-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz Gery9112 #47725 üzenetére
Sajnos nagyon nehéz ennél gázabb kiadót találni, talán az EA gázabb...
Ugye már Blizzard mint olyan nincs is, csak Activision Blizzard...A multit pedig nyilván úgy lőtték be, hogy a profiknál ki legyen balance-olva, ennek örülni kéne...
Engem az háborított fel állandóan, amikor azért nyúltak a balance-hoz, mert a common játékosok így meg úgy...
A common játékosoknak meg ott a ranking system... Én csak nagyon ritkán játszom nálam sokkal jobb, vagy sokkal rosszabb játékos ellen. Nyilván én szórakozásnak tartom ezt, és nem célom, hogy a legjobb sc2 játékos legyek a világon...A WoL kampány jó volt, a HotS talán még jobb, de ez a VoL már lapos volt... Nova-t meg kihagyom....
Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest