Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
samsung smart tévén (55H6700) pl hogy tudok ipkamerát nézni, van alkalmazás hozzá? Nem találtam benne ilyet ezért kérdezem. Vagy usbről lehet rá telepíteni valahonnan?
-
poli27
veterán
Vajon az idei tévéknél a Samu is hanyagolja a hajlítást?
-
poli27
veterán
válasz
generic #101412 üzenetére
Egy kicsit megtanulhatnál fogalmazni mert ezt írtad le :
iPhone-ról akarom átküldeni samsung okos tv-re a youtube videókat. Sajnos jelenleg a TV nem csatlakozik wifihez, se más internethez. Ha csatlakozik, akkor is nagyon gyenge kapcsolattal, szóval olyan, mintha nem is csatlakozna.
Telefonon korlátlan 4G net van, valami más megoldás is van az átjátszásra, vagy mindenképp közös wifi hálózaton kell lenni a két eszköznek?Telefonon korlátlan 4G net van Ez számomra azt jelenti hogy korlátlan nem? Utánna már 10gb kicsit homály vagy sztem
Amúgy se értem mit szeretnél a tévével,mobilnedet nem tudod használni mert elfogy, a wifi meg nem ér el a tévéig, akkor a telefonig se gondolom.... húzz egy utp-t a tévéig az ennyi...
-
poli27
veterán
Használ valaki oscam-et a tévén, egy h6700 re szeretnék telepíteni, van aki tud segíetni benne?
-
poli27
veterán
válasz
SunMount3r #89905 üzenetére
Ugye nem a fojtogatós szexre, vagy ruhaszárító kötélnek való kábellel használod a tévét a fali aljzatból? :
Amúgy a szar kábel,kínai elosztás, fali aljzat mind okozhat ilyet, és mivel frekik vannak simán lehet hogy csak pár csatorna szar tőle... Jó minőségű 3x árnyékolt kábel kell és normális elosztó normálisan megszerelve faliajzat nélkül, ez megoldja a problémádat!
-
poli27
veterán
válasz
poli27 #86918 üzenetére
Ma megjött a határozat is a dupla tuneres részre a fogyasztóvédelemtől, a gazdasági versenyhivatal jár el tovább, ugyanis ő az illetékes a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatra... :
Előzmények :
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Aki ellenezte ezt a próbát eddig és miért nem lehet utánna olvasni a neten stb stb,annak jelezném nem nagyon van igaza eddig...
-
poli27
veterán
válasz
nismoka #84231 üzenetére
Nézd olyan dologgal hirdették amit nem tudok rajta használni,vagy javítsák meg vagy adjanak árleszállítást,ugyanis én szeretném ezt használni benne... A csereutalvány az tulajdonképpen vissza pénz, ugyanis a Médiában visszaadják rá a lóvét... De nekem kell a tévé, csak mivel olyan dolgot is kifizettem amit nem tudok használni benne, adjanak árleszállítást rá!Másik tévé nem kell,mivel a 2015 ös modellek sztem nagyon gagyik...
-
poli27
veterán
válasz
poli27 #83388 üzenetére
Komolyan agyhalott emberek dolgoznak a Samsungnál, és még mindig nem értik meg, hogy ők eladtak egy funkcióval egy tévét,amit nem lehet működésre bírni benne,és én világosan leírtam hogy nem kérek cserét hanem javítást vagy árleszállítást a fogyasztó megtévesztése miatt, erre adnának egy csereutalványt... és mégis mire cseréljem a szutyok 2015 modellek között nincs egy épkézláb sem.... Vagy ami lenne az drága és annyit nem ér!
-
poli27
veterán
Tegnap a Mediaban végigkukucskáltam az idei modelleket,sztem jó szarok mind szinte ívelt,ami nem ívelt az meg buta mint a tök jó drágán, ez jó marketing a samutól sztem....
-
poli27
veterán
válasz
bandika753 #83513 üzenetére
Sztem igen.
-
poli27
veterán
válasz
bandika753 #83509 üzenetére
Nem, csak sztereo lesz elvileg. a medialejátszón spdif kimenet van mert ha van és a házimozin csak optikai van akkor ilyen megoldás jó lehet : [link]
-
poli27
veterán
válasz
nightshadow #83491 üzenetére
a h6700 is ilyen kb...
-
poli27
veterán
válasz
yvsmad #83461 üzenetére
Ez van Németben a 2 tuneres tévékhez,hogy tudd használni is, nem úgy mint itthon... Beleteszel mondjuk 2 upc kártyát és megy a pip meg a felvétel meg minden ami a két tunerrel menne.Privibe írták egyébként nekem, hogy volt a Német Media Marktban és ilyen a modulfogadó ott a tévékben,,,
-
poli27
veterán
válasz
yvsmad #83454 üzenetére
sry de csak németet találtam
Ha jól veszem ki ezt a sima tévébe nem tudod beletenni, ugyanis szélesebb a csatlakozója,csak olyan tévébe tudod betenni amihez ezt adják gyárilag,szóval ezt akkor nem is tudnak nekem adni, hacsak nem cserélik ki az alaplapot is a tévémben
Mit diesem Adapter können Sie zwei CI oder CI+ Module (z.B.: Irdeto für ORF-Karte, SKY, usw.) mit Ihrem kompatiblen Samsung TV Gerät verbinden. So können Sie bequem und ohne Zusatzgerät die verschlüsselte Programme über den im TV-Gerät integrierten Receiver sehen (CI-Modul und Karte müssen vorhanden sein!).
Originalprodukt von Samsung
CI Adapter 3709-001835 (CONNECTOR-CARD SLOT;132P,0.5mm,SMD-A,AU)
Doppel-Schacht für CI und CI+ Module
Geeignet für die Modelle:UE40H66.. Serie
UE40H67.. Serie
UE40H70.. Serie
UE46H70.. Serie
UE48H67.. Serie
UE48H80.. Serie
UE55H67.. Serie
UE55H70.. Serie
UE60H70.. Serie
uva.WICHTIGER HINWEIS: Der Adapter kann nur mit Samsung Geräten verwendet werden, welche schon von Werk aus einen Doppel-Adapter vorgesehen haben (Doppel-Adapter haben einen breiteren Stecker als Single-Adapter). TV-Geräte, welche mit einem Einfach-CI-Adapter ausgestattet sind, können mit diesem Adpater NICHT für die Aufnahme von 2 Modulen erweitert werden! Genauere Informationen entnehmen Sie bitte der Bedienungsanleitung Ihres TV Gerätes oder wenden Sie sich an den Hersteller des TV-Gerätes.
-
poli27
veterán
aztán lehet kapok majd egy ilyet:
Samsung 3709-001835 Doppel Common Interface Adapter für LED TV 2-fach Schacht für CI und CI+ Modul Twin CI SlotAmúgy rohadtul nagy költség lenne ilyet mellékelni az iker tuneres tévéhez,ha akarja a paraszt akkor tudja is használni....
-
poli27
veterán
válasz
yvsmad #83418 üzenetére
Amúgy vicces volt a samus ember (valami feljebbvaló emberke volt)még az év elején,amikor felhívott és be akarta nekem mesélni hogy ez nem működik benne, nem kivitelezhető, és azt mondta az emberek 99% meg szokta ezt érteni és nem panaszkodik tovább, de arra a kérdésemre hogy akkor miért van így hirdetve nem tudott mondani semmit sem,meg ahogy arra sem mi értelme van így a iker tunernek... Szval az a baj hogy az emberek nem állnak ki az igazukért...
-
poli27
veterán
Viszont amit mindketten leírtatok ezért bunkóság twin tuneresnek reklámozni a tévét,és én ezért harcolok az igazamért... NEM MŰKÖDIK BENNE és ezt ők is tudják mégis eladják úgy hirdetve hogy tudsz pipet nézni pl... Lehet mondjuk 2 sat kártyát belerakni, és menne minden amit szeretnék.ha lenne benne 2 ci nyílás,de mivel ilyen nincs magyarországon, nem forgalmazzák ezért ez átverés..... Egyébként már nem érdekel a dolog,ezért írtam hogy adjanak kompenzációt. de az igazamat akkor is végigviszem! A Németeket meg a Svájciakat,meg az Osztrákokat miért nem akarják átverni ezzel, ott miért hozzák forgalomba 2 ci modulfogadóval?
-
poli27
veterán
Iker tuner kontra békéltető testületi határozatom,ami a javamra döntött az ügyben. A fogyasztóvédelem még folyamatban van!jelenleg a Samsung válaszát várom,kíváncsi leszek mit fognak csinálni, de ha semmit akkor megyek tovább a polgári perre... :
[ Módosította: pepe091 ]
-
poli27
veterán
Az új samu tévékben már a UPC-n kívül benne van a Digi is kábeles keresésnél
Másnál i?, ma egyet beállítottam és ott vettem észre ezt
-
poli27
veterán
válasz
Pancsermeste #81992 üzenetére
Sztem nem kell házimozi bemenetre váltani, nálam a Z5500 hoz bekapcsolom a tévét, és előhívom a virtuális billt hts Power és megy a hang.... a Mede8er médialejátszót meg ha bekapcsolom magától átváltja a tévét a megfelelő hdmi bemenetre,hozzá a hangot is a Z5500 on , mert másik bemeneten megy a Tv és a Mede8er is az 5500 on!
-
poli27
veterán
válasz
gyeniko #80690 üzenetére
te meg mindig nem erted, eladjak a termeket twin tunerrel holott nem lehet hasznalni benne csak korlatozasokkal muholdas reszet meg egyaltalan nem... es ezt sehol nem jelzik.... sot nagy lelkesen az MM ben a sajat eladoja is a samunak boszen hirdeti meg mutogatja hogy van benne... de o sem mondja el hogy paraszt csak korlatozasokkal muxik...
-
poli27
veterán
válasz
gyeniko #80679 üzenetére
nincs 2 modulfogado mirol beszelsz? neked nincs ilyen teved es jobban tudod szanalom... mint irtam a nemet.osztrak.svajci teveknel van... es ha mar benne van a dupla tuner nem jelzik sehol hogy csak kodolatlan adasnal mukodik... plane muholdnal mert ott ugye nincs kodolatlan szolgaltato....
-
poli27
veterán
válasz
Flashget #80637 üzenetére
Nálam is egy olyan szerelő volt aki még a hangolását se tudta elvégezni a tévének műholdon, az meg hogy mi a pip és mi a twin tuner nem is tudta mint ahogy arról se volt fogalma hogy ezzel a tévével egy adást tudnék nézni egyet meg felvenni, de a samsung erre a vizsgálatra alapozza hogy megfelelően működik a tv a gyári speckónak megfelelően... szánalmas bagázs...
-
poli27
veterán
válasz
yvsmad #80651 üzenetére
Szted egy műholdas szolgáltató majd amit használok, kódolatlanul adja a csatornáit?
És képzeld Ausztriában, Németországban,Svájcban ez a tv 55h6700 ami nekem van 2 kártyahellyel van kiadva, csak itt a csóró Magyar parasztnál nézik hülyének az embert, hogy reklámozzák a dupla tuner miközben használhatatlan.Ha már benne van a twin tuner miért is nincs akkor itt is két kártyahely? Jha mert itt csak marketingre megy a dolog, mint ahogy az ide gyártott tévék is szarabb alkatrészekből vannak összerakva...
Én ezt a panaszomat akár a polgári bíróságra is elviszem, ugyanis 350k-s tévé amibe szeretnék használni egy olyan funkciót amivel eladták használhatatlan benne... oldják meg ha már hirdetik hogy milyen jó is benne.,.. Ha már átbasznak vele akkor legalább adják vissza az árát annak a résznek ami nem működik benne, vagy tegyék működőképessé.. -
poli27
veterán
A dupla tuner kontra én beadványom a békéltető testület felé, miszerint a vásárlókat megtévesztik vele, hogy csak kódolatlan adásnál működik, ezt sehol nem jelzik csak reklámozzák, az én javamra dőlt el, a békéltető testület nekem adott igazat és 15 napja van a papír kézhezvételétől a samsungnak (aki mellesleg meg se jelent a tárgyaláson) arra hogy vagy működőképessé tegye a dupla tunert kódolt adásnál is, vagy cserélje ki a készüléket két ci fogadására alkalmas készülékre, hogy lehessen ezt a funkciót benne használni.... vagy árleszállítást a készülékre, mivel egy olyan funkcióért fizettem amit nem lehet benne használni tehát nem 100% os a tévé....
Szval nyaljanak sót Samuék... kíváncsian várom a folytatást... -
poli27
veterán
válasz
Stevenstyle #78824 üzenetére
-
poli27
veterán
Ez nem igaz hogy minden túl van árazva a MM be, én pl a 55h6700 at megvettem 330000k ért, és kaptam egy 50k vásárlási utalványt, tehát a tv 280 volt, ennyiért ezt sehol nem kapod meg, ráadásul amit kinéztem az is akciós náluk (mosó szárítógép) ami szintén mindenhol ennyibe kerül mint a MMben és ez 50k val kevesebbe fog kerülni... igaz van sok minden amit nem szabad ott megvenni, de ez igaz az Auchanra és a Tescora is, hogy egy csomó dolog itt nálunk a kisboltban olcsóbb sokkal mint a nagy hipermarketben...
-
poli27
veterán
válasz
nightshadow #78380 üzenetére
sztem ilyen kis méretben hogy hd ready vagy full hd nem tudod megmondani....
-
poli27
veterán
válasz
kaposznyak #78116 üzenetére
Takaríts többet a porszívóval
-
poli27
veterán
válasz
vak_bottyan #78088 üzenetére
Nekem is az van
55"
-
poli27
veterán
válasz
gorog67 #77960 üzenetére
Ja nekem is pont ez a modul van tv vel nem megy.... azért ez nagy blama a Samunak, hogy kiadnak egy olyan dual tuneres dolgot amit nem lehet használni.... tvben ez a professional cam sem megy, hiába fejállomásokra ajánlják, és van ebből 8 csatorna kódolásra való is : [link]. Szval én nagyon mérges vagyok rájuk emiatt... és amiatt is hogy ideküldenek egy öreg fószert aki a távirányítót is alig tudta nyomogatni és fél órát keresett a tvben mindent,és a végén ki reszetelte a semmire, és megint állítgathatom be újra...
-
poli27
veterán
Hagyjuk már ezt, nem így hirdetik sehol hogy csak kódolatlan adással működik ez a funkció,sehol nincs a Digit kivéve kódolatlan Digitális adás szval ha nem működik ez a funkció ne reklámozzák hogy van benne.... Én most ezt végigviszem ha kell fogyasztóvédelemig meg békéltetőtestületig is akár ha nem adnak rá kompenzációt ..... Ezeken a képeken is bőszen hirdetik a nagy semmit...
-
poli27
veterán
Nah kijött egy emberke a samsungtól (okotogon szervíz kft) és alig értett valamit a tévéhez,nekem kellett elmagyaráznom mindent, sőt azt sérelmezte az elején miért nincs két parabola a tetőn tuti ez a baja a pip-nek...., nem megy a dual tuner műholddal csak ingyenes csatornákkal akármennyire erőlködött. Azt mondta valakinél Digi műholddal már látta menni, de ez UPC.... Most elment azt mondta továbbítja a kollégáknak és jövő héten mindenképpen jelentkezik a megoldással...
-
poli27
veterán
Az új j-s tévéknél már pqi van cmr helyett? Ezeket hogy kell átváltani valósra?
-
poli27
veterán
03.04. e óta levelezek a sehsupport@samsung.com al, a dual tuner miatt(H6700), ami egy nagy kamu benne,holnapra szerelőt küldenek aki bevizsgálja
-
poli27
veterán
válasz
carpediem007 #77748 üzenetére
sztem a 7500 öst nyugodtan megveheted...
-
poli27
veterán
válasz
Daywalkerke #77738 üzenetére
sztem már linkeltük párszor neked.... [link]
-
poli27
veterán
válasz
nightshadow #77633 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy az Aqua bolti garanciás!
-
poli27
veterán
válasz
Daywalkerke #77558 üzenetére
[link] Esetleg ez? Bár nem tudom mennyi a keret rá!
-
poli27
veterán
válasz
Daywalkerke #77554 üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
Daywalkerke #77552 üzenetére
sztem nem ajánlott kategória az 50hz es képfrissítés miatt... de majd Pumba megmondja
-
poli27
veterán
A szolgáltató vagy analógot ad vagy digitálist, neked ahhoz nincs közöd és természetesen egyszerre a 2 nem jöhet egy kábelen.
Ez hülyeség,minden szolgáltató az analóg közé teszi be a digitális csatornákat.... 1 kábelen megy minden, sőt a Tnél van analóg digitális(dvbc) és iptv is egy kábelen...
-
poli27
veterán
válasz
huliganboy #77386 üzenetére
Megpróbáltad összepárosítani a menüben, benne van egyáltalán a gyártó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest