-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Ezt érti valaki hogy pontosan mit takar?
Glutton For Punishment Mastery Achievement - Starcraft 2 Nova Covert Ops
Megnéztem róla egy videót, de jelenleg még nem találom az értelmét, mire kell figyelnem...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Ra's al Ghul #47641 üzenetére
Egyenlőre csak a mastery van az újban, nova 2. sorozatban, amúgy eddig az összes megvan.
Most kezdem majd Hardon, Brutálon végig tolni a Nova2. csomagot.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz trialboj #47605 üzenetére
Mikor marha sok ásványod gyülekezik fel a készletedben, én mindig rászoktam állni az úgy mond eltereléses taktikára.
Protossnál elkezdem ledobálni a Zelotákat az ellenséges expandoknál, zergnél mehet a mass lings minden felé.
Amire figyelni kell, hogy ezek mellett legyen megfelelő masszív egységed.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Végig toltam teljesen a kampányt, hard, illetve brutálon is.
Jó pofa hogy most már multiban is 1v1 től kezdve 4,4ig végig, NOVA a szellem, nem sima ghost, hanem már novákat gyárthatsz...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Miért van az hogy, valakivel akivel 1v1 partit játszom, (Én gold ő platina).
Protossal rush-olok az elején *gyémánt + 2 adempt + a mothercore, és a terrán aki platinás folyamatosan nooboz hogy milyen szar vagyok, fél órán keresztül csak repteti az épületeit mikor beírtam neki hogy GG, azt csak nyomja a fikázást hogy menjen az a sunyiba mert noob vagyok stb...Miközben csak egy egyszerű apempt rush volt.
Ilyenkor mi van az emberekkel?Annyira lenézett a platinás hogy még SCV se küldött be hozzám deríteni semmit...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
StarCraft 2 Arcade
The heat is on - Kill another zealot chef when hit by the great equalizer achievementEzt szerintetek hogyan lehet megcsinálni, akár hogy játszom a haverral, felrobbantom atom bombával, de nem ajda meg valamiért.
Itt mi a lényege a kitüntetésnek?
Nem az, hogy robbantsam fel azután a séfet miután bevitte a hozzávalókat középre?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Valakinek van kedve left2die Arcade játszani?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Az új LOTV játékból, illetve a javításokból hiányzik a Challange?
Nem tudom hol lehet elindítani... egyszerűen nem találom.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Szia. Én már végig játszottam ezt is, normal, hard, brutál és az összes mastery kitüntetés megvan.
Mind a három kampány 100% illetve mindegyik limitált... most fullos a kollekció.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a testvéremnek a játékban bármilyen kitüntetést vagy bonuszt szerez nem érkezik be a képernyőbe, nem villan fel neki semmi és nem jelzi ki neki.
Ezt a beállítást hol lehet vissza állítani?
Tudjátok mire gondolok, mondjuk 10 db 1v1 győzelem kitüntetés egy kép, és szépen fel jön nekem mit kaptam, ilyenek...
Neki semmit nem jelez, félő valamit kikapcsolt, tudnátok benne segíteni?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz br.rak #46900 üzenetére
Én nem így gondolom, nekem nagyon tetszett, hozta az elvárt szintet a kampány a küldetések a kitüntetések is, végre találtam benne magamnak kihívást a WoL óta nem volt ilyen nehéz a mastery rész, a CO-OP módot nagyon élvezzük a testvéremmel, illetve a multija szintén nagyon jó irányba változott, a percekig csak dolgozót gyártók rész teljesen eltűnt.
Nekem nagyon bejött a játék úgy ahogy van.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Elkezdtem játszani a Mastery kitüntetéseket de az egyik nem tiszta.:
A Royal Trashing.:
Complete Amon's Reach without killing any Voild Tharshers on Hard difficulty.Én ezt úgy teljesítettem hogy a Darkokkal végig kommandoztam mindenhol, szét csaptam a zerg repcsi lövőit amik feltudnak deríteni közben lefagyasztottam a derítő overeket, nem veszítettem el egyetlen egy darab katonát se hardon, még sem kaptam meg, szerintetek mi lehet a gond? Nem az a lényeg hogy ne veszítsek el egységet? Nem jól fordítóm? ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Végig toltam a mai nap a kampányt normál nehézségen.
Viszont valami nem tiszta nekem ha esetleg tudnátok ebben is segíteni megköszönném.Az utolsó Epilouge Mission résznél.:
- Dodge This
Don't luse any army units to terrain destruction abilities in the '' Amon's Fall '' mission on normal Difficulty.Itt a lényeg, hogy én ne veszítsek el semmilyen ellenséges Terrán egység ellen katonát? ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok tudnátok nekem segíteni az egyik pálya kitüntetéseinél?
Purifier mission.:
- Power Overwhelming
- Activate two Purifier forces within 60 seconds of each other in the Purification mission on mission Normal difficulty.Itt megpróbáltam azt is hogy a két piramis szerű sárga erőforrást szét csapom a kezdő karakterekkel 1 percen belül, sikerült is de nem adta meg.
Valaki esetleg elvitte eddig és megtudná nekem nézni?
Annyira nem vágom az angolt...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Megérkezett a javítás, 200MB körüli, első észrevétel hogy a menüben sincs már 100% GPU terhelésem GTX980Ti kártyával 4K-ban hanem csak 67% és az FPS ugyan úgy 60.
Sokkal gyorsabb a menüben is a játék mint eddig volt.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Én nekem meg van a Liberty sima, a Swarm Dobozos limitálva egy profilon, de nem volt meg az első rész limitált változata így csináltam egy új profilt amire megvásároltam mind a három részt Első Limitált, második limitált, és a harmadik megjelenés előtti limitált változatot plusz idei év blizzcon jegyét megint. Mindjárt röpke 35-40 ezer ft lett a játék számomra.
De hát, ez van, imádom a startcraft2...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Fiúk az Adept protoss karatkert mivel lehet visszaverni az elején terrannal. Bakker két lövés egy kis csávó. Mi ez csalo protos egység?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Szia. Én megvettem az egészet, illetve a testvérem is megvásárolta az új Digital Deluxe változatot elővételben.
Én a StarCraft2 Complete Digital Deluxe változatot választottam mert kellett nekem az elsőből is a THOR skin, ez miatt feláldoztam a régi fiókomat.
Testvéremmel toljuk a Beta részt is jelenleg csak Archon módban tudjuk Ranked és Unranked módban, meg Custom Game 2v2, az még bejövős.
Az új Oblivion kampány részt már végig vittem, megszereztem a kitüntetéseket is amit engedélyezett.
Érdekes mert mikor belépek a BETA-ba nem lehet belépni a kitüntetések szekcióba, de mikor elindítod az Oblivion kampányrészt akkor látod miket lehet megszerezni, 3 pálya, 9 - 10 kitüntetés és ott írja BONUS csomagot is teljesítetted.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Van lényege, hogy az EU részt vásárolom meg vagy az USD részt a játékban?
99,99 USD / 99,99 EU.
USD olcsóbb mint az EU és úgy tudom a játékban úgy is állítható a régió.
Szerintetek?!ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #46203 üzenetére
Hát így új fiók új játék minden kell...
Azért gondolom ellehet valahogy adni a régi játékokat szerintetek?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #46201 üzenetére
Itt lényegében megvan nekem az alapjáték digitálisan és a Swarm Limitált dobozosban.
Ami nekem kell az a Liberty Digital Limitált változata, de azt csak úgy szerezhető most be online ha mind a három részt megveszem.
Mondom rendben van, előrendelem az újat digitális limitáltba majd a régi is meglesz digitálisan legalább, és erre a rendelésre ezt az üzenetet kapom.:ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
A StarCraft2 Online / StarCraft2 Swarm Limitált dobozos valahogy ellehet adni szerintetek?
Ezekhez még megvan a BETA Lotv is.Azért kérdezem mert arra gondoltam megveszem az egész StarCraft2 Digital DELUXE verzióban amit most árul a Blizzard és ahhoz mindegyik részt megkapom Digital Deluxbe így meglesz az első is, a Limitált THOR.
Azt írja sajnos a Blizzard, hogy meglévő játékokhoz nem lehet hozzá adni a StarCraft2 Complete Edition-t így tiszta email címre kell megvásárolnom.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, valaki használt win10 build 10041 verziót?!
Azért mert olyan jellegű hibát csinál a játék, hogy elindul a töltés a pályánk majd kidob, fatal error-al.
Küldtem hiba jelentést a blizzardnak illetve a microsoftnak is.
Szerintetek?!Ahogy olvastam fórumokon tudnak a dologról...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Terrán fajnál mennyi dolgozó után érdemes lerakni az expandot 1v1ben?
14 scv plussz egy őszvér 2supply majd 1 bunker? utána a commandcenter?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Nincs is jobb mikor a parti elején rádobok a zergre 2-2 battle heliont majd rám küldi a lingset aztán rá jön hogy az nem jó majd küldi a banelingeket majd felkapom a battlehelionokat ledobok neki egy ket mandrat. apm hijján neki küldi az egészet... : D aztán fojtatom amit elkezdtem.... en elvagyok a magam 115 - 100 apm érékével. Kivitelezhető.
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Ghoosty #45867 üzenetére
Én soha nem szoktam egy full egységgel massolni. Ha csak thort csinálok azt könnyen lelehet követni. 1v1 platinába már ilyet elèg nehéz bejátszani. Én maradok a droppolásoknál észnélkül terránnal.
Nem nagy egység kell hanem megfelelő helyen kell támadni kiss egységgel szerintem...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Ohhh jeeee!
Megvan az 1v1 Platinum. Végre sikerült magam az első helyről feltornásznom hogy felrakjon a szerver 1v1 Swarm Platnium-ra.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Valaki tudna nekem segíteni picit hogy milyen javításokat tartalmaz az új LotV multi beta rész?
Látom több egységet kivett a blizzard.
Herc illetve a Thor javítása már nem elérhető...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Valaki nem tudja esetleg, hogy miért nincsenek már új részek?!
Abba maradt a carbotanimations epizodok?
Pedig én nagyon kedveltem...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Platinában vagyok 1v1 be. Erre bekaptam egy mesterest.
Mondom uhh de jó vagy. Vissza néztem a játékot. Party első perceiben 357-400 Apm. Betegek ezek?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Most néztem egy GM party Bomber Terrán játszott, régi időkből.
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor elkezdődik a játék nincsen csak egyetlen egy főgyáruk és 6 dolgozójuk, látni az épületen hogy másodpercenként kijelöli.
Megtudnátok nekem mondani pontosan hogy mit csinál ilyenkor, milyen parancsokat nyomkodnak be?!Tehát egyszer rákattint a főgyárra, majd utána a dolgozóra vaktából?
Nem értem.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Nem futnak a szerverek...
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz killerjohn #45747 üzenetére
1v1 diamond. Bár csak én is úgy tolnám már. Ma is kaptam terrán létemre egy top 8 as platinás zerget egymás után. Olyan gyorsan jött nagy egységgel hogy csak pislogtam.
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Van itt köztünk 1v1 mester?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szeretnék tőletek tanácsot, segítséget kérni hogy ti milyen egységeket részesítetek előnyben mikor CTRL kijelölitek őket illetve hozzáadjátok egy csapathoz.
Arra lettem figyelmes hogy tegnap is két 1v1 partit elbuktam azért mert a Terrán egységemet nem tudom rendesen irányítani a protoss ellen, mikor már volt jó sok szellemem is minden. De szanaszét áramozott a srác.
Én általában a főépületeket szoktam hozzá adni az egyes gombhoz, (CTRL+1) majd a katonagyárakat (CTRL+2) (CTRL+3) és ennyi.
Ti az egységet szoktátok külön CTRL-hoz rendelni?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Winner_hun #45675 üzenetére
Valaki tudja hogy miért ül ott az első részből ismert kukac a videóban?
De jó lenne viszont látni az új részben protoss egységei között.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Life az új világbajnok, zerg jelenlétében.
Álmomban sem gondoltam volna hogy zergel ilyen keményen is lehet játszani.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Battlenet FAIL! Már ott is...
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Na akkor mikor indulunk?
Valaki tudna segíteni hogy magyat időszerint mikor kezdödik a Blizzcon illetve mikor játszanak az SC2 GM ligássak?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Mikor beszélgettek a Host megjelenéséről akkor felmerült a következő játék is.
A blizzard tudomásom szerint csak mosolyogva mondta hogy jó munkához idő kell.
Én 2017 nél előbb nem számítanák az új részre.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz netpeti98 #45436 üzenetére
Nézhetek pár 1v1 játékodat?!
Szeretném ha a testvéremmel játszanál egy partit, mi közben én bent vagyok nézőbe.
Természetesen se füles, semmi mikrofon nem lenne, tehát én csak azt akarom látni így, hogy játszik egy gyémántos.Én jelenleg aranyban vagyok és szeretnék egy kicsit többet gyakorolni, tanulni.
GM szoktam nézni, de azok olyan gyorsan játszanak, hogy követni se tudom az eseményeket...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Vélemények?
Szerintetek ki lesz hétvégén a bajnok a BlizzCon gálán?Mellesleg valakinek van rá módja, lehetősége élőben nézni nézni a helyszínről?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Én mindig eljátszom toss ellen az orchant rush-t, olyan helyre rakom a repcsi gyárat hogy ne vegye észre de az ő bázisától se legyen messze.
Ez beszokott jönni, ha a parti elején letudod csipegetni a probékat, akkor nagy eséllyel nyerhetsz.
A DT is beszokott jönni. Viszek detektort és azonnal azt lövöm le, ami látja az ellenfélnél, observereket, dt meg utána megzabálja az egységét.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Próbálok mind a három fajjal picit picit konyítani.
Látom hogy epxnadol a zerg és mégse tudom lerássolni se protossal se terránal mert annyira bevédekezik.
Utána megjelenik 25 perc körül olyan haderővel hogy csak pislogok.
Csak aranyba vagyok 1v1 be de néha szét csapnám a gépem...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Kezdem elveszíteni a türelmem hogy nem tudok egyetlen egy partit nyerni 1v1-be, valamit elrontok. Zergel egyáltalán nem tudok nyerni...
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Valakinek van hozzá szerencséje kijutni a BlizzCon-ra Kaliforniába ?
Úgy tudom ott lesz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Én is beszoktam küldeni.
Pont tegnap előtt volt rá példa hogy a kedves ellenfél le akart russolni egy haderőnyi lingsel majd én vissza kontráztam hélionnal, majd rájött hogy ez nem nyerő ráállt a roach egységekre, beküldtem szépen a barakot a bázisa fölé majdnem, go tankok, majd csak annyit írt GG.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Tegnap végig néztük ide haza a bajnokságot.
Hát nem egyszerű szinten játszott FLASH, esélyt sem adott szegény protosnak.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Képzeljétek el elkezdtem játszani, vissza léptem a teljesbe és kaptam egy nagy ablakot miszerint változott a grafikai megjelenítés nálam, és felsorolta mi elindítottam a játékot és tényleg változott.
Valaki tapasztalt ilyet?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Itt melyik az új beállítás?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Valaki megnézte az új patch teszt változatát?
Pontosan milyen újításokat tartalmaz, esetleg lesz valami változás ami érinti az egységeket?
v2.1.4.31925 verziószámra gondolok.
Én elindítottam, játszottam egy partit a terránnal de nem találtam benne semmi érdekességet.Enhanced Team Colors.: Ez nem tudom mit akar jelenteni.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Gondoltam megosztom veletek hogy megkaptam az arcképet!
Most már van ghost is.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szerintetek van olyan magyar csapat, klán akik szívesen látnának újonc csapattársakat a csapatukban?!
Én szívesen csatlakoznék bármelyikhez ahol normális közösség van és szeretnek nap mint nap StarCraft2 játszani.Jó lenne egy csapathoz tartozni, nem csak így *fánnolni össze vissza....
Bár az a baj, én nem vagyok se mester 1v1 es se GM-es.
Csak szeretnék egy csapattal játszani ahol magyarok vannak és nem kell minden mondatot megnéznem fordítóból.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Lolka Bolka #44308 üzenetére
Arra szerintem meg ott van az unranked mód.
Ha nagyon számít neked a pontozás illetve a ligában található helyed, unranked módot kell elindítani és kész.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Lolka Bolka #44306 üzenetére
Siker élmény növelésére.
Hiszen azért 1v1 mesteres nem fogja magát könnyen adni, illetve ismeri az összes taktikát, rendesen játszik.
Egy bronzos silveres ellen jó élvezkedni, hogy csori nem scoutol, nem vágja úgy a játékot ahogy kell, és a leggyengébb egységgel megöli.
Saját ligájában már nem tud érvényesülni mert kibelezik... Jön hozzánk* silveresbe keménykedni...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Megtudnátok nekem mondani, hogy mi a különbség a
3v3 Mix vs Elite AI és a 3v3 vs Elite AI Mix között?!ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest