Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozi777
csendes tag
Sziasztok!
Miért nem látja az Mp3 file-okat a tv (D6100)? Lehet hogy túl magas a bitráta?
-
zozi777
csendes tag
válasz jhorogh #30296 üzenetére
Főleg a 24p-s lejátszás miatt érdemes egy médialejátszó, ahogy BBéci írta. Érdekes módon a kép ricegésre senki nem panaszkodik. (Akadozik bizonyos kameramozgási sebeségnél 720 és 1080p-ben, de ha lassabb vagy gyorsabb a mozgás akkor nem.) Vagy ez csak nálam van? Tegye már fel a kezét akit ez szintén zavar!
[ Szerkesztve ]
-
zozi777
csendes tag
Valóban a Motion Plus környékén kellett kutakodni a szaggatás megelőzéséhez. Nem levenni, hanem ráadni kellett. Köszi vlevi! Tudja valaki ez milyen elven működik? Gyanítom, hogy képkockák között átlagol. Lehet hogy az 5000-es széria ezt nem is tudja? Akkor viszont ajánlom megfontolóra a 6000 és fölötti TV-ket, aki vásárlás előtt áll. Ez hasznos dolog, ez most bebizonyosodott.
-
zozi777
csendes tag
A szaggatással kapcsolatban: D6100-am van, és valóban a nagyfelbontású filmeknél észre lehet venni, hogy akadozik a belső lejátszón nézett film. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan szaggat, vagy mondjuk 5 másodpercenkként megakad a film, hanem CSAK az olyan jeleneteknél, ahol folyamatos, és bizonyos sebességű mozgás van. Például egy adott sebességgel mozog a kamera balról jobbra. Nem zavaró, mert egy film alatt csak 1-2-szer veszed észre, viszont bosszantó. Valószínűleg az fps miatt, ahogy BBéci is írta.
Van még olyan aki ezt tapasztalta? -
zozi777
csendes tag
válasz kish.arpi #16073 üzenetére
Egyetértek, szerintem is parasztvakítás. Erre tegnap jöttem rá, amikor nézegettem a samsung appokat. Persze ne ítélkezzünk, biztos van olyan, akinek ez hasznos. De ez még gyerekcipőben jár. Majd akkor lesz "okosTV", ha vezetéknélkül billentyűzetet és egeret tudsz rá csatlakoztatni, és teljes értékű operációs rendszer lesz rajta(lásd Android alapú okostelók).
Viszont a smart TV a fejlődés egy nagy lépcsőfoka szerintem.
Láttam egy samsungos konferenciát, ahol elhangzott, hogy a távoli cél az, hogy ne kelljen számítógépet csatlakoztatni a TV-hez, és azzal egyenértékű legyen. Konkrétan egy multimédia központ a szobádban... -
zozi777
csendes tag
válasz Gabesz1019 #15966 üzenetére
Nekem D6100-as széria van, éppen tegnap próbáltam a rögzítést merevlemezre.(PVR)
Külső Samsung 750GB-ost használtam(Metróban akciós), ami ketté van particionálva.
Azért kell ketté osztani, mert amire veszel fel, azt a tévéd meg fogja formázni saját formátumára. Ez a jogvédelem miatt van.
Mivel nem windows(DOS) alapú a formátum, ezért nem fogja felismerni a PC.
Lehet vele ügyeskedni, de nem éri meg a ráfordított időt szerintem. Megnézed a TV-n a felvett adást és kész.
Valaki kérdezte, hogy tud-e HD-ban felvenni. Igen tud.
Kiírja hogy még mennyi fér a winyóra SD-ben és mennyi HD-ben. (HD-ben kb.14 óra, SD-ben duplája a 750-re)
Viszont CSAK olyan adást tudsz felvenni, ami keresztül megy a DVB-T tuneren. (Pl MindigTV) A Digi, UPC stb. felvétele felejtős. A T-home-t nem ismerem, itt csak az a kérdés, hogy a TV tunerjén átmegy-e a kép. (Szerintem nem, de javítsatok ki ha nem így lenne)
A TV-kikapcsolt állapotában is felveszi az adást, csak a műsorújságban be kell előre jelölnöd, hogy szeretnéd felvenni.
Egyébként ez is előnye a 6100-as szériának az 5500-al szemben, tehát "PVR ready"
Hogy mekkora előny, azt döntse el mindenki maga. Egyébként az UPC-nél külön +1000Ft havonta a rögzítési lehetőség, de ehhez olyan beltéri is kell. -
zozi777
csendes tag
Sziasztok,
Samsung 46D6100 TV-m van. Milyen merevlemezt kell csatlakoztatni, hogy kihasználjam a felvevő képességét? (PVR) Úgyértem márka, csatolófelület stb. Van itt olyan aki már rögzített adást? Sikerült ez már valakinek?
Üdv!
-
zozi777
csendes tag
Sziasztok!
"Personal Video Recorder funkcióra előkészítve". Ez nagyon szépen hangzik, de mit is jelent ez? Ezt a Samsung D6100-nál olvastam. Rákötök egy külső vinyót és felveszem az adást? Vagy inkább csak egy jólhangzó samus mondat, hogy könnyebb legyen eladni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest