-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nekem az 1v1-el egyszerűen az a bajom, hogy túl sok stressz. Már a HotS is nagyon gyors és millió-egyféleképpen meg tudsz halni benne már az elején, ha nem scoutolsz jól, illetve nem olvasod jól a jeleket, illetve egy meccset egy szempillantás alatt el lehet bukni. Nem figyelsz egy pillanatra mert makrózol, erre a sereged a pályán elolvad (rengeteg területre ható sebzés). Na most platina/master/GM szinten nyilván jók ezekben a képességekben az emberek, de ennél alacsonyabb szinten meg ez még nem mondható el.
Na most ez a Twitch gameplayek szerint az új harasment egységeknek, illetve a még tovább gyorsított játékmenetnek hála még inkább fokozódni fog. Félek, hogy alacsony szinten (az én szintemen) minden játék cheese lesz vagy 2 base (timing) all in.
Asszem egyelőre maradok a WoL/HotS-nál, azokkal is elsősorban 4v4-et játszom, aztán meg majd meglátjuk hogy alakul a LotV. Gondolom lesz bőven alkalmam kipróbálni (spawn) mielőtt megveszem/ha egyáltalán megveszem.
Azt is simán el tudom képzelni, hogy a játékosbázis egy része, akinek az új játékmenet kevésbé tetszik tartósan marad a HotS vagy WoL mellett, anélkül, hogy át akarna térni LotV-ra...
J.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Futás, futópályák
- általános iskolai rendszergazda
- Elektromos autók - motorok
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest