Hirdetés
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyulank
addikt
válasz
Goldmen75 #11233 üzenetére
Futtattam többször. A Kiest is újratelepítettem. Bár most alapból új, mert most raktam fel 64 bites Win7-et. De igazából párszor felismerte, de amint felismerte, be kellett zárni, mert hibát észlelt.
Szóval telepítés után felismeri, de leáll, aztán többé nem ismeri fel.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Goldmen75 #11140 üzenetére
nekem német van és nem Kínában gyártották, rengetegszer eldobtam, be van horpadva elöl-hátul, de a kijelzője pl. érintetlen
Viszont kezdem marhára unnni, hogy a kb. 3 db alkalmazás, ami egyáltalán létezik Badára se működik. GPS és Google maps rakás szar (ezen a gépen én nem fizetek navigációért), net bazilassú, bármivel hajtom. Viszont szerencsére egy vasam sincs, ezért nem is költöm el másik laprecsegőre
-
Silenzio
addikt
válasz
Goldmen75 #11112 üzenetére
Rohadtélet. Ez így nem fair. Nekem 3 hónapba tellett mire az enyém ideért koreából. Belegondolni is szar mi lett volna, ha nem tudom használni...
Amúgy két Bt2-es vagy 2.1-es eszközzel használtam a Wave előtt a fülest, de a Wave-vel volt először stabil. Ezzel kb. hetente egyszer akad meg a zene, a többivel óránként egyszer kb... Fura. Lehet a Wave 3.0-ja stabilabb, erősebb mint az átlag? -
ABal
őstag
válasz
Goldmen75 #11107 üzenetére
Hmmm, furcsa, bár fejhallgatóval még nem próbáltam. Én BT asztali kihangosítót használok az óráimon a szöveghallgatáshoz, amin gond nélkül tudom állítgatni a hangerőt a telefon hangerőgombjait használva. Gondolom, ennek a fejhallgatóval is ugyanígy kéne működnie.
Viszont 1.0 alatt mintha ezt nem engedte volna. -
Bobó_20
aktív tag
válasz
Goldmen75 #11060 üzenetére
az lesz, hogy hirdetem prohardveren meg mindenhol, mert ennyit még nekem is megér, max elajándékozom
nem is a gsmes üzletpolitikán akadtam ki, mert megértem, hogy a kutya sem keresi és nehéz eladni.
(amúgy azt nagy mérgemben nem írtam az előbb, hogy az egyik fickó azt mondta androiddal 25-30 között átvenné de mivel badás...)
engem a samsung töketlensége dühít. így elbaltázni az egész rendszert a supporttal, meg a fejlesztéssel...
őszintén szólva kihajítottam 50k-t az ablakon, mert a telefon használatát csak pár hónapig élveztem, az igényeimnek a csodálatos támogatás miatt nem felelt meg hosszabb távon. a más rendszerű, az enyémmel egyidős telók használt árát elnézve pedig, először a telefont taposnám meg, utána azt aki az egészet kitalálta...mindezt nem bánnám annyira, ha legalább szerettem volna használni mindvégig. így marad a konklúzió, hogy badás telót venni okostelefonnak pénzkidobás...
igaza lett bokrosolajos kollegának a badával kapcsolatban, meglátszik a használt gsm piacon mennyire is veszik komolyan. -
peter_k
tag
válasz
Goldmen75 #10516 üzenetére
Nálam is ez az első.
A második a netezés nehézségei.
Utálom, hogy bizonyos oldalak csak sokadszori próbálkozásra jönnek be. Néha még ez sem segít, csak a kikapcsolás és újraindítás.
Most, hogy szervizben van, eljátszottam a gondolattal, mit választanék, ha nem sikerülne a javítása.
Egy készüléket találtam csak, amire kompromisszumok nélkül és örömest kicserélném.. -
peter_k
tag
válasz
Goldmen75 #10514 üzenetére
Én sem jöttem még rá, hogy mitől talál néha 10-30 mp-en belül jelet és mitől volt olyan, hogy 40 percig nem kapta el.
Nagyon változó, bár a 2.0-s rendszerrel mintha csökkent volna ez a probléma.
Ami viszont feltűnt, hogy jelhiány esetén, hiába állítottam be az összes segítő érzékelőt, meg hálózati kapcsolódást, akkor sem gyorsult semmit. -
gyulank
addikt
válasz
Goldmen75 #10470 üzenetére
El. De azóta újraindítottam, és semmi sem történt, kihúztam, semmi sem történt, aztán kivettem az akkut, és olyan mint volt szerencsére.
De azt nem tudom, hogy ha frissíteni akarom, akkor muszáj-e full fw frissítést választani, ha van boot mappa? Csak mert mindenhol úgy olvastam, hogy akkor fordulhat elő, hogy nem lehet visszacsinálni, ha aközben történik valami. És, hogy 1.2, és 2.0 váltáskor kell. De ha nem muszáj nem szeretném kockáztatni. A leírásban az van, hogy ha van boot mappa, akkor teljes fw cserét kell beállítani. De 2.0 van rajta most is, csak LA1 helyett LC1-re akarom frissíteni. Akkor is a full fw-t kell bejelölni, és cserélni kell a boot-ot? -
peter_k
tag
válasz
Goldmen75 #10416 üzenetére
Telefonálás közben meglöktek és lerepült a rücskös aszfaltra.
Érdekes, hogy az érintőpanel működik így törötten is.
Titkon abban reménykedek, hogy nem lehet javítani. ( nincs alkatrész vagy nem gazdaságos.) Nem bízok benne, hogy 100-as maradt belül. Rossz lenne, ha kijelző és külső fémtok csere után pár héttel kiderülne, hogy egy-két egység nem úgy megy, ahogy előtte. -
Kicsimix
őstag
válasz
Goldmen75 #9953 üzenetére
Az is rossz nyugi meg a gyári is csak eddig nem vetted észre : )
Ha kikapcsolod a telefont 50-60 % körül majd vissza (én itt néztem párszor kb) akkor leugrik 20-25%-ot aztán lassan elkezd felfele vándorolni a töltés kijelzés...
Ha nem kapcsolod ki akkor előfordul, hogy magától leesik és elkezd visszafele menni...
(LC1 összes)
-
Kicsimix
őstag
válasz
Goldmen75 #9710 üzenetére
Nekem is megvan minden csak, egy rėsze egyszerűen nem megy. A Kies nem tölti le ės kapok egy hibaüzenetet. A telefon meg írja, hogy vegyem meg újra...
Egyėbkėnt meg tėnyleg bugos az Apps a telón, pontosabban szerintem a samsung szerverei a rosszak mert azt sem jelzi amit most szedtem le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest