steam Deck-en? Azért kérdem, mert én kipróbáltam, alapvetően tök jó, de a metrikus értékeket nem mutatja. Azt valahogy elő lehet csalogatni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
chris0000 #11328 üzenetére
Nekem elég, elvégre ez egy interaktív film.
Én kicsit toltam még, igazából arra jöttem rá hogy akár magasabb grafikán is lehet 30fps lock-al. Nem fog rosszabbul futni, mint alacsony grafikán, ott is néha be-be röccen. De mivel ez nem egy pörgős játék, nekem teljesen megfelel.
#11327nincsnév007: Én laptopon feltelepítem meg rárakom a szinkront, majd az egész mappát átmásolom Deck-re.
-
30z.Samu
félisten
Az első küldetést lenyomtam a Detroit-ban a szinkronnal. Ez is zseniális lett, ahogy a többi is.
Nehéz lesz letenni. Viszont a grafikán lehet kicsit variálni kell, mert hirtelenjében 30fps lock-ot használtam, 60-on nem ment túl jól.
-
chris0000
őstag
én meg nem is toltam vele anno, mert nem volt ps-em...
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007 #11323 üzenetére
Én PS4-en játszottam "végig" (nyilván nem mindent láttam, csak kb. a felét), de megértelek. Nagyon szerettem a játékot.
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007 #11321 üzenetére
Jaaaaa. Sosem jöttem volna rá
Az már megvolt angolul.
-
Azért rá kellett googleznom mi a fene az a DBH...azt hittem valami dragon ball
-
nincsnév007
addikt
valaki próbálta már telepíteni a szinkront?
most nézem van steam deck és linuxos verzió is[ Szerkesztve ]
-
cami][us
senior tag
Holnap jön a DBH szinkron, de twitch-en már van aki tolja.
-
kovsol
titán
válasz
Nathan0909 #11313 üzenetére
Sok játéknál van az, hogy a letltöltött rész pár GB, majd kb az egész játékot átforgatja.
Többször is belefutottam, hogy nem volt elég hely, és nem csinálta meg, ilyenkor inkább letöltöm az egészet újraakkor alapból patchelve tölti le.
-
Nathan0909
csendes tag
Mi ez a 60 Gb frissítés a Hogwarts Legacy-nél? 🙄 Kicserélik az egész játékot? 😃 Még anno a ps4-es játékokkal jártam így, hogy amikor kis időm lett volna játszani, akkor jött egy halom frissítés.
-
Daffchy
őstag
Windowed és alacsonyabb felbontást is próbáltam persze, mindenféle variációt...
Az is fura, hogy pl a Marcel Rivals nem is enged más felbonfást semmilyen módban mint a nativ...
-
Daffchy
őstag
Rápróbálok majd, köszi szépen.
Még annyi problémám can, hogy egyik játékban sem sikerült még bekapcsolnom az FSR-t...
Játék beállításaiban bekalcsolom, a Deck-en áthúzom a csúszkát FSR-re, mindegyik avlakgormátumob kilróbáltam (windowd, fukkscreen stb), de OFF marad mindig... -
jcrk
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest