Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
home98
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit hülye kérdés:Ti mivel tisztítjátok a tv-t?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dethroner #95995 üzenetére
A kérdés csak az, hogy most kimondottan a FLAC-ket, mint lossless file típust szeretné végre, ha a tévé lejátszaná, vagy mást is vár tőle?
Milliós szegmensben sem hallottam olyan HM erősítőt, ami sztereóban azonnal nem halálozott el volna, ha bizonyos hangtartományokat kellett megszólaltatni, egyszerűen alkalmatlanok rá, nemhogy egy tv...
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Rogiii #95994 üzenetére
Azért picit nonszensz, hogy jó minőségű audió forrást akarsz szar minőségű lejátszón átküldeni. Már csak a kérdés, milyen az a házimozi erősítő és a hangfalak tudnak-e olyan minőséget, amivel nem kínzás a zenehallgatás
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Rogiii
aktív tag
-
Rogiii
aktív tag
Szaisztok!
Van egy Samsung H6400 tv-m, nem tudjátok, hogy le lehet vele valahogy flac formátumu zenét játszani usbről vagy hálózatról. Eddig a plexel próbáltam,de az sajna csak az mp3-at ismeri.
Ötlet?
Köszi a segítséget!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #45185024 #95989 üzenetére
Van különbség ha Full hd tvn nézel full HDt vagy 4k tvn nézel FullHD-t ?
Nem is kicsi, de már sokszor leírtuk, akik kitapasztalták ezt, hogy a natív miatt az UHD tévén az FHD egyszerűen szarabb, mint az eleve natív FHD-én.
Nincs rá jobb szó.PuMba:
Jah, 3 méternél távolabb 8K ás tévén is lehet futtatni sima FHD-ét. Már nem tűnik fel...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz #45185024 #95989 üzenetére
Igen, sokszorozása, de mivel nem natív felbontás, így mosódott lesz. Próbálj beállítani a monitorodon ilyen felbontásokat és nézd meg, hogy az is mosódott lesz közelről
"Van különbség ha Full hd tvn nézel full HDt vagy 4k tvn nézel FullHD-t ?"
Ha közelről nézed, akkor van Ha 2-3m-ről, akkor biztosan nincs
-
PuMbA
titán
válasz #45185024 #95986 üzenetére
Pedig ott van JU6400 26.4 ms JU6500 26.5 ms JU6700 27.8 ms. Ahogy látod mindegyik TV-nek ugyanaz, hiszen ezek a TV-k valójában majdnem ugyanazok, mint minden egy szériába tartózóak (5000-res, 6000-res, 7000-res széria) A felkonvertálás sose segít semmin, csak a 4K fog jól kinézni a TV-n, a többi már mosódott lesz, ezért nem ajánlott a 4K PC játékra, ha a VGA-d nem bírja el mindenhol a 4K felbontást 40-60fps-sel, amit manapság csak a csúcskártyák tudnak
"Éreztek ti látványos különbséget a Kvantumpontos megjelenítésnél ?"
Van különbség, de neked kell tudni, hogy megéri-e. Megnézed a boltban...
"Számít az valamit hogy a 6000 be csak 2 magos proci van ?
Nem a Tizen rendszernél hanem azt szeretném hogy 1440 en játszok és azt felkonvergálja 4kra a tv ebben sokat segít ???"A processzor csak a Tizen rendszerért felügyel, ami kb. nagyon lassú a 6000-res szériában.
Intel fan11: H6400 sokkal jobb választás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Esetleg nem írná le valaki ide a JU 6000 széria válaszidejeit ?
6000, 6400 6800
Mert én nem találom ezeket a megadott oldalon... köszi.
Számít az valamit hogy a 6000 be csak 2 magos proci van ?
Nem a Tizen rendszernél hanem azt szeretném hogy 1440 en játszok és azt felkonvergálja 4kra a tv ebben sokat segít ???
Az 55 colos 6000 és a 50 colos 6800 között vacilálok nagyon. KB egy ár de melyik éri meg jobban ?
Éreztek ti látványos különbséget a Kvantumpontos megjelenítésnél ?
Ha hajlított tvken való PCs játszásról írna valaki azt is nagyon megköszönném...[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz Intel fan11 #95982 üzenetére
Én vagy 2 hete vettem tőlük 48h6400 -et sztem azt válaszd te is
az meg 8490 ft iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
samu2062
aktív tag
Ennyiből már majdnem kapsz egy 48H6400-at,vagy J6200-at és sokkal jobban jársz vele.
-
pocok1970
tag
Két hónapja vettem meg a "kistestvérét",egy UE40JU6000-et. Hiba nélkül működik. A tizen oprendszer gyors,de még nagyon kevés app van hozzá.(HBB TV sincs). 4k videókat akadásmentesen tudja streamelni wifin is. Egy kis negatívum,hogy a bal alsó sarkában egy kis "felhősödés" látszik,de ez még elfogadható,szerintem. A napokban jött ki rá frissítés,de nem sok minden változott,legalábbis még nem tapasztaltam új menüpontot a beállításnál. A menük ikonjai változtak az biztos.Egy RII I7 mini távirányítót használok hozzá,ha külső tartalmat nézek a tv-n,mert ezzel sokkal egyszerűbb (magic távirányítóhoz hasonló) a kezelése. Én meg vagyok vele elégedve...eddig.
-
Intel fan11
őstag
Üdv!
Erről mi a vélemény?
Samsung UE43JU6000
Telekomnál 19x7990 ftos részletre meg lehet kapni!
Megéri? Jó választás?
Battletag: hojszi#2983
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Vásároltam a héten egy Samsung UE32J5100-as televíziót.
A tegnapi napon egy órát bajlódtam a csatornalista elrendezésével, de nem tudtam a személyre szabni. Az automatikus csatornakeresés során néhány digitális adót nem sikerült megtalálnia (M1HD, M2HD, stb.), ami még nem is fájt volna nagyon, az arconcsapás ott ért, hogy az analóg és a digitális csatornák listáját mintha külön kezelné és egyszerűen képtelen vagyok egy listába (és nem a kedvencek közé, mert olyankor a távirányítón lévő számokkal nem a kedvenc listában ugrál) sorrendbe tenni a csatornákat.Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Flashget
félisten
válasz #45185024 #95976 üzenetére
Meg sehol nem találok adatokat elérési időkről PChez játékra szánva.
mert a gyártók nem adják meg nem véletlen...bizonyos tévék baromi szépek képileg, de játékra teljesen alkalmatlanok a magas inputlag miatt.
ilyen értékeket a tesztoldalak adnak meg azoknál a tévéknél amiket tesztelnek.Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
-
Tottalino
tag
Sziasztok!
Vettem egy 40H6400-as TV-t. Szeretnék kérni egy linket, hol tudok utána olvasni, hogy tudom a routeren keresztül PC-ről kiküldeni a filmet a TV-re. Tudom, HDMI lenne az igazi, de jelen pillanatban az még nincs.
-
törölt tag
Sziasztok kérdéseim lennének:
Szeretnék venni PChez egy jó 4k TV-t , olvastam hogy a 4k TVk elérési ideje jóval lassabb.
Előzetesen a Samsung UE 50-55 JU 6000 szériát néztem ki de ahogy látom ezek mind csak 50-60? Hercesek
Hát hol vanak a régi 100 Herzes tvk ?
Most egy 37 colos 100 herces Full hd tvm van (37UC6000) lehet jobb mint az újak ?
Meg sehol nem találok adatokat elérési időkről PChez játékra szánva. Ilyen 38 27 milisec es értékeket olvasok itt ott ezek lassúak PChez ?
Egyáltalán milyen TVt ajánlanátok kifejezetten PChez.
az UJ 6800 as kvantun dot és a SUHDk között mi a különbség ?[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz pinkcc #95974 üzenetére
Én ilyet vettem itthonra az unokámnak,ha eljön hozzánk akkor tudjon játszani egy "kicsit"és jól működik.Saját vevőegysége van-usb-csatlakoztatás után párositás a controller-el.
[lxbox 360L][ Szerkesztve ]
-
pinkcc
tag
Sziasztok.
Még pár nappal ezelőtt megnéztem ezt a gamefly alkalmazást.
Van konzol a házban, pontosabban egy ps4, és mondom ott a kontroller és megnézem milyen játékok vannak.
A tv-vel össze "párosítottam" a joyt, de az alkalmazásnál még is csak a tv távirányítóval tudtam irányítani a dolgokat. -
BBéci
legenda
válasz Clever0 #95970 üzenetére
A fix konzoloknak általában mindegy, a TV mérete, viszont a kihúzható/forgatható/dönthető változatoknak már nem. Ismerem a linken szereplő Hamát, írtunk róla tesztet [link], nekem egy testvérmodellje van [link], tehát tapasztalatból mondom.
Ha például kihúzod és 90 fokkal elforgatod, a nagyobb TV súlypontja távolabb kerül az optimálisnál, nagyobb lesz a teherkar, megfeszül a szerkezet.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
slmq3
csendes tag
Köszi!
Bocsi, nem tudtam, hogy van konzolos topik is, körül nézek ott is.
[ Szerkesztve ]
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
törölt tag
Sziasztok.
Adott egy samu ue32f6270 tv és külső adattároló (milyensége lényegtelen)
Általában filmlejátszásra használom. Eddig 1 ue32d6100-on tettem ugyanezt a 3d miatt, de manapság nem sok 3d-s filmet nézek.
Kérdésem a következő lenne. Amikor elindítom a hdd-t a tv-n minden filmnél ikonként jelenik meg mindaz, ami a filmhez tartozik. (felirat, bemutató és pl. maga a film.) Eddig ez mindkét tv-re igaz.
De: az utóbbi tv esetében az ikontartalom képi megjelenítése csak akkor történik meg, ha már megnyitásra került, addig utóbbi tv-n függetlenül attól minden tartalom megjelenik. Ez azért volt hasznos, mert ha 1 sorozatot néztem, akkor nem kellett gondolkodni hányadik rész jön...pl.Valami tipp beállítást illetően, akár priviben is.....
hálám
-
Flashget
félisten
válasz Miklós1982 #95965 üzenetére
na várjunk csak...
ez a tévéd van
Samsung UN55JS8000
Én Monori vagyok de pesten van a TVamerikába szánt tv, hogy működik európában?
Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz Miklós1982 #95965 üzenetére
Inkább keress rá itt a topikban arra, hogy mennyire érdemes egy másik tévé kalibrált értékeit a sajátodra alkalmazni, és meg fogsz lepődni. Kb olyan, mintha a szomszéd Marika néni elmegy a dokihoz mert fáj a feje. A vizsgálatokból a dokik megállapítják hogy magas a vérnyomása és ezért fáj a feje és felírnak neki egy vérnyomáscsökkentő gyógyszert. Aztán pár nap múlva Marika néni beszélget Pista bácsival, aki arról panaszkodik neki hogy mostanában fáj a feje. Marika néni a sok vizsgálat után úgy érzi ő már mindent tud a fejfájásokról és hogy biztos az öregnek is magas a vérnyomása, így tud segíteni Pista bána és hogy megkímélje a hosszú és gyötrelmes kórházi vizsgálatoktól ad neki a saját vérnyomáscsökkentőjétől. Pista bácsi szedni kezdi a gyógyszert de pár hét után meghal agyhártyagyulladásban
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Miklós1982
újonc
Bocsi a tudatlanságomnál fogva lehet rosszúl fogalmaztam.Bövebbenerestem a neten olyan oldalt aki a teszt mellett képkalibrációval foglalkozik,mert kis országunkba sajnos nem találtam fent olyan embert aki bekalibrálná nekem a TV-t.Mindenki monitort akar csak kalibrálni.
Volt pár olyan oldal pl.RITNGS ahol a kalibrálták szerintem a js8000-est ugyanis ott (gondomUSA)mintha js8500nak hívnák,amiből van hajlított és lapos is.Ott kalibrálták a 2pontos ill. 10 pontos beállításokat.(fórumokon olvasom hogy minden tv tipuson belül is más kalibrálást igényel.) Én Monori vagyok de pesten van a TV még ebben a hónapban.Ha valaki segítene megköszönném.(ki is fizetném a fáradságát). Persze közben el is magyaráhatna nekem pár dolgot hogy hogyan is működik a TV! -
PuMbA
titán
válasz SyMbioTe #95961 üzenetére
Igen, például az vagy inkább H6400 elsődlegesen
"Illetve a Film mód: Auto1 50Hz-re kábeltévénél az helyes? Auto2 60Hz-re Laptop-HDMI->HDMI/DVI-ba Kicsit szaggat a kép!"
Az a Film mód nem az amire gondolsz, ki kell kapcsolni Ha 1080i60 jelet küldesz ki a TV-nek, akkor ebből a jelből a TV képes visszaállítani az 1080p24-et, de ez már egy elavult képkiküldési formátum A laptopról pedig 1080p 60Hz-en kell kiküldened a jelet, ebben az esetben nem is tudod bekapcsolni ezt a Film módot, mert ki van szürkítve További beállítások fent a téma összefoglaló Általános beállítások részében.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Miklós1982 #95962 üzenetére
A képarány beállításoknak semmi közük a fehéregyensúlyhoz, egymástól teljesen függetlenül állíthatóak.
De azt már tudod, hogy fehéregyensúlyt, színteret butaság műszer nélkül piszkálgatni, csak még jobban elrontod a színeket.
Nem értem, mit akarsz a hertzekkel, azt a tévén nem lehet állítani.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Miklós1982
újonc
Sziasztok!
Samsung UN55JS8000 Film üzemmód , 2pt 10pt kalibráció után a ha visszalépek 'auto','széles','normal'-valamelyikére és nem az 'egyedi' van kipipálva attól még a kalibrált fehéregyensúlyal,szinközzel fog dolgozni a TV? (bocsi kezdő vagyok!
Illetve a Film mód: Auto1 50Hz-re kábeltévénél az helyes? Auto2 60Hz-re Laptop-HDMI->HDMI/DVI-ba Kicsit szaggat a kép!
Egyáltalán mi a külömbség? +valaki tudna nekem segíteni müszeres kalibrálásban? -
Ármester
Pl. UE40J6200? Az még sokkal nem drágább, mint a J5500-as.
Még végiggondolom, köszönöm a választ!„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Werewolfbug
újonc
Sziasztok!
D6500-as tv-m van, tud valaki esetleg olyan linket, ahonnan friss, importálható UPC csatornalista fájlt tölthetnék le?
(Csatornakeresésnél nincs UPC szolgáltató mert régebbi a tv, így pedig csak teljes keresést lehet csinálni, és talál vagy 300 csatornát, de abc-be teszi, ráadásul hiányos is)
Előre is köszi!
-
-
Ármester
Hali!
Samsung UE40J5100 és UE40J5500 között azon kívül, hogy az előbbiben nincs smart rendszer és kevesebb csati van rajta, van valami különbség? E között a 2 Tv között gondolkodok, azért érdekelne. PC-re lenne rákötve (filmek és játék is lenne rajt) ill. rendesen Tv-ként is használnám. Árban pedig a ~120k fölé nem szeretnék menni.Köszönöm!
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Flashget
félisten
válasz home98 #95950 üzenetére
1 éven belül (eddig szól a kötelező 1 év garancia)
kiterjesztett garit regisztrált tv-hez lehet venni bármikor az 1+1 (tehát 2 év) vagy 1+2 év (tehát 3 év alatt)alatt.
1 vagy 2 év kiterjesztett garit lehet venni külön.
Így 6500 alatt max. 4 év 6500 felett max. 5 év gyártói garancia lehet.
szerintem a foci eb vagy olimpia alatt megint lesz bizonyos modellek esetében "5 év gondoskodás" mire a 220V is bejelenti 4 év garanciát ad, ahogy erre már volt példa.Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
válasz home98 #95950 üzenetére
1-éven belűl.Én a vásárlás napján már regiszráltam.Jobb előbb,mint később
#puskasz 74#
-a menűben van olyan,hogy billentyűzet hozzáadása.
Ha megforditod a billentyűzetett ot van ilyen feliratú gomb"paring" ami azt jelenti párositani kell a tévével.Olvasni-olvasni-olvasni[ Szerkesztve ]
-
home98
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi időn belül kell regisztrálni a plusz garanciáért?
-
Flashget
félisten
válasz puskasz74 #95947 üzenetére
Egyáltalán a J5200 smart tv?
Könnyen előfordulhat hogy nem kompatibilis mivel ez a bill jó pár évvel ezelőtt lett kiadva még E szériához és nem kompatibilis a J-vel a Tizen miatt.Kompatibilitás
Samsung SMART TV
2012-es TV-k esetében:LED ES6100 sorozat és feletti , PDP E550 sorozat és felett, 2013-as TV-k esetében: LED F6320 és afeletti, plazma F5500 és afelettiSamsung Mobile
Android 3.0 és feletti (TBD, csak szöveg[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
puskasz74
újonc
Sziasztok! Nem rég vásároltam egy UE58J5200 tip. tv-t és kaptam hozzá ajándékba egy VG-KBD1500 Smart billentyűzetet. Problémám, hogy sehogy sem tudom csatlakoztatni a készülékhez, mivel azt írja ki, hogy nem támogatott. Esetleg valaki tudna e segíteni ebben. Előre is köszönöm!
-
Flashget
félisten
amiről egyik szolgáltató sem beszél, hogy a HD adások drágábbak az SD-vel szemben, ezért nincs annyi HD
Diginél nekem mint usernek tök mindegy, hogy 20-30 vagy 100db HD csatorna lenne, mert kódolatlanul jönnek de a Diginek valszeg nem mindegy.
Ott viszont ahol ezt kötelező beltérikhez kötik simán lehetne több is csak van a véges sávszél amit még (bár nem mindenhol már pl. T) az analóg vesz el jobbára. Talán ha azok megszűnnek több lesz a HD csatorna is.Realme GT Master Edition
-
Nescafé
őstag
üdv
Tv-t hogy jobb wifin vagy lan kábelen internetre kötni? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Flashget #95941 üzenetére
A UPC szerint nincs igény HD bővítésre.
Szóval, marad továbbra is a 26 FHD csatorna, a többit kidobtam a kukába a discovery kivételével, ami bőven megérdemelné, hogy FHD-ben fusson.Mondjuk ez a gold csomag így, + a HD előfizetéssel, csak a 26 csatornáért nem épen olcsó, főleg, hogy 3 tévére van megkérve. De én nem nézek ezeken egyetlen tetves SD-t sem.
-
Flashget
félisten
A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék
2014 és 2015 között 7%-kal nőtt a HD adás vételére alkalmas televíziókészülékek száma Magyarországon, derült ki a Nielsen kutatási eredményeiből. A főként tévécsatorna nézettség-méréssel foglalkozó cég adatai szerint jelenleg a magyar háztartások mintegy 54 százaléka rendelkezik ún. HD ready vagy full HD készülékkel. A HD csatornákat tartalmazó televízió-előfizetések száma ezzel szemben az Invitel saját ügyfélkörben szerzett tapasztalatai szerint is jóval alacsonyabb ennél. Az Invitel utánajárt a jelenség okainak. A nyári sportesemények közvetítése akár áttörést is hozhat.
2012 vége felé ha jól emlékszem ez a szám 30% körül volt szintén Nielsen mérés szerint.
Realme GT Master Edition
-
alfagyuri
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ,hogy a gamefly-n hogy kell vásárolni?
Nekem kiírja a játék darabszámot 31 és ha rányomok bankkártya számot kér.
Mit kell tovább csinálni és mennyibe kerül?
Köszönöm. -
veterán
-
-
zazenke
őstag
válasz Flashget #95934 üzenetére
succes-t ír ki . azta kis fekete modult szétszedtem az nem más mint egy 90 fokos befordító . csak sima nyáklap tűérinkezőkkel . megnéztem nagyítóval nem találtam rajta kontakt hibát vagy repedést. szépen meg van forrasztva .szerintem az nem rossz . ránézésre az alaplapon található slot is jó minden rugóérintkező a helyén van szép sorba. most ennek ellenére persze lehet kontakt hiba bárhol akár a digi cuccában is .majd keresek valakit akinél ki lehet próbálni a digi kártyáját. amikor bedugom a digi kártyáját egy pillanatra felvillan hogy hitelesítés sikeres vagy szükséges majd eltünik és kiirja hogy nem található ci+ modul vagy az inteligens kártya. ellenőrizze hogy megfelelően van e behelyezve
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz zazenke #95929 üzenetére
1. ki kell próbálni másik tévén Digikábel szolgáltató rendszerén vagy CI+ tudó tuneres monitoron
2. akár meghibásodhatott az adapter amit a tévéhez kaptál
3. valami gebasz van amúgyis a Diginél mert kódolatlanul jönnek a negra2-es filmcsatornák.
4. ha a tévén romlott el a Ci+ foglalat akkor az biza mainboard csere.kizárhatod a CI+ hibát, ha kiveszed a kártyát és adaptert a tévéből majd beütöd egymás után ezt:
mute->2->4->7->Exit
ez csak reseteli a CI+t.
ha Succest ír akkor nem hibás ha Failt akkor szerviz és azt cserélik alaplappal együtt. Nem olyan rég raktam be erről képet.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
zazenke
őstag
válasz sityupityu #95930 üzenetére
megcsináltam már vagy 200x . nem jött be most
-
veterán
-
zazenke
őstag
-
blakey
titán
válasz zazenke #95927 üzenetére
Tudom mit adnak a tv-hez, de nem látjuk, hogy nálad miként van a helyén, de akkor feltételezzük, hogy minden frankó. nincs más dolgod, mint a Samsungot valamint a szolgáltatót felhívni és jelezni a problémát.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz zazenke #95925 üzenetére
A 90 fokot nem értem, biztos, hogy jól van a helyén? Esetleg kép?
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zazenke
őstag
találkozott már valaki azzal a jelenséggel h6400-nál hogy hiába van bent a digitől kapott cammodul a hátsó 90 fokos adapterrel együtt a megfelelő helyen ,mégis azt írja ki hogy nem található ci+ modul. korábban is csinálta egyszer de akkor mozgatásra még bejött az adás, de most már akármerre feszigetem nem ad képet. most lehet hogy a digi egység a rossz, vagy a 90 fokos tv-hez adott adapter vagy az alaplapon a a fogadó slot ?.válaszokat előre is köszönöm.
-
Flashget
félisten
válasz Tottalino #95917 üzenetére
Akkor inkább JU6400..
Menj el egy MM vagy más boltba ahol van kirakva és bekapcsolva egy ilyen készülék valamint bármilyen más OLED akár LG és nézd meg oldalról.
Akkor megfogod érteni...vagy használod a keresőt vagy elolvasod a cikket.
2017-ben a samsung is visszatér az oled-hez..pár év múlva már nem lesz talán arany árban.De a legjobb bejelentést a Panasonic tette ezzel az ívelt kijelzőkkel kapcsolatban. [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Tottalino
tag
Ugye a J6300-as TV ívelt. Ez miért hátrány? Mert egyébként azt olvastam itt róla, hogy az egyik legjobb képminőségben.
-
Flashget
félisten
-
Dictator^
veterán
h6400-nak a magic remoteja egyik percről a másikra nem működik.
bekapcsoltam a tv-t, ment kb 4órát és az autómata kikapcsolást nem tudtam le"ok"zni, hogy ne kapcsoljon ki...
elem csere megvolt, párosítás (return+guide) szintúgy.. semmi nem történik... ötlet?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
veterán
-
nagyúr
válasz Tottalino #95906 üzenetére
"Nekem egy 10-12 éves katódsugárcsöves TV után a legszarabb is óriási ugrás."
Én nem így éreztem. Méretben ugrás, de egy pár alsó-közép LCD-t megnézve, visszasírtam a CRT némely képminőség-tulajdonságát.
(#95907) PuMbA "Az elsődleges minőségi tényező mindig a felvétel szerintem, mert lehet neked akármilyen 24bit/192kHz-es zenéd, ha rosszul keverték, rosszabbul fog szólni, mint egy jól kevert MP3."
Abszolút egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz liszi70 #95905 üzenetére
"A tesztet megcsináltad már?"
Nekem elég kevés FLAC-m van, ami megugorja ezt a felvételi tisztaságot, pedig ez YouTube minőség. Az elsődleges minőségi tényező mindig a felvétel szerintem, mert lehet nekem akármilyen 24bit/192kHz-es zeném, ha rosszul keverték vagy 100 Ft-os Genius mikrofonnal vették fel, akkor rosszabbul fog szólni, mint egy kiváló MP3.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sityupityu #95895 üzenetére
Ilyen az emberek döntő többsége. Ők valószínűleg másra "igényesek", olyanra, amire mi nem annyira.
BBéci : "A kert nálunk is a legfontosabb szabadidős tevékenységek egyike, én is rengeteg időmet töltöm kint"
Többet kellene. Neked is, nekem is.
"Az MP3, mint olyan, nálunk tiltólistán van a formátum megjelenése óta."
A tesztet megcsináltad már?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz sityupityu #95902 üzenetére
Helytelenül fogalmaztam.
Nem zárja ki, hogy valaki igényes legyen a kép- és hangminőségre is.Tegnap elindítottam a Hot Chocolate Greatest Hits lemezről (EMI Gold Collection) a vasárnapi TV2 show-ban elhangzott számot, régi kedvencemet, ami sajnos meglehetősen vacakul szólt. Feleségem bejött a konyhából és megkérdezte: muszáj ezt hallgatni? Egy komoly hangrendszer (éppen olyat tesztelek) mocskosul az ember képébe vágja, ha nem jó minőségű a lemez, a felvétel. Az MP3, mint olyan, nálunk tiltólistán van a formátum megjelenése óta.
-
veterán
-
BBéci
legenda
válasz sityupityu #95895 üzenetére
A kert nálunk is a legfontosabb szabadidős tevékenységek egyike, én is rengeteg időmet töltöm kint, metszem, permetezem a gyümölcsfákat, dísznövényeket, szellőztetem, vágom, műtrágyázom, felülvetem a füvet, irtom a gyomot és a hangyákat. Feleségem mániája a sok virág, törzsvendégek vagyunk a környék összes szaküzletében, Gödöllőtől Pestszentlőrincen át egészen Monorig.
De ezek nem zárják ki azt, hogy átlagnál sokkal igényesebbek legyünk a kép- és hangminőségre.
Többször meséltem, hogy amikor elvitték az egyik Panasonic VT-t és utána egy óra múlva érkezett valamelyik 8000-es Samsung, megkérdezte: mi ez a sz@r és meddig marad itt?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest