Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsoo
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!!!Én is a 70-es mellett döntöttem.
Más: Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy hogyan tudom elérni hálózaton keresztül a gépemen levő videó fájlokat. Mert azt már sikerült megcsinálni, hogy látja a tv a gépemet, de csak a kép , video, meg zene mappákat látom, a megosztott mappámat nem...
Van még egy olyan problémám, ami nem tudom hogy miért van, hogy allshare nevű programmal sikerült lejátszatnom a gépemről videót a tv-n ugyanúgy mint mondjuk a windows media playeren keresztül. Az a problémám, hogy egy idő után a tv-m kapcsolatot bont, és újra csatlakozik egy teljesen új ip-címről. mit tudom én , eddig mondjuk 192.168.1.101 és akkor 10 perc után film megáll és írja a gépemen hogy engedélyezem-e a 192.168.1.102-es ip címes tv csatlakozását.és ilyenkor újraindít a filmet és megint kb 2 perc után ismét új ip ismételt bontás és csatlakozás...Tud valaki segíteni nekem ezekben???Egyébként Samsung 40d6570-em van.
Előre is köszönöm!!!U.i: Még annyi eszembe jutott, hogy upc digital gold hd csonagunk van, hdmi-vel kötöm össze a tv-t. Miért van az hogy a felbontás a full hd a tv szerint(bal felső sarok!!) de csak 50Hz?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az előfizetői kártyát is be kellene dugni, Conax modullal a tévé CI nyílásába. Lényegesen jobb lesz a képminőség, mint vacak Scartos boxon keresztül.
(#15048) Andie
Szerintem is disznóság és átverés, de már a tavalyi modellek kapcsán is többször szóba került, hogy a valóban full HD 3D-hez legalább 200 hertzes képfrissítésre van szükség.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
€uro
őstag
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
sanyaboy
csendes tag
-
törölt tag
Itt nics olyan hogy "látni kellene egymást". A tévé kiküldi,a lejátszód(DVD) pedig fogadja a jelet. Itt az a lényeg,hogy felismerjék a jel formátumát. Tehát a tévéd itt nem DD-nák (AC-3-nak) ismeri fel,hanem pcm-nek vagy mpeg-nek és az is lehet a tévéd nem is ismeri fel az mpeg4-et, és nem tudja PCM-é kódolni a jelet. Igy a lejátszód sem ismerheti dolby digitalnak,hanem pcm-nek,de mivel nem az, igy nem tudja analóggá alakitani (hiába ismerné fel lemezről).
Tehát nézd meg a szóban forgó fájlt számitógépen és jobb egérgomb/ tulajdonság menübne megnézheted a hang tipusát és ha nem pcm,Dolby digital vagy Ac-3,hanem más, pl. mpeg4 vagy bármely másik akkor át kell valamilyen megfelelő programmal,pl. nero-val konvertálnod dolby digital vagy PCM formátumra,de gyanitom hogy csak 2.0 lesz belöle. amit a lejátszód sztereónak ismer majd fel.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A piros-fehér-sárga kábeleket dobd el messzire, a lehető legvacakabb ávitelre alkalmasak! A set TOP boxot és a tévét is optikaival kösd a DVD-s erősítőhöz! Már csak az a kérdés, milyen bemenetei vannak?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
Piros-fehér-sárga az sztereó+kompozit video,de csak analóg. A tévébe a piros-fehér sárga az bemenet és nem kimenet,igy érthető hogy néma marad a rendszered az aux állásban. Tévéből az audio out feliratú piros-fehérből tudsz esetleg hangot kinyerni -ha egyáltalán van olyan rajta,esetleg Jack-rca kábellel a fülhallgatóbemenetre dugva,vagy scart-RCA átalakitóval. Ha az erősitő tud DTS-t akkor a dvd-t stream/pcm-re,ha nem akkor dolby digital/pcm-re állitsd. A boxod esetleg csak optikai kimeneten fogja lejátszani a youtube-s videókat mert eleve digitális. És lehetséges hogy ugyanigy a tévédből is csak optikai uton nyersz ki hangot,amennyiben digitális tuner van bene üzemben vagy digitális forrást játszik le,teszem azt HDMI vagy USB-röl. Igy amit lehet,minent optikai vagy koax,vagy ha eléthető akkot HDMI vel kösd az erősitődhöz. Ez a sok "lehetséges,esetleg" azért van, mert sem a tévéd,se az erősitőd tipusát nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- trek81 károsultjai
- Milyen házat vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elite: Dangerous
- Sütés, főzés és konyhai praktikák