Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hogy a ue48j6300-hoz lehet e venni Smart távkapcsolót mint ami a H6400-hoz jár? Vagy ehez nem lehet parosítani? Ezt a tipust néztem ki mert egy már van a családban és ez legalább 2015-ös kiadás.
Még tervben van az ue50H6400 is de ez csak a méret és a távkapcsoló miatt. Lg tévém volt és ott megszoktam a Magic Remote-ot.
Köszi előre is -
V.T.
aktív tag
Úgy néz ki hogy az UE50H6400 mellett döntöttem, de egy kérdésem lenne felétek!
Hdmi Arc működik hogy a Pioneer házmozi erősítőbe( 5.1 Hdmi ARC) van bedugva minden és ha a tv-n megy a Youtube vagy éppen Usb-ről nézek filmet akkor 5.1be kiadja a hangot?
Azért kérdem mert a J6300 nem akarta kiadni csk optikán de azt nem figyeltem meg hogy 5.1-ben vagy 2.1-ben adta ki.
LG-nél optikán is ment az 5.1.
Várom a tapasztalatokat mert ez hiányzik már csak a megrendeléshez -
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy a Samsung UE58MU6122 tv-nek milyen VESA szabványa van? Szeretnék hozzá konzolt rendelni, de nem találtam a neten sehol sem rá a választ.Köszi
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is hangproblémám van. Nem rég szereztem egy 75nu7102-t. Van egy Yamaha HDMI-s erősítőm de hiába van bekapcsolva a tvn és az erősítőn is az ARC nem akar rendesen működni. Vannak csatornák amiknél önálló életet él a hang. Illetve ha az erősítőn bemenetet váltok akkor nagy nehezen lesz hang meg kép is de ha vissza váltom csak kép van hang nincs.
Csak úgy lesz jo ha kikapcsolom az erősítőt kihúzom a HDMI-t visszadugom és bekapcsolom.
Optikán is össze van kötve átállítom a tvn a hangot hogy optika legyen de nem történik semmi.
Előtte egy 55eg7av Oled volt azzal semmi gond nem volt tökéletesen működött minden ahogy kell.
Próbáltam 3 db kábellel is hátha az a baja.
Valakinek van ötlete?
Köszi -
V.T.
aktív tag
Az erősítőbe HdMI-n van csatlakoztatva egy set top box illetve egy Ps4 pro. Ha ezek között váltok illetve audio ami ugye a tv hangja pl youtube esetén akkor kép lesz de hang nem. Csak az ARC portos kábel kihúzás segít.
Lg-n ment rendesen semmi probléma nem volt. úgy is jó lenne ha a kép hdmin menne a hang meg optikán.
Hiába állítom át a tvnél a hangkimenetet hdmire nem lesz hang csak ha a tv kimenetre van állítva. Szoftverfrissítés előtt és után is ez volt a hiba.Kábelből kell vagy 3 méteres. Most 5méteres van behúzva a falba.
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
válasz Celtis #128406 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget.
Az erősítő egy Yamaha HTR-2071 a tvt pedig már írtam. Az összes HDMI kábel ami itthon van – High-Speed HDMI-kábel Ethernet-kapcsolattalAz erősítő tudja a HDMI ARC-t most visszakapcsoltam rajta, a tv-n látszik az erősítő menüje. A tv-n bekapcsoltam a HDMI CEC-et. Nem történik semmi. Ha megcsinálom a Forrás menüponton belül a Csatlakozási útmutató alkalmazás lefuttatását akkor lesz hang.
Mindent kikapcsolok és újra be de a Gyorsbeállításoknál a Hangkimenet Audiokimenet/Optikai pedig az Optikai kábelt kihúztam.
Eddig volt hogy itt HDMI-t írt régebben.
A Forrásoknál a HDMI3-nál néha megjelenik egy bekapcsoló gomb a pipa mellett de az erősítőt nem kapcsolja be.
Most megpróbáltam egy másik HDMI kábellel amit a Ps4 pro-hoz kaptam azzal is ugyan ezt csinálja.
Ilyenkor ha hangot szeretnék adni rá a tv távirányítójával akkor kiírja hogy Audiokimenet/Optikai a hangerő helyén és nem ad az erősítőre hangot.
Nincs ötletem -
V.T.
aktív tag
válasz Celtis #128452 üzenetére
Köszi megnézem majd. Egyelőre most úgy van hogy a set top box és a Ps be van kötve hdmin a tvbe és optikán van az erősítő összekötve a tvn. Így mindennek van hangja. Először a set top boxnak nem volt de a Hdmi kábelt megfordítottam és lett. Erről nem hallottam még hogy nem mindegy melyik oldala melyik készülékbe van bekötve.
Az erősítő szoftverét nem tudom hogy kell frissíteni. Most sem tudom melyik van rajta -
V.T.
aktív tag
válasz Palace701 #137517 üzenetére
Nem tudod véletlenül hogy NU7102 tvnél hogy kell bekapcsolni a Bluetooth funkciót? Szeretném használni a hangszórómat néha. Néztem YouTube videót de amit ott bekapcsolnak azzal csak a hang beállítások alatt lesz olyan Bluetooth eszköz keresése de hiába próbálom párosítani a hangszóróval nem találják egymást.
-
V.T.
aktív tag
válasz francz'70 #147804 üzenetére
2 db hangszóróval próbáltam egy JBL Charge 3 és egy Boombox 2 egyiket se találja meg a tv. Még van itthon egy xiaomi fülhallgató azzal megpróbálom hátha.
Esetleg van ötlete valakinek hogy mit kell állítani a szerviz menübe? Régen csináltam már talán 3 dolgot kellett állítani. -
V.T.
aktív tag
Most próbáltam. Keresi a Bluetooth kapcsolatok között de nem talál semmit. Se a fülest se a hangszórókat pedig azokon a megfelelő gomb meg van nyomva a párosításhoz is. Te miket kapcsoltal be?
-
V.T.
aktív tag
Megnéztem újra a videót ugyan azt a 4 dolgot kapcsoltam be. Menüben már van Bluetooth kapcsolatok de nem talál semmit. Régebben Már ugyan ezzel a probléma miatt írtam ide. Valakinek sikerült már Nu7102 -n bekapcsolni úgy hogy működik is?
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem csütörtökön egy 85q60B-t. Érdeklődöm hogy milyen panel lehet benne? Egy 75Nu7102-t fog váltani.
Nem akartam Samsungot mert nem voltam megelégedve mert sokszor szaggatott ha egész nap ment csúszott a felirat meg ilyenek.
De annyira jó áron volt a 85” hogy muszáj volt.
A mérettől eltekintve látható lesz a különbség?
Koszi -
V.T.
aktív tag
válasz stemplar07 #157024 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
-
V.T.
aktív tag
válasz herrká #157319 üzenetére
Szia. Nekem a 85q60ba M8-as csavarral van rögzítve ha jól emlékszem. A hosszát nem tudom mert nekem is vágni kellett belőle de a Flexben benne van a méret.
Ha veszel 4 db M6-os és 4 db M8-as hat lap fejű csavart 60mm hosszut abból baj nem lehet vágni lehet belőle. De alátétet is használj hozzá. -
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Vettem még márciusban egy új 85q60b-t amit akkor direkt megnéztem a Samsung Smart Things appal és 0 óra volt benne.
Minap ránéztem újra és az app szerint 10118 óra van benne. Ha menne 24 órát akkor se jön ki a matek.
Az előző 75nu7102-nél tökéletesen mutatta a panel óra számát.
Ez mitől lehet?Egyenként a tv működik jobb alsó részén van felhősödés új kora óta ami inkább fekete színnél zavaró de nem lett nagyobb új kora óta.
Gondoltam majd garancia lejárta előtt kicseréltetem a kijelzőt benne ha összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest