-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
O, ezust 500-asom mar van vagy 7-8 eve, pont a heten kerult elo koltozes utan, ra van irva hogy nikkel-rez otvozet, szoval ez valami kulonlegesseg!
. Arrol meg ne is beszeljunk, hogy tavaly a mangalica fesztivalon ettem mangalica csirkemellet, ez se mindennapos szerintem
.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Hogyne létezne!
Nagymamámnál mindig elolvasom az új számokat..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maross #27893 üzenetére
Az enyém már le is van pecsételve, itt áll feketén fehéren, hogy "HITELESÍTVE" meg a pénzügyi igazgató is igazolta, hogy a nyeremény rendelkezésre áll. Bármelyik pillanatban jöhet a limuzin, tiszta izgatott vagyok.
@ollie: remélem legalább azzal a kiváló ajánlattal éltetek, hogy kiváló áron, 768 forintért megkapjátok a "háztartási balesetek gyógyítása rövid felezési idejű elemekkel" sorozat bemutató csomagját.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
maross
nagyúr
válasz
DeFranco #27890 üzenetére
Na nee, te is benne vagy az utolso korben Reader's Digest-ben? Mekkora mazlistak vagyunk, raadasul en is kaptam slusszkulcsot, majd versenyezhetunk
. Azt tudod ugye, hogy az emberek 90%-a figyelmen kivul hagyja ezt a kivalo ajanlatot, es ezzel meg tobb eselyunk lesz? Gyakorlatilag a mienk az auto
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ViharVadász #27884 üzenetére
Komoly. Én is kaptam, igaz egy vote hiányzott, de mivel továbbküldtem a "Steve Jobs Szétosztja a Vagyonodat", a "Szerencsekő Fejen Talált", a "Keresd Meg a Szerescseszánod" és a "Jessica az Albán Kiscica Vesekönyvet Kap Ha Továbbítod" leveleket, ezért kaptam én is egy Skyrm-et meg egy DNF2 Early Beta Access-t.
szerk: ja, meg nyertem egy kocsit a Reader's Digest exkluzív kiemelt bónusz sorsolásán... de lehet ezt nem kellett volna elmondanom, mert nagyon exkluzív a dolog.
Mindegy a kulcsa már nálam van, meg a rendszámát is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz
Annyira komoly, hogy én a HL3at kaptam és már avval tolom.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
csaba951
veterán
válasz
po1son #27882 üzenetére
Hát hogyne! És aki ezt el is hitte, az nézze meg ezt is!
Sajna bele kell nyugodnunk, hogy csak jelvényt kaptunk! Ennyi! Igaz, nem is ígért a Steam semmi mást...
(#27887) po1son
Szerintem aki végigjátssza a HL3-at ma 19:00-ig, az egy külön, titkos jelvényt is kap![ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz
Komoly, én még nem kaptam semmit sajna, de ami késik, nem múlik!
HL3 talán? -
wwenigma
Jómunkásember
-
a178
tag
Ezt a szívást, hogy nem lehet teljesíteni már a szavazz minden nap kitátelt. Este hét előtt 2 perccel szavaztam. Bumm neki. F*sza...
-
Youri
veterán
Fallout 3 is not optimized for Windows 7
Eddig még incompatible volt, kicsit árnyaltak a helyzetenRTX ON
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
psycroptic #27869 üzenetére
Nem.
Csak a gta iii, sa és vice city van duplikálva.
Youri: EFLC sincs macre.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
psycroptic #27866 üzenetére
Az IV nem hinném, mert nincs mac-re.
-
psycroptic
őstag
Ne aggódj, nekem is kétszer szerepelnek ezek a GTA játékok a MAC-es verzió miatt. Indítsd a másik verziót és azzal indulni fog. Egyébként másik Könyvtár nézetnél a futtatható verziónál szerepel kis ikon míg a nem futtathatónál (MAC) nem.
(#27863) po1son: nem csak a GTA SA szerepel a duplán hanem a IV-is III-is, meg asszem a vice city is.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Amantius
senior tag
-
Mr X
veterán
válasz
nightmare13 #27860 üzenetére
Ja értem, tehát a vásárlással megvettem mindkét platformra a futtatás lehetőségét?
-
Mr X
veterán
válasz
psycroptic #27857 üzenetére
-
po1son
addikt
válasz
psycroptic #27857 üzenetére
Nekem ki kellet jelentkeznem és utána meg be. Azután működött
DJGABI: nem lesz...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Fokk disz sit, lesz ma még vajon szavazás? A hajnaliról sikeresen lemaradtam....
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
TommyX_
őstag
válasz
ViharVadász #27853 üzenetére
Elvileg ez a mód is hozzájárul.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
ViharVadász
őstag
Ez az ArmA 2 ennyire jó, hogy szinte letaszíthatatlan a Steam eladási listáin?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
po1son
addikt
Imádom, amikor bugos a steam.
"Sajnáljuk, hiba történt:
Az ajándék nem adható a játékkönyvtáradhoz: lehet, hogy már be lett váltva. Próbáld meg újra később."
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Az Oblivion volt -75%-os akcióban, vagy végig ezzel a -40%-al ment?
-
dumbo_tf2
csendes tag
MA 19:00-kor VÉGE A STEAM SUMMER SALENAK
http://hardverapro.hu/apro/black_ops_ii_kulcs_elorendeles_eu/hsz_1-50.html
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Pedro78 #27842 üzenetére
Nos igen, az utóbbi egy héten nem sokat voltam itthon, azt hittem így is meglesz, de mégsem..
Youri:
Persze, csak mobilnet kéne arra a mobilra és szavaznék én is
Wolverine:
Hát akkor így jártam, köszi!
Agyzuzo:
Igen, csak éppenséggel mikor a hegyek között kerékpározok akkor nem sok wifit talál az ember
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz
Vasinger! #27841 üzenetére
Nincs, vége van. Összesen 32 szavazás volt, magyar idő szerint 1:00-8:30; 9:00-16:30 és 17:00-0:30 között tartott mindegyik...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Vasinger!
nagyúr
Már nem lesz több szavazás?
Még nincs meg a 20 szavazásos achi, még 1-2 kellene hozzá, de így gondolom már buktam
-
vante
aktív tag
Fallout: New Vegasnál érdemes megvenni az Ultimate -et, vagy a sima is jó?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
po1son #27835 üzenetére
Igen, a Seasons Pass-t érdemes megvenni, mert a storyhoz ad hozzá (3 DLC egyben), a többi csak kozmetika (extra fegyverek, autók, stb).
De ha nagyon rá vagy kattanva, akkor az egész packot érdemes megvenni, ez a játék a teljes árát is megéri szerintem (jobb, mint a GTA4).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
po1son
addikt
Saints Row: The Thirdhez érdemes megvenni valamelyik dlcét? Vagy esetleg Franchise Packot? Ahogy néztem a topikja a fórumon elégé ki van halva.
-
válasz
nightmare13 #27826 üzenetére
Mindegy, 110 USD.
(#27832) Wolverine: flash sale-be még belekerülhet, bár kicsi a valószínűsége
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Ami most akciós, az már nem változik a végéig, ami magyar idő szerint este 7-kor lesz.
szerk: ollie, ha megnézed a flash sale-ek lejártát, azok sem fognak már változni.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
zedok
őstag
CS:Source már nem lesz olcsóbb gondolom én. Vélemény?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
ViharVadász
őstag
válasz
po1son #27828 üzenetére
Megnéztem, jót írtam be, rá is megy, hogy bejelentkezik, majd kéri az engedélyt, hogy engedélyezem e neki, hogy a Steam összekösse a YouTube felhasználóval, vagy nem engedem. Engedélyezem de arra dob vissza, hogy nem tudta lekérni az adatokat. Ezt ki is felejtettem írni
-
po1son
addikt
válasz
ViharVadász #27827 üzenetére
Gondolom rossz felhasználó nevet vagy jelszót adtatok meg.
-
ViharVadász
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Egy kérdéssel fordulnák hozzátok: egy barátom megkért, hogy segítsek neki feltölteni egy Team Fortress 2 videót YouTube-ra Steam-en keresztül, de a probléma az, hogy amikor Steam-en hozzáadnám a YouTube felhasználót neki, engedélyezem a hozzáférést, akkor egyszerűen kidobja a "Hiba történt fiókneved YouTube-ról való lekérdezésekor. Próbáld újra." Szöveget. Próbáltam a saját felhasználómon elintézni ugyanezt, a sajátomon működik rendesen. Nem tudjátok, hogy esetleg mi lehet a probléma?:S Már rengeteg helyen körbenéztem, szinte sehol nem találtam ehhez megoldást vagy ilyesmit
-
Amúgy ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyibe kerül Japánban egy darab PC-s játék..
-
JSaN
addikt
Nekem is meg lett, am senki nem mondta hogy kapunk is erte barmit. Ez csak egy szimpla acsi, mint ahogy a tobb is.
A tarolomban viszont van egy ilyen: Unknown package (13298) nem tudok vele semmit csinalni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Kareszovics
addikt
King of the Fort...
Remélem holnap jön Giftben mondjuk a wishlist-em drágábbik fele.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Agyzuzo
addikt
Ajánlom a logikai é skalandjátékok szerelmeseinek a The Dream Macine-t: KATT
Tegnap este megcsináltam a Chapter 1-2-őt, valami elképesztő hangulata van... Casual kalandoroknak is ajánlom, meg ha jól emlékszem volt itt a fórumon, aki filózott rajta, hogy megvegye-e, hát vegye! Részemről 9/10. Az a -1 pont a felmondott dialógusok hiányából adódik (értem én, hogy szinkronszínészekre nem fussa a büdzséből, de akkor is, nemár egy felolvasó robot nyomja végig a szöveget és ráadásul észre se veszi, ha átkattintok egy dialógust, szépen végigmondja még akkor is, ha már 2-3 perce tök máshol járok - szerencsére opcionális, ki lehet kapcsolni).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
danih
veterán
Ollé, szintén zenész, megvan az összes badge, várom a Half Life 3-at akkor.
-
-
Con Troll
senior tag
Na meg is van az utolsó plecsni. Az erőd királya lettem.
-
albert8
veterán
-
AMD_ok
őstag
Torchlight II Four packra valakik? Szóljatok privátban (14,25 euro/fő)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kutya topik
- Politika
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest