Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
válasz ATM_automata #14799 üzenetére
Így van, mert ha távolról nézem, úgy akkor tökéletes...
De ez az akadás, beremegés néha a képben, ez miért van, azért kérdem hogy másnál is jelentkező probléma-e, mert ha igen akkor semmi gond, fel sem figyelek rá és megszokom, de attól tartok hogy csak nálam van ez...
Nézzétek el mert nagyon kezdő vagyok, de tanulni akarok, ki akarom használni a szerkentyűt ha már megvettem..köszönöm a választ!
-
medek3
aktív tag
válasz Katumoto712 #14796 üzenetére
Szerintem nem, mivel úgy kezeli mint, ha a saját monitorja lenne és ha az 100Hz-es akkor a videokártya 100 Hz-nek kezeli.
-
Katumoto712
tag
Ha rákötöm a laptopot a tvre akkor csak 60 hz jeleníti meg a képet,h tudom feljebb vinni?
D6100 -
attilla84
tag
Üdv!
Egy hete vettem egy én is egy UE40D6500 Samsung TV-t
Még egyelőre semmit sem volt nagyon időm kipróbálni, viszont így is van egy két probléma amit nem értek miért van.Csatlakoztattam hozzá egy HD műholdvevőt HDMI kábellel. Ezen a téren 2 kérdésem lenne, 2 dolog ami nagyon bosszant hogy miért is van ez.
1.) A kép közelről olyan mosódott, nem tudom ez miért van, mondjuk ha távolról nézem akkor nagyon jó.
2.) Van a képben egy bizonyos akadás vagy nem is tudom hogy nevezzem, mintha akadna, vagy mintha remegne sokszor a kép. Pl mikor focit nézek akkor a labda olyan akadozva megy, inkább akkor vettem észre hogy csinálja mikor "gyors" valami van adásban, mintha ne bírná a gyors képkapkodást.Kérem írjatok valamit, hogy ezek készülék hibák vagy, valami állítási hiba! Köszönöm!
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehet reális áron eladni egy Samsung LE37C650 típusú LCD TV-t?
-
dvd_R+
őstag
sziasztok lenne egy samu ue32c5000 tv-m amin szeretnék frimewaret frissiteni usb-n viszont nem tudom hogyan a samusung honlapjarol leszedtem a frimewaret 2db van fent ugyan azon a napon tették fel de az egyik kb 1mb vel nagyobb nekem a kisebb van fent gyárilag a tv-n megnéztem a tv informáicóba
szóval a kérdés hogyan tudom frissiteni ? letöltöttem egy Exe-t és tovabb mit ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Gabesz1019
senior tag
Egy újabb kérdés. Feltelepítettem a Youtube-ot, de nem jelenik meg a főoldalon a telepített programok között ott ahol a Google Maps Vimeo stb. raktam fel játékokat is azok megjelennek de a Youtube nem. Miért? Ha ismét rámegyek akkor kiírja, hogy már telepítve van, futtatás most.
-
Gabesz1019
senior tag
Köszönöm. A Válaszokat. Kipróbálom a programokat. Leginkább mkv fájlokat szeretnék átküldeni próba képpen, amíg be nem szerzek egy külső merevlemezt.
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! rákötöttem a tv-t erősitőre és sajnos nem akar szólni Azzal a kis és nagy Jack-es átalakitóval. A phone (fejhallgató) kimenetre kötve szól, de nem lehet Mute zni és számos hangbeállitás sem működik. Miért nem megy az átalakitóval rca kábelen?
-
medek3
aktív tag
válasz Gabesz1019 #14785 üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen progi, ha csak képet és avi filmet szeretnél megosztani.
Ha az othoni csoport és a média adatfolyam engedélyezve van a gépeden alapból látja a c meghajtón lévő képek,videók, zene mappát. Egyébként csak jobb klikk az avi film fájlon és lejátszás xytv-n. Ha mkv-t szeretnél átküldeni akkor már kell a segéd progi.
Én a serviio-t ajánlom. -
ATM_automata
őstag
válasz Gabesz1019 #14785 üzenetére
Mivel a Tv DLNA képes, ezért ha felteszel egy olyan szoftvert, ami DLNA-n képes adatokat átadni, akkor menni fog. A samunak van egy kifejezetten erre a célra készült szoftvere. Annyi tanácsom lenne, hogy NE oszd meg a teljes meghajtódat vele, mert lemész hídba, mire végez az átnyálazással, inkább csak 1-1 könyvtárat vegyél fel.
Amúgy nézz szét a TV samu oldalán, mert ott meg még frissebb cucc van hozzá.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
Gabesz1019
senior tag
A source gomb megnyomása után ahol ki tudom választani, hogy melyik eszközt szeretném megjeleníteni a TV képernyőjén (TV, HDMI1,2,3... stb...) amikor be van kapcsolva a laptopom is akkor megjelenik egy olyan lehetőség, hogy Gabesz-PC. Ez a laptop neve, rámegyek de azt írja, hogy nincsenek képek, zenék, videók.
Ezek szerint valahogy meg lehet osztani a laptopon lévő tartalmakat a TV-vel WiFi-n keresztül? Ha igen hogyan?
UE40D6500
-
ATM_automata
őstag
-
zozi777
csendes tag
Sziasztok!
"Personal Video Recorder funkcióra előkészítve". Ez nagyon szépen hangzik, de mit is jelent ez? Ezt a Samsung D6100-nál olvastam. Rákötök egy külső vinyót és felveszem az adást? Vagy inkább csak egy jólhangzó samus mondat, hogy könnyebb legyen eladni?
-
swis
tag
Le lehet valahonnan tőlteni a samsungnak a 3d demóját,mert nem találom sehol.A Tv-vel meg nem kaptam semmilyen cd-t. d6570.Annyian emlegetitek itt a golfos demót így én is megnézném.A tv-n elindítva a smarton nem tudom megnézni mert lassúnak találja a netet.
-
Andie
őstag
válasz Katumoto712 #14761 üzenetére
Nem igazán értelek.
Biztosan 3D-s filmet akarsz te nézni? Mármint ami tartalmaz 3D információt?
Mert ugye az olyan, hogy a 2 kép vagy egymás alatt, vagy egymás mellett van. Ezt tudja a tv-d 3D módban egy képpé alternálni másodpercenként X alkalommal hol egyiket, hol másikat dobja eléd, a szemüveg meg ennek függvényében hol bal, hol jobb szemedbe engedi bejutni a képet.
Az a film, ami teljes képernyőn jelenik meg eleve, az nem 3D-s, vagy nem olyan amit a 6100-as tévénk le tud játszani (pl az LG féle passziv, váltottsoros 3D). Ezt nem fogjuk tudni megnézni sajnos.
Ugyanigy, a 2D-s képet hiába próbálod te 3D-ssé konvertáltatni, nem fog menni, összecsúszik a kép, ahogy irod is, hisz ez a tipus nem alkalmas ál-3D létrehozására, azt csak asszem 6500-tól tudják.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Bocs, de ide is becopyzom, lévén Samu téma.
Erről a Samsung modellről tud valaki valamit? UE46D6205TSXXE - egyszerűbben: UE46D6205 ill. UE46D6207
Azért érdeklődöm, mert kimondottan jó áron tudnék hozzájutni (kb. 650 eur) egy mindössze néhány napot használt példányhoz. 2011-es modell, 3D, 200 Hz, SmartTV, stb. Magyarországon nem forgalmazzák, legalábbis még hasonló jelzésűt sem találtam a magyar Samu honlapon...
Igazából nem is a tudása érdekel, hanem hogy általánosságban milyenek ezek a 6-os sorozatú 2011-es gépek.A másik jelöltem egy 2009-es modellű Philips (42PFL8684H), ami egyrészt kisebb, másrészt régebbi - bár ezt is 2011-ben vették, és az Ambilight erős érv emellett.
Köszi előre is minden véleményt...
uff
-
őstag
válasz ATM_automata #14774 üzenetére
Itt lehet jobban átlátod.
[link]Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
HofiZoli
senior tag
válasz KonzolKartel #14771 üzenetére
Lehet kisebb teljesítményű a régi routered..?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
KorLaci
tag
válasz ATM_automata #14768 üzenetére
http://www.samygo.tv/
-
őstag
Sikerült, köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez.
Úgy oldódott meg, hogy a T által biztosított cisco modem+router kombót csak modemként használom, és a régi Asus routerem szolgáltatja a wifit, és ahhoz csatlakozik lan kábellel a tv-m. Ahogy átdugtam a TV lan kábelét a régi Asus routerbe, azonnal felugrott az ablak, hogy a windows új hardvert talált.szerk.: még arra kéne rájönnöm, hogy miért lassabban jönnek be az oldalak, miközben a letöltési sebességem u.a.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
-
soldi3r
veterán
válasz KonzolKartel #14767 üzenetére
igen, kell, de a wifit ki tudod rajta kapcsolni és az ap-t tudod konfigolni
E30 (oo=[][]=oo)
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis felvilágosítást. Van egy C6000-es Samsung Led TV-m, gyári firmwarrel. A minap valami olyasmit hallottam, hogy talán már vannak hozzájuk hackkel firmwarek, amikkel jóval többet lehet kihozni a tv-ből, mint amit alapból tudnak.
Ez csak városi legenda, vagy valóban működik? Ha van itt olyan aki használ ilyet vagy van erről infója, az megosztaná velem?
Előre is köszi az infókat!
[ Szerkesztve ]
What else?
-
őstag
-
soldi3r
veterán
válasz KonzolKartel #14765 üzenetére
emlékeim szerint van rajta lan kimenet, akkor pedig használhatsz bármilyen ap-t
(#14753) KorLaci, megmondom őszintén, a világítás technikát nem néztem de a megjelenítés nagyon nagyon messze volt az mozishoz, nem hiszem, hogy annyit tudnának javítani rajta a fényviszonyok
de azért megnézem egy másik üzletben is, sajnos Pest nekem 250kmE30 (oo=[][]=oo)
-
őstag
-
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14763 üzenetére
Nem vágom.
Minek egyáltalán router kábeltévéhez? -
őstag
Sajnos ez a router kell, mert ezen van koax kábeles bemenet is.
-
őstag
válasz medek3 #14756 üzenetére
Csak a TV csatlakozik kábelen. A PC wifin keresztül. Próbáltam, azt hiszem, ki is kapcsoltam a tűzfalat. Nem tudom, miért kell, nem voltam itthon, amikor bekötötték, de azt hiszem, ehhez a csomaghoz, szoktak adni egy ilyen routert. Nem próbáltam még a régit, de lehet meg próbálom, remélem nem feltétel a TV-hez ez a router.
-
Katumoto712
tag
Illetve a csatornákat sem tudom beállítani.
Az ingyenes adások,h jönnek be.
Hiába választom az automata hangolást csak az m1 és az rtl jön be nagyon rosszul. -
birooo
tag
válasz Katumoto712 #14758 üzenetére
Pont tegnap néztük a Tróját és nekem szépen ment. Az eltolt képeket is szépen jelenítette meg. Biztos be van kapcsolva a szemüveg?
-
Katumoto712
tag
Sziasztok.
D6100 am van.
A problémám az hogy csak a két egy más melleti képű 3d filmeket tudom nézni ami csak egy képernyős azt nem,ott nem reagál a szemüveg a 3d gombot ha megnyomom akkor meg összekuszálja a képet.
Játékoknál hogy tudom működésbe hozni,pc-n,ha összekötöm a tv-vel? -
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14755 üzenetére
Gondolom a pc-nek is van net elérése és mind a kettő kábelen csatlakozik a routerhez. Így elég érdekes. Próbáld kikapcsolni a routered tűzfalát.
Miért kell új router, ha tv szolgáltatót váltottál?
Próbáltad visszaállítani a régit? -
őstag
-
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14751 üzenetére
Akkor pedig a router lesz a ludas, ha nem látja a pc a tv-t.
Neted van a tv-n? -
KorLaci
tag
válasz soldi3r #14737 üzenetére
Szia !
Nem tudom, hogy hol próbáltad a 3D-t. Mi elmentünk egy nagy áruházba, hogy megnézzük, hogy mit is tud az aktív 3D. Be volt állítva egy 55 colos, és egy 40 colos 7000-es.Vittem 2 teszt mkv-t. Egyik egy Panasonic, a másik egy LG teszt volt. amit előtte itthon megnéztem cián-kék szemüveggel, és elájultam a 3D-n. Ott az üzletben egy akkora csalódás volt, hogy egy világ omlott bennem össze. Utólag mondhatom, hogy a sok neon hülyítette meg a 3D-t, és a vacak szemüveg, mert ugyan az a demó itthon /mert megvettem a TV-t azóta / teljesen más. A golfos demónál azt hittem, hogy lelövik a fejemet, úgy repült ki a labda a képernyőből. A hal, meg azt hittem, hogy itt úszkál a szobában.
Szóval, egy szó mint száz, nagyon függ, hogy milyen körülmények között próbálod ki a 3D-t. Javaslom, hogy menj el, a West End-be, ott ki van rakva egy halom TV, meg lehet őket nézni, ha meg is veszed a TV-t, akkor él az 5 év gari, plusz a Skype kamera ajándék is.
Üdv -
Gabesz1019
senior tag
Ti milyen beállításokat használtok 3D-nél? UE40D6500-am van.
-
őstag
Sajnos még mindig nem sikerült összehoznom a tv-vel a hálózatot. Letöröltem az eszközök közül a tv-t és most már vissza sem tudom hozni. Hiába nyomok rá az eszközök keresésére, vagy húzom ki az UTP kábelt a tv-ből és dugom vissza, semmi nem történik. Ötletek?
-
Redneck
nagyúr
Ja Így értem már világos. Igen most hogy googleből kerestem akkor kihozta az árgépet, de árgépen ha típust írtam be, semmi találat. Illetve megpróbáltam gyártó szerint és úgy sem hozta be
Ennyi. 207ért itt tartozékban nem írja a szemüvegeket. Marad az e-digitalos Wifis 4 szemüveges ajánlat vagy valahol máshol 200ig hasonló. Esetleg 180 + 2 szemüvegbe mennék még bele, és a netet bedugnám kábellel aztán csóklom... 1 méter a router és a switch
SZerk:
Nincs akkor látható különbség egy 6000-res és egy 6100-as modell között?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Krisz79
őstag
oké.
megvan.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
válasz nightshadow #14739 üzenetére
Ez az aqua.hu ez web áruház?
Vagy hol tekinthetők meg a készülékek?
nyitvatartása?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
birooo
tag
válasz Redneck #14738 üzenetére
Ezt nemrég írtam be, talán még nem késő, kérdezz rá.
"Na végre hazahoztam a 40d6100 tv-t. A csere még nem volt meg, mert a gyerek ezerrel játszik, így a beszámoló késöbbre marad. Viszont a vásárlást leírom, hátha valaki kedvet kap.
Euronicsban 200-ért volt, így bementem és mondtam, hogy 190-ért viszem azonnal. Közölték, hogy az még belefér, de mondták azt is, hogy a héten van egy Cetelemes akciójuk és ha kártyát váltok, akkor 10%-ot elengednek az árából, így lesz 171 ezer. Mondtam, hogy az tök jó, mert egy éve is így vettem mosógépet. Mivel a pénzem megvolt rá, így egy összegben befizetem a héten v. a jövő héten, bár erre 45 napom van.
Tehát az összköltségek: 171.000 a tv + 3400 egyszeri kártyadíj.
Ezért kaptam egy 40d6100 + 4 db SSG-P31002 típusú 3d-s szemüveget + 5 év garancia, mivel az euronics benne van ebben az akcióban.
Mivel 4 db szemüveget kaptam és nekem csak kettő kell, így egy origi dobozos, garanciás pár eladó, csak azt nem tudom, hogy mennyiért. Ebben segíthetnétek." -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Hosszas vacilálás, fórumozás, pöcsölés és molyolás után úgy döntöttem hogy 5-ös helyett 6-os szériából választok. A limit 200.000 Ft. Sajna a 6570-esek megint 230ra kúsztak.
6100assal szemeztem de valahol 180k gondolom szemüvegek nélkül (még nem hívtam fel az üzletet).
Élőben még csak a D6000 készülékkel találkoztam és nagyon megtetszett.A legjobb ajánlat az e-Digitalnal van: 6100 + 4 szemüveg + WIFI adapter. 199ért
Tudtok esetleg más alternatívát?
Van különbség a 6000-res és a 6100-as panelje között?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
soldi3r
veterán
megnéztük a 3d-s tv-t, megmondom őszintén nem győzött meg a látvány, pedig valami bemutató filmet néztünk, de nagyon messze elmarad a mozis élményhez képest...
E30 (oo=[][]=oo)
-
birooo
tag
válasz nightshadow #14734 üzenetére
Ez igaz
Össze van kötegelve legalább 10 vezeték, most szétvágtam a kötegelőt és jobb lett a kép. Már csak meg kell találni, hogy melyik a ludas. Van xbox, kinect, beltéri, dvd. stb.
Mondjuk így szanaszét a sok kábel, nem túl épületes látvány. -
birooo
tag
válasz nightshadow #14731 üzenetére
Akkor lutri a dolog. Bár már mindegy, mert itt figyel a tv. Egyébként made in Szlovákia.
-
maj15
csendes tag
Smart TVm-en a Vimeon tökéletesen jönnek a videók HD-ben, a YouTube-on viszont nem. Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
-
birooo
tag
válasz nightshadow #14729 üzenetére
Köszönöm, hogy időt szántál rám! De ennek most örülnöm kell vagy nem
-
nightshadow
veterán
válasz birooo #14724 üzenetére
Gondoltam én is megnézem a panel típusát, de azt pont nem találom itt a listában ami nálam szerepel. Type: 40P1UF3E
Valaki segítene?!Az angol nyelvű avforums.com-on az egyik usernek van egy 46D6500-as tévéje a következő kóddal: 46P1UF6E (tiéd 40P1UF3E). Az ott található info szerint a P betű a Chilin Solutions nevű LCD panel gyártót takarja: [link]
-
birooo
tag
Valaki tudja, hogy kell finomhangolást végezni, ha a jel AV-n keresztül érkezik a tv-be? Ilyenkor a csatorna menüpont nem él, így oda nem jutok be. Viszont a kép az meg csíkos rendesen
-
birooo
tag
Olvastam valakitől ezt a hozzászólást:
"Például az LE32C530 esetében.
Type: 32L6AF0C
32 - méret
L - pánel gyártója (A - Samsung, D - CMO, L -AUO, I - CPT)
6 - Frekvencia (6 -50/60Hz ; 1 - 100/120Hz ; 2 - 200/240Hz)
A - Panel (A - AntiGlare ; T - TN ; U - Ultra Clear)
F - Felbontás (F - FHD, H - HD, U - UD)
0 - Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1...)
C - BLU (BackLight Unit) C - CCFL, L - LED, E - Edge LED"Gondoltam én is megnézem a panel típusát, de azt pont nem találom itt a listában ami nálam szerepel. Type: 40P1UF3E
Valaki segítene?! -
Andie
őstag
válasz psalm69 #14714 üzenetére
Wow, ez már elfogadható ár!
És müködik is vele a net szépen?Más: Nálatok is "lassan" reagál a tv a távirányítóra? Pl nyomok egy hangosítást, vagy halkítást, és kb 1 mp mire megjelenik alul a hangerő grafikája. Maga a hangerő talán azonnal reagál, csak a grafika késik. Ugyanez mikor a source-ok között váltogatnék, kb 1 mp mire megjelenik a source lista.
Nem túl zavaró, csak csodáxok. (pendriveon vagy hdd-n való navigálás is 1-1 másodperc minden lépés)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
zjuhasz
aktív tag
uff
ma kipróbáltam a PC és a D5500 összekötését HDMI kábellel. Örömteli, hogy a hang is átmegy (bár csak sztereo). Power DVD 11-el néztem 3D-ben a Rio című rajzfilmet egy piros-kék papírszemüveggel, amit kb. gyerekkoromban kaptam egy moziban a Freddy Final Nightmare című filmhez. Egész jó volt a 3D élmény. Vajon milyen ehhez képest az aktív szemüveggel nézett tartalom? Ez egy mkv fájl volt, ami egy Mediaplayer Classicon lejátszva 2 egymás melletti képet jelenített meg. "Csak" annyival másabb egy 3D Samsung TV-n, hogy ott nem a PC szoftvere rakja egybe a két egymás melletti képet, hanem a TV?
És ezt a forrást lehetne nézni az elemes-villogós szemüvegben?
kösziAz elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14703 üzenetére
Esetleg az eszközök és nyomtatók hozzáadásánál töröld, majd kerestesd meg újra.
A routerben manuálisan oszd ki az ip címeket.Alapból aszem 100 eszközre van beállítva.
Beállítod a routert használó eszközeidnek megfelelően a számot, majd kiosztod. -
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14685 üzenetére
Nálam is ugyan ezt művelte az allshare.
Leformáztam a gépet csak a tuti kedvéért és csak a serviio-t raktam fel. Az allshare-t meg dugják a se@@ükbe.Nincs gond.
Én, bár lehet, hogy f@szság, de ha valamilyen új hardware-t veszek vagy bármi ismeretlen gyanus gebasz van újra telepítem a rendszert. Ez mindig bevált.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
psalm69
csendes tag
válasz sityupityu #14709 üzenetére
Igen.
Vettem is egyet.
-
Bull Boss
őstag
-
veterán
-
troland26
őstag
válasz nightshadow #14697 üzenetére
Miért a 37-es panelokat ki gyártja ?
-
psalm69
csendes tag
Hali!
INFO hátha valakit érdekel.
A MM-ben (az Árkád üzletházban) láttam ilyen samsung WIS09ABGN wireless LAN adapter 4990 Ft-os áron.
-
nightshadow
veterán
Érdekes, hogy a 40D6570 árát 200k-ról fölemelték 225k-ra.
-
őstag
14685-re esetleg valaki
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Erről a Tv-ről mi a véleményetek? [link]
Elég kevés a tapasztalatom full hd led-es lcd-el kapcsolatban, ezért kérném a tanácsotok, ha ez a típus nem megfelelő akkor Samsungon belül melyiket érdemes megvenni?
Maximum 150ezret szánok rá!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest