Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thinkspot #161490 üzenetére
Nem OLED -hez képest értem, hanem a konkurenciához. Az említett Samsung vagy LG egy dologban versenyképes, a szoftver. Az is addig, amíg van rá fejlesztői támogatás, mert zárt rendszereknél nem nagyon van mókolás.
Kompromisszumokat pedig olyan tényezőkre értettem, mint IPS, betekintési szög, felhősödés, nem homogén panel, gyenge szoftver, illetve support...stb. Úgy általánosságban értem.
Egyébként most decemberben én is sima QLED -et akartam venni sima TV nézésre, orrba-szájba, de nem igazán jártam szerencsével. Vagy nem tetszett amit láttam, vagy elfogadtam volna, de gyári hibás volt.
Inkább vettem TCL mini LED -et Samsung QLED árában. Csak ott meg a szoftverrel azért vannak gondok. Érdemes online rendelni a 14 nap miatt. Aztán ha nincs gond vele, vagy nem veszi észre az ember, akkor lehet örülni neki, hogy jó TV -t vett jó áron.
-
Thinkspot
újonc
válasz
ρσгτσ #161488 üzenetére
Szerintem ez erősen tartalomfüggő.
Nekem Samsung miniledem van, anyámnak q60-at vettem.
Telekom tv adásoknál illetve FHD streaming-nél a különbség szinte nulla, pedig az én TV-m több mint 2x annyiba került.
Volt 4K Netflixünk és Disney is, de mivel senki nem nézi nálunk a 4K HDR filmeket visszaléptem FHD csomagra. Ezekre a tartalmakra bőven elég egy ilyen alap TV, akárcsak az emberek kb 90%-ának.
A monitorom és a laptopom oled, sok-sok éve szóval azt is tudom milyen. -
rainman72
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hyppo! #161487 üzenetére
Pár éve néztem ezeket a Samsung alsó polcos, meg QLED modelleket. Konkurenciához képest is szerintem feledhetők voltak. Nem tudom azóta hogy áll a helyzet, de szerintem Samsung és LG sem kifejezetten jó benne.
Inkább egy TCL vagy Hisense, és ha szoftveres gond van, akkor egy okosító.
Szerk.:
Gyerekeknek néztem olcsó TV -t, ilyen "nem gond", ha lesz valami baja felkiáltással. Akkor végül TCL -t vettem. De amúgy ebben a kategóriában mindig vannak kompromisszumok. Csak kérdés milyen és mennyi... -
rainman72
nagyúr
Nem vett vki esetleg 98DU9072-t?
Érdekelne a véleménye.
500 ezret ér?
Persze a méret igen de ha gyenge a felskálázása a 98"-hoz akkor nem biztos hogy megéri. -
Spec
őstag
válasz
rainman72 #161484 üzenetére
Igen, ilyet rendeltem. 137e volt. Nekem ez is megérte így, nem volt kedvem még kuponokkal cseszkődni. Nekem már az is megéri, ha elviszik a régi vacak CRT-t, amit évek óta kerülgetek otthon. Az hogy 55-be beszámították csak hab a tortán. Az applikációra még leszedett belőle további 5%-ot. Tudom, hogy még lekuponozható lett volna belőle kb. 10-15%, de nem akartam már ezzel szarozni, így is jó deal bőven.
-
Spec
őstag
Nem is feltétlenül a készülék ára a kérdés, mert az hogy le van árazva, az egy dolog. Szokásos készletkisöprésnek tudom be én is.
Inkább a készülék beszámításra vonatkozó meglepően nagy árkedvezményt furcsállom. Főleg úgy hogy ha megnézed a Samsung oldalát, akkor most is fut élő készülék csereakció, és jóval drágább új TV-k esetében is 20-15-10 ezer Ft-os beszámítások vannak. Mi lehet itt a csavar, hogy 55.000 Ft-ban számolják be?
rainman72: Szuper, ez jó hír. Akkor megnyugtattál. -
rainman72
nagyúr
Nincs ebben semmi fura.
Régóta van készülék besz.más más formában.
Most pl ahány colos a vásárolt tv annyiszor 1000ft jön le
Plus még ott vannak a kuponok akkor lepődnél még csak meg igazán azokkal milyen árat lehet össze hozni
Tőlem 1 hete vittek el tvt nem müködött senkit sem érdekel,multkori akció.
Mehet a CRT tv is vissza nyugodtan.
Előző akció 600ezres oled volt 350e,ez csak 1 a sok közül -
Spec
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire ide illő téma, de hétvégén elém sodródott a reklám tenger áramlatain egy nagyon jó Samsung LED TV ajánlat, ami elsőre kihagyhatatlan dealnek tűnt. A Samsung Store applikációban csaptam le rá, és ami fura volt, hogy eleve lejött 50.000 Ft kedvezmény a TV árából, és készülékváltási akcióban további 55.000 Ft-ot vont le a rendszer. A fura hogy még csak nem is milliós kategóriájú TV-ről van szó, hanem egy sima 260 ezres QLED-ről (tavalyi széria ráadásul).
Létezik, hogy ekkora kedvezményt adnak egy cserekészülékre, ráadásul úgy hogy elvileg bármilyen, akár működésképtelen, sérült készülék is lehet? Legalábbis ezt olvastam a Samsung oldalán. Ilyesmire bármilyen, gyakorlatilag e-hulladék kategóriájú TV-t le lehet adni, mondjuk egy régi CRT TV-t is beszámítanak, és elvisznek? -
ρσгτσ
addikt
-
stilo18
addikt
Lejelentettem...ma megint bedobta..
Mintha 2-es érték környékén lenne a fényerő.Közben meg villant egyet, kettőt a képernyő.
Gondoltam arra is hátha tényleg a PS csinálja...(és tegnap este csak beképzeltem már, hogy a Maxon is olyan volt...) de ha felhívom a menubart.. az is totál "fekete" volt...Meglátjuk mi lesz...nem pálya ez így...van még másfél hónap garim a tv-n...
-
alaves
addikt
válasz
stilo18 #161470 üzenetére
- fw frissítés usb-ről (samsung.hu-ról)
- TV reboot: bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv. kikapcsot, amíg újraindul a TV
- 'gyári visszaáll.' menüből
- esetleg samsung ügyf.szolg. távkezeléssel: szerviz menü hard reset
ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor hardver probléma -
stilo18
addikt
Sziasztok,
Adott egy Samsung QN95A.
Tegnap este párommal és a gyerekekkel játszottunk a PS5-ön.
Egyszer csak olyan kett a kép, mintha a fényerőt levettem volna 0-ra...Kikapcsoltam a tv-t, majd vissza. Jó lett minden.
Utána viszont megfigyeltem, hogy teljesen random módon, ugrál a fényerő.
Valahogy úgy kell elképzelni, hogy megy 1600 niten a tv...majd egyszer csak lelép 1200-ra...Nézem a képernyőt, hogy mi történhetett, nézelődsz a menüben, majd egyszer csak visszaáll eredeti fényerőre...
Mai nap, így másfél óra használat után még nem jött elő, illetve nem is tudom hogyan lehet ez kihozni a tv-ből...
Gondoltam olyanra is, hogy esetleg valami táp probléma...
Videóra sikerült felvennem, majd feltöltöm és linkelem..Van másfél hónap garanciám a készülékre, nem tudom mi tévő legyek...mert jelen állás szerint, ezt nehezen tolom át egy garanciális ügyintézésen...csak félek, hogy a tönkremenetel útjára lépett a tv...
(Persze ha állandósul, az más lenne..)Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
-
rainman72
nagyúr
válasz
Fehérsólyom #161464 üzenetére
Külső ezköz vagy tv csere.
Tkom elfizu esetén a boxról. -
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Az UE55H6400 típusú Samsung TV-nél a minap a Netflix-be való belépés előtt az alábbi üzenet jelent meg:
„Sajnos a Netflix nem lesz elérhető ezen az eszközön 2025. április 17. után. A támogatott eszközök listájáért keresd fel a netflix.com/compatibledevices oldalt. (R25-2)”
Amennyiben nézünk TV-t, akkor Netflix-et (más előfizetés nincs).
Mi a megoldás arra, hogy a megadott dátum után is nézhessünk Netflix-et az említett TV-n? -
ρσгτσ
addikt
válasz
FinalXIII #161462 üzenetére
Jön még frissítés a Netflix -re? Milyen verzión van nálad? Sajnos annál az appnál előfordul, ha elengedik a szoftveres támogatást, akkor jönnek a működési anomáliák.
Nálunk volt egy régebbi TV a gyerekeknél, annál meg a hang ment el. Egyedül az újratelepítés segített. Csak amikor egyre sűrűbben csinálta meguntam ezzel variálni.... Egy régebbi okos stick -nél ugyanez volt.
Szerk.:
Egyébként ez az okos rendszerek hátránya. Főleg ami zárt. Hogy egy idő után nem elérhető minden app. Vagy furcsán kezdenek működni.Aztán elképzelhető, hogy lesz valakinek ötlete, megoldása erre.
-
FinalXIII
csendes tag
Van egy samsung q70r 2019es model. És mostanában azt csinálja hogy a netflixen ha elérek a sorozat utolso részének a az utolso pár percéhez akkor megál a felirat és a kép is. Ha kikapcsolom a tvt akkor fekete kép el se indul a netflix. Ki kell huzzam a konektorbol ahoz hogy visszajöjön. Még elfogathato lenne a magyarázat hogy szar és cseréljem le, de ez hogy az utolsó rész utolsó pár percnél történik ez mindig már számomra felfoghatatlan.
Az apot már ujraraktam és frissitettem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
istvankeresz #161459 üzenetére
Igen, ez a gyakorlat. Én elmondtam nekik, hogy telefonnal tudok fotózni és a kamera szoftvere kiszedi az ilyen jellegű hibákat is. Így nem azt fogja mutatni, ami a valóság. Kevésbé látszódik távoli képeken. Videózásnál ugyanez a helyzet.
Ezt nyugodtan írd meg nekik, hogy ne akadékoskodjanak.
Szerk.:
Meg mi például azt is megírtuk nekik, hogy ne a tesztábrákból induljanak ki, mert például nálunk sokat ment rajta mese. Egyszerű formákon sokkal jobban látszik.Tehát engem pont nem érdekel, hogy a tesztábrán vagy Dallas közben mennyire látszik.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
hyppo! #161454 üzenetére
Birkatürelmem van az ügyfélszolisokhoz, ezzel nem lesz gond.
ρσгτσ: Videobeszélgetést nem kértek még, most a chat-en a level1 azt mondta, hogy adminisztrációs hiba volt. Fog keresni a technikus.
Első kép nem volt elég távol. 1,5m - 2m -ről kérték. Lassan az egész nappaliról küldök nekik képet.
Pedig a hiba sokkal jobban látszik a közeli képeken.
Kaptam egy kupont.
-
fbfro
csendes tag
55Q60D a Samsung oldalán készülékváltással, applikációs rendeléssel, PORTAL5 + CRP kódokkal 124000-ért vihető.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
junior19 #161456 üzenetére
Nekünk úgy volt, hogy lejelentettük a hibát, aztán jött egy email, hogy küldjünk képeket is. Pár milliméterenkén, vízszintesen végig volt csíkozódva a kijelző. Fekete csíkokkal, tehát elég jól látszott.
Megkapták a képeket, aztán még akartak videózni is, ami nem jött össze.
Szerk.:
Közben megkerestem az egyik képet:Hiába egyértelmű a hiba, Samsung -nál ilyen a protokoll. Plusz elég lassan történik minden. Az ügyfélszolgálatnál és a szerviznél is.
-
junior19
senior tag
válasz
ρσгτσ #161455 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy le van-e írva ez a garanciális javítás bejelentésénél, hogy képpel, videóval kell bizonyítanod a hibajelenséget.
Nonszensznek tartom ezt az eljárást. És akinek nincs eszköze, az nem jogosult a garanciális javításra?
Megértem, hogy sokan esetleg nem is hiba miatt hívnák a szervízt, s ilyenkor egy távsegítség jól jön. De egy csíkos kijelzőnél, vagy nem működik a tévé, nincs kép vagy hang, azt miért kell bizonyítani?
Szép új világ.
Mondjuk már az is szép, hogy pár éve én nem láttam garanciális szerviz elérhetőséget a garanciális jegyen. Tehát az ügyfélszolgálatot kell hívni, akik majd eldöntik, hogy garanciális hibának minősül-e az eset. Hiába ismerem a helyi Samsung szervízest, nem fordulhatok hozzá egyből. -
ρσгτσ
addikt
válasz
istvankeresz #161453 üzenetére
Samsung -nál ez ilyen. Még lehet videóbeszélgetés, hiába küldöd el a fotókat a hibáról.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
istvankeresz #161453 üzenetére
Legyél közremüködő, hamarabb révbe érsz
-
istvankeresz
aktív tag
Elindult egy TV gariztatós szálam. Kicsit kafkainak indult. Majd még beszámolok róla. Két nap alatt kétszer zárták le a hibajegyet.
1. Nem küldtem képet a hibáról. (Valóban)
2. Nem küldtem képet a hibáról. (Mindent elküldtem amit kért az ügyfélszolis. Képet, garijegyet, adatokat.)
Ma nekifutok mégegyszer. -
Prien
addikt
Sziasztok! Elég sok új tv,még a Qled is 50Hz-en ketyeg... Ennyit javult a mozgás javító technológia az évek során? Vagy mi az oka ennek, hátha tudja valaki. Nem szívesen lépnék vissza 100Hz-ről.
-
ballazol
senior tag
hali
múlt hét elején kapott a q80b-m egy jó nagy frissítést
percekig telepítette
komplikáltabb lett a menü, a Netflix-et megint előrébb hozta, még egy gombnyomás (vagy 2) a kedvenc alkalmazás elérése...
nektek is? -
rainman72
nagyúr
válasz
Szegfű #161443 üzenetére
Pont ezt magyaráztam hogy ha 2 héttel ezelőtt rendeled a 85QN85D-t,akkor mikor az akció indult majdnem 500ig le lehetett vinni(plus még a banki 5% vissza),a mostani ár jóval drágább,de minden modelnél ez a helyzet
Április eleje viszont már nem biztos hogy jó
Ha 2 hetes váltás van akkor a mostani márc.31ig tart meg kell nézni. -
Szegfű
csendes tag
Sziasztok! Köszi mindenkinek! Inkább egy posztban válaszolok. 85" Neo qled QN85D a kiszemelt. Nekem is adta a shopapp-ot+CRP+PTZ+Portal5 kedvezményt+ 85e a készülék váltási akció. 850e-ről 590e lenne a vége. Elvileg TLC miniled (85C805) volt a kiszemelt, de samsung így alig kerül többe, nem is kérdés melyik éri meg jobban. Április elején meg is rendelem valószínűleg. Hálás vagyok az itt megosztott kuponos tippekért.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Szegfű #161437 üzenetére
Az igazság az, hogy valójában már mindent leírtam itt a fórumban amit tudok, semmi különös egyéb tudásom nincs.
Talán egy érdekesség, egy barátom is most vesz tévét és neki a SHOPAPP+PTZ+CRP hármas mellett negyedikként a PORTAL5 is élt, azaz 4 kupon, illetve esetében 55e-nyi készülékbeszámítás. Korábban mintha 3 lett volna a max. Bár ez nem olyan jó mint a korábbi akció, de azért így sem rossz, a készülékbeszámítás mértéke miatt talán most az olcsóbb modellek jönnek ki igazán kedvezően.
-
csikaszka35
tag
Igazából amennyi rosszat hallottam a Raben-ről annyira nem volt vele gondom. 8.án (szombat) rendeltem a tévét és 12.én kaptam meg. A pontos érkezési rosszul mutatta a nyomonkövetés de a futár hívott 1 órával és 10 percel előtte is. Korrekt volt a futár is, addig nem fizettem ki amíg nem bontottuk ki. Összeségben nagyon meg vagyok elégedve, adtam is neki 4k borravalót.
Más.
Mondtam itt pár napja hogy nem volt lehúzható fólia a tv-n. Csak nem hagyott nyugodni a dolog. Felhívtam a samut. Azt mondta a csóka hogy vissza küldött, bemutató tvt nem értékesítenek a hivatalos webshopban. Addig addig kapargattam a tvt míg csak lejött róla a fólia. Annyira tökéletesen rajta volt -
jovás
aktív tag
válasz
szabifotos #161431 üzenetére
Nekem is volt ilyen, ha jól rémlik gyári visszaállítás kellett, utána elölről kezdeni a beállításoktat, mintha új TV lenne.
Amúgy meg a Digi bek@phatja, még ezen is spórol, hogy a másodlagos hangsávokat Sokol rádió minőségben adja. A képminőségről meg ne is beszéljünk.
Itt a fórumban jeleztem a kritikán aluli TV minőséget, de itt egyeseknek elég sajátságos véleménye van róla, 15 éve nem TV-zik, őt nem érdekli. Csakhogy amig nem teszünk semmit ellene, addig mindent letolnak a torkunkon.
Bocsi az off-ért. -
Fboy
aktív tag
válasz
csikaszka35 #161377 üzenetére
Ez a myrabenes kommunikáció - vagy inkább annak a hiánya - kritikán aluli. A tracking szerint 03.17-én tervezték kiszállítani a 03.12-i rendelésem, viszont a myraban által küldött levélben lévő linkeken is más-más dátumok szerepelnek.
A beszámításra szánt tv-t ma vették fel, erről sem értesített senki előre.
Remélem lassan a megrendelt TV-t is kiszállítják. -
Borisz76
nagyúr
válasz
szabifotos #161431 üzenetére
A tv beállítások között keress olyan menüpontot , hogy Alapértelmezett hang.....ott állítsd magyarra.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Adott egy régebbi tipusú, nem okos Samsung LCD TV.
Miután a digi bekötötte a kábelt azt tapasztaljuk, hogy egyes csatornáknál rossz minőségű a hang, és át kell állítani minden egyes alkalommal a menüben a "Szinkronhangnyelv" alatt "Előkev.Alám.(AD)"-ról "Magyar"-ra.
Ekkor jó minőségű lesz a hang. Ezt minden csatornaváltáskor elfelejti, ami elég idegesítő.
Mi ez, és mit lehetne tenni? -
saalty
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Q90T tévémen másodszor fordul elő (az első egy héttel ezelőtt volt) hogy a bal alsó sarokban nagyjából egy 30×20cm-s részen jól észrevehetően sötétebb a kép mint a többi részen. Pár perces kikapcsolás után rendbe jön, de pl. az egy héttel ezelőtti első alkalomkor néhány perc után (mondjuk úgy 20 percen belül) újra előjött. Akkor áramtalanítottam pár percre és nem jött elő a probléma a mai napig. Ma néhány perces kikapcsolás után megint rendbejött, nagyjából egy órája megy és nem jött vissza. Szoktam HDR tartalmat nézni, és ugyan nem vagyok benne biztos hogy köze van hozzá, de mintha múltkor HDR tartalom alatt jött volna elő, ma meg mintha abból kilépve. Mi lehet a gond, és mi lehet a megoldás? A tévé kb négy éves, már nem garanciális... -
vyce21
tag
válasz
gab1ka #161417 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors, részletes válaszod
Meg próbálom akkor, hátha
A PTZ 10% jól jönne, plusz akkor az app 5% plusz decemberben kaptam egy 10%-os szülinapi kupont ami még működik is
Meg szerzek a rokonságból egy rossz tv-t az még -10k
Ha ezek mellé még a CRP is műkődne és minden kombinálható lenne akkor jackpotA 75"-os Q70D már is nagyon baráti áron lenne
540 helyet ~ 250 körül
Úgy érzem ideje cserélni a UE65RU7402-t a maga 24400+ használati óra után -
gab1ka
senior tag
válasz
vyce21 #161416 üzenetére
PTZ 10%, CRP 5% + harmadiknak a SHOPAPP 5%, ez utóbbit nem kell kérni, csak az appot kell használni a vásárláshoz és ott beírni a kosárban. (nem tudod kombinálni az azonos kuponokat, azaz mindenképp kellene mindegyikből 1-1, azt hiszem 3 a max ami összevonható, de ennyire részletesen nem tudom biztosan)
Én eddig mindig kaptam amikor kértem, elmondtam hogy tévét szeretnék venni és tudnának e ajánlani némi kedvezményt, lévén a shopjukban a tévék jelentősen drágábbak mint máshol. Copy paste jött mindig egy kupon. Én még a mostani roham előtt vásároltam, nem tudom hogy a metódus változott e azóta. -
Spec
őstag
válasz
Celtis #161409 üzenetére
Sajnos úgy tűnik nem szűnt meg a probléma, de nem teljesen úgy jött elő, ahogy elsőre. Ismét afelé hajlok, hogy nem a TV problémája, hanem a set top boxé. Tegnap és ma is bekapcsoláskor simán újra indult a set top box, és miután bebootolt csak aztán jött be a TV adás. Viszont most nem csinálta a korábban leírt HDMI-s problémát. A TV távirányítójával van kapcsolva egyszerre a TV és a set top box is. Mi okozhatja, hogy bekapcsolásra újraindul?
-
alaves
addikt
válasz
SpongyaBob #161410 üzenetére
Mintha a 'csatl.eszk'-nél kiválasztanál egy másik forrást, csak itt ugyanazt választod ki még egyszer amelyiken a pipa van és okézod.
-
Celtis
veterán
-
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Adott egy 2014-ben vásárolt (tudom, nem mai csirke már) Samsung UE50HU6900 TV-m. De teszi a dolgát szépen azóta is, viszont tegnap egy fura dolgot produkált.
Telekom IP TV szolgáltatásunk van. Az ehhez adott beltéri egység (egy Cisco set top box) HDMI-n van rádugva a TV-re. Ezen kívül egy PS4 és egy Amazon Fire TV Stick 4k van még rádugva HDMI-n. A TV bekapcsolása után nem adta be egyből a set top box jelét, sőt az be se kapcsolt, pedig a távirányítónak azt is kapcsolnia kellene. Manuálisan kiválasztottam, hogy a TV adást szeretném, az ehhez tartozó HDMI bemenetet választva, de az Istennek se látta a set top boxot. Próbáltam újraindítani a set top boxot, a TV-t, mindent. A kábeleket ki-be dugdostam, a szolgáltató routerét újraindítottam, de semmi, nem jött be az adás. Elkönyveltem, hogy tönkre ment a set top box (bár a ledjei alapján az rendben működött), na de mondom majd ma bejelentem hibára.
Utána átkapcsoltam a Fire TV Stick-re, mondván, hogy akkor nézünk streaminget, de lássanak csodát annak se adta be a képét. Hiába váltogattam a HDMI eszközök között egyiknek se adta be a képét. De látszólag a TV rendesen bekapcsolt, működött, a menüjében is tudtam mozogni a beállítások között.
Ez után gondoltam egyet, és lenyomtam az elosztót amin az eszközök vannak, vagyis a teljes kócerájt úgy ahogy van áramtalanítottam. Néhány 10 másodperc várakozás után visszanyomtam az áramot, és voilá rendben működött minden. Pekapcsolás után azonnal rá is állt a set top box HDMI-re, és el is indult az adás, ahogy kellett.
Van tippetek, hogy mi okozhatta ezt? Melyik eszköz, vagy maga a TV vacakolt? Mi lehetett a gond? -
gab1ka
senior tag
válasz
csikaszka35 #161403 üzenetére
Ne felejtsd el képmódonként kikapcsolni az energiatakarossági dolgokat. Gyárilag valamiért be vannak kapcsolva, totálisan visszafogják a tévét. Beállítások-Általános Információk-Teljesítmény és Energiagazdákodás, itt Fényerő Optimalizálása meg Energiagazdálkodási Megoldás stb, ezeket ki lehet lőni, utána mintha egy másik készüléket néznél..Ha jól rémlik, akkor ez külön külön aktív game módban is, SDR és HDR esetén is, érdemes ránézni.
-
csikaszka35
tag
válasz
csikaszka35 #161396 üzenetére
Megnéztem, teljesen új, csak azt az 5 órát írja amit mi beleraktunk, úgyhogy marad.
Nagyon tetszik, tényleg szinte mindenben előrelépés az előzőhöz képest.Egyébként találtam egy ilyet: [link]
Nálam is volt a bal alsó sarokban egy kis piros matrica, de nem húzott le semmit, csak önmagában lejött. -
falabu88
aktív tag
válasz
rainman72 #161401 üzenetére
Tippre egy ezüst keretes QN85 lehet..
Mindegy, kihagyom szerintem. OLED-et akarok mert QN90B már van itthon.. Kérdés akarok-e nagyobbat és várok, vagy megelégszek az 55collal.
Ha esetleg neked nem jön be a 65col akkor szívesen átveszem árában, itt lakok a szomszédban (Hajdúböszörményben) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest