-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Megvettem, lejátszottam. Nem estem hasra tőle. A második küldi kifejezetten gyengére sikeredett, de a másik kettő sem volt egy nagy durranás. Remélem a következő csomagok színvonalasabbak lesznek. Így egy estés kikapcsolódásnak elment, de kb ennyi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
TBT
addikt
Eléggé Badass lett Nova:
+ Dat Ass:
Nekem nagyon tetszett ez a kis küldetéscsomag, várom a többi részt is!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
netpeti98
addikt
-
ÁdiBá
veterán
Végig toltam teljesen a kampányt, hard, illetve brutálon is.
Jó pofa hogy most már multiban is 1v1 től kezdve 4,4ig végig, NOVA a szellem, nem sima ghost, hanem már novákat gyárthatsz...ÁdiBá
-
Muton
addikt
válasz föccer #47485 üzenetére
pont azért kérdeztem, mert olvastam, róla leírást és 29-e volt a trailerben, szóval reméltem, hogy valami beállítás dolog lesz csak, hogy nálam nem frisssült valami miatt. aztán a blizz launcherben megláttam már, hogy március 30 van írva...
Klemice: 2 évente játszom sc-tal, ezért nem, nem tudom, hogy mikor jön rá a pecs. én csak toljuk végig a kampányt a történet miatt tolom. és azt is csak azért nem olvasom el, hogy más blizz játékokba megkapjam a sc-os ingame goodykat
ÁdiBá: látom, csöppet elhúzódik
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
föccer
nagyúr
Auch.
Ha június 19.-én fog megjelenni, akkor most hogy hogy akarsz vele játszani?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Muton
addikt
hi! hogy lehet a covert ops-szal játszani? nekem azt írja ki a kampány kiválasztónál, h coming soon meg h június 19-én fog kijönni
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
A, Tulajdonképpen mi lett az egész vége? Nova hogyan jött csak úgy vissza?
B, Az utolsó két pályára mi a jó stratégia, még azelőtt hogy az ellenfelek elborítják a játékteret?
-
netpeti98
addikt
válasz trialboj #47479 üzenetére
Az SC2Casts.com-ra is érdemes egy pillnatást vetni.
-
trialboj
őstag
válasz hash99 #47474 üzenetére
Nem igazán ismerem a twich-et, csak YTon "TV-zek" De néha ez is elfajul, és 1 óra után feleszmélek, hogy csak 1 meccset akartam megnézni "bemelegítésnek". Szóval maradnék csak youtuber.
Mondjuk én szórakoztatónak, olyan szempontból hogy nevetni vagy megmosolyogni nem igen tudok 1 sc videót sem, de az is igaz hogy többnyire csak nagy bajnokságok közvetítését nézem.
Esetleg van valami csatorna ahol, használható kommentárral közvetítenek meccseket? Live dolgok nem érdekelnek, mert nem szeretem ha más osztja be az időmet.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Tenken
őstag
Chat-et szoktatok használni valamit ha felléptek?
Gondolom direkt ph csatorna nincs, de esetleg valami hely ahol érdemes gyűlni?"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Bad Pritt
félisten
Lesznek új koop parancsnokok? December óta nincs hír róluk, pedig jöhetne már végre valami, tök hangulatosak lehetnének.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hash99
senior tag
válasz trialboj #47472 üzenetére
Nem játszom protossal de elég sok streamet nézek. Amit látok mass liberator ellen tempest szoktak hozni a földre meg kb. nyersanyag függő mivel tartják. Archonok jók marrine / liberator ellen de rengeteg mindennel mixelheted.
Az első expet viszonylag gyorsan lépd meg mondjuk 1 gate után. A másodikat elhúzhatod ha 2 base pusht akarsz ha nem akkor szerintem 5-6 perc körül leteheted.
oxox -t kérdezd meg ő a nagy toss játékos
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz trialboj #47472 üzenetére
Szerintem nem olyan fontosak ezek. Bázist én nagyjából minden 5. percre próbálok időzíteni ha vmi ökölszabály kell. 1/1-et minél hamarabb, meg tovább ahogy van keret/eszembe jut.
Ami a legfontosabb szerintem hogy tisztában legyél melyik faj mivel próbálhat meglepni az elején. Ezekre akár derítés akár vakon is időben reagálni.
3. bázis környékén nekem már olyan szintű túltermelésem van, hogy muszáj egy nagyobb pusht indítanom, hogy legyen helyem költeni. Ha ez nem jön be, akkor rakok még 1-2 expet és újra gyártom a sereget akár kompozíció váltással. Derítés a legfontosabb, ha az rendben van, akkor az első pushal beveszem.Baj kb topgold-platina szinttől van nekem. Mivel én új vagyok, ezért nincs elég tapasztalatom, hogy pontosan mire számítsak ha az első pár lépcsőt hárítom, ott meg elég sokan tudják már mi a számukra leghatékonyabb váltás. Sokszor gyorsabbak is lényegesen (én most ilyen 150 apm-et tudok megütni kb), ami folyamatos basztatásnál kevés még szerintem. Talán később, tapasztalattal tudom jobban priorizálni mire figyeljek, de egyenlőre sokszor elmaradok makróban, ha lekötnek.
Openekben önmagában annyira nem látok sokat. Ismerni kell őket, de alkalmazni csak azt érdemes, amit be tudsz illeszteni a stílusba. Esetleg pár variációt néha unaloműzőnek.
Ha játékon kívül fejlődni akarsz, akkor főleg twitch streameket, meg proligás castok nézését ajánlom.
Ha megy az angol, akkor rengeteget segít és elég szórakoztatóak is."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
trialboj
őstag
Miért olyan nehéz valami elfogadható protoss tutorialt találni? Eddig elvoltam taktikák nélkül, csak építgettem mikor úgy éreztem hogy kell, de most már jó lenne némi támpont is, hogy mit mikorra kellene legkésőbb elérni.
Pl mikor kell 2. exp? Ha az első 2 full worker?
Mikor kell első forge ? És a második? Mikorra érdemes elérni az 1-1 és a 2-2 ?
3. exp, mikor az első elkezd kikopni?
twilight - blink, az mindíg használható? Blink mikorra ajánlatos kész legyen?
2 expre 6 gateway?
Ha disruptorokkal nem tanulok meg játszani akkor végem van? Eddig ahányszor próbáltam szinte semmit nem sebeztek, én nem tudom mit csesztem el, mekkora pajzsuk volt már, de hiába küldtem be a közepébe, alig hullot valami... amiket láttam meccsek, óriási lyukakat hagyott az seregben...
Esetleg valami jó tanács terran ellen?
Ez az oldal remek volt a HotS-ban, rengeteg stratégiát mutatott, és volt miből kiválasztani azt amit én is meg tudok csinálni.
Ezt a LOTV miatt találtam, és biztos jó lenne, de a nagyrésze német, ami angolul van az alig ér valamit
(ezeket amúgy a Protoss részre értem, a többi lehet használható)
Azért zavaró kicsit, mert az utolsó két meccsben úgy kaptam ki hogy nagyobb seregem volt, és a makró is rendben volt, de egyszerűen nem tudtam mit építsek, és marine liberator sereggel megevett...
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Van még rajtam kívül olyan ember aki szereti a co-op küldiket meg a VS-AI meccseket? Nekem a single kampány után a co-op nagyon bejött, csak nem mindig van értelmes csapattárs... Szigorúan szorakozás, semmi komolyság, esti munka utáni levezető. Akit érdekel dobjon egy PÜ-t és egyeztetünk, akkor is ha én csatlakozhatok be valahova, ha szabad.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Bad Pritt
félisten
válasz IstvánLászló #47469 üzenetére
Csak digitálisan elérhető, sőt! Ahogy én látom csak a Blizz boltjában.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
IstvánLászló
senior tag
A pakkokat hogyan tudom megvenni, itthon a boltok is árulják, esetleg CD/DVD-n ?
A lényeg az expanzión megjelenése óta, van tudomásom róla hogy új pálya vagy kampány vásárolható.
Az online vásárlást nem preferálóm.
Köszönöm a választ előre is.(#47470) HáGé
Értem válaszodat csak nem értem miért nem lehet boltban is kapni a megszokott módon vásárolni.
A Blizz-nek miért nem jó így?[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
TBT
addikt
-
hash99
senior tag
Hülye kérdés de az sc2 támogatja az sli -t illetve mennyire jól skálázódik ha igen?
-
Tenken
őstag
válasz trialboj #47457 üzenetére
Nem lehet ligát váltani lock alatt.
Amúgy teljesen mindegy miben vagy. Játsz tovább amennyit tudsz/jól esik, az MMR-ed az ugyanúgy leköveti.
Ha tényleg jó vagy, a következő besorolásnál aszerint oszt be majd.
Ne zavarjon szerintem, hogy fejezed be a szezont."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
trialboj
őstag
Erről a Ladder zárolásról tud valaki? [link]
..."The 2016 Season 1 lock will go into effect for the Americas region of Battle.net on..."
Azért nem értem mi van, mert a címben nem írja hogy csak az amcsi szerver érinti...
Ez azért is zavar, mert nagy melóm volt benne hogy hogy a lotv matchmeking-ben bronzba kerüljek és kicsit szokjam az új dolgokat, mielőtt goldban elveszik a kedvem, de túl egyszerűnek tűnt itt, és egy ideje abbahagytam, és a héten lehet nem lesz elég időm felharcolni magam legalább silverig...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez mindenkit érint előbb utóbb v csak az US-t, és hogy mi értelme is van ennek egyáltalán?
-
trialboj
őstag
válasz birorichard #47455 üzenetére
Tolhatunk egy multit holnap este fele. Elég rég játszottam, utoljára azt hiszem pont ellened Protoss ellen tudok segíteni, kipróbálhatod mi üt mit.
Amúgy én Hots-ban, a very hardot éppen legyőzve goldba kerültem tavaly év végén.
-
birorichard
őstag
válasz Tenken #47454 üzenetére
Első 5 perc már megvan. Azzal van még gond, hogy hiába látom, mit épít az ellen, nem mindegyikről tudom, h micsoda, kivéve a terrant, de nyilván ez is be fog rögzülni, alig játszottam még, így nem tudom, mit építsek ellene, meg ha látom is, mivel jön, főleg protossnál, fogalmam sincs, mi az ami legyakja.
-
Tenken
őstag
válasz birorichard #47452 üzenetére
AI-t hamar ki lehet akasztani. Drop-ot, harass-t nem ismeri. Ezekkel egy Orlan-t is gyerekjáték megszerezni.
Annyit játsz legalább, hogy az első 5 perc az ujjaidban legyen. Többit úgy is csak multiból, meg repekből tudod megtanulni."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
föccer
nagyúr
válasz birorichard #47452 üzenetére
Amíg stabilan tudod kezelni a játékot és úgy érzed, hogy elégedett vagy a teljesítményeddel.
üdv, föccer
-
Tenken
őstag
válasz birorichard #47450 üzenetére
OFC! Az információ az alapja mindennek.
Reaper jól jön elején, de ha csak egy scv-t küldesz ki legalább abból is tudsz dolgokat sejteni.
Ha idővel kialakul, hogy fajok szerint kb mivel kellene rendelkezzen timer alapján, akkor rengeteget elárul az amit kiderítesz.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
válasz birorichard #47448 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Ember függő minden. Úgy kell felfogni, hogy amit expre költesz, azt nem seregre, így az adott esetben hátrányban lehet és fordítva. Ha seregre költesz többet, akkor lemaradhatsz makróban.
-
birorichard
őstag
válasz trialboj #47447 üzenetére
Köszi, persze terranra gondoltam.
Azzal akarok most jobban megismerkedni, ki akarom próbálni a CC first build ordert is, ha már a másik feljáró falazását említetted, de gondolom az is inkább terran, vagy főleg protoss ellen jó, zerg az elején lerohan, ha kiszúrja, és ha más nem, a második báziskezdeményt szétszedi. -
trialboj
őstag
válasz birorichard #47446 üzenetére
Most hogy zergel fogsz játszani, már nem kell falazz, ott meg lesznek az egységeid hogy bármilyen korai támadást háríts, csak időben ki kell szúrni hogy mit művel a másik (scout v felderítés).
Terrannal többnyire a feljárót érdemes blokkolni, mert az viszonylag gyorsan be tudod építeni, és pl pont a zerg ellen meg tud védeni egy zergling rush-tól. De ez sem életbiztosítás, van olyan egysége amivel át tud törni, pl a baneling. Ilyenkor jó ha van már valami hadsereg, és vagy bunker.
Ha megszokod, akkor beépítheted egyből a 2. feljárót, ha pl hamar akarsz terjeszkedni, ez persze kockázatosabb, mert ha z ellenfél kiszúrja akkor tudja, hogy egy korai támadással kicsit nyomást tud rád gyakorolni, de silver fölött, nem árt ezt is gyakorolni.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz trialboj #47445 üzenetére
Végigtoltam a terran kampányt, nekem nagyon bejött, epic volt a vége.
Elkezdtem a hots kampányt is, meg a multiban a traininget, aztán elkezdek vs AI-zni.
Supply depot-okkal mit érdemes falazni? A CC környékét vagy a feljárót, ha van (ez nyilván a távolabbi)?[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Én sem szoktam kampányt tolni, főleg hogy nem is nagyon játszom mással, de most a protossra való tekintettel végigjátszottam. 1x hagytam abba, mert hardon is szanszéjjel szedett, valahol az elején, aztán csak meg kellet szokni pár dolgot és ment. Viszont csak az utolsó pályán jöttem rá hogy lehet menteni is Már az összes fejlesztőnek elmondtam a teljes családfáját, mert a checkpointok mindig 1 perccel a kipurcanásom előtti állapotot mentették. (így is 16 élete maradt a megmentendő cuccosnak)
A toss amúgy a protossra utal, vagy valami gúnynév? A terrannak nincs ilyesmije?
-
Egon
nagyúr
Nekem olyannyira nem jött be a protoss kampány, hogy négy pályával a vége előtt (pontosabban a tényleges kampány utolsó pályáján; azaz hátravan még az Epilogue 3 pályája) félbehagytam a francba.
Még szerencse, hogy jó volt a megérzésem, és nem vettem meg. Majd ha utánam dobják 10 Euróért, esetleg elgondolkodom a vételen. Már a Blizzard sem a régi..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TBT
addikt
Március 29-én érkezik az első három küldetés:
-
GoTReX
őstag
Thorzain Spoon Terrannál, mit akar jelenteni a Spoon?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-FLY->
őstag
Valahogy azt meg lehet oldani, hogy magasabbról irányítsam az eseményeket? Battlecruiser kitakarja a képernyőmet full hd-ban, nagyon frusztrál.
-
Tenken
őstag
Unranked hogy sorsol ellenfelet? Van ott is vmilyen mmr?
Közbe meglett. Elvileg külön van, de figyelembe veszi ranked-et is.
[ Szerkesztve ]
-
andreas9109
tag
Miért lehet az, hogy nem tudom updatelni a játékot? Hibaüzenet jön mindig. A HS és a WoW updatelése simán ment , csak ezzel csinálja.
AMD Ryzen 1500x + ASUS Strix RX 480 8gb/SC2: zerg player
-
-
Tenken
őstag
Tudja valaki, hogy az automatikus bajnokságok, hogy működnek?
Ligánként van külön, vagy összesíti a nevezetteket?"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Zoz
őstag
Én egy olcsóbb kampány only verziónak örülnék. A multi úgy el lett rontva, hogy egy igazi bronz szintű játékosnak semmi élvezet nem maradt benne, csak állandó szopás a sokkal erősebb ellenfelekkel.
HOTS-nál még előrendeltem, LOTV-nél majd ha lesz valami jó leárazás akkor megveszem csak a kampány miatt. -
trialboj
őstag
válasz Bad Pritt #47430 üzenetére
Nem igazán, mert nem tudod hogy automatikusan használja vagy neked kell irányítani, és ezen felül, nem tudod kipróbálni, hogy mennyire könnyű kezelni.
-
trialboj
őstag
Elkezdtem tolni kicsit a kampányt a Lotv-ban. Engem a story nem annyira izgat, csak a szépen kirenderelt animációkat nézem végig. Elég nehézkesen megy hard szinten is, mert nem szeretem újrakezdeni, és néha azért sikerül beleszaladjak olyan útba ami lenullázza a sereget pont mielőtt jönne 1 támadás.
A sztorit nem tudom értékelni, a missziók nagyjából az új egységről szólnak, viszont amit kicsit negatívumnak élek meg, az hots-ban, mikor új egységet kaptam, és lehetett választani a 2 képesség közül, akkor volt 1 mini misszió ahol mindkettőt kipróbálhattam. Itt viszont nincs, és emiatt már 2x is leraktam, mert rosszul választottam az elején, és elsöpörtek (persze volt ott más hiba is). Nem igazán értem miért nem tudták belerakni ezt az úgymond gyakorlópályát minden egységnek?
A cannonoknak sem látok sok értelmét, még azzal az újratöltő biszbasszal sem. Ha betmadják a bázis, az akkora sereg lesz, hogy legyalulja simán, még vissza érek, persze lehet én csinálom rosszul, de én inkább egységre költöm a lovettát.
Amúgy az se kimondottan tetszik hogy majd minden szint időkorláthoz van kötve, és ha nem tudod előre milyen hullámok jönnek, sanszos hogy túl hamar akarsz támadni, mikor még nincs meg a kellő sereg. Ilyenkor újrakezdve, kb gyerekjáték megcsinálni, de én ezt időpocséklásnak tartom.
Amúgy max respect azoknak akik brutalon all acsival végigtolták. Főleg akkor ha még élvezték is és nem vért izzadva jött össze, mert nekem nem annyira móka, megszerezni őket, már nem is töröm magam. Misszió alatt nem értem miért nem írhatja ki a 2 extra acsit is, fájt volna a programozó keze? Az elején kiírja (hots hoz képest már ez is haladás) de az elején olyan dolgokra utal amiről fogalmam sincs hogy micsoda.
Amúgy továbbra is úgy gondolom, hogy egy PURE multi verziója a játéknak kicsit v jóval olcsóbban sokat dobhatna az eladásokon. Sokan vagyunk akik pont leszarják a kampányt, és csak és kizárólag multizni szoktunk.
-
oxox
addikt
válasz Robizm# #47426 üzenetére
Haliho
alapjaban veve toss jatekos vagyok...azzal voltam diaban...most tanulgatom zerget, jelenleg arany top (es mar kapom a platina/gyemantokat...lassan felsorol)...amugy is platina kore lonem be magam (apm megvan hozza mar, csak tapasztalat kell meg, csapatban meg dia szintet hozom vele)...ill. ha nem fotelbol tolnam lehet lenne bennem fel / egy szintha gondolod, es van kedvem team jatekhoz, akkor vegyel fel (mondjuk jovoheten csak hetvegen leszek, hetkozben kulfoldon leszek)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Robizm#
csendes tag
-
oxox
addikt
válasz hash99 #47423 üzenetére
anno nem volt asszon otthon egy hetig, rafekudtem a sablon 1v1-re (2-3 buildel) fel is kuzdottem magam gyemantba. Ertem en, hogy zergnek folyamatos nyomas alatt kell tartan a masikat, es map control osszehoznia, csakhat kreativ jatekkal az nehezkes.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
hash99
senior tag
-
oxox
addikt
válasz hash99 #47421 üzenetére
ave
ahogy neztem liberator a corruptort is ette szepen...mondjuk az elrangatas sem lehet, haszontalan (hydraval)reggel beleszaladtam ket csufos veresegbe (platina terranok ellen), aztan """szepen""" egyenlitetettem (szinten ket plat terran ellen). Az a bajom, hogy 1v1-ben, mint teamben nem akarok sablont jatszani, de igy viszont nagyon nehez a sablonok ellen mit tenni...pl. az elbukott ket partyban gondoltam ecozok...persze mindketszer kb pont ugyanakkor jott a push, es hiaba vertem vissza egy esetben akkora eco kart okozott, hogy el is dontotte.
Masik kettoben amit meg yertem gondoltam sz.rok az early eco-ra, inkabb pusholok...egyik esetben siman hoztam speedlingel, masik esetben blingel betortem, es utana takaritottak a slingek....egyik sem volt kulonleges gyozelem. Ezzel a sok szedovel mindenki hamar expel (PT), es zergel ahogy latom siman lehet hozni az elejen...P ellen nehezebb core miatt...Zerg ellen meg gyakori a tukor sablon...nemtetszik ez.
[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
Szia,
liberator ellen corruptor + viper. mutát megeszik sajna. ha mass air van mind1 melyik faj mindenképp hozz vipert. mióta nerfelték már nem elég 3 inkább 6 db az igazi. Szóval mass air ellen mass corruptor 6 viper és mondjuk 4-6 broodlord hogy a földi egységek is haljanak ha van neki. corruptorokkal le tudod pisilni a bázisokat ha épp nincs ott hogy védje. érdemes a queneket a bl -kal vinni. ha nagyon megy a micro esetleg infestor is vihetsz fungal+viper felhő durva tud lenni.
hydrát felejtsd el carryer ellen... a válasz mindenre a viper+corruptor
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
zerg kerdes: (elkezdett platina-gyemant ill. mar mastert is adni, es itt mar kell a tapasztalat)
liberator ellen mit erdemes hozni...magic box ill. ha move-al megyek pl. muta vagy corruptor hatasos...
mert attack-al tomegben 2sec alatt nullazak a seregem
ill. viperral kezdek ismerkedni, ahogy latom (sajat boromon) muta ellen brutalis, milyen legit eri meg vele lekopni?ma reggel volt egy brutal ZvZ-m...ellenfel speedlingel nyitott, blingel countereltem, de tamadni nem tudtam, mert ahogy megindultam speedel beszaladt (keson jott a fejlesztesem, mert dupla expeltem)...mire verge meglett, es elindultam mar hozott egy rakas roach-ot...szerencsere neki is tapolnia kellett, kozben raalltam mutara (a masodik expet igy is buktam), de mutaval mapcontrolom lett..persze rament hydrara (igaz egyszer sikerult levernem) . en is levertem a harmadik expjet...ment durvan az adok kapok kb 3-4x leverte valamelyik expem...techelt infestorra, de az ultra ling-bling muta sereg vegul megette...
ill. kaptam egy mastert is....elcsesztem az elejen, mert gondoltam a bling elveszi a kedvet a pushtol, de csak nyomta tovabb a hullamokat, es az eco jatekom visszanyalt.
ugy latom kevesen vannak fent, ezert dobalgat gold ellener akar 2-3 szintel fentebbit...ill. felakar dobni ahogy latom.
meg egy kerdes late game-ben gyenge vagyok...legi toss ellen mit lehet tenni? mert akar 5-6 carrier mar durvan aprit...hydra viper? vagy infestor?
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
Szevasztok,mai patch után 0B/s-al "tölti" a frissítést a Bnet launcher... A probléma nem újkeletü,valamiért mindig megoldódott előtte,most úgy néz ki hogy nem... Azokat a manuális fixeket amit neten írtak megcsináltam (lan settings,scan and repair,tűzfal ki van kapcsolva).
Valaki tudja hogy tudnám megoldani a problémát(úgy hogy késöbb lehetőleg ne legyen probléma)?
Előre is köszönöm szépen a segítséget .GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
trialboj
őstag
válasz birorichard #47416 üzenetére
Hugomnak tetszett meg és alig 1 hét alatt kb 15-20 játék alatt magabiztosan verte a hardert, úgy hogy nem játszott semmivel eddig, és a taktikákat sem tudja... csak belevertem a build worker check supply spend money elvet
Én pár hónappal ezelőtt a hotsban kezdtem, multizni, nem mertem játszani emberek ellen legalább amíg a very hardot el nem verem, miután ez megvolt engem goldba rakott, habár talán silvert érdemeltem volna. Ott többé kevésbé elvoltam, sokszor kikaptam, de even meccseken, tehát nem döngöltek földbe csak valamit jobban csinált és legyőzött.
A lényeg talán az hogy próbáld meg nem halálos ítéletnek felfogni ha legyőznek, és ne foglalkozz azzal, ha canon rushal, vagy egyébb nem megszokott agresszióval már az elején legyilkolnak. Gép ellen sajnos kevés dolgot lehet gyakorolni, mert nincs beleépítve hogy droppoljon, és egyéb módon zavarja meg a stratégiádat. Szóval ezen mocskos de mégis hatásos taktikák ellen csak más emberekkel, vagy custom gameben haverral tudsz gyakorolni.
Ha gondolod tolhatunk 1-2 meccset, amig segítek 1-2 alap dologban. Pl lightosan droppolok, vagy csak simán bezavarok a build orderbe... ilyenkor nehéz visszatérni az eredeti tervhez, és tovább öszpontosítani a build orderre, legalább is nekem, szóval ezt én is gyakoroltam másokkal, és még mindig nem tökéletes.
-
birorichard
őstag
válasz föccer #47415 üzenetére
Annyira azért nem vészes a helyzet, játszottam már korábban, warcraft 1-2, sc1, ra1-2, más c&c játékok megvoltak rts műfajban sokáig sokszor, nyilván csak single-ben, az utóbbi évek maradtak ki inkább, így főleg az sc2. Természetesen utánanézek az egységeknek, taktikáknak, mégsem tudom, kb mi az átlag színvonal, illetve nem akarok évek óta ezzel játszó prokkal összekerülni rögtön. Pontokból, meccsek eredményeiből gondolom van vmi matchmaking...
-
föccer
nagyúr
válasz birorichard #47414 üzenetére
Hát, ha zavar, hogy feltörlik veled a padlót, akkor ne ezzel a játékkal kezdj rts-t játszani. Ha kezdő vagy, akkor elég sokáig el fognak picsázni, már nem sok kezdő játékos van a rendszerben.
-
birorichard
őstag
Sziasztok,
eddig kimaradt az életemből az sc2, most tervezem megvenni a WOL+HOS-t. Mondanom sem kell, hogy nem nagyon van fogalmam a multiról, de szeretnék játszogatni vele. Mennyire törlik fel az emberrel a padlót? Olvastam, hogy van lehetőség AI ellen oktatómódban játszani, hogy szokjam az emberi ellenfeleket, de ezen kívül milyen a matchmaking, illetve van egyáltalán? "Nehézséget" lehet benne választani, hogy milyen tapasztalt játékossal kerüljek össze? Annyira nem vágyok rá, hogy folyamatosan pro-k nyirbáljanak szét, mikor belépek játszani kicsit. Köszi előre is! -
andreas9109
tag
Magyar csapatot keresnék, kezdő, terran playerként.
AMD Ryzen 1500x + ASUS Strix RX 480 8gb/SC2: zerg player
-
hash99
senior tag
Queen nagyon jó tud lenni lurkerrel. A lurkernek elég nagy élete van ahhoz hogy lehessen gyógyítani nagyobb csatákban is. Queen-hez meg nem kell gas nagy számban nagyon jó sokan alul értékelik.
Roach golyófogónak kell hogy ne tudják lerussholni a queeneket infestorokat. Ravager is jó ha sok tankkal jön a terran.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
rég nem játszottam, a kérdés, hogy most már megy-e értelmesen a 64 bites exe hots-szal? Ha gépfüggő, akkor a gépem az adatlapon...
Thx!
J.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz hash99 #47405 üzenetére
nekem meg infestort/vipert stb gyakorolni kell, egyelore lurkerhez corruptort, vagy hydrat szoktam...roach-t lategame-ben mar gyengenek erzem (szerintem inkabb a zeahoz hasonloan exp cseszegetesre jo, mint face-to face kuzdelemre)....mondjuk viper-el eleg hatasos...mikor ropkodnek be a colok a zuzdaba (kb foldet sem ernek, es mar terdelnek
-
oxox
addikt
válasz hash99 #47403 üzenetére
az volt a baj, hogy agressziven expeltem (ill. ezt az utat jarom...streameken is ezt latom, csak a vedekezessel nem megy meg ugy), ill. mire realizaltam, hogy mivel jon, mar techeltem mutara (zerg-el meg a scoutot gyakorolnom kell)
lurker jo otletnek tunik....a lurker op...mar tobb meccset azzal forditottam meg (tegnap is egy toss 1exp all-in tolt...leszedte a masodik expem (szerencsere szedoket lehuztam), ill. prismet is lekaptam, igy sikerult nullazni a sereget...mire odaertem megint warpolt nehany unitot, a keszulo masodik expehez, de addigra a lurkerek ellen mar sokat nem tudott....obs-ot kicsit keson hozott, hama' ki is focusaltam
...lehet burrow bling jo lett volna meg thor hellbat ellen
de burrow is szoknom kell ...tegnap egy 3v3-ban mokaztam vele (de vegul abban is a lurkerek dontottek el a partyt)(#47402) sittes gondoltam kicsit mokazok mire feldob....hat sokan "jatszak ugyanezt", es igy agyoncsaptak a vicces jatekokat...frankon mar az elejen figyelnem kellett bronze-ban....most aranyban tobb bena van mint lentebb. Tegnap elso partym terran...a reaperrel olyan bena volt, hogy mar akkor ereztem, hogy sima ugy lesz....ment is az expeles ..jott a widow drop 0 szedo veszteseggel, aztan setalgatott a creepen a seregevel....imadom mikor ling-bling-muta ugy eszi meg a terrant, hogy csak frocsog a sav, de nem lassitok, csak atmarom magam rajtuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Thing Remastered teszt
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest