-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
válasz trialboj #47799 üzenetére
Például van egy immortalod és körbeállod zealotokkal akkor mondjuk a zerglingek nem fognak hozzáférni.
Vagy van egy quened amit körbeállsz droneokkal stb.
Ha Amoveol valaki akkor az egységek automatikusan a harci egységeket támadják és csak utána a többit.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Nem teljesen értem hogy ez miért van így... ha nem állom körbe csak simán holdot nyomok akkor nem működik?
Nem fordítva van, és olyankor támadják a workereket? Mert egy nem értem mi értelme körbeállni ha úgyis a harci egységet fogják támadni."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
netpeti98
addikt
válasz trialboj #47797 üzenetére
Nem néztem a videót, és egy éve leszoktam a játékról, de azért remélem nem írok még hülyeségeket.
Ha van egy védelmi épületed, vagy harci egységet, amit körülállsz pár munkással majd holdra rakod őket, akkor az ellenséges egységek továbbra is a középen lévő harci egységet/védelmi épületet fogják támadni automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Igazán érdekes csata volt: [link]
Nem tudom pontosan hol, de a kommentátor azt mondta h okos dolog HOLDra rakni a workereket és vagy a zerglingeket mikor támadják őket... Nem pontosan értettem mire gondol, és nem is magyarázta.
Tud erről valaki valamit?
Ha HOLDon vannak, akkor a sima Attack parancs nem "látja őket" hanem rájuk kell kattintani h támadva legyenek?Ez egy új dolog vagy eddig senki nem használta?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Nem lehet hogy csak rövid időre tették elérhetővé? Kétlem hogy teljesen ingyen adnák, azért ebben még nem kevés pénz van szerintem.
Más:
PvP nél alap a 2 gateway, és 2 adept, viszont nincs olyan opció hogy nem megyek támadni velük, és inkább védekezem?
Tegnap próbáltam egy ilyet is, és 6 probe látta kárát, persze nem is csináltam mindent jól, de láttam hogy jönnek, viszont mégsem tudtam minimalizálni a veszteséget. Az egyetlen ötletem az hogy falazok a mainen, és dobok egy pylont mikor megpróbál besurranni. Csak ez olyan amatőrnek tűnik + előrevetíthet egy másik rohamot, mert az ellenfél azt hiheti hogy valamit nagyon rejtegetek."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Csak most vettem észre a dolgot, mikor kapták meg a WoL és HoS tulajok ingyen a LoV kiegészítőt? -
hash99
senior tag
válasz trialboj #47793 üzenetére
Vannak érdekes arcok az biztos.
Én azt vettem észre hogy könnyebb lett a multi az elmúlt fél évben. Egyre több a béna magasabb ligákban is. Kétlem hogy a két hetente 4-5 meccsemmel annyit fejlődtem volna hogy high gold / low platinából hirtelen low diamondba játszom be magam.
-
trialboj
őstag
Tegnap én is toltam egy érdekes meccset egy terran ellen Nagyon el volt tájolva v fáradt volt, a lényeg hogy nem figyelt hogy mindenfele vannak egységeim, és az összes dropját előre láttam, és leszedtem. Letámadtam, és mivel tele volt mineal, leszedte előre az összes observert, de én meg előre küldte 1-1 egységet hogy aktiválják a mineokat, és minimális kárral végigzúztam a bázisán.
Gondolom ezek közül lehetett valami amiből ő arra következtetett nem túl kulturált módon kifejezve magát, hogy én csaltam. Mondtam neki hogy na most lebuktam, bocs Erre azt mondta hogy ez legyen a legnagyobb örömöd és kilépett.
Legalább könnyebben sikerül majd feldolgoznia az efféle vereségeket."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
hash99
senior tag
válasz trialboj #47790 üzenetére
Persze vannak kívételek. Pl.: pár napja laddereztem kicsit kaptam egy terrant aki meglepően szarul játszott nem is értettem mit akar két baseről BC-re ment és hasonlóak mikor már 5 hatchem volt. Persze szarrá vertem. Erre a végén írta hogy eddig csak cheeselt végig és nem tudja hogy kell normálisan játszani. Mindez platina 1-ben...
-
hash99
senior tag
-
trialboj
őstag
Nem tudom jár-e valaki az amcsi szerveren de ott állandóan megy a duma, az eun miért nem beszél a franc sem? Vagy csak én nem látom mert benne vagyok egy ligában, és akkor alapértelmezettnek azt mutatja?
Gondoltam tolok egy bemelegítő meccset a másnak lefokozott accal, 2300as mmr, unranked meccs, és lezúz egy toss gold 160apmel, olyan szoros volt hogy kipréselt belőlem 120apm-et.
Meglepődtem, és toltam még pár meccset, hogy lássam h véletlen volt-e, és mindegyikben lealáztak. Persze ott még kb 3 óra van mikor itt 9-10, de akkor is furcsa.
Tényleg az eu szerver a leggyengébb? Itt mindenki csak azért játszik mert szereti, és senki sem jut el komolyabb bajnokságokba?
Talán valami svéd v holland játékost mintha említettek volna egy streamben, de az még akkor is csak 1db."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
JSaN
addikt
válasz goodboy007 #47788 üzenetére
Szia
Ugyanazzal az 1 jatekkal csak egy ember jatszat, de a bnet accon levo kulonbozo jatekokkal lehet egy idoben jatszani tobb helyrol is. En is igy tolom jo ideje. Belepek Diabloba majd utana tesom bejelentkezik es megy tolni stormot vagy overwatchot. Ilyenkor nalam kidob a bnet es csak ott van ahhol utoljara beleptek vele, ingame tudok tovabra is kulon irni pl klan chaten, hun1 chanel stb, Egyedul a whisper resz ami ossze kavarodik, mindenki lat mindent, ami ott megy.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Ha van egy Battle.net fiókom, rajta SC I + BW, SCII WoL + HoTS + LoTW, Diablo III + RoS, Warcraft III RoC + TFT, akkor amennyiben kölcsönadom egy havernak és ő belép vele a gépére, akkor ugyanazon időben én nem tudok belépni vele vagy csak ugyanazzal a játékkal nem tudunk játszani, pl. amíg én Diablo III-azok, ő StarCraft-ozhat vagy egyáltalán nincs semmilyen megkötés, ugyanazzal a játékkal is játszhatunk akár hárman is?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
trialboj
őstag
Esetleg nincs valami tipped, kit érdemes figyelni, aki szépen játszik? Toss érdekelne.
Pl Zest már nem a best?
Igaz nem nagyon néztem ilyesmit rég, de tavaly mikor rákattantam erre az egészre, pár olyan játékot láttam, hogy agyam eldobtam milyen precíz microt toltak a játékosok. Utolsó mpben felvett lerakott, egységek, szuper scoutok, stb. Mostanában csak átlagos játékokat látok, ahol nem akkora tényező a jó micro.
Ez a játék miatt van? Vagy kicsit ellustultak, és /vagy másra összpontosítanak a jelenlegi profik.
Mással is előfordul, hogy egy intenzív 10perces játék után hideg a kéz és lábfeje? Amúgy nincs gond a keringésemmel, de néha kell tartsak egy néhány perces szünetet, hogy visszatérjen a vér a végtagjaimba. És hiába próbálom lazán felfogni, hogy nincs tétje, akkor is előfordul 3/1 játéknál.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
wjbhbdux
veterán
Belenéztem az új GSL szezonba, szívfájdító, hogy a top32 játékosból csak 14-nek van csapata
/s
-
Apollyon
Korrektor
Ha kijelölök egy SCV-t, miért egy devil animáció van az SCV "profilképe" helyén?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
hash99
senior tag
válasz trialboj #47781 üzenetére
Roach ellen immortal.
Ha látod hogy gyorsan leteszi a roach warrent illetve elkezdi a lairt akkor robo és kezd el gyártani folyamatosan az immortalokat.
Ha nincs baneling nest illetve túl sok lingje csak amennyi az adeptjeid ellen indokolt akkor vagy gyors macro vagy roach pushra megy.
Érdemes figyelni mikor teszi le a harmadik bázisát és hogy mennyire droneol. Ha pl. 4 percnél még nem kezdte el a 3.-at akkor nem macro. Illetve ha üresen áll droneok nélkül a 3. bázis az is pusht jelent.
Gázokra figyelj az is árulkodó. Ling/bane -hez elég 1-2 gáz. Ha több van akkor roach / hydra jön. Ha csak 1 van akkor valószínű macrozik. Adeptekkel scoutolj sokat.
És ahogy írtam folyamatos immortal gyártás mellé meg gateway unitok hogy védjék. Ha sok roachra megy akkor ne adept legyen a main armyd. Ha sok a ling akkor jó az adept vagy zealot ha sok van.
-
trialboj
őstag
3400+ mmr ról indultam, tossal.
Az lehetett a gond, hogy előtte való napokon szinte csak nyertem, és egyre feljebb kerültem, majd tegnap már jóval erősebbeket adott, és amíg vissza nem estem 3300ra, addig nem sikerült semmi
A taktika változó, gyakorlom a disruptort, szóval ha eljutok addig akkor azt készítek, de az early aggressiont is próbálgatom, szóval az elején általában, 2 gateway majd 2 adept, amivel gyilkolom, majd még 2 adept, és csak után második bázis.
Nem mindig sikerül jelentős kárt okoznom, de ez mg nem az a liga, ahol 1 percel elkésett bázis, már a vesztemet jelenti. Főleg hogy később is szoktam droppolni, és szerintem ott bőven behozom azt a hátrányt amit az elején esetleg összeszedtem. Illetve mint mondtam úgy kaptam ki, hogy nagyon elvertek. Szerintem nem sikerült eléggé koncentrálnom 110apm megvolt a legtöbb meccsen (ami nálam a top), de valahogy mégis rossz döntéseket hoztam.Zerg talán 3x is agyonvert korai roachokkal, úgy hogy láttam mit csinál, de nem tudtam kivédeni. Pl ez ellen most sem tudom mit kellene csinálnom. Se az overcharge sem a forcefield, nem ment meg, még időt sem tudok húzni vele, mert a raveger, szétcsap perc alatt.
-
trialboj
őstag
Most nem tudom hogy rossz napom van-e vagy direkt szivat a szerver, de 6 meccset toltam ma, mind a 6ot elvesztettem, 200mmr pontot buktam, és csak nem képes olyat adni akivel játszni tudnék.
Az utolsó 3 7 perc alatt gyilkolt meg. Alapból könnyen túlteszem magam a vereségen, de mikor többen úgy törölnek el, hogy a seregük szinte alig szenved veszteséget, és nem értem mit rontottam el, olyankor nehezen sikerül feldolgozni, hogy eddig miért ment ilyen jól, és most mitől nem jön össze semmi.
-
Apollyon
Korrektor
válasz trialboj #47777 üzenetére
Szerintem meg a kampányok is bőven jók, legyen szó az sc+bw-ről vagy erről a 2. részről, a sztori miatt is érdemes vele játszani, mert eléggé odaver, és azért ez nem egy mai történet. Az SC pedig ma már legendás játék. Persze nyilván nem mindenkit érdekel a sztori, engem lekötött eléggé minden rész.
Mondjuk én tuti nem adtam volna 10K-t egy részért anno amikor megjelentek, azért is halasztottam ennyi évig, a három egyben már megérte. Most meg már legalább a szerveren is van hely , és nem változtatják már olyan durván a unitokat mint anno ahogy olvastam.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
trialboj
őstag
Én kb 7k ért vettem emagról, persze ebbe lehet csak a toss kampány van benne.
Viszont nem értem, hogy miért olyan jó azt tolni. Az ai taktikái 2-3 játék alatt kitalálható, és könnyen kijátszható. Tehát ha elég jó vagy nem túl nehéz brutálon végigpörgetni.A multi része sokkal érdekesebb, szerintem, mert ott minden játék más, még ha pont ugyan az a taktika akkor is. Lehet csak azért jelent ez sokat nekem mert régen 1 db eredeti játékom sem volt, és abszolút kimaradt a multi, de akkor is azt tartom, hogy igazi emberek ellen király a CS GO/1.6 az SC, és az AC (assetto corsa) is. (mással nem játszom)
-
Apollyon
Korrektor
Két féle Battlechest van. Az olcsóbbikban csak a WoL és a HotS van, a drágábbikban a LotV is, azaz mindhárom kampány. Utóbbit érdemes venni, ha még van. Legutóbb 12K-ért találtam a galaxisban, de úgy látom most nincs csak protoss nélküli.
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Sziasztok
hol lehet a legolcsobban megvenni a jatekot? Jol ertelmezem a leirasokat, hogy a Battlechest-ben mind3 faj kuldeteseit vegig lehet jatszani?
koszi
-
-
Lavar
aktív tag
válasz Apollyon #47772 üzenetére
Én játszok, a multi része sosem érdekelt, csak a kampány, novemberben még egyszer végigjátszottam az egészet annyira jó. Viszont mióta van co-op (idejét se tudom mikor jött be), azóta csak azzal kb. heti 1x - 2x, de ennyiben ki is merül nálam.
Egyébként vagy jött egy patch ami bezavart valamibe, vagy egy új nvidia driver a BF1 miatt, de konkrétan a Mist Opportunities pályán ha megtámadom az ellenfél bázisát a pálya tetején, a rengeteg egység miatt 15 fps-re is leesik a játék. Azt tudom, hogy igényli az erős procit, de nem túlzás ez egy i5 4460-hoz? Minden Ultra-n van, AA on, v-sync off. Ha azt mondjátok ez normális akkor nem is bosszankodom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
A loading screen-t (ami jelenleg egy protoss fej, gondolom a LoTV kampányé) van esély, vagy lesz valaha is megváltoztatni? Szívesebben látnék mondjuk egy Kerrigan-t. Játszik még valaki egyáltalán ezzel a játékkal?
-
trialboj
őstag
Az amcsi szerveren lévő accomat szeretném minél gyorsabban lebutítani bronz aljába, hogy a húgom is tudjon játszani/nyerni. Jelenleg silver közepén van. Mi a leghatékonyabb módszer? Az egyből kilépek rendszer alig 20-30 pontokat von le. Hogy lehet minél több pontot veszíteni? Hosszú játék kell hozzá, vagy sok egységet kell gyártsak?!
Próbálgattam pár olyan egységet amit amúgy nem szoktam. Ezek a disruptorok szándékosan lettek lebutítva? Nincs gyorsbillentyű a deathball kilövésénél... ez azért van mert belenyúltam az alap elrendezésbe, vagy nem is lehet hozzá párosítani? Ha van, mi az alapértelmezett bill hozzá?
Amúgy tényleg nagyon hatékony, terrant szanaszéjjel bombáztam vele, de hotkey nélkül, estem keltem velük.Más:
Láttam hogy kicsit lejjeb a proci kihasználtságáról dumáltatok. Lecsekkoltam és a vid kártyámat maxxon pörgeti de a prpci alig megy 40-60% fölé.phenom X4 965 és sapphire r7 370 2gb vagy valami hasonló Ez azért van mert a gpu gyengébb mint a proci, vagy még megengedett lenne hogy feljebb húzzam picit a grafikát?
-
kovsol
titán
-
hobizoli
nagyúr
Ctrl-Alt-F-re kijon vmi fps szamlalo meg GPU hofok a felso sarokba, de a MEM az ott mit jelent?
a rendszermemoria vagy a kartyan levo RAM haszanalat jelzi?több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz föccer #47759 üzenetére
ez nem igaz
A64 2003-ban jott ki, mar akkor lehetett tudni, hogy lesz belole 2-4-6-8core FX is a kikukazott Opteronok-bol
A64 X2 2005 majusi megjelenesu
2002-ben egy dual K7 2400+ (2x2GHz) workstation gepem volt
ket fizikai K7 Athlon MP CPU egy MSI K7D-Master-L alaplapban, 1Gb DDR266 ECC RAM-l, dikk:de meg a Pentium-D is 2005 megjelenesu, nyilvan a fejlesztok mar elobb is kaphattak ES peldanyokat
a SC2 meg 2010-s game
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
törölt tag
Igen, most telepítettem, de a "megoldás" sem hozott megoldást. Feltettem a 10 megás file-t, aztán a 100megásnál már szintén keres a végtelenségig...
föccer nálam a Legacy of the Void van fent, az már nem az első verzió
Továbbra is az a fő baj, hogy csak 1 magot használ
Végülis van olyan beállítás, amivel tartani tudja a 30 fps-t ( ) de az ezért mégis non-szensz.Találtam egy "ultimate guide-ot" a beállítások összehekkeléséhez... de azért elég gyász, hogy nincs megírva rendesen a game [link]
Próbáltam +4GB RAM-al, Win10-en Win8.1 helyett, kompatibilitási módban, 32biten, sehogy nem lett jobb
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #74018560 #47760 üzenetére
Kapott valami pachet? Biztos vagyok benne, hogy megjelenéskor még csak 1 magot volt hajlandó rendesen terhelni. Mondjuk már annak is jó sok éve, úgy néz ki lemaradtam, mint borravaló.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Zoz
őstag
válasz #74018560 #47757 üzenetére
Az a 8.1-et most telepítetted? Ha igen, akkor érinti a "Windows Update végtelenségig keresi a frissítéseket és közben zabálja a procit meg a ramot" probléma.
Megoldás itt. -
föccer
nagyúr
válasz #74018560 #47758 üzenetére
1 magra van megírva a játék. Amikor elkezdték fejleszteni az SC2 motorját, akkor még kanyarba sem voltak a többmagvas processzorok hétköznapi használata.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz #74018560 #47740 üzenetére
attol fugg mekkora a felbontasra nativban a monitornak
en is jatszottam 560GTX-l 1920-ban minden High-n (1920-s a monitorom), de azert a 750Ti gyorsabb siman
mondjuk RAM is 1Gb helyett 2Gb van rajta, ezen is mulhat
a gep tobbi resze meg ugyanazA64-II-X4-631 2.6GHz (4core), 8Gb RAM, 750Ti 2Gb
több drón kell ;P
-
Apollyon
Korrektor
válasz #74018560 #47744 üzenetére
Nincs vele gond. A legtöbb helyen engedi a high beállításokat, fizika pl. ultrán van, igaz az élsimítás meg árnyékokat stb. kikapcsoltam mert úgyse látszik viszont sok fps-t visz. Azért később majd lesz külön vga, de most így is abszolút játszható. Lassan 7 éves már a játék...
-
Apollyon
Korrektor
válasz #74018560 #47742 üzenetére
Azzal nem lesz gond Én jelenleg egy i5 6500T-vel nyomom, a beépített igp-jével videokártya nélkül. 1680x1050-ben kampány 100+fps. Multiban 2v6-oztunk haverral gépek ellen, unitlimit nélkül, a 200 zerglingje kicsit beakasztotta a gépem amikor ráküldte őket az ellenség thorjaira (Egy pár pillanatig 4-5 fps) Komolyabb kártya inkább a grafikához kellhet, de ahogy mondták a CPU lesz kevés, akármid is van. Sajnos nem igazán használja ki a játék a sok magot.
-
pc360
addikt
Hi!
Hogy is van ez a meghívós dolog? Létezik még?
Adott egy Wings of Libery original, és 1v1-eznék valakivel.
Milyen limitációi vannak a dolognak?Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
föccer
nagyúr
válasz #74018560 #47737 üzenetére
Gtx650 van a gepben es a 1v1 ben nincs gond 2v2ben csak akkor erzek fps dropot ha sokan vagyunk a palyan unittal. Kampannyal nincs gond.
-
törölt tag
Faternak építek egy gépet, fel akarom tenni rá neki a SC II-t is
Proci meg memória van már; az a kérdés, hogy milyen VGA-t vegyek bele neki? Valszeg semmi mással nem játszana. 1080p high (nem max) beállításokhoz ajánljatok vmi best buy megoldást (használt is lehet). -
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
föccer
nagyúr
válasz Apollyon #47732 üzenetére
Ahogy Lendova is írja, csak a kulcs a lényeg. Csinálsz accountot hozzáadod a játékokat, letöltöd a battle.net klienst, belépsz és azon keresztül letöltöd és telepíteda játékot.
üdv, föccer
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Nincs battle.net accountom, viszont tervezem beszerezni a három részt. Itt ha jól látom mindhárom rész egyben 12 ezer Ft: [link]
A probléma, hogy nincs optikai meghajtó a gépemben, szóval szereznem kell egyet, vagy csak a kulcsok a lényeg és le tudom tölteni hivatalos forrásból a játékokat?
-
trialboj
őstag
Hű de nagyon kihalt ez a fórum, azt gondoltam hogy néhány szó csak esik majd az új frissítésről a multival kapcsolatban.
EGy ideje nem toltam, de remélhetőleg a héten lesz idő és kedv is. Meg is kukkantottam hogy mi a helyzet, és azt láttam hogy összehozták ami néhány hónapja még csak teszt üzem volt. Csak annyit csekkoltam hogy az adept árnyékának a látókörét lehúzták 2 re, tehát kb hasztalan de gondolom ez azt jelenti hogy a többi módosítást is beépítették amit tervezek, pl kinyírták a tankivacet, stb.Valakinek vélemény erről? Kicsit idegesít hogy legyilkolták az adept képességét, de az is igaz hogy 10/2 meccsen tudtam valóban hasznos dologra használni, szóval a többi ellenfél gyengítése lehet többet segít mint amennyit ez elvett.
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Az mitől van ,hogy az Evil Awoken misszió után nem tudok továbbmenni? Lepereg a videó, és utána visszadob a főmenübe, ahol csak új kampányt lehet kezdeni.Oké, leesett. Az csak az epilógus volt, a kampányt külön kell indítani.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Eyesis
őstag
válasz hash99 #47727 üzenetére
Rendben, akkor nem halt ki, csak a legendásan StarCraft mániás Korea-ban gurult el a gyógyszer
http://www.pcgamer.com/why-koreas-starcraft-ii-scene-has-crumbled/Eyesis
-
hash99
senior tag
válasz Eyesis #47723 üzenetére
Nem fogom éltetni a blizz-t mert tényleg el anyagiasodtak és egyre kevesebb a tartalom.
Azt azért nem mondanám hogy az sc2 kihalt.
A múltban is és a jelenben is az egyetlen rts ami esport szinten van. Régen volt még warcraft. Ja hogy az is blizzard...
Sajna ez van úgy tűnik más nem tud normális rts-t csinálni vagy maga a műfaj haldoklik nem a játék.
És van verseny bőven. Kb. minden hónapra jut egy nagyobb offline verseny. Onlineból meg van minden héten több. Tény hogy nem egy LOL vagy DOTA játékosbázis és díjazás de erről nem a játék minősége tehet szimplán az a műfaj jobban fekszik a tömegeknek.[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz Gery9112 #47725 üzenetére
Sajnos nagyon nehéz ennél gázabb kiadót találni, talán az EA gázabb...
Ugye már Blizzard mint olyan nincs is, csak Activision Blizzard...A multit pedig nyilván úgy lőtték be, hogy a profiknál ki legyen balance-olva, ennek örülni kéne...
Engem az háborított fel állandóan, amikor azért nyúltak a balance-hoz, mert a common játékosok így meg úgy...
A common játékosoknak meg ott a ranking system... Én csak nagyon ritkán játszom nálam sokkal jobb, vagy sokkal rosszabb játékos ellen. Nyilván én szórakozásnak tartom ezt, és nem célom, hogy a legjobb sc2 játékos legyek a világon...A WoL kampány jó volt, a HotS talán még jobb, de ez a VoL már lapos volt... Nova-t meg kihagyom....
Eyesis
-
Gery9112
őstag
válasz Eyesis #47723 üzenetére
A véleményed a Blizzardról csak osztani tudom, régen volt már h bekockított a warcraft 3, ahhoz képest a starcraft 2 sztori eléggé....gyenge. Amit mondtam a fizetős tartalmakat illetően szerintem is gusztustalan de még mindig nem annyira arcpirítóan gusztustalan mint a többi kiadó.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Zoz
őstag
válasz Gery9112 #47721 üzenetére
A multit úgy szervezték át (a HOTS megjelenése idején), hogy a nem profi játékosoknak nem sok esélye maradt, és szépen lemorzsolódtak, ahogy pl én is. Innentől minket csak a single érdekel. Ezért aztán Novát hamarabb megvettem, mint a Voidot, mert az utóbbira sajnáltam a teljes árat. Pedig a HOTS-t még előrendelésben vettem meg.
-
Eyesis
őstag
válasz Gery9112 #47721 üzenetére
10 ev utan mondjuk jogos lenne, de ez egy epp egy eves jatek konyorgom, es a wol utan azert annyira sok effortba nem kerulhetett a hots es a lotv...
Tegyek ingyenesse, akik freet tolnak legyen nekik csunya a jatek, kolthessenek ra, de pl nekem eddig 60e korul van az sc2 az accountomon, ebbe ferjen mar bele, hogy megunhassam...
Amugy is a lol megevett mindent kb ami verseny... Sc2 mar kb pont kihalt, legalabbis nem sok verseny van mar, es a dijazasa sem kiemelkedo, aki meg komolyan gondolja, az nagyon stresszes uton juthat a tuz kozelebe...
Na mindegy, en meg tartom magam az elveimhez... Ez nem egy freemium, amit amugy is ruhellek, ez egy ko kemegy a kategorias arcimkes jatek, amit megvettem... Ebbe ne legyen reklam se... Ez a nova, meg az a sok hulyeseg allandoan az arcomba van tolva...
Szerintem nem korrekt amit a Blizzard csinal, es mar nagyon kiszerettem a cegbol....
Eyesis
-
Gery9112
őstag
válasz Eyesis #47720 üzenetére
Én megvettem a Nova küldetéseket :-D. Szerintem a kampány küldetései eddig elég változatosak, az átvezetők, szinkronhangok minőségiek. Számomra megérte a 15 eurót a teljes pack...viszont commanderenként fejenként 5 euro már valóban nevetséges. Totalbiscuit-nek volt erről egy videója és az ő gondolatmenetével is egyet lehet érteni. Azt taglalta, hogy az erős multival rendelkező játékokat manapság eléggé gyorsan leváltatják kiadók a folytatással vagy alapból kevés tartalommal és még kevesebb támogatással dobják piacra (ea star wars battlefront pl.) és ezért vannak akik nem mernek játékot vásárolni. A Blizzard pedig elég nagy szeletet birtokol a pc-s kompetitív címek terén és sokan jelezték h fizetnek is akár tartalmakért csak, hogy a szóban forgó játékot életben tartsák és jöjjenek hozzá a tartalmak, javítások.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
TBT
addikt
-
törölt tag
Pár napja beszereztem az új részt és érdekelne, hogy esetleg valakinek lenne kedve co-op játszani?
-
TBT
addikt
Új Co-op Commander - Alexei Stukov
+ még ebben a hónapban érkezik az utolsó fejezet a Novás küldetéscsomagból:
-
Klemice
senior tag
válasz EmptyParadox #47714 üzenetére
köszönjük szépen!!
-
Klemice
senior tag
válasz ertewrtewrtw #47712 üzenetére
detto
-
Eyesis
őstag
-
hash99
senior tag
válasz kovsol #47706 üzenetére
Igen régebben koreaiak is indulhattak a WCS szezonzárókon. Az új rendszer szerint már nem. Ezért van külön már a két wcs pont lista mert a régi rendszerben ha emlékeztek 16ból 15 koreai volt a blizzconon.
És igen régen indultak külföldiek is koreai versenyeken amikor még lehetett de senki se tudott nyerni 16 éve. Az meg még broodwar volt.
-
hash99
senior tag
válasz wjbhbdux #47704 üzenetére
Igen egy amerikai és 2 európai mehetett értelem szerűen saját selejtezőn tehát európai és amerikai játékosok ellen kellett bejutni.
Viszont a versenyen Neeb egy mapot vesztett összesen. Nerchio és Marinelord a csoportból sem jutottak tovább.
És protossként elverni Zest-et és Stats-ot akik a világ legjobb tossai azért elég nagy eredmény. Döntőben meg 4-0... Hello szia korea.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest