Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Most letöltöttem egy olyan 24 részből álló sorozatot, amihez semmi felirat nincs. Mi a legegyszerűbb módja a feliratok letöltésének, ha az is fontos, hogy a videó és felirat neve egyezzen? Van valami megbízható feliratos oldal? Múltkor sikerült egy vírusosba belefutnom...
Vagy a videót megnyitva potplayerrel töltsem le külön-külön minden részhez a feliratot és mentsem el?
-
frovery
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz frovery #94594 üzenetére
Nem ez volt a kérdés. Ezeket mindenki tudja itt, hogy csak az adott készüléken lehet lejátszani a felvett műsort. A kérdés arra vonatkozott, hogy eddig nem tapasztaltam, hogy a DUNA-ról felvett anyagot, utána azért nem tudom megnézni, mert DRM-re hivatkozva tiltja az egészet. Jelen esetben a tegnap adásba kerülő, "Micsoda Csapat" című filmről van/volt szó.
-
frovery
senior tag
Nem a Duna tv találta ezt ki. Már az utóbbi 3-4 évben a műholdvevők is így jönnek ki a gyárból A chipbe van építve egy védelem, amit kizárólag azon a készüléken tudsz lejátszani, amivel rögzítetted. Persze csakis kódolt adásoknál. FTA-nál nincs ilyen kódvédelem. A Duna esetében pedig a szolgáltató honnan veszi az adást, ki tudja. Ha az éppen aktuális műsor jogvédett, akkor kód van rajta, amit a te szolgáltatód kikódol ugyan de benne van az adatfolyamban.
Megkerülni kizárólag linuxos készülékkel vagy androidossal lehet. -
Gaboman
nagyúr
Mondjuk 3 méterről a 48H6400-nál elég jól kijönnek a dolgok a képernyőre ha éppen olyan jelenet van.
Persze egy 75 colos Tv-n biztos még élvezetesebb lenne, az már ilyen távolságról mozihatással érne fel.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem is neked szólt konkrétan, csak leírtam, hogy totális hülyeség a kettő között egyáltalán párhuzamot vonni.
---------------Más:
A kicseszett DUNA, már olyan védelemmel látja el a filmeket, hogy azt hiába veszem fel, nem tudja lejásztani DRM-re hivatkozva? Vagy lemaradtam valamiről?
Mert, ha ez lesz az új módi mindenkinél, akkor a felvétel funkciót is meglehet cseszni ezek után... -
Silvestris
tag
Adott egy Samsung UA40J5200 smart tv és egy Astra 9000 HD mini műholdvevő. Az Eutelsat 9a magyar csatornái közül a Duna world (ez sd) rendesen jön, de a többinek (HD) csak a képe, de nincs hang. A műholdon lévő többi HD csatornával ugyanez a helyzet.
A vevő rendesen működik egy másik, buta tv-vel. Egy másik vevő, ami rendesen működik másik tv-vel, ugyanúgy nem produkál hangot a Samsung tv-n.
A vevő és a tv között HDMI kábrel van. Próbáltam másik kábellel (top minőségűvel), azzal se megy.
A jel rendben van, ugyanazt a szignált nézem most (Kairóban) egy másik tv-n a lakásban, probléma nélkül.
Valami ötlet?
Janos
-
PuMbA
titán
válasz Mikeee89 #94588 üzenetére
"bluray lejátszóval BD filmek esetén nagyobb a térérzet?"
Nem
"Mert jelenleg kb csak a mélységélesség nagyobb, azaz jobban érzékelem a távolságokat, de a tévéből nem jön ki a kép, mint pl moziban, amikor szinte az orrom előtt voltak a repülő részecskék, stb."
Nagyon kevés olyan film van, ahol "kijön a kép", mert az mű és számítógéppel csinálták, a 3D-nek a lényege a képernyő és a mögötti tér
"Vagy esetleg jobb fajta szemüveg is javíthat a 3D hatáson?"
Nem, a TV mérete javít csak a 3D hatáson, de az is csak kicsit, moziban az igazi a nagy vászon miatt
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Üdv! Voltam már 3D-s moziban, ott sokkal nagyobb az élmény, jobban "kijön" a képből a film mint pl a tévémen (ue40h6400). Eddig még csak hsbs mkv-ket néztem, bluray lejátszóval BD filmek esetén nagyobb a térérzet? Mert jelenleg kb csak a mélységélesség nagyobb, azaz jobban érzékelem a távolságokat, de a tévéből nem jön ki a kép, mint pl moziban, amikor szinte az orrom előtt voltak a repülő részecskék, stb.
Vagy esetleg jobb fajta szemüveg is javíthat a 3D hatáson? Jelenleg a tévéhez adott gyári szemüveget próbáltam.
-
senior tag
Sziasztok!
Most kiadtak egy gamefly programot smart samsung tv-re és kér egy gamebadot ,az lenne kérdésem bármelyik bluetooth -ost tud kezeli?
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Norby86
őstag
válasz Flashget #94583 üzenetére
Azért jól hangzik ez a feloldás. Van egy-két dolog amit szívesen megtennék a tv-vel, pl. kártyamegosztás itthoni routeren keresztül úgy hogy a tv-be lévő szolgáltatói kártyát más készülékek is láthassák, mint pl. műholdvevőknél a cardsharing. Na meg ha pl. TS, vagy akár AVI formátumban rögzítene a pendrive-ra az sem lenne hátrány.
De ha ilyen macerás akkor inkább nem kezdek bele egyedül, maximum ha minden információ birtokába jutottam. Sajnos az angolom nem annyira jó.
Más: Most ahogy nézem lassan minden app támogatását leveszik erről a szériáról. Minap kiírta a tv hogy a Skype is hamarosan lekerül (bár én nem használtam) és az Explorer 3D is március 15-el kikerül. Gondolom a friss rom nem tartalmaz semmi eget verő újdonságot. Mert pont a SamyGO oldalán olvastam hogy ha telepíteni akarnám az ő hackelt szoftverüket, akkor tiltsam le a frissítést. Én ezért le is tiltottam így nekem még a 2113 van fent, de már 2115-nél tartanak.
-Norbi-
-
Flashget
félisten
válasz poli27 #94573 üzenetére
ez sajna nem vicces, mert páran pórul jártak már...
samsung esetében mezei hálózati keresést választva az összes csatornát behozta a H szériáig Digikábelen.
kijöttek ezzel a baromsággal, hogy hangolásnál válassza ki a szolgáltatót UPC,Digi,Egyéb.
Digi esetében addig volt értelme amíg az ON TV szolgáltatást nem szüntette meg a Samsung.
J szériánál totálisan feleslegessé vált és ezzel a beállítással 1db DTV csatorna sem jön be csak az analóg.
Amennyiben az Egyéb szolgáltatót válasszák minden csatornát behozz a hálózati keresés opciónál Digikábel esetében.
Nem kell soha semmit külön megadni neki csak ha egy új csatornát raknak be új frekin.Norby86 a samygo gyakorlatilag egy hack. olyan szoftveres tiltásokat tud feloldani amit a samsung csak több pénzért adna neked (drágább típus) és ezzel olyan funkcióhoz juthatsz amihez most esetleg nem.
Erről bővebben a samygo fórumán olvashatsz, de úgy tudom már nem ingyen lehet ilyenekhez jutni mint régebben.
A másik dolog csak saját felelősségre, mert szerviz menüben kell állítgatni. és igen vissza lehet állítani gyári állapotra.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung F6400 80" televízióm és olvastam nem olyan régen hogy a 6500-ra már van (vagy lesz?) SamyGO. Erre az F6400-ra van, vagy lesz szintén SamyGO? Annyira nem ismerem ezt a rendszert, csak mint érdekesség szívesen kipróbálnám. Persze hozzáértőktől kérdezném hogy milyen előnyökkel jár a gyári rendszerrel szemben ha én ezt a SamyGO-t tenném rá? Egyáltalán, vissza lehet gyári állapotba állítani a készüléket ha mégsem tetszene? Mert garancia még van a készülékre.
-Norbi-
-
blakey
titán
válasz upc8823 #94578 üzenetére
Az amit linkeltél nem keverendő össze a tv-ddel, bár hasonló lehet nálad is a jelenség, de…, ugyanis a régebbi iMac-kek LCD-je előtt valamint a panel maga sem volt teljesen zárt, ezért elég könnyen porosódhatod, az újabbak már zártak, nem jellemző a porosodás. A tv-d esetében inkább hajlanék a rossz összeszerelésből adódó hibára ami miatt beporosodhatott, de akár egy LED is megadhatta magát. Elvileg tv-nél ilyen nem kéne, hogy előforduljon, de a tömegtermelés és a gyengébb minőségellenőrzés miatt ez sajnos előfordulhat.
Szóval, míg a régebbi iMac-keket házilag is rendbe lehetett hozni addig a tv-det nem fogod, ez szinte biztos.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
kecsawi
senior tag
válasz sityupityu #94576 üzenetére
Sajnos ez nálam személyes tapasztalat, igaz egy LE37M87BD esetében történt.
-
veterán
-
Buckey
őstag
Én csak amatőr szinten foglalkozom zenével, hangosítással, no meg villannyal, de most ebbe ne menjünk bele.
A lényeg, hogy a hangosított zene már olyan, mintha felvételről szólna!Itt egy cikk is, pl.:
http://hazimozienciklopedia.arucikk.hu/product_info.php/products_id/325/az-emberi-hallas-tartomanya-/
-
BBéci
legenda
válasz Buckey #94565 üzenetére
Mondj pár hangszert, amik infra- és ultrahangokat szólaltatnak meg!
Eleve tévúton jársz, ha azt hiszed, a frekvencia-átvitel a legfontosabb tulajdonsága egy eszköznek, vagy komplett rendszernek.
Már 16 évesen rendszeresen jártam koncertekre, jazzklubokba, Zeneakadémiára, és nagyon régen volt. Szóval nekem nem kell megbizonyosodni a különbségekről, több évtizedes tapasztalattal rendelkezem.
Nézd meg az adatlapomon, mi a foglalkozásom!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Buckey
őstag
válasz Janesz1981 #94567 üzenetére
Ha már látom, hogy a kép részletesebb a nézési távolságon, az nekem elég.
(#94569)dethroner, lehet, de ha már tudja a FULL HD-t, akkor legyen már a tartalom is az, ne csak HD. Ennyi erővel kár gyártani, úgysem látjuk.
Mint a telefonok 5'-os kijelzőjénél, már lassan alap a FULL HD, igaz, felesleges, de mégis, mert el tudják adni.
Pont mint az UHD-t. -
dethroner
veterán
válasz Buckey #94550 üzenetére
Szebbnek látod a FHD tartalmat, mert tudod hogy FHD, ennyi Ha normális bitrátával van megcsinálva, normál nézési távolságból meg nem mondod hogy csak 720p-t látsz.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
válasz Janesz1981 #94567 üzenetére
Mekkora volt a tévék átlója, 3 méter?
Persze nem mondom, hogy lehetetlen.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Janesz1981
tag
válasz digikábeles #94556 üzenetére
Verstanban meg rímet jelent De tényleg kár ezen lovagolni gondolom külföldön is okkal használják ezt a kifejezést. Médialejátszók kadencia helyessége meg pár embernek igenis számít. Hiszed vagy sem az aránytalan képkocka ismétlés engem zavar. Örülök ha téged nem és nem is nézlek emiatt "hülyének" de el kell fogadni valakinek erre igénye van és nem azért mert igényeskedik vagy flancol hanem mert zavarja.
(#94548) Buckey
olvastam valahol volt egyszer egy teszt ahol adva volt 2 tv egyik hd másik full hd. A tesztalanyok 6 méterről jó aránnyal kiszúrták melyik a full hd. Látni látod a kép részletesebb csak gyakorlati haszna nincs a távolság miatt. -
Buckey
őstag
Vagy inkább több millió!
Mert a különböző hangszerek minden egyes frekvenciáját az infrahangoktól az ultrahangokig reprodukálni nagyon nehéz, szinte lehetetlen! És hiába szól jól egy hangfal, hiába jó az erősítő, akkor sem tudja 100 %-ban leadni az élő hangot a különböző veszteségek miatt.
És az is biztos, hogy a felvevőeszköz sem tudja 100 %-osan rögzíteni az élőzenét.Ha elmész egy élőzenei koncertre, és utána ugyanazt egy több százezres hangrendszeren meghallgatod, rá fogsz jönni a különbségre.
Egy igazi, természetes zenét nem lehet elektromos berendezésekkel leképezni.
De ez már egy másik topik! -
-
tigerjoco
tag
Hali!
Nekem egy J5500-s készülékem van és az lenne a problémám, hogy a DIGI digitális adásait egyáltalán nem fogja. Analógot viszont igen. Kipróbáltam már az automatikus és manuális keresést is. Most bérlek egy boxot így működik a digitális is. Csak nálam szar, vagy másnál is ilyen? Ha másnál jó, akkor visszaküldöm szervizbe. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt nem is értem most...
Minek egyáltalán párhuzamot vonni a kettő közé? Semmi közük egymáshoz.
A "vév is csak" egy veszteségmentes hangformátum, amit ha elbaxnak a stúdióban (ami elég gyakori mostanában a botfülű hangmérnököknek? köszönhetően), lehet akármilyen HE rendszered, baromi szarul fog szólni. Az élőzene meg sosem fog úgy szólni, mint otthon a lakásban, ahol egyedül vagy, mindent zajt kizárva, minőségi cuccon, akár az előbb említett kiváló stúdió munkának köszönhetően egy lossless, CD, vagy vinyl. De, ahogy írtad is, egyrészt nagyon minőségi Hifi cucc kell hozzá, másrészt meg hallás, ha az utóbbi nincs, felesleges ilyesmire költeni. -
BBéci
legenda
válasz Buckey #94548 üzenetére
Az élőzene és a WAW közötti különbséget elsősorban a hangreprodukáló lánc határozza meg. Például egy olyan hangdobozpár ára, amire már rámondható, hogy valamennyire valósághű, az fél millió forintnál kezdődik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
digikábeles
aktív tag
válasz sityupityu #94557 üzenetére
Mindegy, lépjünk túl rajta!
-
veterán
válasz digikábeles #94556 üzenetére
Ez is igaz.
-
digikábeles
aktív tag
válasz sityupityu #94555 üzenetére
Mások meg a beépített médialejátszók "kadencia" helyességén lovagolnak, aminek ugyanúgy nincs értelme...
-
veterán
válasz digikábeles #94553 üzenetére
A médialejátszóktól kezdve máshol is gyakran használják ezt a szót. Nem értem, hogy minek lovagolsz ezen. Egy pár helyre akkor beírhatnál ez miatt.
-
upc8823
tag
van egy 3éves 40EH6030 3D led tv
háttér világításnál fekete folt van
mi lehetett vele ? -
-
Buckey
őstag
válasz sityupityu #94549 üzenetére
Szerintem sem, de mikor FULL HD filmet nézek, akkor mégis valamiért jobb a kép.
-
veterán
-
Buckey
őstag
válasz Janesz1981 #94546 üzenetére
Az UHD felbontás egy kicsit parasztvakítás.
De ha tényleg van felesleges kapacitás a megjelenítéshez és van tartalom, akkor igaz, hogy nem látjuk, de felfogjuk, hogy a kép szebb.
Olyan, mint az élőzene és a wav közötti különbség.Amúgy én kb. 3 méterről nézem a tv-t, ami FULL HD, csak éppen a tv műsor nem az, az HD. És nem látom torznak.
-
törölt tag
válasz Janesz1981 #94546 üzenetére
Pedig a Samsung továbbra is nyomatja ezerrel az ívelt tévéket idén is, úgy tudom.
-
Janesz1981
tag
válasz Buckey #94544 üzenetére
és ezek próbálják meg eladni az uhd felbontást amit méternél messzebbről nem érdemes nézni egy olyan tv-n amin 3-5 méter a kör sugara amihez ívelve van?
Még ha fejemre van húzva tv akkor értem színtorzulást esetleg széleken de 3-5 méterről még ez a szög is sokkal kissebb.
Ott is elássák magukat szélesebbnek hat a tv az íveltség miatt. Most akkor az ívelten szélesebb ugyanaz a tartalom mint sík képernyőn? Akkor melyik is torzít? x) -
Buckey
őstag
Ez logikus magyarázat, minden elismerésem.
Csak mindig van egy DE!
Igaz, hogy a képérzékelő lapkák sík felületűek, de a lencse, ami előtte van, az nem.
És nem a kép van meggörbítve, az sík, hanem a kijelző. Ahonnan én nézem (középről vagy egy síkban a közepétől a szélek felé), az íveltség miatt max. rövidebb a kép.
Amúgy van görbe festmény is (templomok, Feszty-körkép), a fényképek pedig egy idő múlva meggörbülnek.https://sg.hu/cikkek/108368/az-lg-szerint-kenyelmesebb-tevenezest-biztosit-egy-ivelt-tv
-
BBéci
legenda
válasz Janesz1981 #94541 üzenetére
Itt a tévés topikokban is rendszeresen használjuk ezt a szót, csak az nem érti, aki nem akarja.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsiz
őstag
válasz Buckey #94536 üzenetére
Én oda se tudnám elképzelni, főleg így, hogy ívelt.. Meg most vagy az egyik oldalnak van hangja, vagy a másiknak? Vagy egyszerre mind a kettőnek? Az sem lehet az igazi. Szerintem úgy hülyeség, ahogy van, legalábbis otthonra.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Janesz1981
tag
válasz digikábeles #94537 üzenetére
Angolban pedig használják pl amikor leírják valaminek a ritmusát, ismétlődését pl a 3:2 pulldown kadenciája 2-3-2-3-2-3.. ez van ugye pl beépített lejátszónál, tehát első képkockát 2x ismétli másodikat 3x harmadikat ismét kétszer és így tovább ahelyett 1-1-1-1 lenne vagy 2-2-2-2 stb
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Panel összehasonlítás 3 féle J6300-zal, konklúzió: az AUO paneljei a legjobbak
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Buckey #94526 üzenetére
A filmszalag és a képérzékelő lapkák, sík felületűek, tehát az általuk rögzített képet utólag görbíteni balgaság. A fényképek és a festmények sem íveltek.
Egyetlen esetben, 3 méter körüli, vagy nagyobb vetítővászon esetében van értelme az ívelésnek, leginkább a vetítő frontlencséjének domborúsága miatt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsiz
őstag
Ez is úgy hiányzott, mint mókusnak az erdőtűz...
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
veterán
-
Buckey
őstag
válasz sityupityu #94531 üzenetére
Nekem mindegy, a lényeg, hogy a papék lánya szép legyen.
-
veterán
-
Buckey
őstag
válasz sityupityu #94529 üzenetére
Nem nagyon nézegetek én ilyeneket, csak érdekes az agy. Olyan problémákat megold, hogy észre sem vesszük.Bocs, legközelebb, igyekszem.
De akinek egyenes kijelzője van, az így legalább görbének látja.Azért ezt ajánlom figyelmedbe.
http://www.life.hu/tudatoseletteszt/20151012-te-mit-latsz-a-kepen-8-varazslatos-optikai-csalodas.html
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Buckey
őstag
válasz sityupityu #94527 üzenetére
Tudom, én is tanultam. Az agy lazán korrigálja az ilyen anomáliákat. Így az sem biztos, hogy az egyenes tv a jó, csak azt már megszoktuk.
Gondolom, a kijelző sima, egyenes. Vagy mégsem? . Vagy csak az agyunk értelmezi félre?
És most a sima kijelzőn párhuzamosak és egyenesek a vonalak, vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Buckey #94526 üzenetére
Tudod van az a kísérlet, amikor rád adnak egy szemüveget amiben mindent fejjel lefelé látsz. Egy hét folyamatos használat (éjjel-nappal) után a látottak már nem tűnnek úgy, hogy fejjel lefele lennének.
Tehát ennyit arról, hogy te nem látod ferdének a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Tegla80 #94525 üzenetére
Nem tudom, én is idegenkedtem a görbe kijelzőtől, az első héten furcsa volt, de most így, 2 hónap után már az egyenes a fura. Valahogy nem adja vissza úgy a képet, mint a görbe.
Próbáltam foci, tenisz közben is (nem szoktam nézni), de nem tűnt görbébbnek a vonal, pedig igyekeztem annak látni. -
BBéci
legenda
válasz Flashget #94518 üzenetére
Megjelenése órájában olvastam a cikket és jóleső, elégedett érzés vett erőt rajtam, amikor az általad vastag betűvel kiemelt részhez értem.
-
Flashget
félisten
válasz Gaboman #94519 üzenetére
mivel januárban jöttek priviben a kérdések milyen a csomagolása megkerestem nem dobtam még ki.
pont ilyen volt. [link]méretek
ez 36x25 cm és 2db van a csomagban
amit a D szériához és monitorhoz adott a samsung 1db 17x16cm aztán már ezt sem adott.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
PROHARDVER!: A Panasonic 2015 szeptemberében mutatta be első, kereskedelmi forgalomba kerülő OLED televízióját, a hajlított CZ950-et. Számíthatunk a közeljövőben újabb modellekre? Esetleg olyanokra, amelyek sík kialakításúak lesznek?
Panasonic: Igen, lesznek új Panasonic OLED televíziók, tehát tervezzük a kínálat további bővítését. Azonban, hogy erre pontosan mikor kerül sor, arra még nem tudok válaszolni. Az egyébként tény, hogy az OLED előtt nagy jövő áll, viszont az elterjedést akadályozza a magas ár. Pont ez az oka annak, hogy még mindig nagyon komoly energiát fektetünk az LCD fejlesztésébe, hiszen meggyőződésünk, hogy ebben a technológiában is van még tartalék. Ennek eredményeként született meg az idei évben a DX900 tévé, amely minden korábbinál hatalmas kontrasztarányt, színgazdagságot, illetve az árnyalatok valósághű megjelenítését garantálja.
Hogy visszatérjek a kérdés második felére: Minden jel arra mutat, hogy a Panasonic életében a hajlított kijelzők kora lezárult. Idei modellpalettánkat csak sík televíziók alkotják, és meggyőződésem, hogy ez a jövőben sem lesz másként, tehát új OLED tévéink is ilyen kialakításúak lesznek. Bebizonyosodott, hogy az ívelt készülékház látványosnak ugyan látványos, de a képminőség terén kompromisszumok megkötésére kényszeríti a nézőket, ami zavarja a felhasználókat.
Azért vannak még normális gyártók....
Realme GT Master Edition
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Megírná nekem valaki esetleg egy UE48H6400 tulajdonos, hogy ehhez a típusú tv-hez melyik a jó cikkszámú smart távirányító . köszi
"So say we all"
-
sixpak
nagyúr
válasz Gaboman #94512 üzenetére
Ja, ok.
Az enyémek már kicsit nagyobbak, így már nem kell aggódnom emiatt, de az első lapos tévémnél (kb 10 éve) még voltak problémák.
De azóta is szolgál, hálószobai tévéként, (egy Samsung készülék) pedig a nappaliban azóta már 4 tv cserélődött.
Kíváncsi lennék, hogy a mai tévék elmennének-e ennyi évig.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
pocok1970
tag
Üdv!
Szert tettem egy UE40JU6000-es UHD TV-re a napokban.
Két kérdésben szeretném a segítségeteket kérni!
1, Valahogyan rá lehet "varázsolni" a HBBTV funkciót?
2, Milyen "smart" távirányító jó hozzá?
Előre is köszönöm! -
Gaboman
nagyúr
Ti milyen törlőkendővel tisztítjátok a Tv képernyőjét?
Azt tudom hogy nedvesnek kell lennie, melyik márkát veszitek?
Itthon van W5 Glalles Wipes de erre azt írja hogy LCD képernyőre nem alkalmas.Igaz hogy minden másra, monitorra, kamerára, távcsőre használható.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
mOta
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #94500 üzenetére
Szerintem is felesleges az UHD, de aki számára az a legnagyobb probléma, hogy mekkora felbontásban tudja nézni a tévéjén a YouTube videókat, az el van tévedve.
Az bezzeg senkit nem zavar - illetve keveseket - hogy a beépített médialejátszó nem kadenciahelyes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest