Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz Arkennys #49899 üzenetére
"...megérkezett az "Arms Deal", amely lehetőséget ad arra, hogy eladjunk, vásároljunk, gyűjtögessünk dekorált fegyvereket, amiket játék közben is használhatunk. Az ebből származó bevétel egy része az eSportot hivatott támogatni azért, hogy a jövőben több nagyobb rendezvényt/lant tudjanak finanszírozni. A fegyverekről annyit érdemes tudni, hogy játékon belül semmiféle előnyt nem nyújtanak az eredeti fegyverekhez képest, csupán másként néznek ki." [link]
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Arkennys
addikt
cs:go hoz megjelent a piacon egy rakás cucc (valami láda-kulcs etc). Ezeket honnan szerezték a népek?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
La Magra
tag
Nem tudom, másik topikban elvitték-e már, de ha még nem, akkor egy szerencsés nindzsázhat magának egy Mirror's Edge Steam kulcsot innen.
-
slice14
veterán
válasz Joe Swanson #49894 üzenetére
Szívesen
--------------------
Kifújt a Burnout Paradise: The Ultimate Box kulcs.
Esetleg a többi Origin kulcsra van érdeklődő. Egyéb steam kulcsra cserélném.
Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Medal of Honor, Mirror's Edge
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
GergőBp
tag
Azóta sem tudok belépni a Steam accountomba... Folyamatosan kidob csatlakozás közben.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
slice14
veterán
Ha valakinek kell egy Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam vagy Origin kulcs, akkor írjon pü-ben. Nem vagyok oda az ilyen játékokért.
-
Joci93
senior tag
Megint meghalt a Steamgifts.com
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Mate
nagyúr
Azért ez jó húzás az EA-től. Lehet, hogy buknak a játékokon egy kicsit, de jó pár embert rávesznek az Origin használatára és ha az megvan a sok játékreklámmal már hosszabb távon jól járhatnak
-
ayo
veterán
válasz DJGABI #49872 üzenetére
halal. plusz egy szuper jo dolog, anno volt egy dlc amiben van egy karakter, ha vki azzal van akkor o fog nyerni. ha nincs ilyen karaktered de japan vagy akkor meg van eselyed.
jatszani azert lehet vele - szerintem nem rossz jatek sooot, de sajnos a kiado szokasos DLC cuccaival el is rontotta az egeszet.
en toltam vele sokat, nem volt para hogy nincs eleg jatekos csak inkabb a plusz karakter aki a 0rol is meg tud olni mindenkit :Shttp://jateknaplo.blog.hu
-
Joci93
senior tag
Humble PewDiePie Bundle besz*rok...
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Mate
nagyúr
Mi ez a bónusz dolog? Aki megvette a csomagot, az később kap még egy játékot, vagy mi?
-
-
djculture
félisten
Bulet az jó lenne, mindig megakartam venni csak jött más akció...
-
Kérdés, hogy mire elég az a szép összeg. 10 millió dollár nem elég 1 AAA játék fejlesztéséhez, itt meg van nyolc. Na meg lehet, hogy azért fogy ennyire, mert az EA egy fillért sem kap.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GergőBp
tag
válasz Amantius #49851 üzenetére
Nekem nem jön sajnos Vettem kulcsokat és azóta haldoklik. Igaz 1et sem akart elfogadni. Origin faszán ment. Mióta próbálkoztam vele és kikapcsoltam.. na azóta nem tudok újra belépni
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
GergőBp
tag
Sziasztok!
Nektek megy a Steam? Nekem valamiért nem akarja az igazat.
-
n@p@lm
őstag
azon filózom hogy a medal of honort hova regizzem be.
steam vagy origin?
előny, hátrány? -
Zamery
senior tag
Megint van SteamGifts: [link]. Lehet szórni a Bundle kulcsokat!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
ayo
veterán
Mától ingyenesen elérhető a War Thunder! Pár perc alatt meg lehet kedvelni, nincs plusz keretprogram, nagyon jó az irányíthatósága, szóval aki szereti a dogfightokat most végre kiélvezheti magát. Megjegyzem én nem vagyok fan, de megyek is vissza tolni még egy picit
http://jateknaplo.blog.hu
-
törölt tag
Ha a Libraryban nézem a Tomb Raidert, megvan mind a 21 achi, ha a "view all achievements" részben, ott egy hiányzik. Mi lehet a baj?Persze, amint elküldtem a hsz-t megjavult
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz slice14 #49831 üzenetére
Előbb az emailben amit kaptál van egy link, arra katt, átirányít a H.B oldalára, ahol lesz külön fül a Steam kulcsoknak, és az Origineseknek. Előbbi birtokában pedig a Steam kliensen belül jársz el.
(#49824) eami:
Nálam teljes sebbel jön lényegében... annyira, hogy lehet szulejmánt nem fogom tudni nézni
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Van egy Dead space origin kulcsom köszönömért elvihető
-
-
Mate
nagyúr
válasz ViharVadász #49825 üzenetére
Most már nálam is Sanandreas az utolsó. google tárolja az oldalt.
Ahogyan google írja jelen pillanatban:
"Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2013. aug. 15. 14:34:28 GMT."
-
eami
Topikgazda
és valóban... délelőtt 10 óta nem tudott lejönni a DS3... nyilván kapják most a terhelést, de érdekes módon a steam azért helye szokott billenni max 1-2 óra alatt.
amúgy hatalmas pofon lesz ez a bundle az EAnek... egyrészt tisztán látszik, hogy nem bírják a terhelést, másrészt meg már most majdnem $4millánál tart a bundle, szerintem 10 alatt meg sem áll majd, ami meg azt mutatja, hogy alacsonyabb áron is elég szép összeget össze lehet lapátolni.
-
Mate
nagyúr
válasz ViharVadász #49817 üzenetére
Nálam se megy. Nem valami mentett oldalt lapozgatsz lelkesen?
-
ViharVadász
őstag
válasz dejaris #49815 üzenetére
Az érdekes, épp most bóklászom a felajánlások között, és abszolút semmi lassulást vagy fagyást nem észlelek az oldalon. A leghamarabb lejáró sorsolás egyébként most a X-COM: Interceptor
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
batman91
őstag
Na megint meghalt steam az originnel együtt, betesz nekik ez a humble bundle. Csak tölt és tölt, de soha nem akar bejelentkezni. Szóval megint várnunk kell.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
dejaris
addikt
válasz ViharVadász #49814 üzenetére
Nalam meg mindig halott.
-
ViharVadász
őstag
Na a SteamGifts.com már működik, csak bejelentkezni nem tudok
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
tupacamaru
veterán
-
slice14
veterán
Ezt ne hagyjátok ki...
A BF3 és a Sims 3 nem steam-es, így nem válaltam be őket. De a többit igen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Cheesus
senior tag
Belefuthatok olyan Witcher 1-2 verziókba, amikben nincs benn a magyar nyelv
https://www.twitch.tv/csehla
-
BigBlue69
őstag
válasz tupacamaru #49804 üzenetére
Düsseldorf Stabil Magyaron engem is ledobott ma.. Nem tudom mondjuk milyen régióra vagy állítva.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
La Magra
tag
válasz tupacamaru #49804 üzenetére
Nálam megy.
-
tupacamaru
veterán
Nektek megy a Steam? Nekem offline bármit csinálok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest