Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz #45997568 #51281 üzenetére
Kaja - pia - nők? Ne tréfálj, én kultúr-Fed vagyok!
Hmmm... lófej, véresen tálalva, ágyban szervírozva, gondosan letakarva, hogy ki ne hűljön. Az fincsi, nyitáskor ott leszek .Diopapa - Most tényleg be akarsz mutatkozni? Megsértesz!
"Sajnálom, ha betalálva érzed magad Elite ügyben"
Én nem gondolom, hogy betalált volna, pusztán csak annyit jegyeztem meg, hogy inkább ne legyen gyűrött a kiskosztüm, az sem baj, ha táblázat van, de működjön szépen az űrszim rész, hisz ez a lényeg(lásd ED), aztán onnan lehet bővítgetni. És ha ezt Chris bátyó is szem előtt tartatná, akkor én is hamarabb juthatnék hozzá ahhoz a jól megérdemelt ízletes lófejhez.
Az utolsó mondatodat tekintve pedig teljes az egyetértéstom5598 - A "kész" alatt természetesen én is a kiadhatóságot, megjelenést értettem, elnézést, ha nem fogalmaztam pontosan
K.Andras.Vfx - "ígérve a csillag is az égről és egyiknél sem tudod, hogy melyik évtizedben fog megvalósulni"
Ebben kétségtelenül van igazság, ezt sosem tagadta senki, de attól még tény ami tény: az ED négy éve élvezhetően működik(de ezt inkább az ED topikban kéne, ha kéne...)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest