Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Goldmen75 #386 üzenetére
Egy jó darabig még nekem is marad
Ki tudja, lehet, hogy Bada 3.0-is kijön rá
Már csak anyagi szempontból sem éri meg váltani, nem mindegy, hogy 1,2, esetleg 3 év alatt "írom" le az árát
Gondolom, ha a Wave 3 már tarolt, illetve kijött a végleges 2.0, akkor mi is hozzáférhetünk a jelenleg Wave 3 only progikhoz.
-
consono
nagyúr
válasz
Goldmen75 #384 üzenetére
Így van! Engem eddig nagyon zavartak a böszme nagy ikonok, amiből ráadásul kevés is fért el, ezért folyton lapozni kellett... De azt sem bánom, hogy a beállítások egy helyre kerültek, úgy is csak egyszer kell beállítani a dolgokat. A Wave 3 adatlapján az olaszoknál ott a zenefelismerés is, az is megérkezhet még...
Kicsit azt érzem, hogy most már egy csomó embernek mindegy milyen lesz a 2.0: ha sok a változás az a baj, ha kevés, az...
radav: a híváslistával mi a baj?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Goldmen75 #328 üzenetére
Azért, amit írtam: csak a Wave 3 szerepel a támogatott eszközök listáján. Hiába van fent neked a bada 2.0, az kevés.
Szerk.:
Ezt a verziót sem tudod leszedni: Kint Messenger -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Goldmen75 #290 üzenetére
Hát 2.0 KK5 van rajta
Azért kérdeztem mindössze 2X, hogy megéri-e a KK7
És idáig egyszer sem fagyott, és nem is indult újra^^KOPP KOPP KOPP
peter_k: IOS.. Hát, mindent felpakolhatsz rá ez tény, szabad vagy mint a kismadár... DE.. Roppant együgyű.. Nekem hiányzott a lapozható háttér, meg minden... Plusz ez a kötöttség, hogy oké, hogy van 8-16 GB belső memóriád, de nem érheted el, csak az ITunes-on... Nincs olyan, hogy megnézed, mint adathordozót.. Nem jött be..
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
Goldmen75 #211 üzenetére
de 1 Ghz-es...és igazából most már én sem értem, hogy van ez...
kicsit buherálgattam az órajeleket: a default setting dynamic level 2.0-n, de csak 800MHz-n pörög a CPU és max 830-ig tudtam feltornászni (gondoltam dinamikusan skálázza magát 1GHz-ig de nem tudtam rávenni sehogy), tehát fogtam és static level-re állítottam, akkor eléri az 1GHz-et, de gondolom az úgy is marad, még üresjárásban is. Megjegyezném, hogy nem vettem észre különbséget ugyanott laggol, ahol eddig, ugyanannyira. Jó, akkor megpróbáltam levenni 400-ra az egyáltalán nem is akart összejönni, ugyanúgy a 200 és a 100 MHz-es beállítás sem: maradt 800-on.
Tehát maradt a kérdés: most akkor 1Ghz az az 1GHz, vagy csak marketing?
Nem flémelek kivételesen, csak nem értem, hogy miért nem skálázza magát 1GHz-ig... -
Tomajdon
aktív tag
válasz
Goldmen75 #202 üzenetére
Én azon morfondírozom, hogy megéri-e váltani KK5-ről... nincs benne magyar nyelv (nem baj, csak hát mégis jobb
), meg ez sem a végleges. A magyar nyelvet nem lehet belevarázsolni? Mondjuk a BUKI1 fw-ből kivenni, és ezen leírás alapján megcsinálni?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Goldmen75 #191 üzenetére
CPU Overlock/underlock
Nem tudom, hogy miben lesz jobb. Többen azt írták az xda-n, hogy gyorsabb. Viszont ha pl. elutazol, leviheted 400 MHz-ra is, energiamegtakarítás céljából. -
rObika8802
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest