Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Hello!
Lehet furcsa kérdés,de az SC2 kikerült a tesco polcaira is,vagy csak cd gal. 576 stb?Megtudnék spórolni vele csomó rohangálást,időt ha nem kellene pestre felmennem érte
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Na végre sikerült megvennem a gamét Nagynehezen túlestem a durván StarWars-ra emlékeztető installon,de kicsit csalódott vagyok:S Iszonyat durva loading idők akármibe lépek be/ki,Bnet 2.0 még kicsit szokatlan,de kötöttnek tartom A game nem fut rosszul,de a játék megkezdésekor meg kell várni hogy betöltsön.Tudnátok segíteni hogy ezen a közepes gépen mit érdemes újítani reális keretek közt hogy ne legyen probléma? AMD X2 5200,Ati HD 3850 OC 256MB,1GB ddr2.Sztem a ram lehet a ludas,mert grafon hiába változtatok annyira nem számottevő.Előre is köszönöm a válaszokat
-
GoTReX
őstag
Nemrég kezdtem csak SC2-vel.Nagyon szokatlan még.Ha van valakinek kedve 1-2 kezdő szintű meccset játszani,nyugodtan keressen meg privátban egy ID-vel.
-
GoTReX
őstag
válasz edward2 #7472 üzenetére
Jó kis Flash vagy Stork meccsek mi?
Amúgy ahhoz képest hogy Multira élezték ki,csak nekem tűnik úgy hogy mégis olyan áttekinthetetlen a BW-hez képest? Gondolok itt arra hogy pl.: a Terran épületek és melléképületek nagyon hasonlóak.A bnet 2.0 pedig hmmm érdekes nekem....
Vannak már OBS-os mapek?
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Hello!
AMD X2 5600,Ati HD3850 OC 256 DDR3,2gb DD2 Ram konfigot használok Medium/High beállításokkal.Teljesen jól fut leszámítva 1-2 reccenést gyors váltásokkor terhelt rendszernél.Abban kérnék segítséget hogy +2GB ram,vagy egy újabb Vid.kártyával járnák jobban,hogy feljebb vehessem kicsit a beállítások.
Előre is thx!
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a gyors választ!
Hmm használtan egy ilyen ,+2GB DDR2 és azthiszem elég jó árban meg is úsznám a fejlesztést.Igen High settings lenne,felbontást én sosem hajszoltam.800*600-ban is tolnám ha nem 1024 lenne a minimum Viszont úgynézki most lehet veszek egy 22" CRT-t,mert betegeskedik az elődje,és ott lehet kicsit feljebb kell tennem.Persze nem irreális magaslatokra.
-
GoTReX
őstag
válasz Winner_hun #11344 üzenetére
Az ára és a képminősége miatt gondolkoztam el a CRT-n.
De van egy pár dolog ami az LCD mellett szól....
-Elfekvőben lévő x360-am megnézném mit produkál LCD TV-n.
-16:9.
-Tunerrel tv.Szóval most agyalok mi legyen. Van egy 67-es LCD TV,de nemtudom monitorként milyen lenne All-in-one-ban...Sima LCD monitorokban meg ugye nem nagyon van hangfal pl egy konzolhoz.
-
-
GoTReX
őstag
Thorzain Spoon Terrannál, mit akar jelenteni a Spoon?
-
GoTReX
őstag
Sima Brood Warnak, vagy remasterednek van még élő fóruma vagy oldala?😊
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
WoL-nal leragadtam annó.Van battlechest vagy hasonló kiadás? Gondolom kèzalól nem lehet venni serialt.Tiszta abszúrd, de a Remastered most jobb ajánlatnak tűnik.😊
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kicsit offos a kérdés ,de nincs máshol megkérdezni. Remastereden működik a HunCraft, próbáltátok már?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit off,de sajnos nincs már BW forum. SC Reamsteredre valahogy ráerőltethető a régi magyarítás? Volt akinek sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest