Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Flashget #94583 üzenetére
Azért jól hangzik ez a feloldás. Van egy-két dolog amit szívesen megtennék a tv-vel, pl. kártyamegosztás itthoni routeren keresztül úgy hogy a tv-be lévő szolgáltatói kártyát más készülékek is láthassák, mint pl. műholdvevőknél a cardsharing. Na meg ha pl. TS, vagy akár AVI formátumban rögzítene a pendrive-ra az sem lenne hátrány.
De ha ilyen macerás akkor inkább nem kezdek bele egyedül, maximum ha minden információ birtokába jutottam. Sajnos az angolom nem annyira jó.
Más: Most ahogy nézem lassan minden app támogatását leveszik erről a szériáról. Minap kiírta a tv hogy a Skype is hamarosan lekerül (bár én nem használtam) és az Explorer 3D is március 15-el kikerül. Gondolom a friss rom nem tartalmaz semmi eget verő újdonságot. Mert pont a SamyGO oldalán olvastam hogy ha telepíteni akarnám az ő hackelt szoftverüket, akkor tiltsam le a frissítést. Én ezért le is tiltottam így nekem még a 2113 van fent, de már 2115-nél tartanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest