Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
Az Oovee meg a Steam pont a DLC eladásokból szeretne profitálni akkor gondolod hozzácsapják a neten keringő térképeket? A moddolást akarják kizárni ezért szarakodnak a szerverrel , ebből kifolyólag mindeki megszívja. Mellesleg a legegyszerűbb térkép is normálisan működik és nem úgy mint a The Pit. Továbbá azért ők se hülyég hogy ne lássák ezeket a mapokat nem nem 2 nap alatt rakták össze, ráadásul úgy hogy nincs is közkézen a térképszerkesztő. Ma is fentűnt egy új map (tegnapi szerkesztési dátummal), ráadásul az orosz srácok ott 'felejtették' mellette a prebuild fájlokat is, editor persze nincs.
A fórumra már tegnap kitették hogy dolgoznak a 'hiba' elhárításán, csak úgy elég necces hogy pont a kizárt fejlesztők nélkül teszik ezt.
Nem véletlen az sem, hogy tegnap stabilan megy a multi is, kijött 5 térkép pár órával később már a multi lobbyk is nyomatták az új pályákat, ma meg megint minden szar pedig frissítés nem történt.
Tegnap problémamentesen csapattuk 4-5 órát a Sakhalin multiban ma meg az alap mapok crashelnek random időközönként akár single playerben is. Egyelőre Pavelék (gyk. a kizárt fejlesztők) állnak nyerésre, a jelenlegi helyzett meg a Oovee és Steam kombónak köszönhető.
Akinek nem tetszik a dolog az steam és oovee fórumán nyugodtam elküldheti őket a k*rva anyjukba, minél többen teszik annál hamarabb lesz változás. -
Dtomka
veterán
Ma megint megpróbáltam és sikerült a garázsfeloldás. De elég kamu, mert sima plató volt rajta és mikor "teleportáltam" a garázsba akkor ott volt a lerakodás gomb, megnyomva aktivált lett.
(#846) Musicking
Én nem merem nagyon moddolgatni, nehogy gajra vágjam a játékot. Ezek a mapok steam update által nem kerülhetnek bele a játékba?(#847) Macka
Gondoltam, folytatom a játékot, ha már sikerült a garázst feloldanom a level_thepit mapon. Kb 2 perc után le is fagyott...
Remélem mielőbb megoldódik, mert így nem lehet játszani. -
Macka
veterán
Ugy látszik, ez csak minden második nap működik rendesen. Tegnap 2015-ös dátummal semmi bajom nem volt vele, ma megy megint kidobál.
-
Musicking
aktív tag
válasz
Musicking #845 üzenetére
NEW EARTH 2 MAP – SPIN TIRES 2014
SLY ROAD MAP – SPIN TIRES 2014
Mivel ez egy mod , így ajánlott a JSGME (Jonesoft Generic Mod Enabler) és indítás előtt a clearcache használata.
-
Musicking
aktív tag
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking #842 üzenetére
Köszönöm, lehet én vagyok a láma, de nekem nem működött a garázsfeloldás
. Illetve az új map egy k@k@, mert az egyik célt teljesítettem, a másodikhoz (ugyanott van) leszállítottam a faanyagot, és mégis az első célnál 10/8 szerepel
(#843) Macka
Egyetértek! (pedig eddig csak dicsértem a játékot!) -
Macka
veterán
Na, az időátállítás működik, de a reggeli játékom után nem mentett, kezdhetem megint az egészet előlről. Erre van valami megoldás? Már a faszom kivan ezzel a játékkal.
-
Dtomka
veterán
Szánalmas egy játék.....nekem a jármű leesett a semmibe...majd felrobbant....persze repair nincs a legújabb mapon...h a ****...életbe....!
-
Dtomka
veterán
Én korábban az alábbit tapasztaltam. ALT+TAB -bal kiléptem a játékból, mert valamit meg kellett néznem a neten....visszalépve hibaüzenet ablakot dobot fel. Indítom a játékot és a vulkán map mentésem eltűnt. Több órányi játék veszett oda
Ezért kezdtem el az új mapot...ott az egyik cél már teljesítve lett. Remélem az emlegetett hiba nem okoz semmilyen mentés hibát....mert akkor sztem hosszú időre leteszem a játékot. -
-
Macka
veterán
Dátumállitást probaltatok? Steamen azt írjak működik. Én nem vagyok gép közelben.
-
goose87
tag
válasz
FoxiestFox #833 üzenetére
De azért engem érdekelne ha létezik.
-
-
goose87
tag
Sziasztok.
Magyarosítást hol találok a játékhoz?
-
válasz
FoxiestFox #821 üzenetére
Ok, visszavonom a kérdésem.
-
huszar90
aktív tag
Komolyan mondom ezen akkorát nevettem kínomban
Meg ha a Szaturnusz csillag megfelelő pályán áll akkor talán nincs valami kínja. Újra feltelepítettem valamelyik nap a játékot, hogy megnézzem az új pályát. Elindultam az egyik járgánnyal, valahol felborultam gondoltam vissza rakom magam a garázshoz. A kiindulópontnál nekem két garázst ír ki az egyik nem volt felodva nem lehetett rákattintan,i a másikra rálehetett és akkorát crashelt hogy újra kellett indítani a gépem... Úgy felhúztam magam ez sz....r, f...s idegesítő bugos játékon. Nem lehet valahogy a pénzt visszaigényelni ettől a bandától? Alig van ebben a játékban valami de még az se működik normálisan. Mindig beüt valami rejtélyes hiba ami elveszi az egésztől hónapokra a kedvem. Múltkor az hogy multiban ha magyar nyelven volt beállítva a csörlőzéstől fagyott... Eszem megáll
-
Macka
veterán
Sziasztok!
2 napig tökéletesen működött a játék, de ma reggel óta állandóan crashel. W8.1 van fent, Nvidia 970 GTX. A rendszeres semmi változtatás nem történt.
-
Dtomka
veterán
válasz
Musicking #816 üzenetére
AZ új térképen (level_thepit) nem lehet feloldani a garázst. Ezért Az utility és az üzemanyag-os járműnek nagy szerep jut.
SPOILER!
Én ugy fogom megcsinálni, hogy a szerpentinről ha feljöttem, oda viszem a 2 említett járművet, és akkor van repair és üzemanyag is.
Amúgy az új map nekem tetszik! -
MrPetya19
addikt
Megint eszembe jutott, hogy miért utálom a magyar fordításokat.
-
Sziasztok!
Hogy áll a játék pár hónap alatt? Foglalkoztak vele a fejlesztők?
Illetve van már benne hó (nem mod formájában)? -
Dtomka
veterán
válasz
westcoastog #817 üzenetére
Remélem, találnak megoldást.
Egy kis infó, leírás a játékról:
Spintires – off-road szimulátor inyenceknekSpintires....élőben:
С Богом! Переправа КАМАЗа через горную реку -
Musicking
aktív tag
válasz
westcoastog #817 üzenetére
A Spintires csak addig van veszélyben amíg Pavel nem publikálja a fejlesztői készletet , azaz elérhetővé válna a teljes térkép- és feladatszerkesztés, a többit a modderek megoldják az Oovee meg mehet a francba. Nem ez lenne az első játék amit a modderek tesznek teljessé vagy tolják ki az adott játék 'elavulási idejét' (pl. Skyrim, STALKER sorozat, stb). Az utolsó publikus verzió már tartalmazza a mod integrációt, tehát tudja fogadni az új tartalmakat. Itt az átnevezett menü MAP , ebből is látszik az **.stg fájl szerkesztése nélkül nem lehet hozzányúlni a feladatokhoz.
-
Musicking
aktív tag
The Pit garázsfeloldás, a rövid platóhoz , hozzárendel 4 garázspontot
mappahelyesen kibontod a játék főkönyvtárába -
TheGyurci
csendes tag
Sziasztok, jó játékot mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget. Hogyan lehet a kocsiról leszedett rönköket visszatenni újra? Beálltam a rönkök mellé, de így sem sikerül. Esetleg valami ötletetek volna?
Köszönöm,
Gyurihttp://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/28/280546_p5evnlgnp1hxidzd_2014-12-28_00106.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/28/280546_x718gdgoqbfzl5v5_2014-12-28_00130.jpg -
akyyy
senior tag
hanyas a legujabb verzio amie az úly pája is van?
-
Dtomka
veterán
A vulkán mapot választottam, az új helyett. A vulkán tetejéről nem akartam sok üzemanyagot fogyasztani, ezért kerestem egy rövidebb utat
SpinTires - Vulkán (legrövidebb út)
-
Musicking
aktív tag
válasz
SenorGrande #804 üzenetére
Egyelőre nem kell pánikolni mert ez a hír 18-án látott napvilágot, 24-ikén jött a friss térkép ma (25) meg next beta lett az alap verzió.
Az új térképen 2 bug van, inkatív a garázs (másik nincs amivel oldható lenne), és van egy láthatalan akadály bug az egyik úton ami csak eddig a kamaz esetén jött elő (az is lehet az új szikla elem paraméterei kicsit túlnyúlnak). Az hogy nem oldható a garázs az új térképen az nem olyan nagy baj legalább van egy kis hardcore feeling a 800 javító ponttal és a sérülékeny kamaz tankerrel.
A folyamatosan frissülő beták mentései se voltak kompatibilisek egymással, sőt ha a játék járművei közül csak egyet megcserélek már akkor sem jó az előző mentés.
A kézi mentésre már régótavan megoldás a folyamatosan frissülő Spintires launcherrel megteheted, főmenüben lépve alt+tab-al oda-vissza cserélheted a térképenkénti egyéni névvel ellátott mentéseket.
A csörlőgombot még rá lehet rakni a kontrollerre, de az egér emulációt melyik karra akarod rárakni? Az egyik kar az irányításért felel a másik a kamerakezelésért , rakodáskor mindkettőre szükség van.
Ha még mindig igényt tartasz a kontrollerrel való csörlőzésre a 771 hsz alatt ott van a program amivel mindez megoldható.huszar90:
Egyelőre még csak jármű modok vannak, ha azzal rakja tele a lelkes közönség attól még az alapkoncepció nem változik. Majd ha kiadják ehhez a verzióhoz való térkép- és feladatsor szerkesztőt (mert a úgy néz ki a térképfájlok tartalmazzák a pályára vonatkozó feladatot is) majd akkor beszélhetünk komolyabb moddolásról. Viszont a készítők is tisztában vannak ezzel, ha ezt meglépnék akkor a későbbiekben szinte semmit nem tudnának DLC-ként eladni. -
huszar90
aktív tag
De még modokat se lehet normálisan belerakni, hogy legalább a lelkes közönség megtölteni tartalommal ezt az üres vackot!
-
SenorGrande
senior tag
Értettem én, hogy kérdés.
Sokaknak elszállt; de már legalább annak örülhetünk, hogy van külön pályánként mentés. Ehhez is fél év kellett, eddig ha új térképen kezdtél, felülírta a régit, egy "mentés slot" volt. Vagy a garázsmódszer, hogy átnevezed a mentésed magadnak, és mehet a másolgatok-átnevezgetek, mert mikor melyik pályán van kedvem játszani. Manuális mentés nincs, kilépéskor ment automatikusan a játék.
Próbálom szeretni a játékot, de nem megy, és haragszom magamra, hogy kiadtam érte anno 23€-t.
A sok kis sz@rság benne felidegesít; röhej például, hogy még mindig nem lehet a kontroller beállításain módosítani, és még mindig nem tudtak egy getva gombot kiosztani rajta a csörlőnek, így nyomkodhatjuk állandóan a billentyűzetet ez miatt... abszurd a sok kis, egyébként pillanatok alatt orvosolható - butaság benne. Ez például nem lenne több 2 sornál a kódban... -
szacsee
nagyúr
Köszi a válaszokat!
SenorGrande:
A mondat félresikerült... kérdőjelet kellett volna tennem a "lesz ez javítva" mögé..
A játék elég sok kihívást tartogat és 1-1 küldetés megcsinálása a dagonyázás miatt elhúzódhat.. ha közben kapna megint egy jótékony "update"-t akkor lehet nem lenne őszinte a mosolyom.
Addig hanyagolom és mással múlatom az időt, bár most ünnepekkor játékon kívül is van mit tenni.
Ezek szerint nem csak nekem szállt el a single player a mentésem? -
SenorGrande
senior tag
Ma jött hozzá frissítés, egy új - jó bugos - térképpel, ettől mindenkinek elszállt a progress-e.
"lesz ez javítva"
Ezzel kapcsolatban rossz hírem van, nem tudni egyelőre semmi biztosat a játékról, mert a kiadó (Oovee Games) eléggé összerúgta a port a a fejlesztővel (Pavel). Ettől zeng a hivatalos és a Steam fórum is, mindkét fél máshogy emlékszik, és máshogy látja az anyagiakat...
Én már lemondtam a játékról, maximum majd jól meglepődöm/pozitívan csalódom. A 2011-es első techdemo óta követem figyelemmel a játékot, - sajnos - a 2013-as techdemoval jobban szórakoztam, mint a megjelent teljes játékkal. Megbántam a megjelenés előtti, teljes áras vásárlást. Őszinte leszek, életem első (és egyben utolsó!) teljes áras, pre-order-e volt. Nagyon szépek és jók voltak a Kickstarteres ígéretek, ahhoz képest elég gyenge lett a kezdés, és sajnos azóta sem túl erős a folytatás fejlesztés, bugfix téren... Nem tudom pontosan mi az oka, van sok egyfejlesztős játék, ami jóval gyorsabban fejlődik/fejlődött, most meg a vita sem könnyíti meg a dolgot. Ígéretek azóta is volta, nagyon szépek, hangosan csattanóak, de kutya füle sem valósult meg.
Nem mondom, hogy rossz játék, de számomra nagyon-nagy csalódás még mindig! Elég csak megnézni az elmúlt napokban született értékeléseket a Steamen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gregdepo5 károsultjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Direct One (műholdas és online TV)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest