Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Goblin12 #52550 üzenetére
Nem kell naponta vagy hetente, csak értesülj az új sale akciókról. E-mailben is el küldik ha van accountod.
Arra vigyázz hogy vannak olyan hajók amiket a szürke piacon tudsz mrgvenni olcsón csomaggal (tehát játék is benne van)de nem lehet upgradelni őket. Én pl a sabre ravenről tudok ami így működik.
Jó mondjuk lehet az nem is lti. Hm. Mindegy akkor.
-
cskamacska
addikt
válasz Goblin12 #45570 üzenetére
"Years ago we stated our intention to support DX12, but since the introduction of Vulkan which has the same feature set and performance advantages this seemed a much more logical rendering API to use as it doesn't force our users to upgrade to Windows 10 and opens the door for a single graphics API that could be used on all Windows 7, 8, 10 & Linux.
As a result our current intention is to only support Vulkan and eventually drop support for DX11 as this shouldn't effect any of our backers. DX12 would only be considered if we found it gave us a specific and substantial advantage over Vulkan. The API's really aren't that different though, 95% of the work for these APIs is to change the paradigm of the rendering pipeline, which is the same for both APIs."
Leborulok nagyságuk előtt. Igaz, ez egyszerűen józan paraszti döntés, Vulkan alatt teljes lehet a platform függetlenség, DX12-vel meg a Win10 nyomorához kötötték volna magukat.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Goblin12 #42907 üzenetére
Jó kérdés. Nem látunk bele CR fejébe, márpedig a cikk megerősítette azt amit eddig is tudtunk: mindent ő dönt el, minden rajta múlik. Ez egyszerre átok és áldás. Ha nem ilyen lenne a vezetési stílusa, akkor sosem jutottak volna idáig a "can't do it , it is impossible" hozzáállás miatt, amire a cikk is sok példát idéz. Viszont sokszor meg hónapokat veszítenek azzal, hogy nem lehet meggyőzni arról, hogy amit elképzelt, az nem működik, vagy ténylegesen megvalósíthatatlan, és ilyenkor félremegy az egész fejlesztés. Vagy a túlzott központosítás miatti félreértések és elbaltázott kommunikáció miatt, mint az Illfonic esetében is történt.
Rengeteg dolog ment félre és rengeteg muka, idő, pénz ment veszendőbe a fejlesztés során; ugyanakkor forradalamian új dolgokat másként végrehajatni nem lehetséges; próbálkozni, kísérletezni kell, nincs kitaposott út, nincsenek sablonok, nincs jól bevált, rutinból használható engine, és a munkaerőt is lehetőségeinek és képességeinek határáig kell hajszolni, hogy kilpéjenek a komfortzónából. Megértem mindezt, de ezzel együtt nem lehetett túl kellemes ott dolgozni. Bár a cikk azt sugallja, hogy az utóbbi idóben már viszonylag egyenesbe kerültek, kezdenek a dolgok bejáratódni, kialakultak a szerepek és munkamenetek és nem egy "vadlovat" ülnek meg. CR vezetési stílusa viszont megkerülhetetlen állandó a képletben.Mindenesere jó és alapos cikk, kritikai nézőponttal. Nem egy gyűlölködő hater zagyvaléka, végre. Amit talán hiányoltam, az a közösségek kialakulásának kérdése, egyrészt az elvakult hívők oldala, másrészt az elvakult gyűlölködők oldala. Sosem értettem, miért pont ez a project vált ki ilyen érzelmeket, és miért van annyi cinikus troll, vagy zsigerből gyűlölő, racionális érvekre érzéketlen acsargógép körülötte. Erre ez a cikk sem tér ki, nem ad magyarázatot.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
PhilBrick
őstag
válasz Goblin12 #42902 üzenetére
Végigolvastam bár tényleg rettenetesen hosszú:
- hatásvadász a cím, de valóban a problémákra koncentrált a cikk
- a történeti részt elég érthetően írja le, számomra volt benne új infó is. Ilfonic események pl.
- a felmerült akadályok érthetőek, CR magyarázataiban viszont néha kételkedtem.
- a vége is jó, a kulcsszó a túlvállalás. A játékipar szinte mindig többet tervez, mint amit sikerül megvalósítania. (Fable, Watch Dogs, stb)Lényegében azt már mindenki elismeri, hogy valami egyszer lesz a Star Citizenből. Egy különleges koncepció, art és techdemo biztosan. A szórakoztató játék még kétséges.
-
veterán
válasz Goblin12 #42902 üzenetére
Nem olvastam bele (túl hosszú így hajnali 1 körül ), de láttam redditen hogy a clickbait név ellenére egész korrekt kis cikk. Meg hogy mostanában egyre inkább átmentek a cikkek a doom cikkek a normális, "meglátjuk mi lesz, de nem is rossz" jellegűekbe.
"First off I would like to express some irritation with Kotaku’s continued insistence on clickbait titles. A much better, more accurate title would have been “Star Citizen: Inside the Development of the World’s Most Ambitious Game” or simply “A View Inside the Development of Star Citizen”.
Regardless, I am much more interested in discussing the content of the article."
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Goblin12 #40877 üzenetére
Dehogynem, amikor Chris Los Angelesben van, akkor mindig leforgatnak pár részt, de nem tudom, hogy mikor utazik oda vissza.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Goblin12 #40719 üzenetére
Ahogy ttamás is mondja, ezt még nem tudni. Egyrészt illúzióromboló a több száz méteres hajókat 6-10 emberrel irányítani, másrészt ugye technikailag limitálva van az instánként elérhető játékosszám.
Ha jól emlékszem, az elképzelés az, hogy minden hajót lehet majd egyedül irányítani, csak lesznek dolgok, amiket a fedélzeti computer még egy NPC-nél is rosszabbul, vagy egyáltalán nem lesz képes végrehajtani. Szóval amíg minden jól megy, addig el tudsz navigálni egy Idris-t is a kapitányi székből, de a pajzsokat már nem fogod tudni olyan részletesen testre szabni, mint a kihelyezett terminálról. Már nyersz, ha oda NPC-t helyezel, aki nem a leghatékonyabban, de legalább el tudja végezni a feladatot. Még jobb, ha egy játékos van ott.
Aztán van az úgynevezett maximális létszám, amit elvileg a hajó létfenntartórendszere fog megadni, az űrben ugyanis szükség lesz levegőre, fűtésre, vízre, szóval az emberek ellátására, ami szintén limitált.
A problémám az, hogy nem tudjuk jelenleg mi van megadva a ShipStats-nál, mint "max crew". Elvileg a max legénység, ami a hajó 100%-os működtetéséhez kell és kész, de nem tudni.
(#40721) Goblin12: Ez is érdekes dolog. Az elképzelés az, hogy a hangárok elérhetősége függ a térségtől. Revel & York luxushangárak csak a legfrekventáltabb környékeken/bolygókon lesznek, míg AeroView inkább az iparosabb/polgáribb környékeken, SelfLand pedig a lepukkantabb kistelepüléseken. A VFG azért érdekes, mert aszteroid hangár lévén mindezeken kívülálló helyeken lesz megtalálható, vagyis ahol semmi település, vagy legalábbis bolygó se található. Elvileg te választhatod majd ki, hogy hol legyen a hangár, de minden hangár lehetséges pozícióját a fenti irányelvek fogják limitálni.
A hangár és közvetlen környéke külön instance-ot képez majd, ahova csak a baráti csoportok léphetnek be. Idegen játékosokkal már csak akkor találkozhattok, ha a hangárt elhagytátok és public space-be kerültetek. Legyen az a világűrben, vagy a bolygófelszínen/városban.
Emlékeim szerint úgy 2.7-8 környékére van belőve egymás hangárának látogatása, mivel a persistence egy továbbfejlesztéséről/nyúlványáról van szó, így mindenképpen azután fog jönni. Gondolom együtt kell majd beszállni a liftbe és aki indítja, annak a hangárába fogtok érkezni. Ott már töltés se lehet majd a persistence miatt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ttamashu
aktív tag
válasz Goblin12 #40719 üzenetére
Ezt még szerintem a fejlesztők sem látják tisztán.
Az már biztos, hogy a nagy katonai hajókon kell majd a legtöbb ember.
Teljesen hipotetikus Javelin példa, miért nehéz ezt megbecsülni:
-Lesz jó néhány manned turret-je. Kérdés hogy ezeket milyen arányban érdemes játékossal megtölteni NPC helyett.
-Pajzs is sok különböző "pikkelyből" áll majd, nem tudni pontosan mennyiből, ha van 30-40 is akkor ezt valószínű 2-3 ember hatékonyabban fogja tudni kezelni mint egy.SZVSZ a legnagyobb általunk birtokolható hajók is már nagyon effektíven működnek majd 20emberrel. Nem szabad elfelejteni hogy minden posztot izgalmasnak változatosnak próbálnak majd megcsinálni, ezért nem lehet a végtelenségig bontani őket. Békés célú hajóknál meg én 10 főnél nagyobb legénységet sehová nem várok.
Tea az élet!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Goblin12 #40683 üzenetére
Amennyire én tudom, az a "baj", hogy első körben a Single kampányt szeretnék megcsinálni, mert az hivatott bevezetni a világba, "betanítani". Mivel ez sztori alapú, így szinte teljes hírzárlat van érvényben gyakorlatilag arról, amin a stúdió zöme dolgozik. Mindezt azért, hogy ne rontsa el a játékosok "first experience" élményét. Pl anno az a szivárgás nem keveset rontott a dolgokon, mert már tudjuk, hogy van 2km hosszú hajó is. Pedig milyen durva lett volna ezzel a játékon belül szembesülni... Ugyanez persze áll az összes nagy Vanduul hajóra. Ami akkor ott nagyon tetszett, az akkor is nagyon tetszett volna, mikor in-game látom elsőnek, de ez az élmény számomra már elveszett.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Goblin12 #40683 üzenetére
Gyorsan átpörgettem, lehet még pár dolgot csinálni, meg van Arena Commander, ArcCorp, Hangár modul. De a 2.3-mal nem fogsz heteket elszórakozni, tartalom még nincs nagyon benne, a játékmechanikákat pakolják most be, meg tesztelik, hogy működjön, aztán utána jöhet a tartalom
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Szőrös
veterán
válasz Goblin12 #40678 üzenetére
Mivel nem jelent meg ezért nem is értek el még semmit.
Amúgy is scam az egész, ülnek a seggükön, mutogatnak mindenféle marhaságot aztán egyszer csak bejelentik, hogy ennyi volt.
És ez most nem szarkazmus volt a részemről.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
válasz Goblin12 #40678 üzenetére
a stretch goals arról szólt hogy adott összeg elérésénél milyen extrát fejlesszenek be az appba, nem az hogy már elkészült. Tehát az hogy 63 millióig tartottak a goal-ok, csak annyit jelentenek hogy nem tűztek ki több goal-t, nem azt hogy ezek mindegyike már el is készült
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #27049 üzenetére
Jelenleg csak dísz, de az a cél, hogy minden ami most a HUD-on van, az oda kerüljön, és pár olyan dolog, amit nem kell gyorsan használni, mint a lámpák fel-le kapcsolása a műszerfalon kezelhető gombokra fog kerülni, amire rá kell nézni, és akkor kap egy körvonalat, hogy ha rákattintasz, akkor a pilóta odanyúl, megnyomja és bekapcsolja a lámpákat. Legutóbb ezt mondta Chris, hogy így képzelik el a megvalósítását. Az Aurorán már alkalmazták részben ezt a megoldást, valahogy így néz ki most: [link]
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #27042 üzenetére
Engem az zavar, hogy a connie eddig nem ezt a képet adta magáról. Oké, hogy most nagyon szép lett meg minden, de eddig a Taurus egy csotrogánynak nézett ki, (bár lehet az új verziójú Taurus is olyan lesz) most meg ha mindegyik variáns ilyen szép lesz, akkor eltűnik egy réteg. De ez legyen a legkisebb problémám, hogy már hozzászoktam valami gyenge kivitelezéshez.
(Amúgy tényleg nagyon ráfért az átalakítás, mert még a tavaly átdolgozott verzió is elég gagyi volt, hogy annyi kihasználatlan hely van benne.)Lehet sajnálni, hogy miért nem elsőre így csinálták meg, de szerintem sokak életében előfordult már, hogy hozzáfogott valamihez, elsőre sem lett rossz, de mikor később újra meg kellett csinálni egyre jobb és jobb lett. Ez mindennel így van, csak az ő esetükben láthatjuk ezt a folyamatot. De én sem akarok belefolyni a fejlesztési kérdésekbe, mert fájjon emiatt az ő fejük.
Azért az sem lett volna semmi, ha a kiadás után jönnek elő ezekkel a hajókkal, mert úgy meg tök jó lett volna látni, hogy jönnek a hírek, hogy az RSI új connie verzióval állt elő, és akkor mindenki arra csorgatja a nyálát, közben a régieknek meg lemegy az ára, és akkor kevésbé pénzesek vehettek volna ilyen öreg használt conniekat, mi meg tökre örültünk volna, hogy a régi után egy ilyenbe ülhetünk át. Volt erről szó, hogy lesznek új hajók, talán új verziók, így kíváncsi leszek majd ez után hova újítanak a connien.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
-
vaakuum
addikt
válasz Goblin12 #16918 üzenetére
Az baj... pedig azt pletykálják, a 9xx szériához lesznek valami gamekuponok nemsokára.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Goblin12 #16404 üzenetére
Jelenleg tényleg nincs VGA-m, csak a 3570k alaplapi kimenetét (ami csak fullhd-t tud) használom a 2560*1440-es monitoron. (Szóval itt a szép monitorom, és még nem tudtam megnézni teljes pompájában a képét ) Akár várhatnék is, de ha jönnek a mostaninál is hiperszuperebb VGA-k, azokhoz gondolom később már ez a proci lesz kevés. (Ezt jelenleg 4.2-ig tudtam felhúzni, de lehet, hogy lekapom a kupakot, és újrapasztázom, hátha kijön belőle a 4.3, nagy szerencsével a 4.4)
Azt gondolom, hogy ehhez a géphez mostanában kellene egy olyan vga, amit maximálisan ki tud még hajtani, és később (kb. 3 évet remélhetőleg még ki fog bírni egyéb beruházás nélkül) ezt az optimálisan összerakott gépet egyben oda lehet adni a gyerekeknek, mert ők is nőnek lassan, és rendszeresen engem túrnak ki, ha valamit akarnak a neten keresni, nézni, vagy esetleg játszani .
Árakról azt tippelem, hogy most vagy 3 hétig még stagnálnak az árak, és október második-harmadik hetétől elindulnak felfelé, mert mikuláskor és karácsonykor mindent el lehet adni jóval drágábban. Utána majd csak február vége környékén várhatok árcsökkenést, ahol érdemes lehet hardvert vásárolni, de addig meg nem akarok vga nélkül lenni, mert a CS-sourcon és az Asphalt8-on kívül szinte semmi nem megy rendesen.
szóval ezért dilemma, hogy 290x vapor, vagy egy ref 980, ami a nagyonlélektani határ, és utána tényleg nem lehet azt mondani a következő 2 évben, hogy gépre kell lóvé a családi kasszából."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Goblin12 #16374 üzenetére
Nincs olyan, hogy "AMD mellett maradnak". Az AMD megkereste őket, hogy vennének egy halom kódot, az nVidia nem. Ennyi. Már jóval az AMD Mustang előtt nyílt titok volt, hogy a SC natívan támogatja a Mantle-t, de emellett benne lesz az nVidia cucca is, és amúgy meg full DX12-es lesz, és az Oculus Rift-et is támogatja, meg a TrackIR-t, meg isten tudja még mit. Támogatnak ők mindent, ez nem az AMD játéka lesz.
(#16376) torz on borz: Mire mejgelenk a SC, már inkább CE4 lesz. Más most "Next Generation Cryengine" van feltüntetve sok helyen.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #16344 üzenetére
Na igen, egy ideje már olvasgatok a témában. Sok sztereó fejesnél van feltüntetve, hogy 5.1, valójában csak egy jó beépített hangkártyájuk van, és azt is olvastam, hogy ezek tényleg jobban szólnak. A Logitech G35 volt az ami először a képembe ugrott, de jobban utána akartam még nézni a dolognak, ha eljön az ideje. Barátságos áron van ez a Roccat Kave, de szánnék rá többet is, ha megéri az árát. Szerintem majd jövő nyárra időzítem, az Oculussal együtt. Most a joystick jön, hogy legyen időm megszokni az alfa alatt, mert gyakorlatilag sosem játszottam így.
(#16343) Volfram42
Hát ha el is tudnád adni, max öt ezer körül. Nagyon lementek az árak.[ Szerkesztve ]
-
-
BlackStorm
csendes tag
válasz Goblin12 #16191 üzenetére
A C olyan hajó amivel a katonákat egyenesen az ellenséges nagyobb méretű hajóra tudod juttatni. Gondolom valami lékelő berendezéssel van felszerelve, hogy meg tudd fúrni a burkolatot.
Az F meg gyors és nagy hatótávolságú vadász.
Csak tippelek de, nekem ez tűnik logikusnak.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Goblin12 #16191 üzenetére
Az F egy hosszútávú / kisérő vadász. Olyan, mint Star Trek-be a Defiant. Kicsi, harap, és van térhajtóműve. Kb Super Hornet fíling.
A C meg egyértelmű, a Redeemer párja. Olyan hajó, ami arra van, hogy más hajókra átszálljanak róla a másik hajó akarata ellenére.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Goblin12 #16182 üzenetére
A hajó egyhelyben áll, csak forog körbe amig mászkál.
Én épp ezt szeretném csinálni, leparkolni egy forgalmasabb bolygó mellett, popcornnal rátapadni az ablakra és nézni a capital shipeket ahogy variálnak a bolygó mellett.A leszállás meg gondolom le van rövidítve kicsit, nem hiszem hogy ha csináltak volna egy 2 órás megközelítés, belépés a légkörbe, lassulás, leszállás videót, azt értékelnék a játékosok.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Goblin12 #16094 üzenetére
Akkor neked elég lesz 2015 Karácsonykor visszanézned. (és ezzel lehet, hogy túl optimista voltam)
Elméletileg lesz Mantle támogatás, de ezen felül nem hiszem, hogy bármelyik gyártó terméke számottevő előnyben lenne a másikkal szemben. Viszont ha DX 12 is lesz esetleg, ott az AMD előnyben lehet, mert a Tier 3 támogatottsági osztályba csak az új GCN kártyák kerülnek, míg az NVidia csúcskategóriája valószínűleg a Tier 2 besorolást kapja meg. Hogy ez a gyakorlatban jelent-e veszteséget, s ha igen mennyit, azt még az iparág szakértői sem biztos hogy tudják jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Goblin12 #16073 üzenetére
Előfordulhat, hogy az Orion ilyeneket, vagy ehhez hasonló kisebb gépeket fog szállítani, amik mennek, bányásznak, majd visszaviszik az anyagot a hajóhoz és belerakják a kívülről is elérhető gyűjtőtartályokba. Véleményem szerint az Orion pont azért platform, mert nem maga a hajó bányászik, az csak egy hordozófelület a bányagépeknek ellenben a Reclaimer-rel, ami maga dolgozza fel a cuccokat. A sok fős legénység is nyilván a bányagépek kezelése miatt indokoltak.
Persze szigorúan szvsz, és pont ezért lehet az Orion még a Reclaimer-nél is nagyobb dög...
(#16078) mrfire: Kizárt dolog, hogy bányász drone legyen, ahhoz túl nagy:
Viszont, ha az Orion elmegy mondjuk 600-800 tonnáig, akkor abba simán belefér 2-4 ilyen dög...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #16077 üzenetére
Valószínűleg bányászdrón lesz a kép alapján (Hmmm, bár droidot írnak, talán egyre megy. Elvégre a drón is csak egy repülni képes robot, és ezen is látok pár hajtóművet.). Akkor meg csak azok a hajók kaphatják meg, akik képesek drónszállításra. A Reclaimer az egyetlen ilyen eddig, amiről tudok.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Goblin12 #16067 üzenetére
Valami ilyesmit képzelj el, csak űrbéli viszonyok között. Önálló űrhajó lesz, amely képes az ércek kitermelésére az aszteroida mezőkön. Több személy kell majd a kezeléséhez, és lesz némi védelme is (ütegtornyok és rakéta elleni elhárítók). Nyilván lassú, lomha gép lesz, de nem kell (és nem is lehet) szállítani. Azt még nem tudjuk, hogy milyen scanner rendszere lesz, tehát képes lesz-e az érc felkutatására is, vagy ehhez más, erre specializált hajókat kell-e majd igénybe vennie. Jó régen mutattak valamivel kisebb, pókszerű bányászjárműveket is, amelyek leszállnak egy felületre (pl aszteroida), de hogy ezekből lesz-e valami, vagy elvetették a koncepciót, azt nem tudom. A Retilator is képes lesz bányászatra a vágókarjával, de az Orion erre a célra sokkal alkalmasabb.
Szerk: amiket linkeltél, ezek a pókszerű izék, ezek nem az Orion, ezekről írtam fentebb, hogy nem tudjuk, ezek bekerülnek-e végül a játékba. Remélem igen.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
RSI Orion: 80m, 152 tonna. Mindezt úgy, ahogy a Reclaimer egykor 70m volt és 120 tonna... Szóval egy egy 400-800 tonnás irdatlan dög.
Elhagyott hajó az, ami annyira tönkrement, hogy nem érte meg elvinni, ezért ottmaradt. Ha valaki kiesik a szerverről, akkor a hajója elvileg elindul a legközelebbi leszállóhely felé.
Ha jól figyeltem 10FTC-n, akkor lesz egy központi szerver, ami matchmaking feladatokat lát majd el, és lesznek lokális szerverek, amik összekötik a helyi játékosokat.
(#16070) mrfire: Ez is egy lehetőség, és nyilván reálisabb is. Vicces lenne egyik nap megtenni egy 2-3 órás utat, aztán reggel kezdeni előröl az egészet.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
Egy szerver lesz, de megkerestem neked a hivatalos választ is
"In Star Citizen there is going to be one persistent universe server that everyone exists on. So you will never be separated from your friends, and if you want you’ll be able to join up and adventure together, you can."Ezen kívül még lehetnek privát szerverek is. Ahogy hallottam szépen lehet majd modolni a játékot, és a különböző modolt verzióknak ilyen külön szerver kell majd.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Elvileg úgy lesz, hogy csak akkor marad ott a hajó, ha nem alkalmas a kilogolásra. Egyszemélyes vadász, amiben nincs ágy. Ha egy nagyobb hajóval kilogolsz, vagy megszakad a kapcsolat, szerintem akkor fellelhetetlen lesz, de majd kijavítanak itt ha mégsem így van, mert erről a napokban már volt szó pont.
(#16069) torz on borz
Én csak megszámoltam a vázlatos térképen, most hány rendszer van. De akkor ezek szerint jön még pár rendszer, annál jobb.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #16063 üzenetére
Remélem is, hogy még hozzátesznek majd rendszereket. Kicsit számolgattam csak az alap adatokból kiindulva. Most 621 ezer polgár van 73 rendszerre. Vagyis 8500 ember jut egy rendszerre. Persze nem játszanak mind egész nap és más-más régióban vannak, arról nem is beszélve, hogy a megjelenéskor jóval többen lesznek. Én azért egy elhagyatottabb rendszerben is számítanék egy kb. ötven-száz főre. A nagyobbakban meg több ezerre, hanem bőven tíz ezer fölötti létszámra.
(#16065) TESCO-Zsömle
Bocsi, ha odaát elsiklottam felette. Elég sok infó röpköd itt is meg ott is.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #16063 üzenetére
Az Orion az egy hajó lesz, ha jól tudom most ez az egyetlen bányászatra specializált hajó, de még semmi más infó nincs róla. Azt hogy más hajókkal hogy lehet megoldani a bányászatot, még nem tudom.
Az Aurorával is lehet roncsot menteni, de úgy ha kiszállunk a hajóból és elkezdjük a szkafanderben sarabolni a hulladékot, sz'al gondolom bányászni így is lehet talán, de ezt azért mégsem nevezném annak, ahhoz képest amit a az Orion fog művelni egy lelőhelyen, vagy a Reclamier egy roncsmezőn.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Goblin12 #16056 üzenetére
A map véges lesz. Itt egy vázlatos kép, de még nincs végleges.
Sz'al olyan, hogy megy egy csapat 5 rendszert nem jelent semmit. Láthatod, hogy nincs olyan sok rendszer, hogy el lehessen veszni bennük. Szerintem csak idő kérdése mikor találnak rá egy ilyen lehorgonyzott csapatra. Én inkább rövidebb periódusokban képzelem el a bányászatot, illetve olyan védelmi módszerek mellet, hogy a környező rendszerekben otthagynak egy-egy hajót, ami próbálja letapogatni ki tart a nagyobb bányászó brigád felé. De ez a része már teljesen ködös számomra. Amúgy ha jól megcsinálják, akkor egy naprendszeren belül is jól el lehet majd veszni.
Egyszer játszottam egy hasonló játékban, ahol a bányászatot a randalírozók nehezítették meg. És mikor csapatban mentünk a helyszínre a nagyobb feltűnés miatt hamar ránk is találtak. Míg ha egyedül sunyiban több kör alatt végeztem a munkát, még hatékonyabb is voltam, mint csapatban (nyilván ez a csapattól függ). Nem kockáztattam nagyot és a kitartásnak is szép eredménye lett.
A kalózok ellen a leghatékonyabb védelem, amit eltudok képzelni, az a túlerő.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Goblin12 #16013 üzenetére
Én csak fordítok, semmi több.
(#16016) batai15: A Connie legnagyobb előnye, hogy mulifunk hajó. Nincs konkrét specializációja, így bármilyen célra fel lehet szerelni.
Személy szerint nekem nem jön be a formavilága, no de nem is tetszhet mindenkinek. Viszont én a helyedben inkább vennék egy kezdő-csomagot, aztán megvárnám míg kijön a Carrack és a Retaliator. Utóbbi két hajó lesz a Connie közvetlen riválisa a méretosztályban. Bár a Retaliator felépítését és lore-t tekintve nem túl rugalmas hajó, a Carrack-ról pedig még azt se tudni hogy fog kinézni, de mindkét hajónak lehetnek variánsai, amik kevésbé specializáltak az adott szerepre.
Ráadásul a Carrack Concept Sale 1 hónapon belül itt lehet, ha tartják a 2 hetes ritmust.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz Goblin12 #15713 üzenetére
Hát én 8 évig maya-ztam, nem mondom hogy ilyen szinten voltam, de elég korrekt dolgokat csináltam akkoriban (pl ez vagy ez) Most jobban érdekel a programozás, de lehet hogy még a jövőben hasznát veszem (pl ha játékokat készítek)
szerk: na mindjárt vagyunk 9 ezren (bár elvileg párszáz ezerig nem kellene gondnak lennie)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Goblin12 #15710 üzenetére
Nem a kedvenc játékom, de olyan 1.5-2 éve minden nap beleölök vagy 1-2 órát
Jelenlegi kedvenc a Wasteland 2
Közben gyűlik a nép, mégha nincsenek is csak egy "osztályra valóan"Akkor mit várhatunk? 890 Jump vásárt, egy leleplezett hajót (várhatóan carrick-ot), egy új reklámot... még tudunk valamiről?
szerk: nálam akad (30-60 sec-enként megáll pár sec-re)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Goblin12 #15705 üzenetére
Még szerencse hogy ez nem a pentax topicja, hanem egy játéké Itt laza 30+ emberek vannak
Amúgy nem, a GW2760-as mellé jön még egy GW2760HM is (hdmi változat)...
30 perc, az még egy LoL meccsszerk: de beteg mód jól néz ki ez a 890 Jump... beszarás...Ahogy várhatóan az ára is...
Akkor 4-től "élő chat stream" lesz hsz holnapra (azaz mára )
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Goblin12 #8394 üzenetére
hát a haladás azért itt mindenkinek más lesz gondolom. nekem főleg a csavargás meg a felfedezés a célom, meg azért a kereskedelem - remélem ahhoz pont jó lesz az Avenger. később akarok egy nagyobb de kevés személyes hajót, és ugyanezt folytatni. ha te meg cirkálóra vágysz, akkor meg grindolsz hónapokig.
a lopásra lesz biztosítás azt hiszem, meg elvileg highsecben nem is lophatják el a hajódat, ott nem lehet majd kalózkodni. lowsecbe meg olyan menjen, aki felkészült arra, ami várhatja.
megnéztem már én is, tavaly augusztusi belépéssel #230722. azt hittem, jobb helyen leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Goblin12 #6882 üzenetére
basszus ez durva hír. meg sztem nem is jó, nagyon terjeszkedik a fész, nem szimpi nekem az egész cég.
bár ez a Cukk gyerek jól megcsinálta a szerencséjét a fészel meg kell hagyni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
NomadND1
senior tag
válasz Goblin12 #5216 üzenetére
"Az a kargó tároló igazán érdekes azt látni kellene ténylegesen, hogy hogyan is mutatna, de szinte biztosan meglehetne vele barátkozni, ha épp nincs kargó akkor ezt a teher "lift" szerűséget jól ellehetne rejte a hajóba egy csapó ajtó főlé.
\ |__| / <--- szemből nézet |<-- a két szélső kar ami mozgatná az alsó tálcát \ /-- a záró ajtók
\__ <-- oldal nézet, és mikor ezt becsukja akkor ezt kapnád ¯.¯¯ ¯-ez a kar ¯¯ a dupla meg a tálca a . csak magyarázat segédlet
Na szóval remélem érthető mit próbálok itt elmagyarázni. "
Másodikra sikerült megérteni
Viszont a Magyart és az Angolt ne kombináld, mert borzalmasan bután néz ki
Legyen cargo, vagy raktér, csak kargó tároló ne#5214
A tervező srác tényleg normális, kreatív, de CR-ről egyre az a véleményem, hogy egy öntelt f.sz.
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
válasz Goblin12 #5215 üzenetére
Az a kargó tároló igazán érdekes azt látni kellene ténylegesen, hogy hogyan is mutatna, de szinte biztosan meglehetne vele barátkozni, ha épp nincs kargó akkor ezt a teher "lift" szerűséget jól ellehetne rejte a hajóba egy csapó ajtó főlé.
\ |__| / <--- szemből nézet |<-- a két szélső kar ami mozgatná az alsó tálcát \ /-- a záró ajtók
\__ <-- oldal nézet, és mikor ezt becsukja akkor ezt kapnád ¯.¯¯ ¯-ez a kar ¯¯ a dupla meg a tálca a . csak magyarázat segédlet
Na szóval remélem érthető mit próbálok itt elmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz Goblin12 #5160 üzenetére
Nekem a lenovo y580on majdnem ugyanúgy fut ugyanolyan beállításokkal mint az asztalin. Szóval erősen optimalizálatlan még a dolog.
2000euro[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
vagabor
aktív tag
válasz Goblin12 #5111 üzenetére
Szerintem biztos nem, ez eléggé felrúgna egy két szabályt. Meg a játékmenet sem lenen kiegyenlített, mindenki csak hajót akarna lopkodni. Azt tudom elképzelni hogy akkor bounty kerül a fejedre, és mehetsz bújkálni. Esetleg még az is lehetséges, ezt azt hiszem valahol olvastam is, hogy a lopott hajóra a feketepiacon lehet valami másik gyáriszámot venni. Szóval röviden, lehet hogy lehetséges lesz, de nem lesz könnyű a lopott hajót megtartani. (remélem)
(#5106) Diopapa az a Coni tényleg nagyon szép. A hajó tulajdonságait elnézve, mivel nagyon sokrétű hajók is vannak (moduláris stb) sajna nekem is van egy rossz érzésem hogy ezt nagyon sokáig fog tartani multiba átültetni. Ez nem egyszerűen csak egy textúra amire rálogolsz és utána repkedhetsz, hanem benne! mászkálsz, a műszerek működnek stb. Hosszú év lesz valóban.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest